20.Liam Lawrence
-
Re: 20.Liam Lawrence
Κάθε θρεντ νέας μεταγραφής αρχίζει με μεγάλα λόγια,παικταράς,διεθνής κλπ
(και με χώσιμο σε όσους γκρινιάζουν και θέλουν κάτι καλύτερο)
και τελειώνει σαν....κηδεία....να σαι καλά,ζωή σε μας,θα σε θυμόμαστε για πάντα κλπ
Νέσιντ,Λόρενς,Λόπεθ,Νίνης κλπ δεκάδες ακόμη
Αυτό για τους αμετροεπείς.
ΥΓ Φιλότιμος και παλλικάρι,αλλά θέλαμε λίγο παραπάνω.Επ'ουδενί δεν μπαίνεις στα παλτά,αλλά στους αξιοπρεπείς ξένους.
(και με χώσιμο σε όσους γκρινιάζουν και θέλουν κάτι καλύτερο)
και τελειώνει σαν....κηδεία....να σαι καλά,ζωή σε μας,θα σε θυμόμαστε για πάντα κλπ
Νέσιντ,Λόρενς,Λόπεθ,Νίνης κλπ δεκάδες ακόμη
Αυτό για τους αμετροεπείς.
ΥΓ Φιλότιμος και παλλικάρι,αλλά θέλαμε λίγο παραπάνω.Επ'ουδενί δεν μπαίνεις στα παλτά,αλλά στους αξιοπρεπείς ξένους.
- paokovios1974
Οταν ηρθες ησουν το καλο ονομα τωρα ποιον να αφησω εξω τον μααρτενς τον λουκας τον βουκιτς τον...μαρικα.Να σαι καλα τρελοιρλανδε πιες και καμια μπυριτσα για μας οπου κι αν πας,θα το κανεις ετσι κι αλλιως 

- john4serres
- Been thanked: 2 times
οταν ηρθε περσι εκανε τη διαφορα,αλλα η αληθεια ειναι πως οι φετινες μεταγραφες τον αδειασαν και απλα φανηκε ποσο κακος ηταν ο παοκ του δωνη απο αποψη ροστερ
εκεινη η γκολαρα με τον αρη θα μεινει αξεχαστη
εκεινη η γκολαρα με τον αρη θα μεινει αξεχαστη

Armagedonas έγραψε:Φιλότιμος και παλλικάρι,αλλά θέλαμε λίγο παραπάνω.Επ'ουδενί δεν μπαίνεις στα παλτά,αλλά στους αξιοπρεπείς ξένους.
Aυτο ακριβως.
Αν ήταν ο Lawrence των βρετανικών γηπέδων, σε συνδυασμό με την παλαβή νοοτροπία του, είμαι βέβαιος ότι θα έγραφε τη δική του ιστορία στον ΠΑΟΚ.
Δυστυχώς τον πετύχαμε στην κατηφόρα της καριέρας του, κάτι που δεν τον εμπόδισε να είναι και πάλι αξιοπρεπής ακόμη και αγωνιζόμενος σε θέσεις που δεν έπαιξε συχνά.
Τρελιάρη Ιρλανδέ καλή τύχη, θα σε θυμόμαστε ευχάριστα.
Δυστυχώς τον πετύχαμε στην κατηφόρα της καριέρας του, κάτι που δεν τον εμπόδισε να είναι και πάλι αξιοπρεπής ακόμη και αγωνιζόμενος σε θέσεις που δεν έπαιξε συχνά.
Τρελιάρη Ιρλανδέ καλή τύχη, θα σε θυμόμαστε ευχάριστα.
Να σε καλα ρε λιαμ για την προσφορα σου. Δυστυχως ηρθες λιγο μεγαλος, αλλα εβγαλες γουστα και εσυ και εμεις. Εισαι μια θετικη αναμνηση στον ΠΑΟΚ, και σου ευχομαι τα καλυτερα. Δεν θα σε ξεχασουμε, ουτε τα μπαρακια μας. Καλη συνεχεια παικταρά
Αντίο τρελοϊρλανδέ!!!
Εμένα μου άρεσε πιο πολύ η τρέλα και το πάθος που κουβλάς Απο μπάλα αν κάι όχι τόσο άσχετος, κρίθηκες λίγος για τον ΠΑΟΚ του μέλλοντος!!!
Good luck wherever you'll go lad!

Εμένα μου άρεσε πιο πολύ η τρέλα και το πάθος που κουβλάς Απο μπάλα αν κάι όχι τόσο άσχετος, κρίθηκες λίγος για τον ΠΑΟΚ του μέλλοντος!!!
Good luck wherever you'll go lad!

Ξεχώριζε στο ρόστερ όταν ήρθε, τώρα το ρόστερ εξελίχθηκε πολύ ξεπερνώντας τον.
Θετική η συνεισφορά του, είχε αγωνιστικότητα και βοήθησε όσο έπαιζε.
Καλή συνέχεια Λιαμ. 
Θετική η συνεισφορά του, είχε αγωνιστικότητα και βοήθησε όσο έπαιζε.

Δέν βρήκε ποτέ ρόλο στην ομάδα και δεν φταίει μονο αυτός. Πιστεύω θα μπορούσαμε να πάρουμε παραπάνω απο αυτόν το παίκτη.Επαγγελματίας και αξιοπρεπείς. Καλή συνέχεια .