Μεταγραφές χειμώνα 2013-14
Re: Μεταγραφές χειμώνα 2013-14
14 μερες για φορ βαρβατο,αμυντικο ηγετη,τερματοφυλακα μπακαπ κ ισως εξτρεμ μπουκαδορο κ πιο φαντεζι απο τον στοχ 

η δικια μου προτιμιση ειναι αυτος ο παικτης καλη ηλικια μεταπωλητικη αχια δυναμικος ειναι ακριβος μεν αλλα η δια φοραα ετσι γινεται ασ το καταλαβουν επιτελους με μετριουσ παικτες παντα μετριοσ 8α σαι !!!!
http://www.transfermarkt.co.uk/en/der/t ... 84481.html

http://www.youtube.com/watch?v=fTQLtn2Y130blondman έγραψε:η δικια μου προτιμιση ειναι αυτος ο παικτης καλη ηλικια μεταπωλητικη αχια δυναμικος ειναι ακριβος μεν αλλα η δια φοραα ετσι γινεται ασ το καταλαβουν επιτελους με μετριουσ παικτες παντα μετριοσ 8α σαι !!!!http://www.transfermarkt.co.uk/en/der/t ... 84481.html
Μεγαλη κουβεντα, ο Τζιμπουρ ειδικα μπροστα στα ματια μας ηταν αλλα...MANIAKOS έγραψε:ο τζεμπουρ και ο γκεκας ηταν καλοι και στη β εθνικη αλλα περιμεναμε να βαλουν 10+ γκολ για να τους προσεξουν κι αλλα πολλα.....
- ace79grpaok
καλε μου ιβαν κανε τις 4 εξτρα κινησεις να δουμε επιτελους ΠΑΟΚΑΡΑ κ εντος αγ. χωρου..
γλυκος
κιτσιου-μεταγραφη(πχ λουγκανο)-βιτορ-τζαβελλας
μαντουρο
μαρτενς-κατσουρ
μεταγραφη(πχ ελια)-στοχ
μεταγραφη(πχ μουνιρ)
κ παγκο θα εχουμε σκονδρα-λινο-λαζαρ-κατσε-λουκας-σαλπι-κλαους κ.ο.κ!!μιλαμε για ομαδαρα!
γλυκος
μαντουρο
μαρτενς-κατσουρ
μεταγραφη(πχ ελια)-στοχ
μεταγραφη(πχ μουνιρ)
κ παγκο θα εχουμε σκονδρα-λινο-λαζαρ-κατσε-λουκας-σαλπι-κλαους κ.ο.κ!!μιλαμε για ομαδαρα!
Καλυτερα στο "Ποιον θα θελατε να αποκτησει" πρεπει να γινει κατι τετοιοace79grpaok έγραψε:Να κανουμε ενα γκαλοπ , ποιος πιστευετε οτι θα κλεισει μπροστα?
Re: Απ: Μεταγραφές χειμώνα 2013-14
Παγκο ο Λουκας και μεσα ο Στοχ; :οgergeo4 έγραψε:καλε μου ιβαν κανε τις 4 εξτρα κινησεις να δουμε επιτελους ΠΑΟΚΑΡΑ κ εντος αγ. χωρου..
γλυκος
μαντουρο
μαρτενς-κατσουρ
μεταγραφη(πχ ελια)-στοχ
μεταγραφη(πχ μουνιρ)
Στάλθηκε από το GT-I9300 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
- ace79grpaok
Οχι ποιον θα θελαμε απλα με αυτα που ακουμε και μας ειπε ο olivares ποιος πιστευετε οτι θα κλεισει μπροσταDimg4 έγραψε:Καλυτερα στο "Ποιον θα θελατε να αποκτησει" πρεπει να γινει κατι τετοιοace79grpaok έγραψε:Να κανουμε ενα γκαλοπ , ποιος πιστευετε οτι θα κλεισει μπροστα?
ace79grpaok έγραψε:Να κανουμε ενα γκαλοπ , ποιος πιστευετε οτι θα κλεισει μπροστα?
Berbatov
- paokovios1974
- ace79grpaok
Και εγω μαζι σου ειμαιpaokovios1974 έγραψε:el hamdaoui η marica,προτιμω τον πρωτο
- V-olakiotis
Λογικά με τον Μάαρτεν στο ρόστερ, θα ψηθεί πιο εύκολα και ο Μουνίρ...Σε ομάδα με ολλανδική χροιά και κάτω από τον ηλιάτορα της Σαλονίκης, δύσκολα θα πει όχι;)
Θα μας λείπει ο όγκος βέβαια, αλλά μάλλον ο Χούουμπ τον θεωρεί πολυτέλεια (βλ. Νέτσιντ). Οπότε περιμένουμε και κάτι από τη μέση και πίσω ή μετά τον φορ κλείνουμε το λογαριασμό για τη χειμερινή περίοδο;
Πάντως θεωρώ ότι αν δεν υπολογίζει τον Χακόμπο, θα πρέπει να τον αποδεσμεύσει από τώρα. Δεν είναι δυνατόν να είναι ο παίκτης σε δυσμένεια και να κληθεί σε κάποιο σοβαρό ματς να παίξει.
Θα μας λείπει ο όγκος βέβαια, αλλά μάλλον ο Χούουμπ τον θεωρεί πολυτέλεια (βλ. Νέτσιντ). Οπότε περιμένουμε και κάτι από τη μέση και πίσω ή μετά τον φορ κλείνουμε το λογαριασμό για τη χειμερινή περίοδο;
Πάντως θεωρώ ότι αν δεν υπολογίζει τον Χακόμπο, θα πρέπει να τον αποδεσμεύσει από τώρα. Δεν είναι δυνατόν να είναι ο παίκτης σε δυσμένεια και να κληθεί σε κάποιο σοβαρό ματς να παίξει.
Ποσο δίκαιο έχεις Oli!olivares έγραψε:[...] δυστυχώς φοβάμαι πως χάσαμε φέτος την ευκαιρία της ζωής μας στο 10λεπτο της αποβολής τους σε ένα ματς μόνο αντί για δύσκολες διπλές αναμετρήσεις και απέναντι στην ομάδα που ξέρει καλύτερα και από την τσέπη της φόρμας του ο Χουμπ
Η συγκυρία ήταν λες και είχαμε κάνει παραγγελια στα ανώτατα μεταφυσικά ποδοσφαιρικά κλιμάκια. Είναι να μη το σκέφτεσαι. Ήταν τόσο μα τόσο ντεφορμέ η Schalke!
- Μπαρκαρούτσος
Καλώς ξαναόρισες!paok kerkyra έγραψε:Πω πω χρόνια και ζαμάνια έχω να γράψω στο forum θα έγραφα και νωρίτερα αν δεν πάθαινα παρατεταμένο αλτσχάϊμερ με το nickname και το έβαζα σωστά![]()
![]()
Στα δικά μας τώρα και μένα με ψήνει περισσότερο ο El Hamdaui από τον πορτοφολά τον Ρουμάνο κυρίως λόγο και της παρουσίας Μάρτενς και της άψογης συνεργασίας Μάρτενς Χαμνταουϊ στην ΑΖ