Λεει το αγόρι: .....Ενα αστερι πέφτει κανε γρήγορα μια ευχή.
-Θελω να με παντρευτεις.!!!!
-Μπαααα αεροπλάνο ηταν.

Eτσι ακριβώς φίλε μου, ο Απόστολος για να παραμείνει στην επικαιρότητα ανατρέχει στα αρχεία του ( ως αρχη εχουν το 1912 μετα την απελευθέρωση της Θεσσαλονικης και την πανηγυρική Θεια Λειτουργία που εγινε στον Ιερό Ναό του Αγιου Μηνα) τα κανει ενα μικρο λίφτινγκ (βγαζει ενα κόμμα απο εδω μια τελεία απο κει) και μας τα ανεβάζει εδω μέσα ...........για πιο λόγο;;;......................ΓΙΑ ΝΑ ΓΕΛΑΣΟΥΜΕ, τελικά ο Ντινος εχει δίκιο, ου γαρ έρχεται μονο το γήρας.Realcon έγραψε:Ανακύκλωση κάνουμε;
stathis73 έγραψε:Eτσι ακριβώς φίλε μου, ο Απόστολος για να παραμείνει στην επικαιρότητα ανατρέχει στα αρχεία του ( ως αρχη εχουν το 1912 μετα την απελευθέρωση της Θεσσαλονικης και την πανηγυρική Θεια Λειτουργία που εγινε στον Ιερό Ναό του Αγιου Μηνα) τα κανει ενα μικρο λίφτινγκ (βγαζει ενα κόμμα απο εδω μια τελεία απο κει) και μας τα ανεβάζει εδω μέσα ...........για πιο λόγο;;;......................ΓΙΑ ΝΑ ΓΕΛΑΣΟΥΜΕ, τελικά ο Ντινος εχει δίκιο, ου γαρ έρχεται μονο το γήρας.Realcon έγραψε:Ανακύκλωση κάνουμε;![]()
![]()
φιλος ενος ατομου που με ριχνει 2 παγκοσμιους πολεμους τουλαχιστον δεν μπορω να ειμαι. καταλαβαινεις...Dinos_Liverpool έγραψε:stelyk έγραψε:το χει γραψει ο Αποστολης αυτο το ανεκδοτο και το ειπε καλυτερα απο σενα![]()
Ε, σίγουρα το κολλητάρι από το ΚΑΠΗ θα είσαι εσύ...
Πότε είπε ανέκδοτο ο Μαθουσαλίξ και πότε είπε κάτι καλύτερα από κάποιον άλλο;
![]()
![]()
Πάμε από την αρχή. Η τσιγγάνα σταματάει το παιδάκι και του λέει πόσο χρονών είναι. Εκείνο απαντάει 9. Καλά μέχρι εδώ.pgetsos έγραψε:Σταματάει μια τσιγγάνα ένα παιδάκι στο δρόμο και το ρωτάει:
-Πόσο χρόνων είσαι;
-9
-Να σου πω το ριζικό σου;
-Ναι
-Τρια
Με την ποιότητα που είπες, μου ήρθε στο μυαλό οι ποιοτικές ταινίες του Αγγελόπουλου. Δεν είχαν νόημα, αλλά είχαν ποιότηταstelyk έγραψε:φιλος ενος ατομου που με ριχνει 2 παγκοσμιους πολεμους τουλαχιστον δεν μπορω να ειμαι. καταλαβαινεις...Dinos_Liverpool έγραψε:stelyk έγραψε:το χει γραψει ο Αποστολης αυτο το ανεκδοτο και το ειπε καλυτερα απο σενα![]()
Ε, σίγουρα το κολλητάρι από το ΚΑΠΗ θα είσαι εσύ...
Πότε είπε ανέκδοτο ο Μαθουσαλίξ και πότε είπε κάτι καλύτερα από κάποιον άλλο;
![]()
![]()
![]()
ειμαι ομως φανατικος των ποιοτικων ανεκδοτων που εχει αναιβασει κατα καιρους ο Αποστολης
ριζα του 9 μαθηματικα τεταρτης δημοτικουRealcon έγραψε:Πάμε από την αρχή. Η τσιγγάνα σταματάει το παιδάκι και του λέει πόσο χρονών είναι. Εκείνο απαντάει 9. Καλά μέχρι εδώ.pgetsos έγραψε:Σταματάει μια τσιγγάνα ένα παιδάκι στο δρόμο και το ρωτάει:
-Πόσο χρόνων είσαι;
-9
-Να σου πω το ριζικό σου;
-Ναι
-Τρια
Λέει η τσιγγάνα προφανώς στο παιδάκι. Να σου πω το ριζικό σου; Ναι απαντά προφανώς το παιδάκι. Τρία Λέει προφανώς η τσιγγάνα.
πφφφφφφφφφφφφφ.......
Πάμε από την αρχή. Η τσιγγάνα σταματάει το παιδάκι και του λέει πόσο χρονών είναι. Εκείνο απαντάει 9. Καλά μέχρι εδώ.
Λέει η τσιγγάνα προφανώς στο παιδάκι. Να σου πω το ριζικό σου; Ναι απαντά προφανώς το παιδάκι. Τρία Λέει προφανώς η τσιγγάνα.
πφφφφφφφφφφφφφφφφφφφφφφφ.....
pgetsosssssssssssss......please θα σκάσω, βοήθησε κάνει και ζέστη εδώ![]()
![]()
![]()