Μεταγραφές χειμώνα 2013-14

Σχόλια/Κριτική για οτιδήποτε ακούγεται ή γράφεται σχετικά με αγορές πωλήσεις ποδοσφαιριστων στην ομάδα μας...
Άβαταρ μέλους
karlat85

Re: Μεταγραφές χειμώνα 2013-14

Δημοσίευση από karlat85 »

Μαρικά: «Ο ΠΑΟΚ με θέλει αλλά...»

Ο ΠΑΟΚ βρίσκεται σε αναζήτηση επιθετικού κι ένα από τα ονόματα που εξετάζονται είναι αυτό του Ρουμάνου Τσίπριαν Μαρικά. Ο 28χρονος επιθετικός αγωνίζεται στην ισπανική Χετάφε και μιλώντας στο gazzetta.gr ξεκαθάρισε ότι στόχος του είναι να παραμείνει στην Πριμέρα Ντιβιζιόν, ενώ αποκάλυψε ότι το ενδιαφέρον του Δικεφάλου του Βορρά προς το πρόσωπό του είναι από το καλοκαίρι.

«Γνωρίζω για το ενδιαφέρον του ΠΑΟΚ και με τιμάει ιδιαίτερα αφού το ενδιαφέρον δεν είναι τωρινό, αλλά από το καλοκαίρι όταν ακόμα δεν είχα βρει. Είναι μία μεγάλη ομάδα που θέλει να πρωταγωνιστήσει κι εκεί αγωνίζεται κι ο Κοστιν Λάζαρ», ανέφερε αρχικά στο gazzetta.gr ο Ρουμάνος επιθετικός ο οποίος στη συνέχεια ξεκαθάρισε ότι επιθυμία του είναι να παραμείνει στην Ισπανία.

«Έχω υπογράψει συμβόλαιο με την Χετάφε για 1,5 χρόνο και δεν είναι στις προθέσεις μου να φύγω από την ομάδα. Στόχος μου είναι να παραμείνω στην Ισπανία και στην Πριμέρα Ντιβιζιόν. Δεν είχα κάνει προετοιμασία με την ομάδα και δεν ήμουν έτοιμος να αγωνιστώ. Το τελευταίο διάστημα ο προπονητής μου δίνει ευκαιρίες και θέλω να αποδείξω ότι αξίζω».

Κώδικας: Επιλογή όλων

http://www.gazzetta.gr/football/article/578305/marika-o-paok-me-thelei-alla
LUCAS

Δημοσίευση από LUCAS »

Εγώ πάντως έχω την διαίσθηση, ‘απλή διαίσθηση’ ‘ότι ο 'αντι Τζιμπουρ' θα είναι ένας άλλος πιο επικίνδυνος τρόμακράτης ο Mounir El Hamdaoui! και ότι καλά έκανε και το διέψευσε η ΠΑΕ γιατί έχει σοβαρές πιθανότητες αυτός ο παίχτης να ζητήσει να μείνει ελεύθερος από την Φιορεντίνα αλλά και να μην μείνει πιστεύω ότι με 500 χιλιάρικα μπορεί να τον αφήσει η Φιορεντίνα αλλά άμα μπορείς να τον πάρεις τσάμπα ακόμα καλύτερα είναι κουτί για το ελληνικό πρωτάθλημα και για αυτό που ψάχνει ο ΠΑΟΚ.

Περιμένουμε με αγωνία αλλά αφού είναι επιλογή Στεφενς λογικά είμαι σύγουρος ότι θα είναι κάτι σε στυλ να συμπληρώσουμε το παζλ με πρωην παιχτες του Ajax και τις ΑΖ. Δηλαδή με σύγουρες δουλεμένες και γνωστές λύσεις για τον Χουμπ και όλες επιλογες του.

Μαduro- Martens - ?
Άβαταρ μέλους
MANIAKOS

Δημοσίευση από MANIAKOS »

Kai ας εβαλε οτι να ναι φωτο δεν κταλαβαινω το λογο μπαν....επισης στην ανακαλυψη της ΄΄απατης'' ελπιζω να μην εχουμε αρδοδιαμαχη...τεσπα...

Οι μερες πλησιαζουν οποτε κπς θα ρθει....Βεβαια αν μπει ο μαρτενς καλα και σκοραρουν οι φορ μας δεν ξερω....μηπως το τραβηξουν απο τωρα για το καλοκαιρι..αν δεν υπαρξει κτ πολυ καλο..
Άβαταρ μέλους
K_geo

Δημοσίευση από K_geo »

rainmaker έγραψε:Καλά όμως παραπήγε η κουβέντα τώρα με τα οφ τοπικ. Μεταγραφές λέει το τόπικ. Οχι ΑΡΔ.
ε καλά τώρα rain,

κύλησε ο τέντζερης και βρήκε το καπάκι ένα πράγμα είναι........ :mrgreen:
Άβαταρ μέλους
ΑποστόληςΑ

Δημοσίευση από ΑποστόληςΑ »

Stopper θα πάρουμε ή μας καλύπτει ο Vitor, ένα χαφ και ένα αριστερό μπακ;
Άβαταρ μέλους
Sick Bastard

Δημοσίευση από Sick Bastard »

Πάρτε βρε ζωάδια εκεί στην ΠΑΕ τον Μπουρντίσο να θυμηθούμε τις μέρες του Κόνδορα, άντε ξυπνάτε.
Άβαταρ μέλους
Edward

Δημοσίευση από Edward »

LUCAS έγραψε:Εγώ πάντως έχω την διαίσθηση, ‘απλή διαίσθηση’ ‘ότι ο 'αντι Τζιμπουρ' θα είναι ένας άλλος πιο επικίνδυνος τρόμακράτης ο Mounir El Hamdaoui! και ότι καλά έκανε και το διέψευσε η ΠΑΕ γιατί έχει σοβαρές πιθανότητες αυτός ο παίχτης να ζητήσει να μείνει ελεύθερος από την Φιορεντίνα αλλά και να μην μείνει πιστεύω ότι με 500 χιλιάρικα μπορεί να τον αφήσει η Φιορεντίνα αλλά άμα μπορείς να τον πάρεις τσάμπα ακόμα καλύτερα είναι κουτί για το ελληνικό πρωτάθλημα και για αυτό που ψάχνει ο ΠΑΟΚ.

Περιμένουμε με αγωνία αλλά αφού είναι επιλογή Στεφενς λογικά είμαι σύγουρος ότι θα είναι κάτι σε στυλ να συμπληρώσουμε το παζλ με πρωην παιχτες του Ajax και τις ΑΖ. Δηλαδή με σύγουρες δουλεμένες και γνωστές λύσεις για τον Χουμπ και όλες επιλογες του.

Μαduro- Martens - ?
+1926 Η παε φαίνεται να χειρίζεται τα θέματα με πολύ μεγάλη προσοχή και αυτό είναι πρωτόγνωρο για την ομάδα μας ....μακάρι να πάμε για τον παικταρά γιατί νομίζω ταιριάζει πολύ περισσότερο στο στυλ παιχνιδιού Stevens και μπορεί να παίξει και στο 4-4-2 σαν δεύτερο φορ....πασα Marteens στον El :D-->http://www.youtube.com/watch?v=forI5iZZQ8w
Άβαταρ μέλους
MANIAKOS

για σεντερμπακ θα προτιμουσα τον λουγκανο...και λογω ηγετικου χαρακτηρα...αλλα νομιζω οτι στοπερ τυπου ρ καρβαλιο αρεσουν στον στεφενς
Άβαταρ μέλους
eorptol

Re: Απ: Μεταγραφές χειμώνα 2013-14

Δημοσίευση από eorptol »

Sick Bastard έγραψε:Πάρτε βρε ζωάδια εκεί στην ΠΑΕ τον Μπουρντίσο να θυμηθούμε τις μέρες του Κόνδορα, άντε ξυπνάτε.
Προταθηκε στον γαβρο θα ενδιαφερθουμε θα τον παρει ο γαβρος και εμεις παλι θα κραζουμε τα ζωαδια της παε :):)
Άβαταρ μέλους
soflodoras

Δημοσίευση από soflodoras »

MANIAKOS έγραψε:για σεντερμπακ θα προτιμουσα τον λουγκανο...και λογω ηγετικου χαρακτηρα...αλλα νομιζω οτι στοπερ τυπου ρ καρβαλιο αρεσουν στον στεφενς

http://www.youtube.com/watch?v=KQ6s0Ia3VZ4

αυτον τον λουγκανο θελεις?
Άβαταρ μέλους
MANIAKOS

ναι
Άβαταρ μέλους
eorptol

Re: Απ: Μεταγραφές χειμώνα 2013-14

Δημοσίευση από eorptol »

WestBlock4 έγραψε:Δε ξερω γιαυτον τον μπαρπμερι που λετε ..αλλα ο τρανσφερμανιακ που πλεον γραφει με το ονομα του, καλως η κακως εχει βγαλει παρα πολλα που βγηκαν σωστα.. Η αληθεια ειναι οτι τον παρακολουθω παρα πολυ καιρο ετσι σαν ενημερωση κ μονο.. μπορει να μη πεφτει 100% αλλα απο κατι κολκες κλπ ειναι κλασης ανωτερος... Αν και δε παυει να ειναι δημοσιογραφος οποτε εχει κ αυτος το βαφτισμα.
Ο ντελιβερας ηρθε να κανει το κομματι του μολις του πας κοντρα η εχεις αντιθετη αποψη σε στολιζει κανονικα φιλε τον κολκα τον ξερουμε αυτος ειναι noname γιαυτο δεν του εχω καθολου εκτιμηση περα απο το βρωμοστομα που εχει
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος eorptol την Πέμ 16 Ιαν 2014, 15:35, έχει επεξεργασθεί 2 φορές συνολικά.
Άβαταρ μέλους
stephanos

Δημοσίευση από stephanos »

che4 έγραψε: ρε τρυφωνα πρεπει να εισαι πολυ φελος να γραφεις οτι αυτο ειναι το Le Meridien της βαρκελωνης

αγορι μου δυο κλικ ειναι και βλεπεις το λομπυ του ξενοδοχειου που δεν εχει καμια σχεση με τη φωτο

http://www.lemeridienbarcelona.com/en/gallery/lobby

παρολα αυτα εγω θελω πισω την κομωτρια του παοκμανια

:opaokara: :opaokara: :opaokara: :opaokara: :opaokara: :opaokara: :opaokara:
:lol:
Νέες αποκαλυπτικές φωτογραφίες του Μαρικά!

Εδώ στο Meridien (να μή γκρινιάζει και ο Che4):
Εικόνα

Αφού συμφώνησε σε όλα μάλιστα, ο ποδοσφαιριστής πήρε μαζί με τους ιθύνοντες της ΠΑΕ ΠΑΟΚ την επόμενη πτήση της Ryanair (γι' αυτό έχει μόνο χειραποσκευή :lol: ) και βρέθηκε στο γήπεδο της Τούμπας. Εδώ στα αποδυτήρια:
Εικόνα

Εδώ επιθεωρεί τα δίχτυα, πριν τα ματώσει:
Εικόνα

Δεν παρέλειψε να δει και τα αξιοθέατα της πόλης:
Εικόνα

Και μετά από την μεγάλη αυτή μεταγραφή, σας παρουσιάζουμε τους επόμενους στόχους του ΠΑΟΚ:
Εικόνα

ΥΓ: Ρε Μπαρμπέρη, έτσι ξεπληρώνεις όσους σε στήριξαν; :lol:

:opaokara:
Άβαταρ μέλους
soflodoras

Δημοσίευση από soflodoras »

χαχαχαχαχαχα! τελειος στεφανε! (κλαιω)
Άβαταρ μέλους
potamda
Bet Guru 2023