Μεταγραφές χειμώνα 2013-14

Σχόλια/Κριτική για οτιδήποτε ακούγεται ή γράφεται σχετικά με αγορές πωλήσεις ποδοσφαιριστων στην ομάδα μας...
Άβαταρ μέλους
analog

Re: Μεταγραφές χειμώνα 2013-14

Δημοσίευση από analog »

rainmaker έγραψε:Παίδες καταρχάς καλημέρα.

1ον) Την ευθύνη για το "λασκάρισμα" που υπήρχε στην παραφιλολογία περί μεταγραφών (που κύριος εκφραστής ήταν ο barberis) την αναλαμβάνω εγώ γιατί πίστευα οτι θα κρατήσει κάποια όρια, αντί να επιλέξει το δούλεμα ψιλο γαζί. Δεν το τήρησε, παρότι τον προειδοποίησα ξεκάθαρα χθες όταν ήθελε να ανεβάσει το... αποκλειστικό. Εν τέλει είναι ξεκάθαρο οτι δεν σεβάστηκε ούτε τα άλλα μέλη, ούτε εμάς, ούτε τον ΠΑΟΚ τον ίδιο. Η εισήγηση μου λοιπόν είναι μόνιμος αποκλεισμός και λίγο μαστίγωμα σε εμένα.

2ον) Το αν έχει ο οποιοσδήποτε site, blog ή κοτέτσι, με αφήνει παγερά αδιάφορο, απο τη στιγμή που δεν κάνει διαφήμιση με κάποιο τρόπο. Εφόσον κάνει όμως, κόβεται πάραυτα εκτός αν το site του είναι εντελώς άσχετο με τον ΠΑΟΚ (π.χ. κυνήγι, αεροπλάνα, κότες).

3ον) Την υπόθεση επιθετικού την χειρίζονται ο Σιστιακόφ με τον Ιβάν, και όπως και στις περυσινές περιπτώσεις μεταγραφών, είναι ζήτημα αν έχουν μιλήσει με δυο τρία άτομα γενικώς. Επομένως πολύ δύσκολο το βλέπω να ξέρει ο barberis

4) Το πόσο ΛΙΜΑ είναι διάφοροι "δημοσιογράφοι" και άλλοι μαθητευόμενοι μάγοι, είναι γνωστό. Επίσης γνωστό είναι το πόσες ώρες περνάνε εδώ μέσα, στην προσπάθειά τους να βγάλουν λαυράκια.

Αυτό με το site του Barberi ήταν δικιά μου υπόθεση-συμπέρασμα, καθώς ο τρόπος που έγραφε μου θύμισε τον γνωστό άγνωστο που είχε κάνει το forum ταναπού..

Δεκαπεντάχρονος δεν νομίζω να είναι γιατί όταν χρειάστηκε άρθρωσε λόγο ..
Το ότι τρολάρει με μη κομψό τρόπο είναι σίγουρο..κ θεωρώ πως καλά πράξαν οι μοντς για το ban..
Άβαταρ μέλους
ΑποστόληςΑ

Δημοσίευση από ΑποστόληςΑ »

Αποσύρει σύμφωνα με πληροφορίες του INPAOK το ενδιαφέρον του για την απόκτηση του Ορλάντο Σα ο ΠΑΟΚ. Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες στην ΠΑΕ θεωρούν ότι πρόθεση της ομάδας του Πορτογάλου επιθετικού ήταν να βγάλει τον παίκτη σε πλειστηριασμό καθώς το ποσό εκκίνησης των συζητήσεων για το ενδεχόμενο μετακίνησης του παίκτη από την Λεμεσό στον ΠΑΟΚ ορίστηκε στο 1.000.000 ευρώ.

Οι επιτελείς του Δικεφάλου δεν είναι διατεθειμένοι να ξεκινήσουν μια τέτοια διαδικασία και μάλιστα με τέτοια ποσά. Η ΠΑΕ ήταν διατεθειμένη να δαπανήσει ένα μικρό ποσό σε περίπτωση που αποφάσιζε να αποκτήσει τον παίκτη και σε καμία περίπτωση το 1.000.000 ευρώ που ζητούν οι Κύπριοι. Να θυμίσουμε επίσης ότι το 20% των δικαιωμάτων του Ορλάντο Σα ανήκει στην Πόρτο, γεγονός που περιπλέκει ακόμα περισσότερο την κατάσταση και δεν αφήνει περιθώρια στον ΠΑΟΚ να κινηθεί περισσότερο για τον Πορτογάλο.
Άβαταρ μέλους
obanebane

Δημοσίευση από obanebane »

Αυτος ειναι ιδια περιπτωση με τον πελε,με καλο βιογραφικο αλλα ξεπεσμενος που οδευει προς την ανασταση του.
Δε νομιζω οτι μπορει να μπει στην ιδια ζυγαρια με μαρικα και λοιπους.
Ισως να ειναι καλη περιπτωση εγω δε τον ξερω αλλα πολλοι εδω μεσα εγραψαν κολακευτικα σχολια.
Ερχετε και καλοκαιρι και τοτε ισως να χωραει και αυτος. ;)
Άβαταρ μέλους
PAOK-CAMORA

Δημοσίευση από PAOK-CAMORA »

sto metropolis o petrotos eipe pws kanenas apo autoys poy akoysthke den tha erthei ston paok.oyte marikes oyte berbatof kai genika kanenas apo osous grafthkan!ekana mia suntomh ereuna sumfwna me ayta poy skiagrafei o petrotos kai oi mones efyktes epiloges einai oi parakatw

http://www.transfermarkt.com/en/robert- ... ktErgebnis
http://www.transfermarkt.com/en/sami-al ... 37013.html
http://www.transfermarkt.com/en/scar-di ... 30802.html
http://www.transfermarkt.com/en/raffael ... 28855.html
http://www.transfermarkt.com/en/eduardo ... 24633.html

ti lete?tha mporousame na paroume enan apo autous?
Άβαταρ μέλους
sotos26

Δημοσίευση από sotos26 »

Δε κατάλαβα γιατί τόσος Ντόβρος για τον Πινόκιο; Ο πρώτος είναι δα ή ο τελευταίος; Είμαι κατά των μπάν παρά μόνο όταν προσβάλλεται μέλος, δεν γίνεται τίποτα έτσι. Το φόρουμ πήρε ζωή με τα καινούργια μέλη και είναι καλό να το κρατήσουμε έτσι όμορφο και ελεύθερο. Ας λέει ο καθένας ότι θέλει και κρίνεται στην τελική. Δεν τον μπάν άριες αλλά δε μου κόβεις το δικαίωμα να τον λέω Πινόκιο... Απλά και ωραία σιγά τώρα ίδρωσε ο ΠΑΟΚ απ τον καθένα μας, μη φοβάστε η δικεφαλάρα δεν μασάει... Ζήτω ο Πινόκιο! Ζήτω το ψέμμα!
Άβαταρ μέλους
ant

Δημοσίευση από ant »

che4 έγραψε:και τι θα κανουμε τωρα χωρις παπαδες....ολοι θα φοβουνται να γραψουν να μην εχουν την τυχη του τρυφωνα σαμαρα του παοκμανια.....κατω τα χερια απ το μπαρμπερη βροχοποιε θελουμε παπα παπα γαμω τον πειραια

σοβαρα τωρα πιστευω πως αν δεν αποδειχτει οτι ελεγε μλκιες ειναι αδικη η αποβολη του....εγω θα τον απεβαλα μονο αν ειχε ονομα λουκας ας πουμε :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Αδερφέ che4 αποδείχθηκε. Η φωτο είναι δυο χρονια πριν 18/01/2012 http://goo.gl/nHN6QI και όπως είπε και συνοπαδός είναι στη Ντοχα με τη Σαλκε!

Άλλο πράγμα να κάνουμε χαβαλέ, να πουλάμε παπά και να περνάμε καλά (σε οπαδικό φόρουμ είμαστε) και άλλο να μας περνάς για μαλακες.
Barberis1926 έγραψε: Η φωτογραφια τραβηχτηκε στο λομπυ του ξενοδοχειου Le Meridien.
ron-swanson έγραψε: Απλα οχι αλλο παπα! Η φωτο του μπαρμπερη ειναι απο την προετοιμασια στη Ντοχα με τη Σαλκε!
http://www.gettyimages.com/detail/news- ... /136413175
Άβαταρ μέλους
Χωρικός

Δημοσίευση από Χωρικός »

obanebane έγραψε:Κοιταξτε να δειτε παιδια την εποχη του transfermaniac ο τυπος στην αρχη ειχε οντως πληροφοριες τα επομενα χρονια ομως πουλαγε παπα για τα κλικ παριστανωντας τον πακετα.
Ο teacher θα θυματε την συζητηση που ειχαμε τοτε με pm και νομιζω οτι ημουν ενας απο τους λογους που αποβληθηκε δια παντως απο το σαιτ,γιατι πιστευα τοτε και το στηριξα με επιχειρηματα οτι κανει κακο στον ΠΑΟΚ.
Για τον μπαρμπερη πιθανον να ειναι τετοια περιπτωση δεν ειδα πουθενα ομως να διαφημιζει το σαιτ του που ακομα δεν ξερω ποιο ειναι.
Οπως και να εχει φορουμ ειμαστε και λιγος παπας δε βλαπτει :mrgreen: αλλοι νευριαζουν αλλοι το διασκεδαζουν.
Κατα τη γνωμη μου καλως αφεθηκε η συμμετοχη του μπαρμπερη μεχρι που επεσε στην παγιδα.
εκεί που γράφει τώρα με το πραγματικό του όνομα τους έχει κοψει τους παπάδες!!!κάποια όντως τον πρώτο καιρότα ήξερε πάντως
Άβαταρ μέλους
obanebane

Εκει που γραφει τωρα ειναι next level ρε συ χωρικε γιαυτο. :mrgreen:
Άβαταρ μέλους
ant

Δημοσίευση από ant »

sotos26 έγραψε:Δε κατάλαβα γιατί τόσος Ντόβρος για τον Πινόκιο; Ο πρώτος είναι δα ή ο τελευταίος; Είμαι κατά των μπάν παρά μόνο όταν προσβάλλεται μέλος, δεν γίνεται τίποτα έτσι. Το φόρουμ πήρε ζωή με τα καινούργια μέλη και είναι καλό να το κρατήσουμε έτσι όμορφο και ελεύθερο. Ας λέει ο καθένας ότι θέλει και κρίνεται στην τελική. Δεν τον μπάν άριες αλλά δε μου κόβεις το δικαίωμα να τον λέω Πινόκιο... Απλά και ωραία σιγά τώρα ίδρωσε ο ΠΑΟΚ απ τον καθένα μας, μη φοβάστε η δικεφαλάρα δεν μασάει... Ζήτω ο Πινόκιο! Ζήτω το ψέμμα!
Φίλε sotos26 νομίζω ότι αντιτίθεται στις αξίες του διαφωτισμού να κοροϊδεύεις τον χαζό του χωριού, αλλά από την άλλη έχεις κι εσύ δίκιο, όλοι στεναχωριούνται όταν πρέπει να σκοτώσουν ένα άρρωστο άλογο.
Άβαταρ μέλους
ΑποστόληςΑ

Δημοσίευση από ΑποστόληςΑ »

Παπάς σημαίνει ότι δεν υπάρχει κανέναν ενδιαφέρον της ΠΑΕ προς τον παίκτη, αλλά αυτό δεν μπορεί να το γνωρίζει κανένας εκτός ΠΑΕ.
Όπως έχω προγράψει μπορεί να υπάρχει αρχικό ενδιαφέρον από την ΠΑΕ για καμιά 30 παίκτες και τελικά να καταλήξει σε 1 ή 2 περιπτώσεις, δεν σημαίνει όμως αυτό ότι οι υπόλοιπες 28 είναι παπάδες.
Για την περίπτωση του Μπαρμπέρη φαντάζομαι ότι δεν είναι οι πληροφορίες που παρέθεσε η αιτία της διαγραφής, αλλά κάτι άλλο. Στο κάτω-κάτω κι εγώ ποστάρω πληροφορίες που βρίσκω στα διάφορα sites.
Άβαταρ μέλους
obanebane

Ρε συ Αποστολε δεν ειδες τι ιστορια εστησε ο τυπος με την φωτο που ανεβασε?
Αυτο λεγετε εμπαιγμος οποτε δεν εχει καμια θεση εδω μεσα.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος obanebane την Πέμ 16 Ιαν 2014, 14:23, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Άβαταρ μέλους
WestBlock4

Δημοσίευση από WestBlock4 »

Δε ξερω γιαυτον τον μπαρπμερι που λετε ..αλλα ο τρανσφερμανιακ που πλεον γραφει με το ονομα του, καλως η κακως εχει βγαλει παρα πολλα που βγηκαν σωστα.. Η αληθεια ειναι οτι τον παρακολουθω παρα πολυ καιρο ετσι σαν ενημερωση κ μονο.. μπορει να μη πεφτει 100% αλλα απο κατι κολκες κλπ ειναι κλασης ανωτερος... Αν και δε παυει να ειναι δημοσιογραφος οποτε εχει κ αυτος το βαφτισμα.
Άβαταρ μέλους
Equalizer
Site Admin

Δημοσίευση από Equalizer »

Καλά όμως παραπήγε η κουβέντα τώρα με τα οφ τοπικ. Μεταγραφές λέει το τόπικ. Οχι ΑΡΔ.
Demir

Δημοσίευση από Demir »

Εντάξει ο μαρικα δεν γινόταν να μην το αρνηθεί ...εφόσον έχει ομάδα... Πάντως η marca.com λέει ότι η getafe την ψάχνει για φορ κ βασικός στόχος ειναι ο martins ο έφηβος....
Άβαταρ μέλους
john4serres

Δημοσίευση από john4serres »

ο Μαρικά δεν ερχεται συμφωνα με δηλωσεις που εκανε ο ιδιος
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Μεταγραφολογία”