rainmaker έγραψε:Παίδες καταρχάς καλημέρα.
1ον) Την ευθύνη για το "λασκάρισμα" που υπήρχε στην παραφιλολογία περί μεταγραφών (που κύριος εκφραστής ήταν ο barberis) την αναλαμβάνω εγώ γιατί πίστευα οτι θα κρατήσει κάποια όρια, αντί να επιλέξει το δούλεμα ψιλο γαζί. Δεν το τήρησε, παρότι τον προειδοποίησα ξεκάθαρα χθες όταν ήθελε να ανεβάσει το... αποκλειστικό. Εν τέλει είναι ξεκάθαρο οτι δεν σεβάστηκε ούτε τα άλλα μέλη, ούτε εμάς, ούτε τον ΠΑΟΚ τον ίδιο. Η εισήγηση μου λοιπόν είναι μόνιμος αποκλεισμός και λίγο μαστίγωμα σε εμένα.
2ον) Το αν έχει ο οποιοσδήποτε site, blog ή κοτέτσι, με αφήνει παγερά αδιάφορο, απο τη στιγμή που δεν κάνει διαφήμιση με κάποιο τρόπο. Εφόσον κάνει όμως, κόβεται πάραυτα εκτός αν το site του είναι εντελώς άσχετο με τον ΠΑΟΚ (π.χ. κυνήγι, αεροπλάνα, κότες).
3ον) Την υπόθεση επιθετικού την χειρίζονται ο Σιστιακόφ με τον Ιβάν, και όπως και στις περυσινές περιπτώσεις μεταγραφών, είναι ζήτημα αν έχουν μιλήσει με δυο τρία άτομα γενικώς. Επομένως πολύ δύσκολο το βλέπω να ξέρει ο barberis
4) Το πόσο ΛΙΜΑ είναι διάφοροι "δημοσιογράφοι" και άλλοι μαθητευόμενοι μάγοι, είναι γνωστό. Επίσης γνωστό είναι το πόσες ώρες περνάνε εδώ μέσα, στην προσπάθειά τους να βγάλουν λαυράκια.
Αυτό με το site του Barberi ήταν δικιά μου υπόθεση-συμπέρασμα, καθώς ο τρόπος που έγραφε μου θύμισε τον γνωστό άγνωστο που είχε κάνει το forum ταναπού..
Δεκαπεντάχρονος δεν νομίζω να είναι γιατί όταν χρειάστηκε άρθρωσε λόγο ..
Το ότι τρολάρει με μη κομψό τρόπο είναι σίγουρο..κ θεωρώ πως καλά πράξαν οι μοντς για το ban..