Μεταγραφές χειμώνα 2013-14

Σχόλια/Κριτική για οτιδήποτε ακούγεται ή γράφεται σχετικά με αγορές πωλήσεις ποδοσφαιριστων στην ομάδα μας...
Άβαταρ μέλους
sourmenetes
Moderator

Re: Μεταγραφές χειμώνα 2013-14

Δημοσίευση από sourmenetes »

Βγαζετε και ψαρια εδω στο paokmania????? :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Άβαταρ μέλους
SRV

Δημοσίευση από SRV »

ron-swanson έγραψε:Γειας σας κι απο μενα! Διαβαζω το φορουμ πολλα χρονια (ακομα θυμαμαι εκεινο το απογευμα που ελιωσα το f5 για να ερθει τελικα ο Ελ Ζαρ!).
Ρε φίλε τι μου θύμισες! Και εγώ είχα αρρωστήσει με Nabil, f5 στο φουλ, και είχα λιώσει και εκείνο το video στο youtube που βάζει το γκολ καδρόνι με Liverpool.

ΦΕΡΤΕ ΠΙΣΩ ΤΟΝ Nabil τον Αληταρά! Nabil δεξιά, Lucas Αριστερά, Martens πίσω από φορ, και ο Σάλπι θα βάλει 30 γκολ! :opaokara:
paok4rizwmata

Δημοσίευση από paok4rizwmata »

Πριν λιγο βγηκε ο πετρωτος στο μετροπολις και ειπε οτι απο την παε διαψευδουν για μαρικα,ελ χαμνταουι,φοσσεν και για μπερμπατοφ εγινε κινηση αλλα πολυ δυσκολα...
Άβαταρ μέλους
ΑποστόληςΑ

Δημοσίευση από ΑποστόληςΑ »

Σκέψεις και για Μαρικά

Συντάκτης inpaok 16 Ιανουαρίου | 12:08

Τελειωμό δεν έχει η λίστα με τους επιθετικούς που εξετάζει ο ΠΑΟΚ προκειμένου να καταλήξει στην απόκτηση του… εκλεκτού για την ενίσχυση της επιθετικής γραμμής. Μπορεί οι επιτελείς της ΠΑΕ και ο Χούμπ Στέφενς να έχουν καταλήξει σε με τους οποίους βρίσκονται σε συζητήσεις καθώς είναι δύσκολες περιπτώσεις με δεδομένο ότι δεσμεύονται με ομάδες, ταυτόχρονα όμως εξετάζουν και άλλες περιπτώσεις.

Ο Τσίπριαν Μαρικά είναι μια από αυτές. Ο Ρουμάνος συνεργάστηκε στο παρελθόν με τον Χούμπ Στέφενς. Ο Ολλανδός τεχνικός γνωρίζει τα χαρακτηριστικά του παίκτη και δεν απέρριψε το όνομα του όταν ενημερώθηκε ότι ο 29χρονος πρώην παίκτης του αναζητά νέα ποδοσφαιρική στέγη καθώς δεν είναι ευχαριστημένος στη Χετάφε στην οποία ανήκει από το περασμένο καλοκαίρι.

Ο Μαρικά με μεγάλη θητεία στην εθνική ομάδα της Ρουμανίας και καριέρα στις Ντιναμό Βουκουρεστίου, Σαχτάρ Ντόνετσκ, Στουτγκάρδη, Σάλκε δεν κατάφερε να προσαρμοστεί στη Χετάφε και αναζητά ομάδα που θα του δώσει περισσότερο χρόνο συμμετοχής.

To όνομα του 28χρονου Ρουμάνου σέντερ φορ γράφτηκε για πρώτη φορά στο INPAOK πριν από έξι μέρες…
vaggelispaokthes

Δημοσίευση από vaggelispaokthes »

Καλησπέρα παοκια μου...άποψη μου πάρτον Μαρικά χθές. Υψηλόσωμο φορ (1.85 αν δεν κάνω λάθος) , δυνατός και μέσα στις φάσεις . Να σημειώσω πως τον έχω δεί σε 3-4 παιχνίδια με την στουτγκάρδη , καθώς και με την εθνική όπου και ξεχώριζε κατά την γνώμη μου. + ότι είναι όνομα και θα φέρει κόσμο στο γήπεδο . Σαφώς και θα προτιμούσα φοσέν αλλά ο τύπος νομίζει θα πάρει 10+ μύρρια... :nairepaok:
Άβαταρ μέλους
lazar4

Δημοσίευση από lazar4 »

Τελειωμό δεν έχει η λίστα με τους επιθετικούς που εξετάζει ο ΠΑΟΚ προκειμένου να καταλήξει στην απόκτηση του… εκλεκτού για την ενίσχυση της επιθετικής γραμμής. Μπορεί οι επιτελείς της ΠΑΕ και ο Χούμπ Στέφενς να έχουν καταλήξει σε με τους οποίους βρίσκονται σε συζητήσεις καθώς είναι δύσκολες περιπτώσεις με δεδομένο ότι δεσμεύονται με ομάδες, ταυτόχρονα όμως εξετάζουν και άλλες περιπτώσεις.

Ο Τσίπριαν Μαρικά είναι μια από αυτές, δεν είναι όμως αυτός ο βασικός στόχος. Ο Ρουμάνος συνεργάστηκε στο παρελθόν με τον Χούμπ Στέφενς. Ο Ολλανδός τεχνικός γνωρίζει τα χαρακτηριστικά του παίκτη και δεν απέρριψε το όνομα του όταν ενημερώθηκε ότι ο 29χρονος πρώην παίκτης του αναζητά νέα ποδοσφαιρική στέγη καθώς δεν είναι ευχαριστημένος στη Χετάφε στην οποία ανήκει από το περασμένο καλοκαίρι.

Ο Μαρικά με μεγάλη θητεία στην εθνική ομάδα της Ρουμανίας και καριέρα στις Ντιναμό Βουκουρεστίου, Σαχτάρ Ντόνετσκ, Στουτγκάρδη, Σάλκε δεν κατάφερε να προσαρμοστεί στη Χετάφε και αναζητά ομάδα που θα του δώσει περισσότερο χρόνο συμμετοχής. ΑΠΟ ΙΝPAOK!! :nairepaok:
Άβαταρ μέλους
obanebane

Δημοσίευση από obanebane »

Ρε μπαρμπερη γιατι τετοιο δουλεμα ρε και σε υπερασπιστηκα κιολας?
To χειροτερο για σενα θα ειναι να ερθει ο μαρικα,αλλα στην προσπαθεια σου να αποδειξεις οτι εχεις πληροφοριες αρχισες να μαιμουδιζεις και να μας πουλας παπα.
Θα συμφωνησω με rain οτι πρεπει να φας μια κοκκινη ξεγυρισμενη.

Υ.ΓΞανακανε εγγραφη komotis1926 ειναι πιο in ουστ
paok87

Δημοσίευση από paok87 »

:lol: :lol: μπάνε προσωπικά απολαμβάνω παπά και μεταγραφολογία. :mrgreen:
Άβαταρ μέλους
Equalizer
Site Admin

Δημοσίευση από Equalizer »

bane σχώρα με. Επιμένω όμως πως στην περίοδο των μεταγραφών λίγη σάλτσα έχει νόημα. Υπάρχουν όρια όμως. Διαχωριστική γραμμή.
Άβαταρ μέλους
obanebane

Κοιταξτε να δειτε παιδια την εποχη του transfermaniac ο τυπος στην αρχη ειχε οντως πληροφοριες τα επομενα χρονια ομως πουλαγε παπα για τα κλικ παριστανωντας τον πακετα.
Ο teacher θα θυματε την συζητηση που ειχαμε τοτε με pm και νομιζω οτι ημουν ενας απο τους λογους που αποβληθηκε δια παντως απο το σαιτ,γιατι πιστευα τοτε και το στηριξα με επιχειρηματα οτι κανει κακο στον ΠΑΟΚ.
Για τον μπαρμπερη πιθανον να ειναι τετοια περιπτωση δεν ειδα πουθενα ομως να διαφημιζει το σαιτ του που ακομα δεν ξερω ποιο ειναι.
Οπως και να εχει φορουμ ειμαστε και λιγος παπας δε βλαπτει :mrgreen: αλλοι νευριαζουν αλλοι το διασκεδαζουν.
Κατα τη γνωμη μου καλως αφεθηκε η συμμετοχη του μπαρμπερη μεχρι που επεσε στην παγιδα.
Άβαταρ μέλους
ΑποστόληςΑ

Δημοσίευση από ΑποστόληςΑ »

Δεν πρέπει να είναι παπάς το ότι υπάρχει ενδιαφέρον από την ΠΑΕ για τον Ρουμάνο.
Άβαταρ μέλους
ant

Δημοσίευση από ant »

Barberis1926 έγραψε: Η φωτογραφια τραβηχτηκε στο λομπυ του ξενοδοχειου Le Meridien.

Εικόνα
Ρε αδρφε, ενα δεξι κλικ ειναι η φωτο... τοσο πια. :redcard:

Την δουλεια του την εκανε παντως, οι μισοι ΑΡΔ μιλανε για Μαρικα. Πρεπει να βγουν μπλουζακια ΕΙΜΑΙ ΑΡΔ ΚΑΙ ΔΙΑΒΑΖΩ ΠΑΟΚΜΑΝΙΑ. :lol: :lol:
Άβαταρ μέλους
obanebane

Εγω ειμαι σιγουρος οτι το ενδιαφερον ειναι υπαρκτο 100% και ο λογος λεγετε olivares το αν θα ερθει η οχι ειναι αλλου παπα :mrgreen: ευαγγελιο.
Άβαταρ μέλους
che4

Δημοσίευση από che4 »

και τι θα κανουμε τωρα χωρις παπαδες....ολοι θα φοβουνται να γραψουν να μην εχουν την τυχη του τρυφωνα σαμαρα του παοκμανια.....κατω τα χερια απ το μπαρμπερη βροχοποιε θελουμε παπα παπα γαμω τον πειραια

σοβαρα τωρα πιστευω πως αν δεν αποδειχτει οτι ελεγε μλκιες ειναι αδικη η αποβολη του....εγω θα τον απεβαλα μονο αν ειχε ονομα λουκας ας πουμε :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Άβαταρ μέλους
che4

Δημοσίευση από che4 »

Barberis1926 έγραψε:Ο επιθετικος της χεταφε Marica ταξιδεψε με ειδικη αδεια απο την ομαδα του χθες το απογευμα με προορισμο την Βαρκελωνη οπου συναντησε τον γιο του Χουμπ Στεφενς!Η συναντηση κρατησε 2 ωρες και σημερα το πρωι ο παιχτης αναμενεται να επιστρεψει στην Μαδριτη για τον αποψινο αγωνα κυπελου με την Barcelona.πληροφοριες αναφερουν πως στην συναντηση παρεβρεθηκαν και οι εκπροσωποι του παικτη απο την ROGON Sportmanagement GmbH & Co. KG.
Η φωτογραφια τραβηχτηκε στο λομπυ του ξενοδοχειου Le Meridien.

Εικόνα
ρε τρυφωνα πρεπει να εισαι πολυ φελος να γραφεις οτι αυτο ειναι το Le Meridien της βαρκελωνης

αγορι μου δυο κλικ ειναι και βλεπεις το λομπυ του ξενοδοχειου που δεν εχει καμια σχεση με τη φωτο

http://www.lemeridienbarcelona.com/en/gallery/lobby

παρολα αυτα εγω θελω πισω την κομωττρια του παοκμανια

:opaokara: :opaokara: :opaokara: :opaokara: :opaokara: :opaokara: :opaokara:
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Μεταγραφολογία”