Μεταγραφές χειμώνα 2013-14
- ΑποστόληςΑ
Re: Μεταγραφές χειμώνα 2013-14
Μπορεί τελικά να μην πάρουμε κανέναν από αυτούς, γιατί η μεταγραφή προϋποθέτει σύμφωνη γνώμη της παλιάς ομάδας, της νέας και του παίκτη. Μπορεί τελικά να καταληξουμε σε άλλον, χωρίς αυτό να σημαίνει ότι το ενδιαφέρον μας για τους παραπάνω παίκτες είναι παπάς. Όσο πιο καλός ο παίκτης τόσο πιο πολλές οι επιλογές που έχει να κάνει, άρα και πιο δύσκολη η έκβαση για εμάς.
Εδω στην καλαματα αρχισε ηδη να κουνιεται η γη.. 4 ριχτερ. δεν ειναι τυχαιο το 4!
Ερχεται μεταγραφη

Ερχεται μεταγραφη

Να σας πω κατι? Και μονο που ισχυει οτι την ψαχνουμε για Μπερμπατοφ (ισχυει και επισημα πλεον) εγω ειμαι ευχαριστημενος ερθει δεν ερθει. Βουλωνει στοματα ο Ιβαν και δειχνει πως πρεπει να κινειται ενας σωστος και μετρημενος μεγαλομετοχος και οχι να κανει τα χατηρια μας που πολλες φορες ειναι παραλογα απωθημενα. Οταν ειναι ωρα για εναν Μπαλαφα θα τον παρει και οταν ειναι η ωρα για Μπερμπατοφ θα παρει και αυτον. Η ομαδα μεγαλωνει καθε μερα και χτιζει μεταλλο, οποιος δεν το βλεπει αυτο ας το γυρισει σε αλλο αθλημα.
Φιλε συμφωνω.... αλλα ρε συ πες μου οτι ο 33αρης Μπερμπατοφ δε θα σε απογειωσει ψυχολογικα και οπαδικα (αγωνιστικα δεν το συζητω στο ελλαδισταν) και δε θα τρομοκρατησει τους κατω... Ναι γαμω να δω εναν τετοιο παιχταρα στην Τουμπα και σου λεεω πως ξανατιγκαρει το γηπεδο!PaokPatraG4 έγραψε:Εγω γιατι πιστευω οτι παμε σε ονοματα του στυλ Φοσεν-Μαρικά-Ελ Χαμντάουι;;;; Ισως μπορει και καποιος αλλος που δεν εχει ακουστει τοσο...
Να γινει θεος, να λατρευτει, να βγαλει την ομαδα πρωτη φορα στους ομιλους Τσ Λ και να φερει τιτλο μετα απο 11 χρονια.. νομιζω οτι ειναι αρκετα για τον 33αρη Μπερμπατοφbane1980 έγραψε:Δεν ξέρω φίλοι μου, δεν νομίζω οτι ακόμα μπορούμε να χτυπήσουμε επιπέδου Μπερμπάντη...
να του προσφέρεις τι; ανταγωνισμό στο πιο διεφθαρμένο πρωτάθλημα του κόσμου; ευκαιρία να ανακάμψει; γιατί είναι σε πτώση και ψάχνει το επόμενο συμβόλαιο; ευκαιρία για το μουντιάλ ή το τσ.λ.; χρήματα; για να αφήσει κανείς Πρέμιερ με το όνομά αυτού, θα πρέπει να του σκάσεις ΠΟΛΛΑ περισσότερα από όσα παίρνει και να είναι και τα γκαφρά το πρώτιστο κίνητρό του και να μην μπει και ΤουρκοΡωσοΑραβο-ομάδα στη μέση γιατί θα δώσει τα 5πλάσια...
Καλύτερα ένας μικρός στυλ Φόσεν και η διαφορά από το συμβόλαιο του Βούλγαρου να πάει στη Γκενκ. ο μικρός θα σου φέρει και φράγκα σε 2-3 χρόνια συν οτι θα έχει μεγαλύτερη όρεξη και κίνητρο.
- ace79grpaok
μετα πρεπει και ο χοντρος να βαλει λεφτα και δεν τον κοβωDimg4 έγραψε:Φιλε συμφωνω.... αλλα ρε συ πες μου οτι ο 33αρης Μπερμπατοφ δε θα σε απογειωσει ψυχολογικα και οπαδικα (αγωνιστικα δεν το συζητω στο ελλαδισταν) και δε θα τρομοκρατησει τους κατω... Ναι γαμω να δω εναν τετοιο παιχταρα στην Τουμπα και σου λεεω πως ξανατιγκαρει το γηπεδο!PaokPatraG4 έγραψε:Εγω γιατι πιστευω οτι παμε σε ονοματα του στυλ Φοσεν-Μαρικά-Ελ Χαμντάουι;;;; Ισως μπορει και καποιος αλλος που δεν εχει ακουστει τοσο...

Το κακό με τους Φοσεν και τους Μπερμπατοφ που ακούμε είναι ότι δημιουργούνται πάλι στον κόσμο μεγάλες προσδοκίες και θα σκάσει στο τέλος κανένας Theofanis Gekas και θα έχουμε γκρίνια πάλι.
Κάθε μεγάλος πρόεδρος που πάει σε μία μεγάλη ελληνική ομάδα φέρνει πάντα ένα μεγάλο όνομα. Είτε είναι ο Ντέταρη ή ο Σισε ή ο Ριβαλντο κτλ. Ακόμη ο Σαββίδης κίνηση να ξεσηκώσει και να ζεστάνει τον κόσμο δεν έκανε. Για αυτό ο κόσμος δεν ξέχασε ακόμα τον Garcia. Θα αλλάξει εντελώς το κλίμα αν γίνει μία μεγάλη μεταγραφή. Μην ξεχνάμε ο καθρέφτης είναι πάντα το χορτάρι και υπομονή ο κόσμος από ότι φένεται δεν έχει και το βλέπω αυτό κάθε φορά που πάω στην Τούμπα και βλέπω άδια καθισματα ακόμα και από άτομα με διαρκείας που προτειμούν να κάνουν κάτι άλλο εκείνη την ώρα από το να πάνε να χαλαστούν.
Κάθε μεγάλος πρόεδρος που πάει σε μία μεγάλη ελληνική ομάδα φέρνει πάντα ένα μεγάλο όνομα. Είτε είναι ο Ντέταρη ή ο Σισε ή ο Ριβαλντο κτλ. Ακόμη ο Σαββίδης κίνηση να ξεσηκώσει και να ζεστάνει τον κόσμο δεν έκανε. Για αυτό ο κόσμος δεν ξέχασε ακόμα τον Garcia. Θα αλλάξει εντελώς το κλίμα αν γίνει μία μεγάλη μεταγραφή. Μην ξεχνάμε ο καθρέφτης είναι πάντα το χορτάρι και υπομονή ο κόσμος από ότι φένεται δεν έχει και το βλέπω αυτό κάθε φορά που πάω στην Τούμπα και βλέπω άδια καθισματα ακόμα και από άτομα με διαρκείας που προτειμούν να κάνουν κάτι άλλο εκείνη την ώρα από το να πάνε να χαλαστούν.
- john4serres
[youtube]WharJMsFekc[/youtube]
Θα εκανε πλακα στην superleague , στα ευρωπαικα θα εδινε εμπειρια και γκολ
Θα εκανε πλακα στην superleague , στα ευρωπαικα θα εδινε εμπειρια και γκολ

- desperando
- Επικοινωνία:
Φίλε μου από που προκύπτει οτι ισχύει επίσημα κάτι τέτοιο??Dimg4 έγραψε:Να σας πω κατι? Και μονο που ισχυει οτι την ψαχνουμε για Μπερμπατοφ (ισχυει και επισημα πλεον) εγω ειμαι ευχαριστημενος ερθει δεν ερθει. Βουλωνει στοματα ο Ιβαν και δειχνει πως πρεπει να κινειται ενας σωστος και μετρημενος μεγαλομετοχος και οχι να κανει τα χατηρια μας που πολλες φορες ειναι παραλογα απωθημενα. Οταν ειναι ωρα για εναν Μπαλαφα θα τον παρει και οταν ειναι η ωρα για Μπερμπατοφ θα παρει και αυτον. Η ομαδα μεγαλωνει καθε μερα και χτιζει μεταλλο, οποιος δεν το βλεπει αυτο ας το γυρισει σε αλλο αθλημα.
Προτιμω να ερχοταν ο Macheda μαζι με τον Gargano με αυτα τα 2 μυρια
Δυστυχως τον πρωτο τον εκλεισε η Στουτγκαρδη νομιζω κ ο δευτερος ειναι δανεικος απο την Ναπολη

Δυστυχως τον πρωτο τον εκλεισε η Στουτγκαρδη νομιζω κ ο δευτερος ειναι δανεικος απο την Ναπολη

- PaokPatraG4
Και εγω μαζι σου φιλε μου....Μακαρι να ερχοταν ενας Μπερμπατοφ στην ΠΑΟΚΑΡΑ μας αλλα ξεχωρα οτι ειναι δυσκολο λογω επιπεδου ελληνικου πρωταθληματος κτλ κτλ. θα αλλαξουν οι ισορροπιες στην ομαδα και θα εχουμε αλλα....Εγω να δεις ποσο θελω εναν και δυο και τρεις Μπερμπατοφ και να κοπανησω μια 5αρα στο γαυρο στο τηγανι και μια στην ΤΟΥΜΠΑ και να το βουλωσουν μια και καλη τα αμερικανακια αλλα ολα πρεπει να γινουν με μεθοδικοτητα....καποια στιγμη το πιστευω οτι θα ερθει και αυτη η στιγμη....Dimg4 έγραψε:Φιλε συμφωνω.... αλλα ρε συ πες μου οτι ο 33αρης Μπερμπατοφ δε θα σε απογειωσει ψυχολογικα και οπαδικα (αγωνιστικα δεν το συζητω στο ελλαδισταν) και δε θα τρομοκρατησει τους κατω... Ναι γαμω να δω εναν τετοιο παιχταρα στην Τουμπα και σου λεεω πως ξανατιγκαρει το γηπεδο!PaokPatraG4 έγραψε:Εγω γιατι πιστευω οτι παμε σε ονοματα του στυλ Φοσεν-Μαρικά-Ελ Χαμντάουι;;;; Ισως μπορει και καποιος αλλος που δεν εχει ακουστει τοσο...
- PaokPatraG4
Εγω παντως θα ηθελα περισσοτερο ας πουμε στην ΠΑΟΚΑΡΑ μας εναν Dario Cvitanich ψιλο οφ τοπικ αλλα μιας και πιασαμε τετοια κουβεντα ας με συγχωρησουν οι μοντς

- SePuLtUrA_4_
Προεδρε φερε παιχταρα οπως εκανες με τον μαρτενς. Δεν θα σωθεις με το να τσιγκουνευτεις μερικα χιλιαδες ευρο. Ισα ισα που τα κέρδη θα ειναι πολλαπλά με την αφηξη ενος παιχταρα σεντερ φορ. Η κ@υλα του κοσμου θα εκτοξευτεί στα ύψη. Δεν θελω να ειμαι αχάριστος και βλεπω οτι εχεις χωσει χρημα στην ομαδα. Αλλα προεδρε ο κοσμος του ΠΑΟΚ εχει νιωσει τη πικρα στο πετσι του και εισαι ο μονος που εχεις τη δυναμη να ξαναδωσεις οραμα και κ@υλα στον κοσμο. Και να ξερεις οτι ο ΠΑΟΚτσης μπορει καποιες φορες να ειναι παρορμητικος και καταστροφολογος λογω της μεγαλειώδης αγαπης του για την ομαδα ΑΛΛΑ δεν ειναι ποτε αχαριστος!!! Κανε ενα δωρο απο καρδιας σε αυτο τον τεραστιο λαο. Απογειωσε μας να ξαναπαρουμε τα πανω μας!!!
- ace79grpaok