Μεταγραφές χειμώνα 2013-14

Σχόλια/Κριτική για οτιδήποτε ακούγεται ή γράφεται σχετικά με αγορές πωλήσεις ποδοσφαιριστων στην ομάδα μας...
Άβαταρ μέλους
Realcon

Re: Μεταγραφές χειμώνα 2013-14

Δημοσίευση από Realcon »

Είναι δύσκολο να έρθει, δεν νομίζω και να θέλει ο παίκτης να τον αφήσει τώρα η Φούλαμ. Κυνηγάει να μείνει στην κατηγορία.
Άβαταρ μέλους
ΑποστόληςΑ

Δημοσίευση από ΑποστόληςΑ »

Δεν είναι απίθανο να υπάρχει ενδιαφέρον από πλευράς ΠΑΟΚ το θέμα είναι αν υπάρχει και από την άλλη μεριά. Αλλά αν υπάρχει ένα μικρό ποσοστό, έστω και 5% να χτυπήσεις τέτοιον στόχο, πρέπει να το εξαντλήσεις πριν επικεντρωθείς στον επόμενο που είναι κατώτερος.
Άβαταρ μέλους
Realcon

Δημοσίευση από Realcon »

Σωστά το θέτεις. Το θέμα είναι η ίδια η Φουλαμ. Αν τα έχει παρατήσει για φέτος και κοιτάει το πλάνο της για του χρόνου… Δεν θα είναι δύσκολο. Αρκεί να είναι πραγματικό το ενδιαφέρον μας.
Άβαταρ μέλους
bane1980

Δημοσίευση από bane1980 »

Δεν ξέρω φίλοι μου, δεν νομίζω οτι ακόμα μπορούμε να χτυπήσουμε επιπέδου Μπερμπάντη...
να του προσφέρεις τι; ανταγωνισμό στο πιο διεφθαρμένο πρωτάθλημα του κόσμου; ευκαιρία να ανακάμψει; γιατί είναι σε πτώση και ψάχνει το επόμενο συμβόλαιο; ευκαιρία για το μουντιάλ ή το τσ.λ.; χρήματα; για να αφήσει κανείς Πρέμιερ με το όνομά αυτού, θα πρέπει να του σκάσεις ΠΟΛΛΑ περισσότερα από όσα παίρνει και να είναι και τα γκαφρά το πρώτιστο κίνητρό του και να μην μπει και ΤουρκοΡωσοΑραβο-ομάδα στη μέση γιατί θα δώσει τα 5πλάσια...

Καλύτερα ένας μικρός στυλ Φόσεν και η διαφορά από το συμβόλαιο του Βούλγαρου να πάει στη Γκενκ. ο μικρός θα σου φέρει και φράγκα σε 2-3 χρόνια συν οτι θα έχει μεγαλύτερη όρεξη και κίνητρο.
Άβαταρ μέλους
Realcon

Δημοσίευση από Realcon »

Αν μείνει εκεί είναι χειρότερα για τον ίδιο.
Άβαταρ μέλους
bane1980

Γιατί; επειδή μπορεί να πέσει η Φούλαμ; και δεν θα βρει σε Πρέμιερ άλλο συμβόλαιο;
Σε λίγες ημέρες γίνεται 33, λογικά πάει για το τελευταίο του, δεν ξέρω κατά πόσο έχει μπει στη διαδικασία "πάμε κάπου για ξεκούραστη αρπαχτή-ένσημα", γιατί μετά από Tott, ManU, Fulham και πιο πριν Bayer, να θελήσει ξαφνικά να έρθει στο Ελλαδιστάν, φοβάμαι πως δεν...εκτός εάν του δώσει πακτωλό ο Ιβάν, αλλά 2μ δεν ξέρω πόσο θεωρείται πακτωλός για αυτόν...
Άβαταρ μέλους
Realcon

Δημοσίευση από Realcon »

Ναι, σίγουρα. Αλλά αν υπάρχει ενδιαφέρον πραγματικό από την μεριά του ΠΑΟΚ. Δεν νομίζω στα 33 του να κοιτάξει μια μικρομεσαία ομάδα της Πρέμιερ, για να τον πάρει. Εκτός αν αναχωρήσει για Αμερική η Αραβία μεριά.
Άβαταρ μέλους
che4

Δημοσίευση από che4 »

το οτι θα ειναι διπλα στην πατριδα του ειναι το μοναδικο δελεαρ....στοπ ως εκει....δε νομιζω ομως να ειναι αρκετο δυστυχως
Άβαταρ μέλους
bane1980

Ακριβώς. Εάν τον νοιάζουν μόνο τα $$$, θα πρέπει να μην μπουν στο παιχνίδι Τούρκοι, Άραβες, Ρώσοι, που και στα 33 του χαλαρά τον χτυπάνε. Εάν δεν τον νοιάζουν μόνο τα $$$, τότε δεν υφίσταται το μεγαλύτερο κίνητρο που μπορούμε να του δώσουμε...
2 εβδομάδες...κοντός ψαλμός

ΥΓ. Έχει φύγει εδώ και 12-13 χρόνια από την πατρίδα του...δεν ξέρω κατά πόσο θα του λείψει για 2-3 χρόνια ακόμη...τι να του λείψει κιόλας από εκεί...
Άβαταρ μέλους
BarbaBarbAntonis

Δημοσίευση από BarbaBarbAntonis »

ΑποστόληςΑ έγραψε:Δεν είναι απίθανο να υπάρχει ενδιαφέρον από πλευράς ΠΑΟΚ το θέμα είναι αν υπάρχει και από την άλλη μεριά. Αλλά αν υπάρχει ένα μικρό ποσοστό, έστω και 5% να χτυπήσεις τέτοιον στόχο, πρέπει να το εξαντλήσεις πριν επικεντρωθείς στον επόμενο που είναι κατώτερος.

Κατώτερος από ποια άποψη? :Ρ :opaokara:
Άβαταρ μέλους
PaokPatraG4

Δημοσίευση από PaokPatraG4 »

Εγω γιατι πιστευω οτι παμε σε ονοματα του στυλ Φοσεν-Μαρικά-Ελ Χαμντάουι;;;; Ισως μπορει και καποιος αλλος που δεν εχει ακουστει τοσο...
Demir

Δημοσίευση από Demir »

PaokPatraG4 έγραψε:Εγω γιατι πιστευω οτι παμε σε ονοματα του στυλ Φοσεν-Μαρικά-Ελ Χαμντάουι;;;; Ισως μπορει και καποιος αλλος που δεν εχει ακουστει τοσο...
Κ εγώ αυτό πιστεύω... Τι berbadov ρε παιδιά....? δεν έρχεται τέτοιος παίκτης...
Άβαταρ μέλους
ace79grpaok

Δημοσίευση από ace79grpaok »

aυτοι οι 3 ειναι κατα την γνωμη μου ,αναμεσα σε ελ χαμνταουι και φοσσεν θα κλεισει η δούλεια,για φοσσεν μονο η μιντλεσπρο τον θελει,πιο ενδιαφερον απο πρεμιερ λιγκ και αρδιες,
Demir

Δημοσίευση από Demir »

ace79grpaok έγραψε:aυτοι οι 3 ειναι κατα την γνωμη μου ,αναμεσα σε ελ χαμνταουι και φοσσεν θα κλεισει η δούλεια,για φοσσεν μονο η μιντλεσπρο τον θελει,πιο ενδιαφερον απο πρεμιερ λιγκ και αρδιες,
Μακάρι να έρθει ο Μαροκινοί ,, ειναι μεγάλη παικταρά.. Ο άλλος ειναι στυλ κλαους.. Κ ο κλαους αν κάνουμε βιντεακι με τα γκολ κ δείξουμε στην Γκενκ πλάκα θα πάθει... :P
Άβαταρ μέλους
GiorgosAtha

Δημοσίευση από GiorgosAtha »

Από τους 4... αν σκεφτούμε στεγνά χωρίς προσωπικούς συναισθηματισμούς και "ταύλες" :lol: ... προτιμώ τον Vossen γιατί θεωρώ ότι είναι ο μοναδικός με "ισχυρή" μεταπωλητική αξία! Κατά τα άλλα... ΦΕΡΤΕ BERBATOV!!!! :opaokara: :opaokara: :opaokara: :opaokara: :opaokara:
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Μεταγραφολογία”