Μεταγραφές χειμώνα 2013-14

Σχόλια/Κριτική για οτιδήποτε ακούγεται ή γράφεται σχετικά με αγορές πωλήσεις ποδοσφαιριστων στην ομάδα μας...
Άβαταρ μέλους
Equalizer
Site Admin

Re: Μεταγραφές χειμώνα 2013-14

Δημοσίευση από Equalizer »

Εσύ πάλι 50/8χρονε Απόστολε σαράντα χρόνια μέλος, ακόμα δεν έμαθες να ψήνεις quote στα τοστ των άλλων; :D

Άνευ πλάκας, μην αρπάζεστε τόσο εύκολα. Για μεταγραφολογία μίλαμε, το ζουμί της οπαδικής ζωής. Απλά να μη λέει ο καθένας ο,τι αρλούμπα του κατέβει, ισχυριζόμενος μάλιστα πως πρόκειται για σοβαρές πληροφορίες. Στο κάτω κάτω, ο Olivares έχει δείξει τι και ποιός είναι χρόνια τώρα, έχει ένα βάρος ο λόγος του. Παίζει κι αυτό, τον -μεγάλο- ρόλο του.
Άβαταρ μέλους
ΑποστόληςΑ

Δημοσίευση από ΑποστόληςΑ »

Η βιολογική μου ηλικία ΔΕΝ είναι 50. Είναι 51,75. Η άλλη είναι όντως 8
Άβαταρ μέλους
seaman

Δημοσίευση από seaman »

ΑποστόληςΑ έγραψε:[quote="olivares] από το σοβαρό στο γελοίο, η απόσταση είναι ελάχιστη, από το γελοίο, όμως, στο σοβαρό, είναι πολύ μεγάλη όπως έλεγε ο Αντίπατρος ο Σιδώνιος.
Μας έλλειψες oli![/quote][/quote][/quote]

Oli λίγη προσοχή ρε παιδί μου. Οι κουβέντες αυτές σύμφωνα με τον πρωθυπουργό μας είναι λίγο πιο φρέσκες και βγήκαν από το στοματάκι του Σαίξπηρ :lol:
Άβαταρ μέλους
zarathustra79

Δημοσίευση από zarathustra79 »

Μαρικά ε;;; Δηλαδή δε θα έρθει ο σαμαράς;;;
Άβαταρ μέλους
soflodoras

Δημοσίευση από soflodoras »

Ο μπαρμπερης ηρθε...εκανε τη δουλεια του (μας τρολαρε και τωρα βλεπει χαμογελαστος απο την τρυπα του τα αποτελεσματα της δουλειας του)...και εξαφανιστηκε

Συγγνωμη αλλα ευθυνη για ολο αυτο εχει το ιδιο το σαιτ και οι μοντς που επιτρεπουν να συμβαινουν τετοια πραγματα. Και φυσικα οσοι ασχολουνται σαν κοροιδα με την περιπτωση μαρικα , δημιουργημα του ουρανοκατεβατου μπαρμπερη. Δε φταιει ο athens που εξοργιζεται.

Και οπως προειπε και καποιος πριν : ban for life

υγ:Η υποθεση μπαρμπερη βρωμαει , αλλα σε περιπτωση που κανω λαθος και εχει οντως "inside πληροφοριες" διατιθεμαι να αυτομπαναριστω (για λιγες ωρες)
Άβαταρ μέλους
zarathustra79

Δημοσίευση από zarathustra79 »

Συμφωνώ με τον αποπάνω... Το κουρασαν!
Άβαταρ μέλους
MANIAKOS

Δημοσίευση από MANIAKOS »

βασει ονοματολογιας ειναι λιγακι περιεργα τα πραγματα

ο μαρικα ταιριαζει στα πλανα με τη λογικη του φορ που ΠΙΣΤΕΥΩ οτι ψαχνουμε...στεκεται και μονος μπροστα αλλα λογω τεχνικης και με παρεα με λιγα λογια...τα πλην του το σκοραρισμα

ο Φοσσεν που θα ταν μπαμ λογω και μεταπωλητικης αξιας...δεν τον εχω δει ποτε ...αλλα σκιαγραφειται ως φορ γκολτζης κυριως....αυτον θα θελα αλλα δεν κολλαει με τα ατεχνα φορ μας///
+ οτι μιλαμε για κανα 2Μ πιστευω τουλ

ο χαμνταουι που εχει τα θεματα του αλλα κολλαει πολυ στο πλανο....

ο ελια -εξτρεμ που επειδη τον θελαμε το καλοκαιρι παρακολουθουσα συμμετοχες κλπ και ειναι βασικοτατος αρα δε βρισκω το πως να ερθει και αν ερθει θα θελουμε παλι ΚΑΙ φορ....
Άβαταρ μέλους
guardian4

Δημοσίευση από guardian4 »

Δυο βδομαδες μεινανε , ματια μου γλυκααα!
Οι αρδιες τελειωσανε, τα γλυψηματα στεγνωσανε.
Την αλλη Τεταρτήη τον πίνει το ληκιιιι..
Άβαταρ μέλους
Equalizer
Site Admin

Δημοσίευση από Equalizer »

Βρε ηρεμια λιγο! Ειπαμε οσοι παραμυθιαζουν ασυστολα θα ερθει η στιγμη που θα αναλαβουν τις ευθυνες τους. Μεχρι τοτε δε βλεπω το λογο για κραξιμο.
Κι επαναλμβανω για μεταγραφες μιλαμε. Οχι για ποινικα αδικηματα
Άβαταρ μέλους
joshua

Δημοσίευση από joshua »

Εγω παντως δεν ειμαι υπερ οποιασδηποτε κινησης που θα κοστισει για ομαδα και παικτη καποια εκατομμυρια οπως γραφουν καποιοι φιλοι.Προτιμω 4 παικτες των 600.000 παρα 1 των 2-3 μυριων ειδικα οταν προκειται για ονοματα οπως ο Μαρικα που κουβαλανε το ιδιο ρισκο με παικτες πολυ μικροτερου κοστους.Δεν θεωρω οτι ειναι ετοιμη η ομαδα για τετοιες οικονομικες υπερβασεις,τα βηματα πρεπει να γινονται αργα και σταθερα και οχι με αλματα.
Άβαταρ μέλους
soflodoras

Δημοσίευση από soflodoras »

Ετσι οπως το θετεις ΠΑΟΚ-πασο.
Άβαταρ μέλους
guardian4

joshua έγραψε:Εγω παντως δεν ειμαι υπερ οποιασδηποτε κινησης που θα κοστισει για ομαδα και παικτη καποια εκατομμυρια οπως γραφουν καποιοι φιλοι.Προτιμω 4 παικτες των 600.000 παρα 1 των 2-3 μυριων ειδικα οταν προκειται για ονοματα οπως ο Μαρικα που κουβαλανε το ιδιο ρισκο με παικτες πολυ μικροτερου κοστους.Δεν θεωρω οτι ειναι ετοιμη η ομαδα για τετοιες οικονομικες υπερβασεις,τα βηματα πρεπει να γινονται αργα και σταθερα και οχι με αλματα.
Εγω παλι θα ηθελα μπερμπατοφ με βιερι, και ας σχηματιστουν ταξικες ομάδες στα αποδυτηρια:D

Στην τελικη και εξω στην κοινωνια ετσι ειναι κι ομως και δουλεια παμε και αποδιδουμε.
Άβαταρ μέλους
ant

Δημοσίευση από ant »

Με τον Ανελκά που ήταν να έρθει τι έγινε τελικά? Έχει κλείσει αλλού? :evil: :evil: :) :D 8-) :pano:
ΤΑΓΜΑΤΑΡΧΗΣ-4-

Δημοσίευση από ΤΑΓΜΑΤΑΡΧΗΣ-4- »

....ερχεται ο θεος ο Ροναλντινιο....
Σαββιδη εισαι τεραστιος...
το καλυτερο βεβαια ειναι οτι ....
μαζι με τον παικταρα...ερχεται και ολο το προσωπικο του τιμ... ;) :o :shock: :mrgreen: :opaokara: :opaokara:

http://www.sportdog.gr/sites/default/fi ... ldinho.jpg
Άβαταρ μέλους
guardian4

[youtube]o250_Kvyhig[/youtube]

Εδω εισαι, απο το 2.00 και μετα :lol: :lol:

Πρεπει να ηταν τοτε που ηρθε να παρει μετοχες του ρουλη :lol:
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Μεταγραφολογία”