33.Στέφανος-Κλάους Αθανασιάδης

Συζήτηση για το εμψυχο υλικό της ομάδας
Άβαταρ μέλους
lefis

Re: 33.Στέφανος-Κλάους Αθανασιάδης

Δημοσίευση από lefis »

εδω συμφωνουμε.... ;) πρεπει να φυγει γιατι χαϊρι δεν προκειται να δει εδω αλλα ουτε και εμεις. και θα παρακαλουσα να μην ξαναμιλησουμε για ακαδημιες παιδια απο την ομαδα και βαλε τον πιτσιρικο (οπως τωρα τελευταια ακουω βγαλε τον στοχ και βαλε τον ποζογλου!!!) δεν εχουν ολοι τα αντερα του γλυκου. ας το εχουμε στο νου μας
Άβαταρ μέλους
kataramenos5

Δημοσίευση από kataramenos5 »

Α γεια σου.
Άβαταρ μέλους
obanebane

Δημοσίευση από obanebane »

Συμφωνεις με τον lefis που γραφει με κομψοτερο τροπο πανω κατω οτι εγραψα και εγω.
Αυτο με το αλαθητο απο που το συμπερανες με ειδες να το παιζω ξερολας?
Άβαταρ μέλους
kataramenos5

Τι καθεται τοτε ρε kat? εκτος αν εχει ζητησει να φυγει και αυτοι τον κρατανε με το στανιο και δεν το ξερουμε.
Αν αυτο το ύφος ειναι ΟΚ τοτε εχω εγω λάθος και ζητώ συγνώμη.
Άβαταρ μέλους
Banksy

Δημοσίευση από Banksy »

Καλά τα περί σωματικής ακεραιότητας κ στον Κλάους να τα πείτε θα σας πάρει στο ψιλό..
Ότι τί;Βγαίνει ο Αθανασιάδης στη Θεσσαλονίκη και αντί για Γεια σου Κλάους ή ξέρω γω Πάμε παιχταρά μου ΠΑΟΚΑΡΑ κ λοιπά ακούει μπινελίκια κ απειλές..
Το ότι έφαγε κράξιμο μετά από έναν αγώνα που τα άκουσε σχεδόν όλη η ομάδα αρκεί για να σταματήσει να παίζει μπάλα!Αυτά τα επιχειρήματά σου ρε Κόλκα...
Τα πράγματα με τον Αθανασιάδη νομίζω είναι απλά.Και είναι από τις λίγες περιπτώσεις που ''κατηγορώ'' τον Στέφενς.
Δεν υπάρχει ποδοσφαιριστής Αθανασιάδης εκτός περιοχής και θα έπρεπε νομίζω να το είχε καταλάβει μετά από τόσο καιρό που τον χρησιμοποιεί εκτός περιοχής!.Δεν μπορεί να παίξει με πλάτη,να κρατήσει μπάλα κλπ κλπ παρά τις φιλότιμες προσπάθειες του.Τον Κλάους τον μάθαμε και τον αγαπήσαμε γι αυτό που είναι.Εκτελεστής σε πρώτο χρόνο.Αύτο έχει.Μας κάνει;Καλώς!Δε μας κάνει;Πώληση σε κάποιον που του κάνει!Σίγουρα υπάρχουν ομάδες που θα ήθελαν πώς κ πώς τον Στέφανο στην ενδεκάδα τους.
Άβαταρ μέλους
obanebane

Δημοσίευση από obanebane »

kataramenos5 έγραψε:Μπάλα πάντως δε θα μπορούσα να παίξω.Τι συζητάμε θεε μου.

ΥΓ Αδυνατώ να πιστέψω αυτά που διαβάζω σήμερα σχεδόν σ ολα τα τοπικ .Μαλλον εγώ μπήκα σε λάθος φόρουμ.
Καληνύχτα.

Και εσυ απαντησες με αυτο.
Οκ δεν ηταν και ο κομψοτερος τροπος για να γραψω το σκεπτικο μου αυτο ομως που εισεπραξα απο την απαντηση σου ηταν απαξιωση.
Το κλεινω εδω και σταματαω και την αντιπαραθεση που δεν οδηγει πουθενα.
Δεχομαι την απαντηση σου και ζηταω και συγγνωμη που ξεφυγα.
Άβαταρ μέλους
psykoman

Δημοσίευση από psykoman »

Ο Κλαους πρεπει να ειναι ο μονος που στεναχωρεθηκε που εφυγε ο Δωδωνης...μ αυτον εκανε την καλυτερη χρονια του :mrgreen:
Άβαταρ μέλους
kataramenos5

Μονο στην αρχή.

obanebane έγραψε: Το κλεινω εδω και σταματαω και την αντιπαραθεση που δεν οδηγει πουθενα.
Δεχομαι την απαντηση σου και ζηταω και συγγνωμη που ξεφυγα.
Κι εγω το ίδιο .Αντε τώρα να κανεις καν ποστ στο μπασκετάκι γιατί το παραμέλησες τελευταία .Καλοπροαίρετα το γράφω μη παρεξηγηθούμε πάλι. :)
Άβαταρ μέλους
shark4

Δημοσίευση από shark4 »

psykoman έγραψε:Ο Κλαους πρεπει να ειναι ο μονος που στεναχωρεθηκε που εφυγε ο Δωδωνης...μ αυτον εκανε την καλυτερη χρονια του
Μετα οταν αρχισαν να "οπισθοχωρουν οι επιθετικοι " οπως λεγε ο ανθυπο-προπονητης , η χρονια εγινε ασχημη.... :ugeek:
Άβαταρ μέλους
mpouJr

Δημοσίευση από mpouJr »

Ετσι σαν τον Γλυκο θελω να τους φτασεις ολους στο σημειο να λενε δεν κανεις για τον ΠΑΟΚ κ μετα να αρχισουν κολοτουμπες ακροβατικα κ λοιπες ενοργανες ασκησεις

Sent from my iPhone using Tapatalk
Άβαταρ μέλους
Parolos

Δημοσίευση από Parolos »

Του φέρνουν ακόμη ένα αριστερό πόδι στην ομάδα που δίνει ασσιστ πάρε βάλε.. ψηλές, παράλληλες, κάθετες, συρτές παραλιλόγραμμες τα πάντα όλα..
Για να δούμε αν έφταιγε οτι δεν τροφοδοτείται.. ( :lol: )
Άβαταρ μέλους
Ale

Δημοσίευση από Ale »

Ρε μάγκες, έφαγε ξύλο ο Κλάους από "ΠΑΟΚτσήδες";!; Αν είναι αλήθεια, τότε να το κλείσουμε από τώρα το μαγαζί. Αν όχι, τότε να κυνηγηθεί ο ψεύτης μέχρι να πατήσει μαύρο χιόνι.
Το μόνο που δεν αντέχω να γίνεται αυτήν την στιγμή, είναι να κράζει ο καθένας από το πληκτρολόγιο, ή την ανωνυμία του πλήθους τον ΑΡΧΗΓΟ ΤΟΥ ΠΑΟΚ!!!!!!!
Υ.γ.: Πόσο θα ήθελα να ήμουν μοντ. Πολύς κόσμος θα πήγαινε για μπάνιο.

Εγκράτεια, λεβέντη! Συναπαδοί μας είναι...

Ντίνος
Άβαταρ μέλους
Ale

Δημοσίευση από Ale »

Ποιοί είναι συνοπαδοί μας, Ντίνο; Αυτοί που "δεν έφυγαν ποτέ"; Αυτοί που πιο πολύ κράζουν και γκρινιάζουν, παρά φωνάζουν "ΠΑΟΚ"; Αυτοί που κοπανάνε παίκτες της ομάδας μας; Τότε δεν μπορώ να καταλάβω την διαφορά μας από τους γαύρους και τα αργιανά.
Άβαταρ μέλους
Realcon

Δημοσίευση από Realcon »

Υπάρχει τέτοιο θέμα; :shock:
marley 4

Δημοσίευση από marley 4 »

Ale έγραψε:Ρε μάγκες, έφαγε ξύλο ο Κλάους από "ΠΑΟΚτσήδες";!; Αν είναι αλήθεια, τότε να το κλείσουμε από τώρα το μαγαζί. Αν όχι, τότε να κυνηγηθεί ο ψεύτης μέχρι να πατήσει μαύρο χιόνι.
Το μόνο που δεν αντέχω να γίνεται αυτήν την στιγμή, είναι να κράζει ο καθένας από το πληκτρολόγιο, ή την ανωνυμία του πλήθους τον ΑΡΧΗΓΟ ΤΟΥ ΠΑΟΚ!!!!!!!
Υ.γ.: Πόσο θα ήθελα να ήμουν μοντ. Πολύς κόσμος θα πήγαινε για μπάνιο.

Εγκράτεια, λεβέντη! Συναπαδοί μας είναι...

Ντίνος

για μισο λεπτο ποιος ειπε οτι εφαγε ξυλο ο κλαους?
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Roster”