Μεταγραφές χειμώνα 2013-14

Σχόλια/Κριτική για οτιδήποτε ακούγεται ή γράφεται σχετικά με αγορές πωλήσεις ποδοσφαιριστων στην ομάδα μας...
Άβαταρ μέλους
PAOK_Antarctica

Re: Μεταγραφές χειμώνα 2013-14

Δημοσίευση από PAOK_Antarctica »

obanebane έγραψε:Ρε συ μανιακε τι ειναι αυτα που γραφεις;
Ειναι δυνατον να φυγει ο ισπανος και να μεινουμε με δευτερο τερμα ενα παιδι που δεν εχει παιξει σχεδον ποτε επισημο παιχνιδι;

Δεν πρέπει να παίξει κάποτε όμως? Με τις "Καρδίτσες" της Ελλάδας παίζουμε μια, άντε δυο, φορές το χρόνο. Κάποια στιγμή πρέπει να μπει και σε πιο σοβαρά παιχνίδια για να ψηθεί. Εκτός αν δεν τον πιστεύεις σαν ομάδα οπότε τον αφήνεις να φύγει και παίρνεις κάποιον που σου κάνει...
Αν ο Γιακουμής υπολογίζεται σαν κομμάτι της ομάδας νομίζω τώρα είναι η κατάλληλη στιγμή να προωθηθεί σαν δεύτερος. Ειδάλλως έχεις και τον Ιτάνζ.
Άβαταρ μέλους
desperando
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από desperando »

καλα αμα υπαρχει εστω και μια δοση αληθειας οτι προταθηκε ο ελ χαμνταουι ελπιζω ο ιβαν μα μην τσιγκουνευτει
Άβαταρ μέλους
seaman

Δημοσίευση από seaman »

Η υπόθεση Marica έχει ενδιαφέρον και εξελίχθηκε τον προηγούμενο Σεπτέμβρη παράλληλα με τη δική μας ολοήμερη αναζήτηση στο Transfermarkt για κανένα ελεύθερο CB, που μεταφράστηκε τελικά στην έλευση του Madlung και στην άμεση αποπομπή του, για το δικό του καλό τελικά, όπως του πήγανε τα πράγματα σήμερα.
Ο Manager του Ρουμάνου διαλαλούσε τότε ότι σφάζονταν στα πόδια του όλες οι ομάδες της Premier League (και μεγάλοι σύλλογοι: Άρσεναλ - Τότεναμ κλπ) και δίναν μάχη με Μίλαν και Ίντερ από Ιταλία για το ποιος θα τον υπογράψει. Ο Manager γνώριζε, οι ομάδες δεν ξέρω αν το γνώριζαν.......
Τελικά τον υπέγραψε η Χετάφε, με τον ίδιο τον ποδοσφαιριστή να λέει πως τον προέτρεψε σε αυτό του το βήμα ο Ραούλ, πρώην τότε συμπαίχτης του στη Σάλκε και να αναγκάζεται να γράψει στη φανέλα του Ciprian και όχι Marica καθώς το τελευταίο στα Ισπανικά φέρνει σε "συκιά".
Οι όροι του συμβόλαιοy βέβαια δεν έχουν βγει στη φόρα και δεν είμαι και σίγουρος ακόμα και για τη διάρκειά του, που γράφεται στο transfermarkt. Επομένως κάποιο χαρτί θα κρατάει και η Χετάφε στη διαπραγμάτευση, αν αυτή γίνεται σύμφωνα με τις πληροφορίες που κυκλοφορούν.
Το θέμα είναι: μας καλύπτει ο παίχτης?
Το σίγουρο είναι ότι πρόκειται για γερό σκαρί, γρήγορος, σε καλή ηλικία και πολλές εμπειρίες. Στις ομάδες του έπαιζε ή πίσω από το φορ ή στα πλάγια(στην εθνική μόνο έπαιζε καθαρό σεντερφόρ).
Εγώ πλέον θα προτιμούσα να ρισκάρω σε λατίνο καλλιτέχνη, με τη προσιοκία να χορτάσουν τα μάτια μας καινα φτιαχτούμε για του χρόνου καθώς πρωτάθλημα και Ευρώπη δεν βλέπω πως μπορούμε άμεσα να κάνουμε κάτι παραπάνω.
Μπρος, για ύπνο τώρα. Δουλεύουμε το πρωί.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος seaman την Τρί 14 Ιαν 2014, 03:50, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Άβαταρ μέλους
olivares

Δημοσίευση από olivares »

Μελλοντικό drugstore cowboy και εγώ πάντοτε με προτάσεις υπερ της απόκτησης Αργεντινών είμαι για αυτά τα λεφτά και για μεταπωλητικούς λόγους και για δημιουργία θέαματος ως μέσο προσηλυτισμού αν και στα φορ η τελευταία φουρνιά δεν είναι πρώτης κλάσης με εξαίρεση τον Lucas Melano της Λανούς και τον Julio Furch της Σαραντί που τους παρακολούθησα αρκετά και αξίζουν τέτοια λεφτά αλλά είναι λογικό ο Huub να πηγαίνει με τη λογική χλωρίνη κλινεξ αυτόν ξερω και αυτόν εμπιστεύομαι ενώ το ενδιαφέρον της Westham μετά και την αποδέσμευση του Petric και τη δεινή επιθετική της κατάσταση αναθερμάνθηκε και πάλι μετά το καλοκαίρι καθώς θα πάρουν σίγουρα φορ μες την εβδομάδα ενώ ο ρουμάνος είναι και στη λίστα της Αρσεναλ μαζί φυσικά με όλο το ντουνιά.
Άβαταρ μέλους
Realcon

Δημοσίευση από Realcon »

Parolos έγραψε:1,5 για παίχτη που λήγει το συμβόλαιο το καλοκαίρι μου ακούγονται πολλά..
Αγοράζεις κανα ταλέντο από Αργεντινή με τόσα.. δε ξέρω αλλά μου φαίνεται μεγάλο το ποσό..
Με βρίσκεις 100% συμφωνώ είναι πάρα πολλά τα λεφτά για έναν παίκτη που δεν έδειξε πράγματα, σύμφωνα με τον Olivares. Δεν γνωρίζω πολλά για τον παίκτη. Βασίζομαι στα λόγια του "αδελφού".
Αλλά και πάλι Parolos, είναι ρίσκο να δώσεις τόσα λεφτά για ένα ταλέντο που δεν ξέρεις αν σου βγει. Μπορεί να κάνω λάθος.
Άβαταρ μέλους
Parolos

Δημοσίευση από Parolos »

Από Αργεντινή από ταλέντα επιθετικούς εγώ ξεχωρίζω τον Hector Villalba..
τον είχα ποστάρει και τον Ιούνιο (πριν πάρει η Σαν Λορέντζο πρωτάθλημα)...
μπορεί να μην έχει την κλειστή τρίπλα αλλά το παιδί έχει τρομερή ταχύτητα-έκρηξη και περίσσιο θράσος και τσαμπουκά..
Αυτός θα παίξει ευρώπη σίγουρα..
Το κακό είναι οτι το πρωτάθλημα της Σαν Λορέντζο μάλλον του αύξησε την τιμή κατακόρυφα πλέον..

Για τον Angel Correa επίσης της Σαν Λορέντζο δε χρειάζεται καν να αναφέρω.. αυτόν θέλει τάλιρο για να τον πάρει κάποιος..
Άβαταρ μέλους
olivares

Δημοσίευση από olivares »

Eδώ το τελευταίο παστέλι του Ρουμάνου με ψαλίδι στο κύπελο με τη Χιρόνα πριν ένα μήνα.

[youtube]7KL48pMMEGU[/youtube]
Άβαταρ μέλους
soflodoras

Δημοσίευση από soflodoras »

Συγγνωμη, αλλα απο που ακριβως προκυπτει οτι ο ρουμανος αποτελει στοχο?
Dimg4

Δημοσίευση από Dimg4 »

desperando έγραψε:καλα αμα υπαρχει εστω και μια δοση αληθειας οτι προταθηκε ο ελ χαμνταουι ελπιζω ο ιβαν μα μην τσιγκουνευτει
Τρομερη παιχτουρα, μαζι με Μαρτενς Μαντουρο βλεπω να ανεβαινουμε επιπεδα τεχνικα
Άβαταρ μέλους
joshua

Δημοσίευση από joshua »

Δεν μπορω να πστεψω οτι ειναι δυνατον να μπορουμε να φερουμε Ελ Χαμνταουι και εμεις να ασχολουμαστε με οποιονδηποτε αλλον οπως ο Μαρικα και να θελουμε να δωσουμε και μυρια για χαρη του.Γελαω με τα περιφερειακου επιθετικου που γραφει το μπουρδες24.
Άβαταρ μέλους
karlat85

Δημοσίευση από karlat85 »

Δυσκολεύομαι να καταλάβω ,πως ειναι τόσο εύκολο να πάρουμε εναν παικτη που παίζει δανεικός,
1.θα πρέπει να υπάρχει όρος να "σπάσει" ο δανεισμος
2.θα πρέπει να σκασουμε ζεστο και πολυ χρημα για να τον αγορασουμε,γιατι δεν νομίζω η φιορεντινα να θελει να τον παρει απο εκει για να τον δανείσει σε εμας
3.για να ερθει σε εμας αυτην την στγμή πρέπει να σπάσει 2 συμβόλαια
Άβαταρ μέλους
sourmenetes
Moderator

Δημοσίευση από sourmenetes »

Το σημαντικο ειναι οτι ο ιβαν φαινεται να στηριζει πληρως τις επιλογες χοουμπ,εφοσον ερθει απο τωρα ο μαρτενς,και δε νομιζω για 500χιλ. να του χαλασει το ντιλ που θελει να κανουμε με τον επιθετικο.
Τα περι ψιχουλα-τσιγκουνης κτλ τα ακουω πολυ βερεσε.Αλλο να σε πιανουν μ@λ@κα και αλλο να αγοραζεις στη σωστη τιμη.
Άβαταρ μέλους
GiorgosAtha

Δημοσίευση από GiorgosAtha »

Barberis1926 έγραψε:Ειδα ενα οραμα νωρις το απογευμα πολυ μπερδεμενο!σας παρακαλω πολυ οποιος μπορει να μου εξηγησει τι μπορει να σημαινει ας κανει μια προσεγγιση!ειδα λοιπον πως ημουν στην μπουτικ του ΠΑΟΚ και δοκιμαζα φανελες στο δοκιμαστηριο και δεν μπορουσα να αποφασισω ποιο ονομα παιχτη να τυπωσω!ξαφνικα σκαει μυτη ο μαρτενς και αρχισε να δοκιμαζει κ αυτος φανελες ψαχνοντας και αυτος τι νουμερο θα τυπωσει στην φανελα του!
****(η φανελα ηταν μακρυμανικη)****

Βγαινω απο την μπουτικ εχοντας καταληξει πλεον και κατευθηνομαι στο παρκινγκ της Τουμπας για να παρω το αυτοκινητο!ξαφνικα πεταγετε μπροστα μου ο Χουμπ μαζι με τον Μαρικα ενω τους περιμενει η Μαρια εξω απο το γηπεδο κρατωντας κατι χαρτια και μια ολοχρυση πενα!

Σαστισμενος μπαινω στο αυτοκινητο και πριν ξεκινησω περναει απο μπροστα μου ενας πιτσιρικας γυρω στα 24-25 και φορουσε μια φανελα της Οσασουνα.καθισα που λετε να δω που πηγαινει και τι βλεπω....?μπαινει λεει στην μπουτικ τρεχοντας και βγαινει στο 2λεπτο επανω με την φανελα του ΠΑΟΚ και συνεχιζει τρεχοντας προς τα γραφεια της Τουμπας!

Πολυ περιεργο οραμα αδερφια!τι λετε και εσεις???
Ο πιτσιρικάς είναι άσπρος ή μαύρος? Ψηλός ή κοντός? Δεξιοπόδαρος ή αριστεροπόδαρος? ΛΕΓΕ ΓΙΑΤΙ ΕΧΩ ΑΝΟΙΞΕΙ ΤΟΝ ΚΑΖΑΜΙΑ ΚΑΙ ΨΑΧΝΩ! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :opaokara: :opaokara: :opaokara: :opaokara: :opaokara: :opaokara:
Άβαταρ μέλους
joshua

Δημοσίευση από joshua »

Το να σπασει ενας δανεισμος ειναι κατι που συμβαινει συνεχως οπως επισης και ο συνδιασμος με εναν νεο πχ Ντε Βινσεντι,το δυσκολο ειναι να πεισεις εναν παικτη οπως ο χαμνταουι να ερθει σε εμας.
Darkphobia

Δημοσίευση από Darkphobia »

Μακάρι να γίνει κανα τρελό και να έρθει ο Ελ Χαμνταουί, τρελή αγάπη τον είχα απ'τα καλά χρόνια της AZ. Για τέτοιο παίκτη να γίνει η υπέρβαση.
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Μεταγραφολογία”