Μεταγραφές χειμώνα 2013-14

Σχόλια/Κριτική για οτιδήποτε ακούγεται ή γράφεται σχετικά με αγορές πωλήσεις ποδοσφαιριστων στην ομάδα μας...
Άβαταρ μέλους
K_geo

Re: Μεταγραφές χειμώνα 2013-14

Δημοσίευση από K_geo »

ο Φούλοπ δεν είναι άσχημος. αρκεί να έχει συμβόλαιο το πολύ 1,5 έτος. ιδανικό το 6μηνο και οπτιόν για 1 χρόνο αν κάνει αγώνες πχ.

ο Χακόμπο νομίζω τις ΄'εχει κάνει τις κουτσουκέλες του.. :? :? :?
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος K_geo την Τρί 14 Ιαν 2014, 01:25, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Άβαταρ μέλους
MANIAKOS

Δημοσίευση από MANIAKOS »

ειναι 25 -6 χρονων τι τον κραταμε τοτε...?
Άβαταρ μέλους
olivares

Δημοσίευση από olivares »

Κατ'αρχήν να πω ότι αυτό που γράφει το παιδί που τον πιάσατε αρκετοί από τα μούτρα για τον Μαρικά ισχύει καθώς είναι στην κορυφή της λίστας των προτάσεων του Χουμπ για φορ μιας που τον γνωρίζει από την εποχή που τον είχε στη Σάλκε βασικό και έχει αναλάβει προσωπικά το ψήσιμο για να κλείσει ο ίδιος και την τρίτη κίνηση με μοναδικό αντίπαλο δέος δύο προτάσεις που προχωράει ο Κατρουλόφ για να κλείσει και αυτός έστω μία μεταγραφή. Ο ρουμάνος για όσους δεν τον έχουν δει ούτε στη Στουτγάρδη ή την εθνική είναι εξαιρετικά ταχύς και τεχνίτης ντριμπλέρ πράγμα που έχουμε να δούμε στο φορ από εποχή Μίετσελ, αλλά μες την περιοχή δεν έχει τα 1 στα 2 τελειώματα που απαιτούνται από φορ πρωταθλητή και τα πάντα θα εξαρτηθούν από το αν η Χετάφε που δεν καίγεται κιόλας να τον πουλήσει τώρα πέσει από τα 3 χαρτιά που ζητάει ως αρχική τιμή συζήτησης.

Από εκεί και πέρα Φαν του dusk till dawn ο Χουμπ έχει εισηγηθεί αρνητικά και απομένει ο βραχύσωμος να αποφασίσει αν τελικά θα αποδεσμευτεί ως ελεύθερος ο παλάβρας αν βρει ομάδα ή θα πάρει την τελευταία ευκαιρία και ας μην έχει ζητήσει ουσιαστικά συγγνώμη.

[youtube]Nr1RPr2KJIY[/youtube]
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος olivares την Τρί 14 Ιαν 2014, 01:37, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Άβαταρ μέλους
obanebane

Δημοσίευση από obanebane »

Δεν ειναι κακο να παραμεινει τριτος δεν ειμαστε για ρισκα αυτη την περιοδο που κρινονται σχεδον ολοι οι στοχοι της χρονιας.
Άβαταρ μέλους
Parolos

Δημοσίευση από Parolos »

Marica μάλιστα.. τώρα μιλάμε.
Άβαταρ μέλους
MANIAKOS

Δημοσίευση από MANIAKOS »

ετσι και ετσι για μαρικα...αν και εχει το πακετο και ισως σκοραρει και περισσοτερο εδω...να δουμε...
Άβαταρ μέλους
DC

Δημοσίευση από DC »

Θα έχουμε δηλαδή έναν φορ που τον λένε Μαρίκα και προπονητή που τον λένε ... Μαργαρίτα;
Χμμμμμμ. :D
Άβαταρ μέλους
K_geo

Δημοσίευση από K_geo »

Αν για Μαρικά πάμε στη περίπτωση που ο Αθανασιάδης θα λάβει τον ρόλο του καθαρού φόρ περιοχής. θα μπορεί να παίζει και περιφερειακός σε 442.. :? :?
Άβαταρ μέλους
Latin

Δημοσίευση από Latin »

ace79grpaok έγραψε:Φερε ρε παοκαρα και τον ελ χαμταουι να γουσταρουμε
Παικταρας και σκορερ και συμμετοχικος.Μακαρι..
Άβαταρ μέλους
Dipthong

Δημοσίευση από Dipthong »

Ιβαν σπρωξε χρημα να ερθει ο Μαρικα.. ΠΡΕΠΕΙ
Άβαταρ μέλους
seaman

Δημοσίευση από seaman »

Εμένα πάλι κάτι δεν μου κολλάει.

Η Getafe που πήρε τον Marica τζάμπα ως ελεύθερο τον προηγούμενο Σεπτέμβρη και με συμβόλαιο μέχρι τον Ιούνη, παίζει να ζητάει 3 χαρτιά και χωρίς ο παίχτης να χει κάνει και καμιά σπουδαία σεζόν? :yellowcard:
Και εμείς συζητάμε σε αυτή τη βάση?
Εδώ το παιδεύουμε τόσες μέρες για κάτι "ψιλά" για τον Martens και έχουμε τόσο καημό να τα ακουμπήσουμε για το Ρουμάνο?
Κανά πεντακοσάρικο και αυτό χαλάλι για το Λαμπρούκο, αφού τον θέλει τόσο πολύ και δε του κάνουν άλλα 9ράκια στο πλανήτη γη.

Μπορεί βέβαια να κάνω και λάθος. Και αυτό γιατί δίνω μεγάλη βάση στα λεγόμενα του Oli. Αλλιώς......
Άβαταρ μέλους
olivares

Δημοσίευση από olivares »

O καθένας παίζει το παιγνίδι του θαλασσόλυκε ειδικά από τη στιγμή που υπάρχει ενδιαφέρον και από ομάδα της premiership και αυτοί δεν καίγονται να χάσουν τώρα τον έναν από τους δύο βασικούς τους επιθετικούς και κοιτάνε να πάρουν ότι περισσότερο μπορούν. Λογικά κάτα τη γνώμη μου αν τους κουνήσεις στο μούτρο 1μισι ζεστό χαρτί στον δίνουν και τώρα με φιόγκο αλλιώς μάλλον επειδή είναι ψίχουλα για αυτούς θα τους τα σκάσουν μες την τούρλα τους τώρα τα σφυριά.

http://www.transfermarkt.co.uk/en/cipri ... page1.html
Demir

Δημοσίευση από Demir »

Το αγγλικό ενδιαφέρον ειναι καλοκαιρινό.. Απο τοτεναμ,γουεστ χαμ κ εβερτον.. Ο μαρικα ζητουσε 2 μυρια κ πάνω για αυτό μέχρι τέλη Σεπτεμβρίου έμεινε στο ράφι κ πήγε σε μικρομεσαία ισπανική ομάδα με μικρό μονοετες ... Η χεταφε πούλησε τον Μικελ Τόρες 300.000 στν γαβρο 1 χρόνο πριν λήξει το συμβόλαιο του , λέτε να ζητήσει 3 μυρια... Με 400.000 max έχει κλείσει.. Αν θέλει να έρθει ο παίκτης φυσικά...
Άβαταρ μέλους
Parolos

Δημοσίευση από Parolos »

1,5 για παίχτη που λήγει το συμβόλαιο το καλοκαίρι μου ακούγονται πολλά..
Αγοράζεις κανα ταλέντο από Αργεντινή με τόσα.. δε ξέρω αλλά μου φαίνεται μεγάλο το ποσό..
Άβαταρ μέλους
ant

Δημοσίευση από ant »

Μάγκες, γνωστός από την ΠΑΕ, δεν θα πω όνομα, μου είπε ότι σκάει ΑΠΙΣΤΕΥΤΟΣ παίκτης!!!

Με φουλ παιχνίδια στα πόδια του πρωτάθλημα και Ευρώπη, 29 χρονών, και πρώτος σε ασίστ στο Ολλανδικό πρωτάθλημα. Δεν θέλουν να τον αφήσουν να φύγει μου είπε.

Όμορφα πράγματα, να χαίρεσαι να είσαι ΠΑΟΚ.
_
_
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Μεταγραφολογία”