Μεταγραφές χειμώνα 2013-14

Σχόλια/Κριτική για οτιδήποτε ακούγεται ή γράφεται σχετικά με αγορές πωλήσεις ποδοσφαιριστων στην ομάδα μας...
Άβαταρ μέλους
anekfrastos

Re: Μεταγραφές χειμώνα 2013-14

Δημοσίευση από anekfrastos »

GiorgosAtha έγραψε:
LUCAS έγραψε:Ρε παιδια συγχωρέστε με αλλά δεν μπορώ να χωνέψω το γεγονός ότι η Σάντερλαντ (η Βέροια της Αγγλίας) θα πάρει τον Σκόκο και εμείς ομάδα που παίζαμε ξύλο με την Σάλκε για το ποιος θα μπει στους ομίλους του τσουλου και παίζουμε με την Μπενφικα για το ποιος θα πάει στους 16…δεν μπορούμε να πάρουμε ένα παίχτη της προκοπής να πάμε μία φορά να ρίξουμε το αεροδρόμιο…
Φίλε λες ότι σε κούρασε η γκρίνια αλλά και εσύ κάνεις το ίδιο...!

Η Βέροια της Αγγλίας τυχαίνει να αγωνίζεται στην PREMIER LEAGUE!
Τα συμβόλαια της τα έχεις δει? Τα λεφτά που ξοδεύει κάθε χρόνο τα ξέρεις? Ούτε ο gayvros δεν δίνει τέτοια χρήματα...
Αυτά τα "Βέροια της Αγγλίας", "Λεβαδειακός της Ισπανίας" κτλ κτλ κτλ μας έχουν καταστρέψει!

Και αυτά στα λέει ένας που μετά την ΠΑΟΚαρα... είναι "Μαυρόγατα" από τότε που είχε για επιθετικό δίδυμο τους Kevin Philips και Nial Quinn και έπαιζε στην Championship!!!
Πράγματι...
μπορεί να είναι στον πάτο της βαθμολογίας αλλά εχει νικήσει City, Newcastle, Everton (away), Fulham (away), ManU (League Cup).
Στα 28 του από εκεί μπορεί να πάρει και καλύτερη μεταγραφή... όπως και να το δεις...
Άβαταρ μέλους
soflodoras

Δημοσίευση από soflodoras »

ace79grpaok έγραψε:Η διοίκηση στην κοσμαρα της κανει παζαρια για 50 και 100 χιλιάρικα για μαερτινς ,έλεος κλειστέ τον τώρα δεν βλέπεται η αμπαλιαση μας έλεος,φέρτε και τον φορ να τελειωνουμε όχι αλλο σαλπιξυπνητιριδες αμπαλους ελεοςςςς

Τωρα πραγματικα ρε φιλε...εσυ αυτοαποκαλεισαι φιλος του ΠΑΟΚ?
Οι "αμπαλοι σαλπιξυπνητηριδες" οπως τους αποκαλεις ειναι παικτες της ομαδος σου.Οι αναφορες σου σε γατακια-παικτες μας συγκρινομενους με τον ΜΠΑΚΑΚΗ (?!?!?!?) σε προηγουμενο σου ποστ εξισου ενοχλητικο.
Ο παικτης του ΠΑΟΚ ειναι θεσμος για την ομαδα και οφειλεις τουλαχιστον να τον σεβεσαι. Δε σου ζητω να μην τους κρινεις(αν και αμφιβαλλω οτι εχεις την ικανοτητα να το κανεις,οντας αμπαλος και εσυ και εγω και οι περισσοτεροι εδω)...αλλα να τους σεβεσαι!
Ιδιως στους σαλπιξυπνητηριδες, οι οποιοι εχουν προσφερει και τοσα στην ομαδα.
Άβαταρ μέλους
Dinos_Liverpool

Δημοσίευση από Dinos_Liverpool »

Έχεις δίκιο, αλλά του έγινε ήδη σύσταση, οπότε δεν έχει νόημα να το συνεχίσει κανένας.
Άβαταρ μέλους
Metagrafakias

Δημοσίευση από Metagrafakias »

δεν ξερω τι σεντερ φορ θα φερετε αλλα κοιταξτε εκει στην ΠΑΕ να ειναι μεγαλυτερο ονομα απο τον πετριτς...διαφορετικα δεν δεχομαι ο αφραγκουζος με μηδαμινα εσοδα να πηρε μεγαλυτερο ονομα απο τον ΠΑΟΚ που θελουμε να λεμε οτι κανει πρωταθλητισμο και παει να χτυπησει την μπενφικα.....
Άβαταρ μέλους
Ale

Δημοσίευση από Ale »

anekfrastos έγραψε:
marley 4 έγραψε:αυτη η λογικη θα μας φαει λες και ο οπαδος της σιτι η της γιουβε σκεφτεται το πορτοφολι του προεδρου

και δεν βλεπεις οτι τον παιχτη τον αποκτησαμε για το καλοκαιρι αρα για να ερθει τωρα που ειναι και επι8υμια μεγαλη του στεφενς πρεπει να δωσεις ενα ποσο αλλα εκει γιατι να δωσουμε λεφτα δικα μας ειναι λογικη μπακαλικου
Τη μεταγραφική περίοδο κανένας οπαδός δε σκέφτεται "το πορτοφόλι του προεδρου".
Όταν όμως έρχεται η ώρα του ταμείου και των χρεών κλπ κλπ, τότε "το πορτοφόλι του προέδρου" γίνεται "τα χρέη που μας φορτωσαν ο πρόεδρος και η παρέα του με τους μανατζαρέους που έκαναν πάρτι και τα παλτά που μας φορτωσαν και μας κατάντησαν ως εδώ και δεν έπαιρναν τους παιχταράδες που φωνάζαμε εμείς μάντζιο, φορλάν, ναπολεόνι, σουμπίνιο, κρέσπο, σαϊτιώτη, ογκουντσότο παιχταρά καρντόζο φιλομένο ντουγκλάο" και όποιον άλλον έκανε μισή καλή σεζόν σε μικρομεσαία ομάδα.

Γιατί (στατιστικά) οι μισοί παίκτες τουλάχιστον δε θα βγουν. Αυτό είναι αδιαμφισβήτητο γεγονός (συμβαίνει και στις μεγαλύτερες ομάδες), το οποίο όμως δε βλέπουμε την περίοδο της νιρβάνας. Και τα χρήματα που θα έχουν δαπανηθεί θα πάνε στον κουβά. Με βεβαιότητα. Αν ο Σαββίδης θέλει να κάνει οικονομία τα 100(?) χιλιάρικα είναι δικο του θέμα. Στην τελική, τον παίκτη τον αγόρασε και τα 100 χιλιάρικα είναι 100 χιλιάρικα, δεν είναι πενταροδεκάρες. Το να τον κατηγορεί κανείς για τσιγκουνιά νομίζω είναι άτοπο. Μπορεί να είναι θέμα αρχής, μπορεί διαπραγμάτευσης. Δε μπορεί να δίνει όσα του ζητάνε, όποτε του τα ζητάνε.
++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++1926++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++
Άβαταρ μέλους
ace79grpaok

Δημοσίευση από ace79grpaok »

Μια φορά το είπα και το κανετε θέμα,απλα μερικές φορες η αγανάκτηση σε κανει να λες μερικές φορες και υπερβολικά πραγματα,όσο για το αν είμαι παοκτσης παοκτσομετρα και νταηλικη αλλου όχι σε μένα.
Όσο οτι θα σεβομαι καποιους οταν θα με σέβονται και εμένα σαν οπαδό και δίνουν το 100% παντα,όπως και το να δουλεύουν και να βελτιώνονται ,βλέπε γλυκός,και όχι να μένουν στάσιμο σε ενα πράγμα που κάνουν καλά και μένουν εκει.
Άβαταρ μέλους
Ale

Δημοσίευση από Ale »

LUCAS έγραψε:Ρε παιδια συγχωρέστε με αλλά δεν μπορώ να χωνέψω το γεγονός ότι η Σάντερλαντ (η Βέροια της Αγγλίας) θα πάρει τον Σκόκο και εμείς ομάδα που παίζαμε ξύλο με την Σάλκε για το ποιος θα μπει στους ομίλους του τσουλου και παίζουμε με την Μπενφικα για το ποιος θα πάει στους 16…δεν μπορούμε να πάρουμε ένα παίχτη της προκοπής να πάμε μία φορά να ρίξουμε το αεροδρόμιο…. Τόσα χρόνια … τόσες μεταγραφές… ένας Γκαρσία που θα τον κάνουμε μουμια στο τέλος στην Τούμπα…

Δηλαδή εγώ έχω τον Ρώσο τον μεγιστάνα που ήθελε να πάρει τον Ροναλντινιο ..καi ο Σκόκο πάει στην Σάντερλαντ….
Και σαν να μην έφτανε μόνο αυτό γύρισε πίσω και ο Λορενς γιατί μετά από δοκιμές sthn βήτα στον Αγροτικό Αστέρα της Αγγλίας αποφάσισαν ότι είναι λίγος για αυτούς….

Και για επιθετικό έχω ένα κακό προαίσθημα πως θα μας φέρουν έναν χειρότερο από τους κλαρινογαμπρούς που έχουμε οι ίδιοι πάντα που κάνουν τόσα χρόνια της μεταγραφές….

Έρχεται ο Παναιτωλικός με τον ποιο ακριβό παίχτη του να κάνει 80.000 ευρώ και σε παίζει μέσα στην Τούμπα… έλεος παραλίγο να χάναμε και από τους Πόντιους Κατερίνης αν ο Γλύκος δεν είχε μπροστά του την πρόκληση του μουντιάλ…

Κλαίω και με έχει πιάσει κατάθλιψη…. Δεν είμαι καλά….
Με κούρασαν τρία πράγματα εδώ και τόσα χρόνια στον ΠΑΟΚ:
1) Αυτοί που κάνουν τις μεταγραφές
2) Η μόνιμη γκρίνια και τα παράπονα του κόσμου
3) Οι περίεργες εμμονές και κόμπλεξ του κόσμου και το κόλλημα με θέματα όπως Γκαρσία, Σαλπιγγιδη Κάτσε κτλ…. Αν είναι δυνατόν …. Ο Σάλπι βρίσκεται σε κάθετη πτώση και τον κάνανε εφόρου ζωής συμβόλαιο στον ΠΑΟΚ… Δηλαδή εγώ εφόρου ζωής είμαι αναγκασμένος να ακούω τον κόσμο να γκρινιάζει για τον δεστριβογλου…. Ελεος!

Με κούρασαν όλα αυτά δεν μπορώ… δεν μπορεί τόσα χρόνια τα ίδια και τα ίδια… δεν μπορώ … πάω να πάρω ZANAX!
Συγχωρέστε με αλλά αν δεν πάρω τα χάπια μου δεν μπορώ να είμαι τόσο αισιόδοξος! :cry:
Με όλη την καλή διάθεση αδερφέ, δεν αντέχεις άλλη γκρίνια από τον κόσμο, αλλά όλο το ποστ σου είναι μία μίρλα και μισή!...
Η ομάδα έχει σοβαρό προπονητή, αξιόπιστο μεγαλομέτοχο, ομάδα με ταλέντο, προοπτική και κόσμο που, όταν θέλει να στηρίξει τον Σύλλογό του, είναι αξεπέραστος! Όποιον παίκτη και να διαλέξει ο Χούμπαρος, τον έχω εμπιστοσύνη.
Έχει γέλιο πάντως να φανταστούμε τί μπορεί να γράφανε οι φριτς στο Σαλκεμάνια πριν λίγα χρόνια: "Μεταγραφές είναι αυτές που κάνουμε; Πού πάμε ρε με συνταξιούχους (Ραούλ) και αμούστακα από το Ελλάντα (Παπαδόπουλος);!;!; Η ομάδα πονάει και στις δώδεκα θέσεις της ενδεκάδας! Πρόεδρε-τσιγκούνη, χώσε επιτέλους λεφτά να κάνουμε ομάδα!!!" 8-)
Άβαταρ μέλους
kaltirim

Δημοσίευση από kaltirim »

ace79grpaok έγραψε:Μια φορά το είπα και το κανετε θέμα,απλα μερικές φορες η αγανάκτηση σε κανει να λες μερικές φορες και υπερβολικά πραγματα,όσο για το αν είμαι παοκτσης παοκτσομετρα και νταηλικη αλλου όχι σε μένα.
Όσο οτι θα σεβομαι καποιους οταν θα με σέβονται και εμένα σαν οπαδό και δίνουν το 100% παντα,όπως και το να δουλεύουν και να βελτιώνονται ,βλέπε γλυκός,και όχι να μένουν στάσιμο σε ενα πράγμα που κάνουν καλά και μένουν εκει.
Ας πρυτανεύσει η λογική. Χαλάρωσε, σκέψου λογικά και δώσε μια απάντηση.
Γιατί να μη σου δώσει ο Σάλπι ή ο Κλάους το 100%;

1ον Σε λίγους μήνες έχουμε μουντιάλ και θα θέλουνε να είναι παρόντες σε κάτι τόσο μεγάλο
2ον Είναι επαγγελματίες παίκτες και το μέλλον του καθενός είναι ανάλογο των εμφανίσεων του.
3ον Είναι ΠΑΟΚ! Όσο πονάς εσύ την ομάδα, τόσο την πονούν και αυτοί

Μήπως τελικά απλά δεν μπορούν παραπάνω τη δεδομένη χρονική στιγμή για ΑΒ λόγους. Ντεφορμέ κλπ κλπ
Εδώ ολόκληρος Vαn Persie και είναι ντεφορμέ.
Ξέχασα... αν είσαι στον ΠΑΟΚ δεν παίζει το ντεφορμάρισμα αλλά αδιαφορία, αμπαλοσύνη, προσωπικά προβλήματα και λοιπές αηδίες που ακούγονται κατά καιρούς. Δεν έχουμε να κάνουμε με μηχανές, αλλά με ανθρώπους.

Υ.Γ. Ελπίζω ο Van Persie μέχρι το γαύρο να ξεμπουκώσει και να τους παστελώσει κάνα τρίμπαλο.
Υ.Γ. 2 Το αυτό και για τους Κλάους και Σάλπι που φέτος δε βλέπονται :opaokara:
Άβαταρ μέλους
ace79grpaok

Δημοσίευση από ace79grpaok »

kaltirim έγραψε:
ace79grpaok έγραψε:Μια φορά το είπα και το κανετε θέμα,απλα μερικές φορες η αγανάκτηση σε κανει να λες μερικές φορες και υπερβολικά πραγματα,όσο για το αν είμαι παοκτσης παοκτσομετρα και νταηλικη αλλου όχι σε μένα.
Ας πρυτανεύσει η λογική. Χαλάρωσε, σκέψου λογικά και δώσε μια απάντηση.
Γιατί να μη σου δώσει ο Σάλπι ή ο Κλάους το 100%;

Όταν λε
1ον Σε λίγους μήνες έχουμε μουντιάλ και θα θέλουνε να είναι παρόντες σε κάτι τόσο μεγάλο
2ον Είναι επαγγελματίες παίκτες και το μέλλον του καθενός είναι ανάλογο των εμφανίσεων του.
3ον Είναι ΠΑΟΚ! Όσο πονάς εσύ την ομάδα, τόσο την πονούν και αυτοί

Μήπως τελικά απλά δεν μπορούν παραπάνω τη δεδομένη χρονική στιγμή για ΑΒ λόγους. Ντεφορμέ κλπ κλπ
Εδώ ολόκληρος Vαn Persie και είναι ντεφορμέ.
Ξέχασα... αν είσαι στον ΠΑΟΚ δεν παίζει το ντεφορμάρισμα αλλά αδιαφορία, αμπαλοσύνη, προσωπικά προβλήματα και λοιπές αηδίες που ακούγονται κατά καιρούς. Δεν έχουμε να κάνουμε με μηχανές, αλλά με ανθρώπους.

Υ.Γ. Ελπίζω ο Van Persie μέχρι το γαύρο να ξεμπουκώσει και να τους παστελώσει κάνα τρίμπαλο.
Υ.Γ. 2 Το αυτό και για τους Κλάους και Σάλπι που φέτος δε βλέπονται :opaokara:
Λέω ψεμματα όταν λέω οτι δεν έχουν βελτιωθεί εδώ και χρόνια?ο Κλάους έχει μια κινηση για να βάζει γκολ,πες μου τι έχει βελτιώσει τα τελευταία χρονια?όσο για τον σαλπι πες μου ποτε εχεις δει μια. Ντρίπλα του?ο γλυκός δουλεύει και φαινεται, βελτιωσε την εξοδο του πχ,απλα ήμουν υπερβολικός για να κατά δείξω την αναγκη για άμεση ενίσχυση μπροστά.
Άβαταρ μέλους
soflodoras

Δημοσίευση από soflodoras »

Ο Σαλπι καηκε. Αυτο ηταν. Για να παιζει καλα με τον ΠΑΟΚ πρεπει να τον πειθουμε καθε φορα οτι παιζει με την εθνικη. Εχει κομπλαρει στον ΠΑΟΚ.Τελος..

Και το ιδιο παμε να κανουμε και με τον Αθανασιαδη. Για οσους πηγαινουν γηπεδο θα ξερουν οτι με το που ακουμπαει την μπαλα αυτος ο παικτης ολοι τον βριζουν.

Και σε αυτα δε σηκωνει το "ειναι επαγγελματιας.οφειλει να παιζει καλα ακομα και αν τον βριζουμε".
Ας αναρρωτηθει ο καθενας αν του συνεβαινε αυτο στη δουλεια του ποσο καλα θα απεδιδε.Αν υπηρχε καποιος πανω απο το κεφαλι του και τον εβριζε ολη μερα.

Ας ηρεμησουμε,λεω εγω,οσο μπορουμε και ας φροντισουμε για τον ΠΑΟΚ. Γνωριζω την αναγκη καποιων να "εχουν δικιο", αλλα το καλο του ΠΑΟΚ ειναι να στηριζουμε την προσπαθεια δικων μας ανθρωπων, ακομα και οταν δεν μπορουν να αποδοσουν τα αναμενομενα. Αν εν τελει αυτοι δεν μας κανουν, σειρα εχει ο προεδρος και το αγωνιστικο μανατζμεντ της παε.
Άβαταρ μέλους
gergeo4
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από gergeo4 »

«Σε συζητήσεις με Νάτχο ο Ολυμπιακός»
Πρόταση συνεργασίας στον Μπίμπρας Νάτχο έχει κάνει ο Ολυμπιακός, σύμφωνα με την ιστοσελίδα «www.championat.com», η οποία επικαλείται ουκρανική ιστοσελίδα.

Μέγεθος κειμένου
Τελευταία ενημέρωση 13/01/2014, 18:05
Σε συζητήσεις με τον Μπίμπρας Νάτχο βρίσκεται ο Ολυμπιακός, σύμφωνα με δημοσιεύματα της Ουκρανίας και της Ρωσίας. Οι «ερυθρόλευκοι» κινούνται για την απόκτησή του και έχουν ήδη κάνει πρόταση στον παίκτη για να συνεργαστούν.

Η ιστοσελίδα www.championat.com, η οποία επικαλείται ρεπορτάζ της Sport Express αναφέρει, πως ο Ολυμπιακός έχει κάνει πρόταση στον Ισραηλινό μέσο, ο οποίος είναι ελεύθερος από την 1η Γενάρη.

Μάλιστα, στο συγκεκριμένο δημοσίευμα αναφέρεται πως η πρόταση των «ερυθρόλευκων» είναι για εξάμηνη συνεργασία, με προοπτική ανανέωσης το ερχόμενο καλοκαίρι.

Από τον Ολυμπιακό, όλο αυτό το διάστημα υποστηριζόταν πως εκτός από τον Πελέ δεν πρόκειται να γίνει άλλη κίνηση, ωστόσο μένει να δούμε, αν οι εκπρόσωποι του Τύπου από την Ρωσία και την Ουκρανία θα επιβεβαιωθούν ή όχι.

ΕΛΕΟς..ΠΑΝΤΕ ΠΑΡΤΕ ΤΟΝ 8ΑΡΙ ΓΙΑ 5 ΧΡΟΝΙΑ
Demir

Δημοσίευση από Demir »

gergeo4 έγραψε:«Σε συζητήσεις με Νάτχο ο Ολυμπιακός»
Πρόταση συνεργασίας στον Μπίμπρας Νάτχο έχει κάνει ο Ολυμπιακός, σύμφωνα με την ιστοσελίδα «www.championat.com», η οποία επικαλείται ουκρανική ιστοσελίδα.

Μέγεθος κειμένου
Τελευταία ενημέρωση 13/01/2014, 18:05
Σε συζητήσεις με τον Μπίμπρας Νάτχο βρίσκεται ο Ολυμπιακός, σύμφωνα με δημοσιεύματα της Ουκρανίας και της Ρωσίας. Οι «ερυθρόλευκοι» κινούνται για την απόκτησή του και έχουν ήδη κάνει πρόταση στον παίκτη για να συνεργαστούν.

Η ιστοσελίδα http://www.championat.com, η οποία επικαλείται ρεπορτάζ της Sport Express αναφέρει, πως ο Ολυμπιακός έχει κάνει πρόταση στον Ισραηλινό μέσο, ο οποίος είναι ελεύθερος από την 1η Γενάρη.

Μάλιστα, στο συγκεκριμένο δημοσίευμα αναφέρεται πως η πρόταση των «ερυθρόλευκων» είναι για εξάμηνη συνεργασία, με προοπτική ανανέωσης το ερχόμενο καλοκαίρι.

Από τον Ολυμπιακό, όλο αυτό το διάστημα υποστηριζόταν πως εκτός από τον Πελέ δεν πρόκειται να γίνει άλλη κίνηση, ωστόσο μένει να δούμε, αν οι εκπρόσωποι του Τύπου από την Ρωσία και την Ουκρανία θα επιβεβαιωθούν ή όχι.

ΕΛΕΟς..ΠΑΝΤΕ ΠΑΡΤΕ ΤΟΝ 8ΑΡΙ ΓΙΑ 5 ΧΡΟΝΙΑ
Δεν παει γαύρο φίλε.. Τον θέλουν ομάδες από Γερμανία κ Αγγλία ... Κ η γαλατά που τους δίνει συμβόλαιαρα...
Άβαταρ μέλους
analog

Δημοσίευση από analog »

Από ότι φαίνεται οι κινήσεις που απομένουν θα αφορούν την απόκτηση τερματοφύλακα ..προφανώς ο Φούλοπ..και επιθετικού..

Θα ήθελα κ εγώ προσωπικά πολύ ένα καλό 8ρι..αλλά από ότι φαίνεται ο Χουμπ πιστεύει ότι αν πάρουμε τον Βέλγο από τωρα δεν θα έχουμε πρόβλημα..

Όσον αφορά τους διάφορους που εμφανίζονται να κατέχουν πληροφορίες για μεταγραφές θεωρώ πως ίσως οι μοντς τους κρίνουν αυστηρά..μεγάλα παιδιά είμαστε κ ο καθένας βγάζει τα συμπεράσματα του..όσα παπατζηλίκια κ να ακούγονται διαμορφώνουν κάτι διαφορετικό που στην τελική μπορεί να έχει κ πλάκα..Άλλωστε για πολλούς άρρωστους με τις μεταγραφές (κ για μένα) αυτό το φόρουμ σε αυτήν την σελίδα λειτουργεί ως πρόσθετη δόση όταν έχουμε διαβάσει όλη την επικαιρότητα από τα αθλητικά sites αλλά θέλουμε κ άλλο..επομένως δεν θα με χαλούσε να κάνουμε χαλαρή καφενειακή κουβέντα για το πως θα ταίριαζε στην ομάδα ο Berbatov ή ακόμα κ ο van Persie κ ας ξέρω ότι είναι κ παπάς..
Άβαταρ μέλους
potamda
Bet Guru 2023

Δημοσίευση από potamda »

LUCAS έγραψε:
Και για επιθετικό έχω ένα κακό προαίσθημα πως θα μας φέρουν έναν χειρότερο από τους κλαρινογαμπρούς που έχουμε οι ίδιοι πάντα που κάνουν τόσα χρόνια της μεταγραφές….

Έρχεται ο Παναιτωλικός με τον ποιο ακριβό παίχτη του να κάνει 80.000 ευρώ και σε παίζει μέσα στην Τούμπα… έλεος παραλίγο να χάναμε και από τους Πόντιους Κατερίνης αν ο Γλύκος δεν είχε μπροστά του την πρόκληση του μουντιάλ…

Ο Σάλπι βρίσκεται σε κάθετη πτώση και τον κάνανε εφόρου ζωής συμβόλαιο στον ΠΑΟΚ… Δηλαδή εγώ εφόρου ζωής είμαι αναγκασμένος να ακούω τον κόσμο να γκρινιάζει για τον δεστριβογλου…. Ελεος![/b]
Μπορείς να καταλάβεις ότι σε αυτό το φόρουμ μας, σύμφωνα με τους κανόνες, δεν μπορείς να μιλάς απαξιωτικά για παίκτες της ομάδας μας;

Συγγνώμη μοντς, αλλά ξεφεύγουμε!
Άβαταρ μέλους
mpouJr

Δημοσίευση από mpouJr »

Συμφωνα με τα στατιστικα του Κλαους φιλτατε εξαιρουμενης της φετινης χρονιας φυσικα διοτι δεν τελειωσε ειναι σε ανοδικη πορεια,φυσικα επειδη εσυ θελεις τον καθε Κλαους να πεταει φωτιες κ μιας κ βλεπω οτι το κατεχεις το τοπι βρες μου εναν αξιολογο φορ με το συμβολαιο του στην ηλικια του κ τις επιδοσεις του,σε προκαλω λοιπον.ον τοπικ λοιπον κανα ονομα ακουστηκε;

Sent from my iPhone using Tapatalk
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Μεταγραφολογία”