Μεταγραφές χειμώνα 2013-14
Re: Μεταγραφές χειμώνα 2013-14
αυτη η λογικη θα μας φαει λες και ο οπαδος της σιτι η της γιουβε σκεφτεται το πορτοφολι του προεδρου
και δεν βλεπεις οτι τον παιχτη τον αποκτησαμε για το καλοκαιρι αρα για να ερθει τωρα που ειναι και επι8υμια μεγαλη του στεφενς πρεπει να δωσεις ενα ποσο αλλα εκει γιατι να δωσουμε λεφτα δικα μας ειναι λογικη μπακαλικου
και δεν βλεπεις οτι τον παιχτη τον αποκτησαμε για το καλοκαιρι αρα για να ερθει τωρα που ειναι και επι8υμια μεγαλη του στεφενς πρεπει να δωσεις ενα ποσο αλλα εκει γιατι να δωσουμε λεφτα δικα μας ειναι λογικη μπακαλικου
εντάξει, αν είναι για 50-100 χιλιάδες, τον Χούμπ τον είδα τόσο ενθουσιασμένο με τον ΒελγοΚύπριο που μπορεί να τα δώσει και αυτός!!!

- ace79grpaok
Εντάξει ρε παιδιά εγώ φταιω που τους λέω Έτσι?ο χθεσινος πονοματος μονο με καλες μεταγραφές διωρθωνεται,αν και πιστεύω οτι μετα και τις χθεσινες δηλώσεις χουμπ μέσα στην εβδομαδα θα ερθει και ο μαρτινς και ο επιθετικός γιατί δεν βλεπομαστε
Επειδη ο ιδιος ο ιδιοκτητης εχει θεσει καποιους στοχους για αυτη τη σεζον και για να εκπληρωθουν αυτοι οι στοχοι,χρειαζεται αμεση ενισχυση.GiorgosAtha έγραψε:
Και γιατί να δώσουμε 50 και 100 χιλίαρικα παραπάνω για έναν παίχτη τον οποίο έχουμε αποκτήσει ήδη ως ελεύθερο? Σα πολύ χουβαρντάδες έχουμε γίνει τελευταία... με λεφτά που δεν είναι δικά μας όμως!
- GiorgosAtha
Ποιοι στόχοι χρειάζονται super-duper ενίσχυση? Πρωτάθλημα το ξεχνάμε... 2η θέση -ότι και να λένε- κουτσά στραβά θα την πάρουμε... Ευρώπη, ακόμα και με ενίσχυση θα δυσκολευτούμε με Benfica και -λογικά- Tottenham (αν και στας Ευρώπας δεν φοβούμαιdtown έγραψε:Επειδη ο ιδιος ο ιδιοκτητης εχει θεσει καποιους στοχους για αυτη τη σεζον και για να εκπληρωθουν αυτοι οι στοχοι,χρειαζεται αμεση ενισχυση.GiorgosAtha έγραψε:
Και γιατί να δώσουμε 50 και 100 χιλίαρικα παραπάνω για έναν παίχτη τον οποίο έχουμε αποκτήσει ήδη ως ελεύθερο? Σα πολύ χουβαρντάδες έχουμε γίνει τελευταία... με λεφτά που δεν είναι δικά μας όμως!

Το μόνο θετικό αν ενισχυθούμε τώρα είναι να βρει ρυθμό και να δέσει το 80% της μελλοντικής ομάδας, αφού το καλοκαίρι θα είμαστε τρελά πιεσμένοι (Playoff, Mundial, Προκριματικά... πότε θα προλάβεις να κάνεις σοβαρή προετοιμασία?)
Ρε παιδια συγχωρέστε με αλλά δεν μπορώ να χωνέψω το γεγονός ότι η Σάντερλαντ (η Βέροια της Αγγλίας) θα πάρει τον Σκόκο και εμείς ομάδα που παίζαμε ξύλο με την Σάλκε για το ποιος θα μπει στους ομίλους του τσουλου και παίζουμε με την Μπενφικα για το ποιος θα πάει στους 16…δεν μπορούμε να πάρουμε ένα παίχτη της προκοπής να πάμε μία φορά να ρίξουμε το αεροδρόμιο…. Τόσα χρόνια … τόσες μεταγραφές… ένας Γκαρσία που θα τον κάνουμε μουμια στο τέλος στην Τούμπα…
Δηλαδή εγώ έχω τον Ρώσο τον μεγιστάνα που ήθελε να πάρει τον Ροναλντινιο ..καi ο Σκόκο πάει στην Σάντερλαντ….
Και σαν να μην έφτανε μόνο αυτό γύρισε πίσω και ο Λορενς γιατί μετά από δοκιμές sthn βήτα στον Αγροτικό Αστέρα της Αγγλίας αποφάσισαν ότι είναι λίγος για αυτούς….
Και για επιθετικό έχω ένα κακό προαίσθημα πως θα μας φέρουν έναν χειρότερο από τους κλαρινογαμπρούς που έχουμε οι ίδιοι πάντα που κάνουν τόσα χρόνια της μεταγραφές….
Έρχεται ο Παναιτωλικός με τον ποιο ακριβό παίχτη του να κάνει 80.000 ευρώ και σε παίζει μέσα στην Τούμπα… έλεος παραλίγο να χάναμε και από τους Πόντιους Κατερίνης αν ο Γλύκος δεν είχε μπροστά του την πρόκληση του μουντιάλ…
Κλαίω και με έχει πιάσει κατάθλιψη…. Δεν είμαι καλά….
Με κούρασαν τρία πράγματα εδώ και τόσα χρόνια στον ΠΑΟΚ:
1) Αυτοί που κάνουν τις μεταγραφές
2) Η μόνιμη γκρίνια και τα παράπονα του κόσμου
3) Οι περίεργες εμμονές και κόμπλεξ του κόσμου και το κόλλημα με θέματα όπως Γκαρσία, Σαλπιγγιδη Κάτσε κτλ…. Αν είναι δυνατόν …. Ο Σάλπι βρίσκεται σε κάθετη πτώση και τον κάνανε εφόρου ζωής συμβόλαιο στον ΠΑΟΚ… Δηλαδή εγώ εφόρου ζωής είμαι αναγκασμένος να ακούω τον κόσμο να γκρινιάζει για τον δεστριβογλου…. Ελεος!
Με κούρασαν όλα αυτά δεν μπορώ… δεν μπορεί τόσα χρόνια τα ίδια και τα ίδια… δεν μπορώ … πάω να πάρω ZANAX!
Συγχωρέστε με αλλά αν δεν πάρω τα χάπια μου δεν μπορώ να είμαι τόσο αισιόδοξος!
Δηλαδή εγώ έχω τον Ρώσο τον μεγιστάνα που ήθελε να πάρει τον Ροναλντινιο ..καi ο Σκόκο πάει στην Σάντερλαντ….
Και σαν να μην έφτανε μόνο αυτό γύρισε πίσω και ο Λορενς γιατί μετά από δοκιμές sthn βήτα στον Αγροτικό Αστέρα της Αγγλίας αποφάσισαν ότι είναι λίγος για αυτούς….
Και για επιθετικό έχω ένα κακό προαίσθημα πως θα μας φέρουν έναν χειρότερο από τους κλαρινογαμπρούς που έχουμε οι ίδιοι πάντα που κάνουν τόσα χρόνια της μεταγραφές….
Έρχεται ο Παναιτωλικός με τον ποιο ακριβό παίχτη του να κάνει 80.000 ευρώ και σε παίζει μέσα στην Τούμπα… έλεος παραλίγο να χάναμε και από τους Πόντιους Κατερίνης αν ο Γλύκος δεν είχε μπροστά του την πρόκληση του μουντιάλ…
Κλαίω και με έχει πιάσει κατάθλιψη…. Δεν είμαι καλά….
Με κούρασαν τρία πράγματα εδώ και τόσα χρόνια στον ΠΑΟΚ:
1) Αυτοί που κάνουν τις μεταγραφές
2) Η μόνιμη γκρίνια και τα παράπονα του κόσμου
3) Οι περίεργες εμμονές και κόμπλεξ του κόσμου και το κόλλημα με θέματα όπως Γκαρσία, Σαλπιγγιδη Κάτσε κτλ…. Αν είναι δυνατόν …. Ο Σάλπι βρίσκεται σε κάθετη πτώση και τον κάνανε εφόρου ζωής συμβόλαιο στον ΠΑΟΚ… Δηλαδή εγώ εφόρου ζωής είμαι αναγκασμένος να ακούω τον κόσμο να γκρινιάζει για τον δεστριβογλου…. Ελεος!
Με κούρασαν όλα αυτά δεν μπορώ… δεν μπορεί τόσα χρόνια τα ίδια και τα ίδια… δεν μπορώ … πάω να πάρω ZANAX!
Συγχωρέστε με αλλά αν δεν πάρω τα χάπια μου δεν μπορώ να είμαι τόσο αισιόδοξος!

- anekfrastos
Τη μεταγραφική περίοδο κανένας οπαδός δε σκέφτεται "το πορτοφόλι του προεδρου".marley 4 έγραψε:αυτη η λογικη θα μας φαει λες και ο οπαδος της σιτι η της γιουβε σκεφτεται το πορτοφολι του προεδρου
Όταν όμως έρχεται η ώρα του ταμείου και των χρεών κλπ κλπ, τότε "το πορτοφόλι του προέδρου" γίνεται "τα χρέη που μας φορτωσαν ο πρόεδρος και η παρέα του με τους μανατζαρέους που έκαναν πάρτι και τα παλτά που μας φορτωσαν και μας κατάντησαν ως εδώ και δεν έπαιρναν τους παιχταράδες που φωνάζαμε εμείς μάντζιο, φορλάν, ναπολεόνι, σουμπίνιο, κρέσπο, σαϊτιώτη, ογκουντσότο παιχταρά καρντόζο φιλομένο ντουγκλάο" και όποιον άλλον έκανε μισή καλή σεζόν σε μικρομεσαία ομάδα.
Γιατί (στατιστικά) οι μισοί παίκτες τουλάχιστον δε θα βγουν. Αυτό είναι αδιαμφισβήτητο γεγονός (συμβαίνει και στις μεγαλύτερες ομάδες), το οποίο όμως δε βλέπουμε την περίοδο της νιρβάνας. Και τα χρήματα που θα έχουν δαπανηθεί θα πάνε στον κουβά. Με βεβαιότητα. Αν ο Σαββίδης θέλει να κάνει οικονομία τα 100(?) χιλιάρικα είναι δικο του θέμα. Στην τελική, τον παίκτη τον αγόρασε και τα 100 χιλιάρικα είναι 100 χιλιάρικα, δεν είναι πενταροδεκάρες. Το να τον κατηγορεί κανείς για τσιγκουνιά νομίζω είναι άτοπο. Μπορεί να είναι θέμα αρχής, μπορεί διαπραγμάτευσης. Δε μπορεί να δίνει όσα του ζητάνε, όποτε του τα ζητάνε.
- GiorgosAtha
Φίλε λες ότι σε κούρασε η γκρίνια αλλά και εσύ κάνεις το ίδιο...!LUCAS έγραψε:Ρε παιδια συγχωρέστε με αλλά δεν μπορώ να χωνέψω το γεγονός ότι η Σάντερλαντ (η Βέροια της Αγγλίας) θα πάρει τον Σκόκο και εμείς ομάδα που παίζαμε ξύλο με την Σάλκε για το ποιος θα μπει στους ομίλους του τσουλου και παίζουμε με την Μπενφικα για το ποιος θα πάει στους 16…δεν μπορούμε να πάρουμε ένα παίχτη της προκοπής να πάμε μία φορά να ρίξουμε το αεροδρόμιο…
Η Βέροια της Αγγλίας τυχαίνει να αγωνίζεται στην PREMIER LEAGUE!
Τα συμβόλαια της τα έχεις δει? Τα λεφτά που ξοδεύει κάθε χρόνο τα ξέρεις? Ούτε ο gayvros δεν δίνει τέτοια χρήματα...
Αυτά τα "Βέροια της Αγγλίας", "Λεβαδειακός της Ισπανίας" κτλ κτλ κτλ μας έχουν καταστρέψει!
Και αυτά στα λέει ένας που μετά την ΠΑΟΚαρα... είναι "Μαυρόγατα" από τότε που είχε για επιθετικό δίδυμο τους Kevin Philips και Nial Quinn και έπαιζε στην Championship!!!
Τι θυμηθηκες τώρα ρε φίλε...τι κεφαλοσφαιριστής ήταν ο Quinn...παλιάς κοπής επιθετικός περιοχάτος
Ο λαριβει ηταν απο τους γνωστους βρυζα που θελαμε παλιοτερα...δυνατος φορ αλλα ποτε δε σταθεροποιηθηκε...ενα ευελικτο φορ με καλη τεχνικη για μενα το ζητουμενο...ο τζεμπουρ θα ταν ιδανικος....ή κανας δανεικος τυπου γκιλας απο πορτο...αλαντιερε,, εδουαρδος....παβλιουτσενκος....δεν ξερω αν πρεπει αλλα για φορ εχω μεγαλες προσδοκιες ΚΑΙ για ονομα....απο αυριο φανταζομαι θα σκασουν δημοσιευματα παλι..βλεποντας την ομαδα θα μας ταιριαζει πολυ ο φορτουνης σαν εκκολαπτομενος αντιβουκα αλλα και στα πλαγια...για τη θεση του νινη δλδ....
- ace79grpaok
Πολλή ησυχία ρε παιδιά,ουτε ενα όνομα?με μαρτινς τι θα γίνει θα κάνουμε μέχρι τις 31γεναρη παζαρια?
MANIAKOS έγραψε:Ο λαριβει ηταν απο τους γνωστους βρυζα που θελαμε παλιοτερα...δυνατος φορ αλλα ποτε δε σταθεροποιηθηκε...ενα ευελικτο φορ με καλη τεχνικη για μενα το ζητουμενο...ο τζεμπουρ θα ταν ιδανικος....ή κανας δανεικος τυπου γκιλας απο πορτο...αλαντιερε,, εδουαρδος....παβλιουτσενκος....δεν ξερω αν πρεπει αλλα για φορ εχω μεγαλες προσδοκιες ΚΑΙ για ονομα....απο αυριο φανταζομαι θα σκασουν δημοσιευματα παλι..βλεποντας την ομαδα θα μας ταιριαζει πολυ ο φορτουνης σαν εκκολαπτομενος αντιβουκα αλλα και στα πλαγια...για τη θεση του νινη δλδ....
Φορτουνης-μαλεζας-μαυριας-σταφ-φυτανιδης για καλοκαιρι..και το πουλεν του ιβαν ο σαμαρας

Τελευταία επεξεργασία από το μέλος gergeo4 την Δευ 13 Ιαν 2014, 15:55, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
O moican Γιατι έλεγε ονόματα; ας πει ο μπαρμπερης οτι θέλω... μην έχει δίκιο εύχομαι για σας... 

μαλεζας θα ναι μεγα εκπληξη για μενα πλεον αν ερθει....δε νομιζω οτι ταιριαζουν τα χαρακτηριστικα του στον τροπο παιχνιδιου μας
Καλησπέρα σε όλους είμαι καινούργιος εδώ όποτε για τα λάθη μου συγνώμη από τώρα.Η ομάδα σίγουρα χρειάζεται μεταγραφές άλλα όχι παικτών στην πρώτη φάση άλλα στην διοίκησή. δλδ το σκεπτικο μ πιο ειναι . Όλος ο κόσμος κράζει για τον γκαρσια και εγω άλλα για διαφορετικους λόγους(εχω το ταττοο του στην πλάτη) . Τοσο δυσκολο ηταν να γινει ενα παιχνιδι στο οποιο θα ηξερες απο πριν οτι ειναι το τελευταιο του και το γηπεδο θα γεμισει (αρα εσοδα) ,θα ειναι μια γιορτη για τον παοκτση και θα μπορούσε να χειροκροτησει για τελευταια φορα τον γκαρσια??? Η διοικηση μας ειναι πραγματικα αδιαφορη για εμας.αλλα εμεις ημαστε ο παοκ ακομη και εγω που εχω να παω στο γηπεδο απο το εντος με την ξανθη . αν δεν στρωσουν τα πράγματα εκει μην περιμενετε να μεγαλώσει η ομάδα μας. συγνωμη αν εχς ξεφύγει απο το θεμα αλλα κ εκει μεταγραφες θελουμε.