33.Στέφανος-Κλάους Αθανασιάδης
- ΑποστόληςΑ
Re: 33.Στέφανος-Κλάους Αθανασιάδης
Θέλω να σκοράρεις ΟΠΩΣΔΗΠΟΤΕ:
1. Την ΚΥ 09.03.2014
2. Την ΤΕ 19 ή την ΠΕ 20.03.2014
3. Την Μ. ΤΕΤΑΡΤΗ 16 ή την Μ. ΠΕ 17.04.2014
1. Την ΚΥ 09.03.2014
2. Την ΤΕ 19 ή την ΠΕ 20.03.2014
3. Την Μ. ΤΕΤΑΡΤΗ 16 ή την Μ. ΠΕ 17.04.2014
- Μπαρκαρούτσος
Το θέμα είναι να μη νηστεύουν οι αντίπαλοι...
Θα πέσει ΠΟΛΥ κρέας λέμε!
Θα πέσει ΠΟΛΥ κρέας λέμε!

- desperando
- Επικοινωνία:
αν και ολοι ξερουν την ΄΄συμπαθεια΄΄ που τρεφω για τον κολκα αυτο που εγραψε σημερα για τον κλαους το πιστευω 100%.
κλαους πρεπει να φυγεις για να σωσεις την καριερα σου
Oποιος δεν αντεχει την πιεση καλη ειναι και η λεβαντε αλλα και η σασσουολο.
Δε ξερω τι γινεται αλλα αυτο το πραγμα φετος με τους 2+ νεσιντ φορ μας δεν χωνευεται.
Αν ειχαμε πιο αποτελεσματικους ποδοσφαιριστες στο 9 η ομαδα θα ηταν ενα σκαλι πιο πανω.
Πειτε απο ποιον φορ του πρωταθληματος απο τους παρακατω ειναι καλυτερος ο κλαους φετος?
Παπαδοπουλος,σολαρι,πετροπουλος,μαντζιος,ο βραζιλιανος του πανθραξ,μπεργκ,μπαραλες.
Δε ξερω τι γινεται αλλα αυτο το πραγμα φετος με τους 2+ νεσιντ φορ μας δεν χωνευεται.
Αν ειχαμε πιο αποτελεσματικους ποδοσφαιριστες στο 9 η ομαδα θα ηταν ενα σκαλι πιο πανω.
Πειτε απο ποιον φορ του πρωταθληματος απο τους παρακατω ειναι καλυτερος ο κλαους φετος?
Παπαδοπουλος,σολαρι,πετροπουλος,μαντζιος,ο βραζιλιανος του πανθραξ,μπεργκ,μπαραλες.
Φτανει πλεον.
Βγαινουμε αντεπιθεση κουβαλας την μπαλα 5 μετρα και την γυρνας πισω ???
Βγαινουμε αντεπιθεση κουβαλας την μπαλα 5 μετρα και την γυρνας πισω ???
- desperando
- Επικοινωνία:
αλλο η πιεση και αλλο το ξυλο και οι βανδαλισμοι στην περιουσια του παικτηobanebane έγραψε:Oποιος δεν αντεχει την πιεση καλη ειναι και η λεβαντε αλλα και η σασσουολο.
και σε ρωταω που ειναι ο κλαους των δυο περασμενων σεζον?
που ειναι ο κλαους των 25 γκολ τη σεζον?
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος desperando την Δευ 13 Ιαν 2014, 00:17, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
- kataramenos5
Τι εγραψε δηλαδήdesperando έγραψε:αν και ολοι ξερουν την ΄΄συμπαθεια΄΄ που τρεφω για τον κολκα αυτο που εγραψε σημερα για τον κλαους το πιστευω 100%.

ο ΠΑΟΚ πήρε μία στρατηγική απόφαση να τον κάνει πριν από 2,5 χρόνια βασικό του φορ. Έκτοτε, έχει γράψει πενήντα γκολ.
Η πτωτική του πορεία έχει συνδυαστεί – στο μυαλό μου - με την ημέρα που έφαγε ξύλο, όπως και ο πατέρας του – από δικούς μας οπαδούς έξω από το γήπεδο. Μέχρι τότε, σε λιγότερο από δύο σεζόν είχε γράψει το κοντέρ 43 γκολ.
Υπάρχουν δικαιολογίες για το ξεφωνητό όπως πχ… δεν έχει δουλέψει, δεν κάνει το ένα, δεν κάνει το άλλο. Αυτό που ξεχνάμε όλοι είναι πως υπάρχουν υπεύθυνοι για να κρίνουν τι κάνει και τι δεν κάνει. Και εγώ ξέρω, πως καίμε – κάψαμε τον πιο αποδοτικό μας φορ γιατί μάλλον τον ζηλεύουμε ή μάλλον εκτιμάμε πως με το ξεφωνητό σε αυτόν θα πιέσουμε παραπάνω να πάρουμε σέντερ φορ. Νεοπλουτισμός λέγεται αυτό.
Αυτό που συνέβη σήμερα στη Τούμπα είναι απαράδεκτο. Ντροπή σε όσους γιουχάρουν σύμφωνα με συμπάθειες και αντιπάθειες. Μπράβο σε αυτούς που γιούχαραν για την εικόνα της ομάδας παρά τη νίκη της.
Κάποιοι θα αρχίσουν να λένε και να νομίζουν πως αβαντάρω τον Κλάους. Για εμένα έχει τελειώσει από τον ΠΑΟΚ. Δεν βλέπω πως μπορεί να συνεχίσει να προσφέρει και καλό θα ήταν να φύγει για να βρει την υγειά του. Ένα παιδί που από 8χρονών παίζει σε εμάς, αδυνατώ να αποδεχτώ τον τρόπο που του συμπεριφέρονται.
Η πτωτική του πορεία έχει συνδυαστεί – στο μυαλό μου - με την ημέρα που έφαγε ξύλο, όπως και ο πατέρας του – από δικούς μας οπαδούς έξω από το γήπεδο. Μέχρι τότε, σε λιγότερο από δύο σεζόν είχε γράψει το κοντέρ 43 γκολ.
Υπάρχουν δικαιολογίες για το ξεφωνητό όπως πχ… δεν έχει δουλέψει, δεν κάνει το ένα, δεν κάνει το άλλο. Αυτό που ξεχνάμε όλοι είναι πως υπάρχουν υπεύθυνοι για να κρίνουν τι κάνει και τι δεν κάνει. Και εγώ ξέρω, πως καίμε – κάψαμε τον πιο αποδοτικό μας φορ γιατί μάλλον τον ζηλεύουμε ή μάλλον εκτιμάμε πως με το ξεφωνητό σε αυτόν θα πιέσουμε παραπάνω να πάρουμε σέντερ φορ. Νεοπλουτισμός λέγεται αυτό.
Αυτό που συνέβη σήμερα στη Τούμπα είναι απαράδεκτο. Ντροπή σε όσους γιουχάρουν σύμφωνα με συμπάθειες και αντιπάθειες. Μπράβο σε αυτούς που γιούχαραν για την εικόνα της ομάδας παρά τη νίκη της.
Κάποιοι θα αρχίσουν να λένε και να νομίζουν πως αβαντάρω τον Κλάους. Για εμένα έχει τελειώσει από τον ΠΑΟΚ. Δεν βλέπω πως μπορεί να συνεχίσει να προσφέρει και καλό θα ήταν να φύγει για να βρει την υγειά του. Ένα παιδί που από 8χρονών παίζει σε εμάς, αδυνατώ να αποδεχτώ τον τρόπο που του συμπεριφέρονται.
- desperando
- Επικοινωνία:
Αυτό που αδυνατώ να κατανοήσω είναι πως σκέφτεται ένας οπαδός που μπαίνει αλλαγή ο Κλάους και τον βρίζει από το πρώτο λάθος κοντρόλ.kataramenos5 έγραψε:Τι εγραψε δηλαδήdesperando έγραψε:αν και ολοι ξερουν την ΄΄συμπαθεια΄΄ που τρεφω για τον κολκα αυτο που εγραψε σημερα για τον κλαους το πιστευω 100%.
Θυμάμαι τότε που ήμουν υπέρμαχος του δανεισμού του στις Σέρρες που άκουγα το μπινελίκι γιατί υποστήριζα την πρακτική Σάντος, που θέλει να φάει τα δικά μας παιδιά. Τότε ο Πορτογάλος ήταν αυτός που βρισκόταν στο στόχαστρο γιατί συνηθισμένοι όλοι μας να βλέπουμε τον κλώνο της Μπαρτσελόνα στη
Τούμπα, είδαμε το… αντιποδόσφαιρο του Πορτογάλου.
Ο Σάντος έγινε αποδεκτός αφού έκανε παπάδες, ο Κλάους επέστρεψε από τον δανεισμό και ο ΠΑΟΚ πήρε μία στρατηγική απόφαση να τον κάνει πριν από 2,5 χρόνια βασικό του φορ. Έκτοτε, έχει γράψει πενήντα γκολ.
Και πλέον, αδυνατώ να καταλάβω πως λειτουργεί το οπαδικό ένστικτο. Το να αισθάνεται καλά ένας παίκτης, να αισθάνεται κομμάτι της ομάδας ακόμη κι όταν αυτή γιουχάρεται από το κοινό, μόνο κέρδος μπορεί να αποφέρει. Θα παίξει καλύτερα, θα είναι πιο αποφασιστικός, θα είναι ένας πρέσβης του συλλόγου σε όλες τις εκφάνσεις της ζωής του.
desperando έγραψε:αλλο η πιεση και αλλο το ξυλο και οι βανδαλισμοι στην περιουσια του παικτηobanebane έγραψε:Oποιος δεν αντεχει την πιεση καλη ειναι και η λεβαντε αλλα και η σασσουολο.
και σε ρωταω που ειναι ο κλαους των δυο περασμενων σεζον?
που ειναι ο κλαους των 25 γκολ τη σεζον?
Αυτο ρωταω και εγω και δε βρισκω απαντηση,ας μας τη δωσει αυτος εμεις τι μπορουμε να
κανουμε να περιμενουμε ανασταση νεκρων?
Η ομαδα εξελισεται και συντομα θα μεγαλωσει αποτι φαινεται χωρις τον κλαους.
Σου απανταω ετσι επειδη δεν δεχομαι οτι επηρεαστηκε απο τους βανδαλισμους σε βαθμο που να ειναι τοσο αρνητικος.
Και αν ειναι ετσι μονος του επρεπε να ζητησει το καλοκαιρι να πουληθει.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος obanebane την Δευ 13 Ιαν 2014, 00:29, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
ασχετα με το οτι οντως εχουμε υπαρξει αδικοι σε αρκετους παικτες...θελω να μεινω στο αγωνιστικο και βλεπω οτι ο κλαους τον εχει ξεπερασει η ομαδα...ας δειξει το αντιθετο..αλλα δε βλεπω φως...
- desperando
- Επικοινωνία:
οταν ο παικτης ειχε να τον τροφοδοτουν οι ρομπερ,λορενς και πελκας εβαζε για πλακα 25 γκολ και τωρα που εχει στοχ-λουκας-βουκα-νινη δεν μπορει να βαλει ουτε 5 σιγουρα το προβλημα δεν ειναι αγωνιστικο
σε αυτο που διαφωνω σε αυτο ειναι οτι και ο ιδιος εχει κανει την αυτοκριτικη του οτι κατι δεν παει καλα...
Εγω επιμενω δεν αντεχει την πιεση,φετος η ομαδα μετα απο την εποχη σαντος εθεσε ανοιχτα ως στοχο το πρωταθλημα και αποτι φαινεται ο κλαους δεν μπορει να σηκωσει το βαρος του να ειναι ο βασικος φορ αυτης της ομαδας.
Και εδω που τα λεμε ομαδα τσ.λ και πρωταθλητισμου με τον κλαους βασικο δε μπορεις να φτιαξεις.
Δε λεω οτι ειναι κακος ποδοσφαιριστης αλλα ανεπαρκης.
Ελπιζω να καταλαβαινομαστε.
Και εδω που τα λεμε ομαδα τσ.λ και πρωταθλητισμου με τον κλαους βασικο δε μπορεις να φτιαξεις.
Δε λεω οτι ειναι κακος ποδοσφαιριστης αλλα ανεπαρκης.
Ελπιζω να καταλαβαινομαστε.