9.Zvonimir Vukić
- Ekatnetworkltd
Re: 9.Zvonimir Vukić
Αν ήσουν λίγο πιό γρήγορος και 28 χρονών θά είχαν πέσει τα τσιμέντα οχι μόνο στην ΤΟΥΜΠΑ αλλά και στο καραισκάκη!
Sent from my iPad using Tapatalk HD
Sent from my iPad using Tapatalk HD
Επιβάλλεται να είσαι ο άνθρωπος απο τον οποίο τα πιτσιρίκια μας θα μαθαίνουν τα μυστικά της μπάλας, πριν πάνε στον έτερο Παρτιζάνο της Κ-20.
Το καλύτερο "παρεάκι"¨που θα μπορούσαμε να έχουμε!!!!!!!!

Το καλύτερο "παρεάκι"¨που θα μπορούσαμε να έχουμε!!!!!!!!

- Sick Bastard
Sick Bastard έγραψε:Να σε ρωτήσω κάτι ρε Ζβόνιμιρ;
ΠΟΥ ΣΤΟΝ Π@@ΤΣΟ ΗΣΟΥΝ ΤΟΣΑ ΧΡΟΝΙΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΠΑΙΖΕΣ ΣΕ ΜΑΣ;
και κάτι ακόμα
Όταν με το καλό κρεμάσεις τις παπουτσάρες σου, θέλεις να κάτσεςι στον ΠΑΟΚ και με το άλλο Σερβόσκυλο να μάθετε, όχι μπάλα, αλλά ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ στα μικρά μας τα παιδάκια; Ε; Φανταστικέ Σέρβε;
Ζβο, απλά στο υπενθυμίζω εντάξει;
Σικ επιλογη του άμπαλου πολιτικού Ιβαν ειναι που είμαστε καχύποπτοι ακόμη με την πάρτυ γιατι δεν ξοφλησει ακόμη τα χρέη κλπ.κλπ.
:):):)

- Sick Bastard
Μαν, δεν ξέρω αν δουλεύεις με τόση ανεργία, αν όμως δουλεύεις,
μην παρατήσεις με τίποτα την δουλειά σου για να γίνεις κωμικός ηθοποιός ξέρω γω.
Δηλαδή οκ, εδώ πέρα είναι τρία άτομα αγκαλιά με το θερμαντικό σώμα, το ποστ σου έριξε τη θερμοκρασία 10 βαθμούς στο δωμάτιο.
Και είπα επιφυλακτικός, όχι καχύποπτος, έχει μεγάλη διαφορά.
μην παρατήσεις με τίποτα την δουλειά σου για να γίνεις κωμικός ηθοποιός ξέρω γω.
Δηλαδή οκ, εδώ πέρα είναι τρία άτομα αγκαλιά με το θερμαντικό σώμα, το ποστ σου έριξε τη θερμοκρασία 10 βαθμούς στο δωμάτιο.

Και είπα επιφυλακτικός, όχι καχύποπτος, έχει μεγάλη διαφορά.
Καχύποπτος εισαι , πολυ καχύποπτος
:)
Οταν γράφω ένα μυνημα το διαβάζετε τρία άτομα ταυτόχρονα και ειστε αγκαλιά με θερμαντικο σώμα ; Αν το καταφέρνω αυτο τι να πω ειμαι για μεγάλα πραγματα
:):):):):):):):):)
Τώρα που το καλο σκέφτομαι όμως γιατι μονο τρία άτομα ; μπορείτε να ειστε και παραπάνω νομίζω
;)

Οταν γράφω ένα μυνημα το διαβάζετε τρία άτομα ταυτόχρονα και ειστε αγκαλιά με θερμαντικο σώμα ; Αν το καταφέρνω αυτο τι να πω ειμαι για μεγάλα πραγματα

Τώρα που το καλο σκέφτομαι όμως γιατι μονο τρία άτομα ; μπορείτε να ειστε και παραπάνω νομίζω

είναι μεγάλο κρίμα που στηριζόμαστε μόνο στον επαγγελματισμό των παιχτών μας.
έχουμε τόσους παίχτες ψυχούλες, που νιώθουν δηλαδή και αν τους ενισχύσουμε ψυχολογικά θα πάρουμε ένα 10% παραπάνω από αυτούς. Έχουμε παίχτες από τις ακαδημίες, Ελληνάκια που ξέρουν τι σημαίνει ΠΑΟΚ και ξένους που έχουν δεθεί μαζί μας και αντί να τους ντοπάρουμε ψυχολογικά (που θα πιάσει, γιατί είναι ψυχάρες) τους αντιμετωπίζουμε σαν ψυχρούς επαγγελματίες. Με τη νέα χρονιά θα παίξουμε 2-3 παιχνίδια στα οποία η δύναμη που θα δώσουμε στα πόδια των παιχτών, μπορεί να κάνει τη διαφορά.
έχουμε τόσους παίχτες ψυχούλες, που νιώθουν δηλαδή και αν τους ενισχύσουμε ψυχολογικά θα πάρουμε ένα 10% παραπάνω από αυτούς. Έχουμε παίχτες από τις ακαδημίες, Ελληνάκια που ξέρουν τι σημαίνει ΠΑΟΚ και ξένους που έχουν δεθεί μαζί μας και αντί να τους ντοπάρουμε ψυχολογικά (που θα πιάσει, γιατί είναι ψυχάρες) τους αντιμετωπίζουμε σαν ψυχρούς επαγγελματίες. Με τη νέα χρονιά θα παίξουμε 2-3 παιχνίδια στα οποία η δύναμη που θα δώσουμε στα πόδια των παιχτών, μπορεί να κάνει τη διαφορά.
- kataramenos5
eorptol έγραψε:Καχύποπτος εισαι , πολυ καχύποπτος:)
Οταν γράφω ένα μυνημα το διαβάζετε τρία άτομα ταυτόχρονα και ειστε αγκαλιά με θερμαντικο σώμα ; Αν το καταφέρνω αυτο τι να πω ειμαι για μεγάλα πραγματα:):):):):):):):):)

Στάθη εσύ είσαι?

οταν μπαινει εκθετει την επιθ λειτουργια τους βαζει ολους σε σειρα και βλεπουμε λιγο μπαλα....μακρι ο μαρτενς να ρθει και να αποδειχθει καλος γιατι κανενς οπως ειπε και ο χουμπ και οπως βλεπουμε δε στεκεται στη θεση αυτη
δεν ξερω αν κάνω λάθος (και αν ειναι διορθώστε με) αλλά νομίζω ότι κρεμάει παπούτσια στο τέλος της χρονιάς γενικά..οπότε να κρατήσει άλλο ένα χρόνο δεν πρόκειται.