Μεταγραφές χειμώνα 2013-14
- ΑποστόληςΑ
Re: Μεταγραφές χειμώνα 2013-14
Ένα εξτρέμ, γιατί ο Στοχ δεν παλεύεται, ούτε ο Λουκάς είναι καθαρό εξτρέμ. Μια εύκολη ομάδα όπως ο Παναιτωλικός και δεν μπορούσαμε να την διασπάσουμε!
Γιατί ο Παναιτωλικός ειναι εύκολη ομάδα.... Εξτρεμ χθες ... Κ δρόμο όλισε κ το γατί...ΑποστόληςΑ έγραψε:Ένα εξτρέμ, γιατί ο Στοχ δεν παλεύεται, ούτε ο Λουκάς είναι καθαρό εξτρέμ. Μια εύκολη ομάδα όπως ο Παναιτωλικός και δεν μπορούσαμε να την διασπάσουμε!
- john4serres
+4ΑποστόληςΑ έγραψε:Ένα εξτρέμ, γιατί ο Στοχ δεν παλεύεται, ούτε ο Λουκάς είναι καθαρό εξτρέμ. Μια εύκολη ομάδα όπως ο Παναιτωλικός και δεν μπορούσαμε να την διασπάσουμε!
εξτρεμ και σεντερ φορ , δεν γινεται αλλιως
πες τα ρε αδερφε.βλεπω βλεπω ολοι λενε για στοχ μα και μου.παιχταρα ειναι αλλα παιζουν πολλα παιχνιδια.το εχετε πει κιολας οτι μπορει να το κανουν για να μην πληρωσουμε.μην το αποκλειετε και αυτο το ενδεχομενο.ειδικα αν τον παρουμε και πιο νωρις.στην φενερ δεν γυριζει παντως.πιανει χωρο και δεν εχουν!obanebane έγραψε:Εγω πιστευω με κατσε μαντουρο μαρτενς και στοχ λουκας και αρχιδατο φορ θα δουμε ενα 4-3-3 συντομα που θα τριβουμε τα ματια μας.
ΘΑ το ξαναπω. ΦΕΡΤΕ ΠΑΙΧΤΕΣ ΜΕ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΤΗΤΑ.
ΟΧΙ ΑΛΛΕΣ ΜΕΤΡΙΟΤΗΤΕΣ.
ΒΑΡΕΘΗΚΑ ΜΕ ΤΟ ΠΙΣΩ ΚΑΙ ΤΝ ΓΙΟΜΑ.
ΣΑΣ ΠΡΟΚΑΛΩ ΝΑ ΜΟΥ ΑΠΑΝΤΗΣΕΤΕ ΓΙΑ ΕΝΑΝ ΠΑΟΚ ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΗ ΠΟΙΟΥΣ ΠΑΙΧΤΕΣ ΑΠΟ ΤΟ ΣΗΜΕΡΙΝΟ ΡΟΣΤΕΡ ΘΑ ΚΡΑΤΟΥΣΑΤΕ.. ΟΧΙ ΠΑΝΩ ΑΠΟ 3-4
ΟΧΙ ΑΛΛΕΣ ΜΕΤΡΙΟΤΗΤΕΣ.
ΣΑΣ ΠΡΟΚΑΛΩ ΝΑ ΜΟΥ ΑΠΑΝΤΗΣΕΤΕ ΓΙΑ ΕΝΑΝ ΠΑΟΚ ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΗ ΠΟΙΟΥΣ ΠΑΙΧΤΕΣ ΑΠΟ ΤΟ ΣΗΜΕΡΙΝΟ ΡΟΣΤΕΡ ΘΑ ΚΡΑΤΟΥΣΑΤΕ.. ΟΧΙ ΠΑΝΩ ΑΠΟ 3-4
ο Παναιτωλικός μέχρι χτες είχε την τρίτη καλύτερη άμυνα (όπως και ο ΠΑΟΚ) με 16 γκολ παθητικό.ΑποστόληςΑ έγραψε:Ένα εξτρέμ, γιατί ο Στοχ δεν παλεύεται, ούτε ο Λουκάς είναι καθαρό εξτρέμ. Μια εύκολη ομάδα όπως ο Παναιτωλικός και δεν μπορούσαμε να την διασπάσουμε!
Υπαρχει και η αλλη οψη του νομισματος που λεει οτι απο τα 16 γκολ παθητικο τα 15 τα εχει φαει εκτος εδρας. 

- Metagrafakias
slidar έγραψε:ΘΑ το ξαναπω. ΦΕΡΤΕ ΠΑΙΧΤΕΣ ΜΕ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΤΗΤΑ.
ΟΧΙ ΑΛΛΕΣ ΜΕΤΡΙΟΤΗΤΕΣ.
θα κρατουσα τζαβελλα,κατσουρανη,λινο,τζιωλη,λουκας για βασικοι και αλλαγες γλυκο(αναμενω να δω συνεχεια και διαρκεια για να τον βαλω βασικο),κιτσιου,βιτορ,μαντουρο(ακομα δεν μπορω να τον κρινω για βασικο),βουκιτς,σαλπι.....
- Metagrafakias
παιδες μονο σε μενα αρεσει ο κασες απο τον πανθρακικο η και σε αλλους???δλδ δεν κανει για το ροστερ του ΠΑΟΚ αυτος???αντι να εχεις αλλαγες εξτρεμ γεωργιαδη,ολισε σε χαλουσε να ερχεται απο τον παγκο ο κασες???πολλες φορες μεχρι και για βασικος θα πηγαινε!!!!!!
πως ακριβώς είναι ο πρωταθλητής ΠΑΟΚ δηλ? πως πρέπει να είναι σε αυτό το πρωτάθλημα...slidar έγραψε:ΘΑ το ξαναπω. ΦΕΡΤΕ ΠΑΙΧΤΕΣ ΜΕ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΤΗΤΑ.
ΟΧΙ ΑΛΛΕΣ ΜΕΤΡΙΟΤΗΤΕΣ.
εγώ αυτό που ξέρω είναι ότι παρότι δεν τρελαίνομαι ούτε με τους παίκτες που έχουμε ούτε με την μπάλα που παίζουμε, αν όλοι οι αγώνες όλων των ομάδων ήταν 50-50 διαιτητικά, τότε ίσως ήδη ήμασταν πρώτοι ....
- Μπαρκαρούτσος
Γλύκος, Vitor, Lino, Τζαβέλλας, Κίτσιου, Kace, Maduro, Lazar, Τζιόλης, Vukic, Lucas. Και τον περσινό Αθανασιάδη.slidar έγραψε:ΣΑΣ ΠΡΟΚΑΛΩ ΝΑ ΜΟΥ ΑΠΑΝΤΗΣΕΤΕ ΓΙΑ ΕΝΑΝ ΠΑΟΚ ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΗ ΠΟΙΟΥΣ ΠΑΙΧΤΕΣ ΑΠΟ ΤΟ ΣΗΜΕΡΙΝΟ ΡΟΣΤΕΡ ΘΑ ΚΡΑΤΟΥΣΑΤΕ.. ΟΧΙ ΠΑΝΩ ΑΠΟ 3-4
Χωρίς να έχω δει αρκετά Πόποβιτς, Γιακουμή, Τζανδάρη, Πέλκα, Κωνσταντινίδη..
+Κλαους , σαλπι , στοχ , κατσουρ, νινη να προσθέσω απο την πλευρά μου
Σύνολο 16 παίκτες. Με 4 μεταγραφές τωρα και καλοκαίρι πρωτοκλασάτες + Ολίσε , Κωνσταντινίδη, Πόζογλου και όποιον άλλον ή αντίστοιχους νομίζω είναι το καλύτερο ρόστερ της πρόσφατης ιστορίας σου .
Σύνολο 16 παίκτες. Με 4 μεταγραφές τωρα και καλοκαίρι πρωτοκλασάτες + Ολίσε , Κωνσταντινίδη, Πόζογλου και όποιον άλλον ή αντίστοιχους νομίζω είναι το καλύτερο ρόστερ της πρόσφατης ιστορίας σου .
- Μπαρκαρούτσος
Αφήστε τον Μπαρμπέρη να γράφει τις πληροφορίες του. Στο κάτω κάτω, προσγειωμένες περιπτώσεις αναφέρει (μήν πω ότι δεν μου αρέσει κανένας από τους τρεις
), δεν μας φουσκώνει τα μυαλά με Μπερμπάτοφ και Ροσίτσκι.
ΥΓ: Και νά που για τον Ροναλντίνιο - είδες τελικά; - είχε δίκιο ο Ιβάν. ΔΕΝ ΕΡΧΕΤΑΙ σε υποβαθμισμένο πρωτάθλημα και περιμένω τώρα από όλους όσους χλεύασαν την δήλωση (ΠΑΟΚτσήδες και αλλόθρησκους) να αρχίσουν την κωλοτούμπα. Αλλά μάλλον θα περιμένω πολύ.

ΥΓ: Και νά που για τον Ροναλντίνιο - είδες τελικά; - είχε δίκιο ο Ιβάν. ΔΕΝ ΕΡΧΕΤΑΙ σε υποβαθμισμένο πρωτάθλημα και περιμένω τώρα από όλους όσους χλεύασαν την δήλωση (ΠΑΟΚτσήδες και αλλόθρησκους) να αρχίσουν την κωλοτούμπα. Αλλά μάλλον θα περιμένω πολύ.

Αυτος που ειπε οτι ο Παναιτωλικος ειναι ευκολη ομαδα παρακαλω να δει την διαταξη του στο γηπεδο οταν ξεκινησε το ματς 4-6-0 απλα επαιξε το κλασικο πλεον παιχνιδι ριχνω μια γιομα μπροστα οταν κερδισω την μπαλα εξω απο την περιοχη μου κ τρεχει ενας απο τους γρηγορους παικτες μου να την διεκδικησει μιας κ η αμυνα του ΠΑΟΚ ειναι αρκετα ψηλα κ οτι γινει.
Ειμασταν χαλια δεν δικαιολογω κανεναν btw
Ρεπορταζ αναφερουν οτι εχουμε προσυμφωνα με επιθετικους κ περιμενουμε τις εξελιξεις με τις ομαδες τους,νομιζω το διαβασα στο σπορ103 δεν ειμαι κ σιγουρος.
κατα τα αλλα μερικα δημοσιευματα ειναι σαν το 30 εναντιων 2 προχτες στην Χαλκιδα που στην ουσια οι βαζελοι κανα πεσιμο στους δικους μας απλα ατυχησαν
Ειμασταν χαλια δεν δικαιολογω κανεναν btw
Ρεπορταζ αναφερουν οτι εχουμε προσυμφωνα με επιθετικους κ περιμενουμε τις εξελιξεις με τις ομαδες τους,νομιζω το διαβασα στο σπορ103 δεν ειμαι κ σιγουρος.
κατα τα αλλα μερικα δημοσιευματα ειναι σαν το 30 εναντιων 2 προχτες στην Χαλκιδα που στην ουσια οι βαζελοι κανα πεσιμο στους δικους μας απλα ατυχησαν