2.Γιάννης Σκόνδρας
- efthimis_paok
Re: 2.Γιάννης Σκόνδρας
Πολυ καλός, οχι απλα καλουτσικος. Ειχε τον πολυ γρήγορο καμάρα και βγήκε μπροστά του σε όλα στα σπριντ και πολλά χιλιόμετρα. Αν δεν ηταν ο λουκας θα το ψήφιζε για μβπ.
Δε σου φαίνεται φίλε μου, βουτάει συνέχεια...die8nhs έγραψε:Πολύ καλή εμφάνιση. Μπράβο του.
Μου φαίνεται ή πέφτει όπως ο Σαλπιγγίδης;
- john4serres
σημερα τον χρειαζομασταν αμυντικα , γιατι ο Καμαρα ειναι πολυ επικινδυνος παικτης , τα πηγε μια χαρα
Γνωμη μου. Ο Σκονδρας ειναι το καλυτερο μας μπακ ειδικα ανασταλτικα γιατι κατεχει τη θεση και καλυπτει μεχρι και τα σεντερ μπακ. Θελει ρυθμο και συνεχομενα παιχνιδια και θα πιασει μεγαλες αποδοσεις. Σκληρος, δυνατος και τσαμπουκας. Με ομαδες σαν τον γαυρο ο Σκονδρας ειναι υπερπολυτιμος
-
Το πολύ καλό στον φετινό ΠΑΟΚ είναι ότι έχουμε 2 δεξιά μπακ με τελείως διαφορετικά χαρακτηριστηκά, κάτι που βοηθάει πολύ τον προπονητή στα σχέδια του. Είδε ο "παππούς" οτι ο Παναιτολικός απο εκεί έχει έναν ΠΟΛΥ καλό Καμαρά κ ξεκίνησε με τον καλύτερο αμυντικά, ποιο δυνατό, ποιο έμπειρο Σκόνδρα.
Δεν πιστεύω ότι σε παιχνίδι με γρήγορο και δυνατό αντίπαλο χαφ θα ξεκινήσει ο Κίτσιου ξανά.
Δεν πιστεύω ότι σε παιχνίδι με γρήγορο και δυνατό αντίπαλο χαφ θα ξεκινήσει ο Κίτσιου ξανά.
- Ekatnetworkltd
Όταν θα πάμε να κρατήσουμε αποτέλεσμα στο da luz θα θέλω για δεξί μπακ τον Σκόνδρα(Έχοντας και παιχνίδια στα πόδια του)!Όταν θα πρέπει να κυνηγήσω εκεί μέσα γκόλ θέλω τον Κίτσιου!Αυτά!
Sent from my iPad using Tapatalk HD
- ΑποστόληςΑ
Ο καλύτερος ανασταλτικά δεξιός μας μπακ με διαφορά. Όταν δεν τρώμε γκολ, όλα γίνονται πιο εύκολα...
- Ekatnetworkltd
Ετοιμάσου για καινούργια καριέρα στον ΠΑΟΚ μας!Αν είσαι αλάνθαστος σαν σέντερ μπακ σήμερα σε βλέπω και σένα να ακολουθείς τον ίδιο δρόμο που ξεκίνησε ο Τζαβέλλας!