Ε Μοικαν? Αντε να μαζευόμαστε ΠΑΟΚΑΡΕΣ μου.Υ.Γ.2.Ο μοικαν ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΓΡΑΦΕΙ???? Ε ΜΟΙΚΑΝ????![]()
Προβλήματα και λύσεις για το φόρουμ
- kataramenos5
Re: Προβλήματα και λύσεις για το φόρουμ
Καλώς τα παιδιά.
- Dinos_Liverpool
- kataramenos5
- Dinos_Liverpool
- kataramenos5
Ντε γκαταλαβα κυριε ΝτινοDinos_Liverpool έγραψε:Τώρα εσύ δεν κατάλαβες ή αναρωτιέσαι και συ;
Για να δούμε, πόσο μεγάλα παιδιά είμαστε...
ΥΓ Μήπως για Αποστόλη?
- kataramenos5
- Dinos_Liverpool
Εσύ καλά έκανες και καλωσόρισες τον DC, όμως προηγουμένως ο DC έκανε "πλακίτσα" στον φρούραρχο, που μάλλον δεν ήθελε να καλωσορίσει τον DC. Εγώ, λοιπόν, αναφερόμουν σε αυτούς τους δύο και όχι σε σένα, για να μην παρεκτραπούν. Άρα εσύ δεν έκανες ότι δεν κατάλαβες, αλλά απλώς δεν κατάλαβες!
Αύριο με τον κηδεμόνα σου! Τόσα χρόνια εδώ μέσα και σου ξεφεύγουν ακόμα θεματάκια! Αίσχος, Κατ5!
Αύριο με τον κηδεμόνα σου! Τόσα χρόνια εδώ μέσα και σου ξεφεύγουν ακόμα θεματάκια! Αίσχος, Κατ5!
- ΑποστόληςΑ
Μεγάλος με μυαλό μικρού παιδιού: Την ηλικία μου δεν την έχω κρύψει (51,75 - 8)kataramenos5 έγραψε:Για να δούμε, πόσο μεγάλα παιδιά είμαστε...εκτός κι αν πήγαινε για Μοικ.
![]()
ΥΓ Μήπως για Αποστόλη?Μεγάλος με καρδιά μικρού παιδιού.
ΥΓ1: Σχετικά με το θέμα με paoki1985, ζητάω συγγνώμη και Τέλος.
ΥΓ2: Εύχομαι στον rainmaker σιδεροκέφαλος!
Κατι με ηλικιες σωματικες και νοητικες; 
Αποστολη προς τι η ευχη; θενξ παντως
Αποστολη προς τι η ευχη; θενξ παντως
- Dinos_Liverpool
Ντιπ καταντίπ άσχετος είσαι DC!!!
O άνθρωπος κοντεύει τα 60 (είναι 51,75 = 51 3/4 = περίπου σε 3 μήνες κλείνει τα 52) αλλά το μυαλό που κουβαλάει είναι δεν είναι 8χρονου...
500 χιλιάδες φορές το έχει παραδεχτεί! 'Ετσι και σε τσακώσω, κακομοίρη μου, να του πας κόντρα και να του κάνεις πλακίτσες, την έβαψες! Παντελής έλλειψη χιούμορ, πλέον! Δηλαδή, κάποτε είχε, αλλά τώρα που τον πήρε η κάτω βόλτα και η κατηφόρα... χιούμορ πάπαλα!
O άνθρωπος κοντεύει τα 60 (είναι 51,75 = 51 3/4 = περίπου σε 3 μήνες κλείνει τα 52) αλλά το μυαλό που κουβαλάει είναι δεν είναι 8χρονου...
500 χιλιάδες φορές το έχει παραδεχτεί! 'Ετσι και σε τσακώσω, κακομοίρη μου, να του πας κόντρα και να του κάνεις πλακίτσες, την έβαψες! Παντελής έλλειψη χιούμορ, πλέον! Δηλαδή, κάποτε είχε, αλλά τώρα που τον πήρε η κάτω βόλτα και η κατηφόρα... χιούμορ πάπαλα!
μάλλον επειδή έγινες....τσιράκι του κόκκαλη rain. (κοινώς ντύθηκες στα...κόκκινα!)