Μεταγραφές χειμώνα 2013-14
- Dinos_Liverpool
Re: Μεταγραφές χειμώνα 2013-14
http://www.transfermarkt.de/de/sebastia ... 64545.html
Στο προφιλ του παικτη παντως δειχνει σοβαρο τραυματισμο που τον αφηνει ολη τη χρονια εξω!
Στο προφιλ του παικτη παντως δειχνει σοβαρο τραυματισμο που τον αφηνει ολη τη χρονια εξω!
- Barberis1926
σορρυ για τα κεφαλαια μαγκες!οσο για την πηγη μου ειναι καποιος ανθρωπος μεσα στην ομαδα αλλα δεν θελω να τον εκθεσω!ας κανουμε λιγο υπομονη απο αυριο θα ξεκαθαρισει το τοπιο!ο προπονητης θελει τον φορ μεχρι τις 16-17 του μηνα!ενας απο αυτους θα κλεισει να ξερετε αλλα ακομα κυνηγανε την περιπτωση marica!επισης συζητανε κ με εναν πορτογαλο αρ.εξτρεμ ακομα το ονομα δεν εχει διαρευσει ισως για το καλοκαιρι αλλα αν μπορεσουν και τωρα!ο χακομπο και ισως ολισε τελειωνουν!
Σε παρακαλώ πολύ, δεν είναι δυνατόν να δημοσιεύουμε προφορικές φήμες, όσο αξιόπιστη και να είναι η πηγή μας. Σκέψου να είναι πράγματι αληθινές και η μεταγραφή να χαλάσει τελευταία στιγμή επειδή διέρευσε από το site μας. Τραβηγμένο ακούγεται, αλλά πιστεύω να είναι κατανοητό.
Ντίνος
Σε παρακαλώ πολύ, δεν είναι δυνατόν να δημοσιεύουμε προφορικές φήμες, όσο αξιόπιστη και να είναι η πηγή μας. Σκέψου να είναι πράγματι αληθινές και η μεταγραφή να χαλάσει τελευταία στιγμή επειδή διέρευσε από το site μας. Τραβηγμένο ακούγεται, αλλά πιστεύω να είναι κατανοητό.
Ντίνος
- ace79grpaok
Αρα μητροπολητης και αυτοmarcusm έγραψε:http://www.transfermarkt.de/de/sebastian-fernandez/profil/spieler_64545.html

νομίζω πως μιλάμε για διαφορετικά πράγματα.. Λάθος ήταν και αυτό , αλλά μερικές φορές είναι και ο τρόπος που γράφεις, ποιός γράφει, και φυσικά , αν επιβεβαιώνονται μετά τα γραφόμενα. Τελευταία πάντως, γράφουμε το μακρύ και το κοντό μας έτσι για πλάκα. Κι εγώ το είχα κάνει για πλάκα φυσικά , με κείνον τον απιθανο που έγραφε απ'την Αμερική οτι έχει κλείσει στον ΠΑΟΚ , στο προσωπικό του φμπ.Κάποιοι όμως το πίστεψαν , ενώ ήταν τρολιά που μύριζε απο χιλιόμετρα. Πόσο μάλλον όταν λέμε οτι :έχω πληροφορίες απο μέσα κ.λ.π. Ολα τα μέλη εδώ είναι ισότιμα . Πλην όμως δεν θα πάρω το ίδιο σοβαρά κάτι που έγραψε ο Αρκαδοπόντιος π.χ με κάτι που έγραψε κάποιος που δεν ξέρω και έχει τρία ποστ. Προφανώς τα νέα μέλη που έχουμε είναι ΠΑΟΚΤΣΗΔΕΣ και τους υποδεχτήκαμε με χαρά. Ήταν άδικο κατα κάποιο τρόπο να βλέπουν απλώς και να μη μπορούν να σχολιάσουν.paok87 έγραψε:Πολύ καλές επιλογές και οι τρεις που αναφέρει ο φίλος. Τουλάχιστον καλύτερες από αυτές που έχουμε ήδη στην επίθεση
Συμφωνώ με τον Ντίνο για την παράθεση της πηγής της πληροφορίας, ωστόσο δεν είδα την ίδια ευαισθησία με το πατρονάρισμα του τόπικ των μεταγραφών πριν κάποια χρόνια από συγκεκριμένο μέλος.
- ace79grpaok
Εγω που εχω 288 δημοσιευσεις μπορω να λεβ μητροπολητες?
το ξαναλέω για σημερα μετα τον αγωνα ανακοινώνει μαρτινς απο τωρα και σεντερ φορι μεχρι πεμπτη γιατι ο λαμπρουκος πιέζει

Δηλαδή η μια επιλογή για το σεντερ φορ "θωρηκτό" που ψάχνουμε έχει ύψος 1,67;
http://en.wikipedia.org/wiki/Sebasti%C3 ... %C3%A1ndez

- ace79grpaok
Αντε 210 με αυτην κσι πιανω μητροπολίτη, με1000+ οικουμενικος πατριαρχης? Φερε λαριβει να παστελωνει μετα απο ασιστ μαρτινς να δουμε λιγο μπαλιτσα
Θηριο θυμιζει Μουσλι....nico4 έγραψε:Δηλαδή η μια επιλογή για το σεντερ φορ "θωρηκτό" που ψάχνουμε έχει ύψος 1,67;![]()

Μιλαμε καθολου παπαςBarberis1926 έγραψε:ΕΙΜΑΣΤΕ ΚΟΝΤΑ ΣΕ ΣΕ 3 ΠΑΙΧΤΕΣ ΣΤΗ ΘΕΣΗ ΤΟΥ ΦΟΡ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΟΠΟΙΟΥΣ ΟΙ 2 ΕΧΟΥΝ ΣΥΜΦΩΝΗΣΕΙ ΑΛΛΑ Ο ΠΡΟΠΟΝΗΤΗΣ ΕΠΙΜΕΝΕΙ ΓΙΑ ΤΟΝ ΤΡΙΤΟ.Ο ΛΟΓΟΣ ΓΙΑ ΤΟΥΣ Joaquín Larrivey ΚΑΙ Sebastián Fernández ΤΩΝ ΟΠΟΙΩΝ ΤΟ ΣΥΜΒΟΛΑΙΟ ΛΗΓΕΙ ΤΟ ΕΡΧΟΜΕΝΟ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ ΚΑΙ ΤΑ ΕΧΟΥΝ ΒΡΕΙ ΣΕ ΟΛΑ ΜΕ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΜΑΣ!Ο ΜΕΓΑΛΟΣ ΠΟΘΟΣ ΤΟΥ ΣΤΕΦΕΝΣ ΕΙΝΑΙ Ο Ciprian Marica ΠΟΥ ΑΓΩΝΙΖΕΤΑΙ ΣΤΗΝ ΧΕΤΑΦΕ ΑΛΛΑ ΟΙ ΙΣΠΑΝΟΙ ΑΞΙΩΝΟΥΝ ΓΥΡΩ ΣΤΙΣ 800000 ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΠΟΔΕΣΜΕΥΣΗ ΤΟΥ ΑΠΟ ΤΩΡΑ ΚΑΘΩΣ Ο ΡΟΥΜΑΝΟΣ ΕΠΙΘΕΤΙΚΟΣ ΔΕΝ ΠΡΟΤΙΘΕΤΑΙ ΝΑ ΑΝΑΝΑΙΩΣΕΙ ΤΟ ΣΥΜΒΟΛΑΙΟ ΤΟΥ!ΠΑΙΧΤΗΣ ΚΑΙ ΠΡΟΠΟΝΗΤΗΣ ΕΧΟΥΝ ΠΟΛΥ ΚΑΛΕΣ ΣΧΕΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΟΙΝΗ ΘΗΤΕΙΑ ΤΟΥΣ ΣΤΗΝ ΣΑΛΚΕ!
Δύο πραγματάκια, φίλε. Πρώτον, να αναφέρεις την πηγή της πληροφορίας και δεύτερον, να μην γράφεις με κεφαλαία, γιατί είναι κουραστικά στο διάβασμα και, επίσης, είναι σα να φωνάζεις...
Ντίνος

αυτό το : να δούμε λίγο μπαλίτσα , με προβλημάτισε...ace79grpaok έγραψε:Αντε 210 με αυτην κσι πιανω μητροπολίτη, με1000+ οικουμενικος πατριαρχης? Φερε λαριβει να παστελωνει μετα απο ασιστ μαρτινς να δουμε λιγο μπαλιτσα
Δεν είσαι ο Αλέφαντος , έτσι;

- Barberis1926
1ον κανετε καποιοι λες και θα σας παρουν την ειδηση μεσα απο τα χερια και θα χασετε το μεροκαματο.
2ον τα ποσα ποστα εχει κανει ο καθενας δεν νομιζω να ανταποκρινεται με την αληθεια του καθενος!τοσα και τοσα μελη καθημερινα αραδιαζουν τις παπαριες τους και πειραξα εγω που οπως λετε ειπα και εγω την δικη μου παπαρια.ωραιοι ειστε!!!
3ον εχετε μια ταση να απαξιωνετε καινουρια/μη ενεργα μελη για το καθε τι που θα πουν!ο καθενας εχει την αποψη του!ολοι μας ειμαστε παοκ και καμια διαφορα δεν εχουμε!χαλαρωστε λοιπον και ας κουβεντιασουμε σαν μια μεγαλη παρεα.
Τελος θελω να πω πως δεν μπηκα εδω να ποσταρω κατι απλα για να αναστατωσω το φορουμ!μοιραζομαι μαζι σας τυχον πληροφοριες τις οποιες δεν μπορω να γνωριζω ποσο αληθινες ειναι!δεν ειμαι δημοσιογραφος ουτε σε δικο μου μπλοκ γραφω για να ψαρευω κλικ!
*************κανεις δεν εκλεισε ακομα-ο μαρικα ακομα πιο κοντα ομως σημερα ολη μερα υπαρχει συνεχεις επικοινωνια με τον μανατζερ!ειδωμεν!
2ον τα ποσα ποστα εχει κανει ο καθενας δεν νομιζω να ανταποκρινεται με την αληθεια του καθενος!τοσα και τοσα μελη καθημερινα αραδιαζουν τις παπαριες τους και πειραξα εγω που οπως λετε ειπα και εγω την δικη μου παπαρια.ωραιοι ειστε!!!
3ον εχετε μια ταση να απαξιωνετε καινουρια/μη ενεργα μελη για το καθε τι που θα πουν!ο καθενας εχει την αποψη του!ολοι μας ειμαστε παοκ και καμια διαφορα δεν εχουμε!χαλαρωστε λοιπον και ας κουβεντιασουμε σαν μια μεγαλη παρεα.
Τελος θελω να πω πως δεν μπηκα εδω να ποσταρω κατι απλα για να αναστατωσω το φορουμ!μοιραζομαι μαζι σας τυχον πληροφοριες τις οποιες δεν μπορω να γνωριζω ποσο αληθινες ειναι!δεν ειμαι δημοσιογραφος ουτε σε δικο μου μπλοκ γραφω για να ψαρευω κλικ!
*************κανεις δεν εκλεισε ακομα-ο μαρικα ακομα πιο κοντα ομως σημερα ολη μερα υπαρχει συνεχεις επικοινωνια με τον μανατζερ!ειδωμεν!
Έχω διαβάσει και έχω ακούσει τόσες φορές έχω άτομο στην ομάδα που μου έχει δημιουργηθεί η εντύπωση ότι την ομάδα την απαρτίζουν 100.000 άνθρωποι!
Υ.Γ. Μπαρμπέρι δεν το λέω προσωπικά για σένα, μια διαπίστωση έκανα

Υ.Γ. Μπαρμπέρι δεν το λέω προσωπικά για σένα, μια διαπίστωση έκανα