Μεταγραφές χειμώνα 2013-14
- john4serres
Re: Μεταγραφές χειμώνα 2013-14
Μαντούρο , Μαρτενς , ηγετικο σεντερ μπακ και ενας σεντερ φορ που να μαμαει , και ειμαστε κομπλε 

- ace79grpaok
Μπανε, εχει ποσταρει ο ανθρωπος 15 ποστ και τα 10 ειναι για μενα.
Δεν ειναι τιποτα αυτο που γραφω, ισα ισα ειναι ενας ευκολος τροπος να ελεγχει το σαιτ ποιος εχει διπλο username ή στην προκειμενη περιπτωση, αλησμονητες αγαπες. Ισως και να εχω λαθος.
Απολογουμαι στο μελος εφοσων δεν ισχυει κατι τετοιο.
Απο εμε, τελος τα οφ.
Βιερί και Μπερμπά να καούνε τα μυαλά
Δεν ειναι τιποτα αυτο που γραφω, ισα ισα ειναι ενας ευκολος τροπος να ελεγχει το σαιτ ποιος εχει διπλο username ή στην προκειμενη περιπτωση, αλησμονητες αγαπες. Ισως και να εχω λαθος.
Απο εμε, τελος τα οφ.
Δε σε ξερει ρε γιαυτο,για φαντασου να ειχε κανει εγγραφη την εποχη που εγραφε ο Kolokotronis 

Και όμως ο φίλος γράφει πολυ σωστά πραγματα και δεν κρύβομαι εγω απο πίσω φρουρέguardian4 έγραψε:Φιλε εισαι νεος εδωμεσα και οπου ποσταρω πεταγεσαι απο πισω μου? Τρεχει κατι?paokovios1974 έγραψε:Πως να ερθει αφου δεν εχει παιξει στο βαζελο και εμεις μονο πρωην βαζελους παιρνουμε,σακατηδες,δανεικους,αμπαλους,και οσους εχουν παιξει αντιπαλοι μας,α ξεχασα να ειναι και μελη στο παρεακι της εθνικης,με τοση σαπιλα απορω ωρες ωρες πως δεν πεσαμε κατηγορια ακομαguardian4 έγραψε:Δεν ακουγεται για βυντρα αρχισα και αγχωνομαι. Τι θα κανουμε τωρα? Ο κατσουρανης ο τζιολης ο σπυροπουλος ο νινης και ο σαλπιγγιδης νοιωθουν την απουσια του. Μην πω και για χριστοδουλοπουλο.
Υ.Γ Αν ερθει ο μπερμπατοφ και δεν ερθει ο βιερινιδης θα χαλαστω πολυ ασχημα . Ή θα το σηκωσουμε ή δεν θα το σηκωσουμε
Παρακαλω κανα μοντ(αν ειναι ευκολο) να ερευνησει καμια Ip στα ποσταρισματα για τυχον παλιο κομπλεξικο μελος.
Δεν ασχολουμαι με το παιδι μια δυο τρεις, αυτη ειναι η τελευταια.

Παντως γενικα δεν ακουγεται τιποτα κ αυτο ισως να ειναι καλο,μιλουσα χτες το πρωι με καποιον απο το press office για θεματα του συνδεσμου (κοπη πιτας μπας κ στειλουν κανα παικτη) κ προσπαθησα να του κλεψω κανα λαβρακι η εστω αν υπαρχει καμμια ενδειξη οτι θα κανουμε αλλη μεταγραφη επειδη ειμαστε ψιλογνωστοι αλλα ακρα του ταφου η σιωπη τιποτα ναδα νιεντε καπις.
- ace79grpaok
guardian4 έγραψε:Μπανε, εχει ποσταρει ο ανθρωπος 15 ποστ και τα 10 ειναι για μενα.
Απο εμε, τελος τα οφ.

Συ είπας !!!

πολύ νέκρα βρε παιδιά !!!
τι γίνετε εξαντλήθηκαν οι πληροφορίες;
τελειώσαν οι προτάσεις;
οι μάνατζερ παραιτήθηκαν;
η παε αργεί; ρε Βρύζα, Τσιστιακώφ,υιός Στεφενς;
που είναι τα μπαμ-μπουμ;
ο λαός διψάει...
τελειώσαν οι προτάσεις;
που είναι τα μπαμ-μπουμ;
ο λαός διψάει...
- paokovios1974
Αδερφε συγνωμη αν σε ενοχλησαν οι απαντησεις μου δεν εχω τιποτα μαζι σου και δεν θα σου ξαναπαντησω εσενα ειδικα,ετυχε ολες τις φορες να πεις κατι που με ενοχλησε,δεν θα ξαναγινει και παλι συγνωμη αδερφεguardian4 έγραψε:Μπανε, εχει ποσταρει ο ανθρωπος 15 ποστ και τα 10 ειναι για μενα.
Απο εμε, τελος τα οφ.
- Μπαρκαρούτσος
Πάρε ένα όνομα:ace79grpaok έγραψε:Τι νεκρά είναι αυτή?ουτε ενα όνομα να κάνουμε λίγο τζερτζελε?
Μιχάλης.

- ace79grpaok
RoMaN έγραψε:ace79grpaok έγραψε:Τι νεκρά είναι αυτή?ουτε ενα όνομα να κάνουμε λίγο τζερτζελε?![]()
Πάρε ένα όνομα:
Μιχάλης.
Βρασιδας

Το καλό είναι οτι σε νέες δηλώσεις ο αντβοκατ είπε οτι θα φύγει μάλλον ο Μάρτενς απο τωρα
- paokovios1974
δυσκολευει το μπαμ με τον φορ γραφει η livesportnikosb έγραψε:πολύ νέκρα βρε παιδιά !!!
τελειώσαν οι προτάσεις;
που είναι τα μπαμ-μπουμ;
ο λαός διψάει...
φανταζομαι να ειναι παπαρια...