Hubertus “Huub” Jozef Margaretha Stevens
Re: Hubertus “Huub” Jozef Margaretha Stevens
8-10 προπονησεις κανουν την εβδομαδα φιλε μου ας αποδειξουν εκει οτι δικαιουνται αυτα τα λεπτα συμμετοχης,μην το βλεπουμε απο την δικια μας μονο πλευρα,ας πουμε ο ολισε χτες του ανεβασε 40 πιεση επειδη τον εβαλε μεσα για μερικα λεπτα φαντασου τι βλεπει καθε μερα στην προπονηση......
Sent from my iPhone using Tapatalk
Sent from my iPhone using Tapatalk
Μαζί σου.
Αλλά νομίζω άλλο η προπόνηση και άλλο ένας αγώνας. Όσο και καλά να γνωρίζεις τους παίκτες. Υπάρχει διαφορετική ένταση σε ένα παιχνίδι.
Αλλά νομίζω άλλο η προπόνηση και άλλο ένας αγώνας. Όσο και καλά να γνωρίζεις τους παίκτες. Υπάρχει διαφορετική ένταση σε ένα παιχνίδι.
Δεν συμφωνώ φίλε μου.
Για εμένα παίρνουν ευκαιρίες, πχ κ ο Σπυρό βγήκε από τον πάγο και ο ΓΓ έχει πάρει λεπτά κ ο Ολίσε περισσότερα και ο Πόζογλου πήρε, από εκεί και πέρα εάν ο Σκόνδρας ή ο Νέσιντ ή ο Κωνσταντινίδης δεν έχουν παίξει όσο εμείς πιστεύουμε οτι αξίζουν, ίσως, ΙΣΩΣ, είναι οι εξαιρέσεις. Με το Στρατηγό είναι ξεκάθαρο οτι την 11άδα θα την κερδίσεις στις προπονήσεις, οπότε η ένταση πρέπει να είναι η ίδια.
ΥΓ. Ναι για φυσική κατάσταση στο σχόλιο φίλου πιο πάνω.
Για εμένα παίρνουν ευκαιρίες, πχ κ ο Σπυρό βγήκε από τον πάγο και ο ΓΓ έχει πάρει λεπτά κ ο Ολίσε περισσότερα και ο Πόζογλου πήρε, από εκεί και πέρα εάν ο Σκόνδρας ή ο Νέσιντ ή ο Κωνσταντινίδης δεν έχουν παίξει όσο εμείς πιστεύουμε οτι αξίζουν, ίσως, ΙΣΩΣ, είναι οι εξαιρέσεις. Με το Στρατηγό είναι ξεκάθαρο οτι την 11άδα θα την κερδίσεις στις προπονήσεις, οπότε η ένταση πρέπει να είναι η ίδια.
- kataramenos5
"Ο σημερινός ΠΑΟΚ θα νικούσε την τότε Σάλκε. Είναι πολύ καλύτερος από τότε και μη ξεχνάμε πως ο ΠΑΟΚ τότε έχασε από τον Παναιτωλικό με κατεβασμένα χέρια. Υπάρχει μεγάλη βελτίωση αυτή την περίοδο στον ΠΑΟΚ, σε σχέση με την αρχή της περιόδου".
" Ο ΠΑΟΚ πιστεύω όσο περνάει ο χρόνος θα είναι όλο και καλύτερος".
Για την δουλειά που γίνεται στον ΠΑΟΚ:
"Γενικά η ομάδα δυσκολεύεται να κερδίσει, όμως παίζει μπάλα. Είναι θέμα χρόνου για να πάνε καλύτερα. Έχει πολύ καλή ομάδα, ο προπονητής κάνει σωστά τη δουλειά του και μέρα με τη μέρα θα βελτιώνεται. Επιπλέον, η δουλειά φαίνεται και από τις ανατροπές, που χρεώνονται σημαντικά και στον προπονητή. Ακόμα και με ανατροπές νικάει,κάτι που είναι πολύ σημαντικό. Δε παρατάει η ομάδα το παιχνίδι και ακόμα και αν "σου βγάζει την ψυχή" παίρνει το αποτέλεσμα"
Ασε μας ρε Άγγελε τι ξέρεις απο μπάλα κι εσύ.Εδω γκοτζάμ φαλάκρας ,κοζανόστρας και λοιπές δικτατορικές δυνάμεις λένε οτι δε παίζουμε.
" Ο ΠΑΟΚ πιστεύω όσο περνάει ο χρόνος θα είναι όλο και καλύτερος".
Για την δουλειά που γίνεται στον ΠΑΟΚ:
"Γενικά η ομάδα δυσκολεύεται να κερδίσει, όμως παίζει μπάλα. Είναι θέμα χρόνου για να πάνε καλύτερα. Έχει πολύ καλή ομάδα, ο προπονητής κάνει σωστά τη δουλειά του και μέρα με τη μέρα θα βελτιώνεται. Επιπλέον, η δουλειά φαίνεται και από τις ανατροπές, που χρεώνονται σημαντικά και στον προπονητή. Ακόμα και με ανατροπές νικάει,κάτι που είναι πολύ σημαντικό. Δε παρατάει η ομάδα το παιχνίδι και ακόμα και αν "σου βγάζει την ψυχή" παίρνει το αποτέλεσμα"
Ασε μας ρε Άγγελε τι ξέρεις απο μπάλα κι εσύ.Εδω γκοτζάμ φαλάκρας ,κοζανόστρας και λοιπές δικτατορικές δυνάμεις λένε οτι δε παίζουμε.
Το ακομα καλυτερο το λεει πιο κατω:
Εγώ δε θα έκανα μεταγραφές αυτή την περίοδο, εκτός αν έβρισκα κάτι εξαιρετικό.
Ασχετως αν οι περισσοτεροι "ειδημονες "κοντευουν να βγαλουν αχρηστο το ροστερ....

Ασχετως αν οι περισσοτεροι "ειδημονες "κοντευουν να βγαλουν αχρηστο το ροστερ....

Μιλάμε για ευκαιρίες σε ένα πρωτάθλημα που δεν είναι δα και τόσο δύσκολο. Ίσα ίσα. Υπάρχουν αρκετά παιχνίδια που παίκτες χωρίς να αποδίδουν παίζανε, παίζουν συνεχώς. Εκεί είναι το ερωτηματικό μου. Ναι πήραν ευκαιρίες για τα μάτια. Εδώ λεω αποκλειστικά την γνώμη μου. Σαφώς και ο Στέφενς γνωρίζει. Απλά μου δίνει την αίσθηση ότι στο θέμα ψυχολογίας δεν με κάνει να νιώθω ότι γίνεται σωστά.bane1980 έγραψε:Δεν συμφωνώ φίλε μου.
Δεν ξέρω κατά πόσο η σχολή του και η ιδιοσυγκρασία του έχουν την ψυχολογία ως προτεραιτότητα.
Πιο πολύ στο στυλ "όποιος γουστάρει και μπορεί" τον έχω. Λογικό, όταν θες σιδηρά πειθαρχία, δεν μπορείς να είσαι σου ξου μου ξου με τους παίκτες, γιατί σε καβάλησαν.
Ποιος δεν έχει πάρει τις ευκαιρίες του από τους ενεργούς παίκτες της ομάδας;
Πιο πολύ στο στυλ "όποιος γουστάρει και μπορεί" τον έχω. Λογικό, όταν θες σιδηρά πειθαρχία, δεν μπορείς να είσαι σου ξου μου ξου με τους παίκτες, γιατί σε καβάλησαν.
Ποιος δεν έχει πάρει τις ευκαιρίες του από τους ενεργούς παίκτες της ομάδας;
Αυτοί οι "ειδήμονες" αν ήταν στο τιμόνι της ομάδας θα είχαν κάνει τον Κόντη να φαίνεται μετρημένος και σφιχτός.shark4 έγραψε:Το ακομα καλυτερο το λεει πιο κατω:
Ασχετως αν οι περισσοτεροι "ειδημονες "κοντευουν να βγαλουν αχρηστο το ροστερ....![]()
![]()
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Μακεδνός την Παρ 10 Ιαν 2014, 14:21, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Πήραν, αλλά ελάχιστα παιχνίδια πιστεύω. Όχι ότιδεν πήραν ευκαιρίες. Αλλά ελάχιστα. Συμφωνούμε στα σου ξου μου ξου
( είχα καιρό να το ακούσω ) δεν διαφωνώ σε αυτά που λες. Απλά πιστεύω ότι όταν τον Σκόνδρα, παράδειγμα τον έχεις δεύτερο και το καταλαβαίνει γιατί βλέπει οτι αν και ο Κίτσιου, δεν αποδίδει για παράδειγμα σε αρκετά παιχνίδια είναι συνέχεια στην πρώτη γραμμή... Φαντάζομαι ότι ψυχολογικά αυτό επηρεάζει.
Παράδειγμα το αναφέρω. Ο Στέφενς μπορεί να ετοιμάζει την ομάδα αλλιώς. Και να το ξέρουν. Αλλά όπως είπα μου δίνει την αίσθηση ότι κάποιοι είναι δεύτερης κατηγορίας παίκτες χωρίς οι πρώτοι να έχουν μεγάλοι διαφορά.

Παράδειγμα το αναφέρω. Ο Στέφενς μπορεί να ετοιμάζει την ομάδα αλλιώς. Και να το ξέρουν. Αλλά όπως είπα μου δίνει την αίσθηση ότι κάποιοι είναι δεύτερης κατηγορίας παίκτες χωρίς οι πρώτοι να έχουν μεγάλοι διαφορά.
- Sick Bastard
Κάνει λάθος.shark4 έγραψε:Το ακομα καλυτερο το λεει πιο κατω:
Ασχετως αν οι περισσοτεροι "ειδημονες "κοντευουν να βγαλουν αχρηστο το ροστερ....![]()
![]()
Το ρόστερ δεν είναι άχρηστο, αλλά κάνει λάθος.
- Sick Bastard
Με την ευκαιρία αυτού του πόστ.Realcon έγραψε:Πως να αισθάνεται ένας παίκτης άραγε όταν παίζει μόνο στον θεσμό του κυπέλλου. Μιλάω για θέμα ψυχολογίας ποδοσφαιριστού. Για να μην αφήνω υπονοούμενα... Δεν μου αρέσει ο τρόπος που χειρίζεται την ομάδα ο Στέφενς. Του πιστώνω ό,τι είναι καινούργιος στην ομάδα και βρήκε υλικό και συν ότι είναι προπονητής με βαρύ βιογραφικό. Αλλά γενικά η αντιμετώπιση του στο υλικό διαχείρισης σε θέμα ψυχολογίας δεν μου αρέσει. Το πρωτάθλημα μας δεν είναι δα και τόσο δυνατό, που να μην μπορούν να έχουν κάποια λεπτά συμμετοχής οι ποδοσφαιριστές που δεν είναι στην βασική ομάδα.
Οι περισσότεροι συνοπαδοί έχουν, νομίζω, όχι ακριβώς λανθασμένη, αλλά υπερεκτιμιμένη άποψη για το ρόστερ της ομάδας συνολικά. Παιδιά, απλά δεν έχουμε τόσο καλούς παίχτες και με καθαρά αγωνιστικά κριτήρια και όσον αφορά θέματα νοοτροπίας και μυαλού.
το ερώτημα είναι, αν δεν ζητάμε σαμαρήδες και μανωλάδες (οι 2 πρώτοι σε λεπτά συμμετοχής στον ΟΣΦΠ) πως θα φτάσουμε εκεί που θέλουμε;
πιστευεις πως αν ο ΠΑΟΚ του σαββιδη επερνε τον σαμαρη θα ευχαριστιοταν κανενας???το τι ειχες να ακουσεις δεν λεγετε.εδω απαξιωνουμε διεθνης με εθνικες στην πρωτη 15αδα στο παγκοσμιο rating στον σαμαρη θα κολουσαμε???
To καινουργιο σπορ , επειδη γιναμε νεοπλουτοι και λιγδωθηκε το εντερο μας - περασαν οι εποχες που μας κυνηγουσαν μεχρι και οι καθαριστριες - ειναι γιατι ο γαυρος πηρε τον ταδε παικτη , και γιατι δεν απαντησαμε στον χοντρο που πηρε τον παλαιμαχο Σαβιολα , και γιατι δεν πηραμε τον Τζιμπουρ να τους κανουμε καζουρα , και γιατι εμεις δεν φεραμε τον Αρσαβιν και παει λεγοντας ....
Και φυσικα αυτη την γκρινια την ανακυκλωνουν και οι αρδ-εφιαλτες- λιγουρια της πολης με την καινουργια τους αγαπη που λεγεται "Μαρινακης "...
Και φυσικα αυτη την γκρινια την ανακυκλωνουν και οι αρδ-εφιαλτες- λιγουρια της πολης με την καινουργια τους αγαπη που λεγεται "Μαρινακης "...
- navigator11
Και οι 2 συμπεριφορές,των <<ρεπτόρτερς>>,δικών μας και γκέουλα,είναι κατάπτυστες.Προτιμώ πάντως χίλιες φορές να μένουν στην απ'έξω οι δικοί μας και να ξεσκίζουν τους πάντες και τα πάντα,με την παραμικρή αφορμή.Μου δημιουργεί μεγαλύτερη ασφάλεια για ό,τι είναι να γίνει εφεξής ...