71.Παναγιώτης Γλύκος

Συζήτηση για το έμψυχο υλικό της ομάδας
Άβαταρ μέλους
stephanos

Re: 71.Παναγιώτης Γλύκος

Δημοσίευση από stephanos »

Ποτέ δεν περίμενα ότι θα το γράψω αλλά με τις εμφανίσεις που κάνει ο Καρνέζης με την πρώην ομάδα του Λόπεθ...
πας άνετα για βασικός στη Βραζιλία.
Άβαταρ μέλους
ΑποστόληςΑ

Δημοσίευση από ΑποστόληςΑ »

PAOK_Antarctica έγραψε:Το παιδί έχει βάλει πλώρη για Μουντιάλ και ποιος τον θυμάται πλέον τον Χακόμπο?
Ακριβώς.
Δεν θα το πίστευα ποτέ ότι ΔΕΝ θα μου έλλειπε ο Ισπανός. Μπράβο Παναγιώτη!
KOSTAS54

Δημοσίευση από KOSTAS54 »

desperando έγραψε:αν τις εμφανισεις που κανεις τελευται; τις εκανε κανενας χακομπο θα ακουγαμε και θα μαθαιναμε για τα μεγαλυτερα @@ που κυκλοφορουν στην νοτια ευρωπη.
και τωρα λιγο σοβαρα επειδη πολυς λογος εχει γινει τελευταια για τα @@ των ποδοσφαιριστων του ΠΑΟΚ
ιδου μαγκες ενας ποδοσφαιριστης με παπ@ρια που ζυγιζουν πολλα κιλα, γιατι με αυτα που εχει ακουσει το παιδι τα τελευταια χρονια θελει πολλα κιλα για να καταφερεις να ανταπεξελθεις
Τι είναι αυτά που λές??????????
Δεν φυλάει το σήμα, δεν βαράει, δεν κουνάει χερια-ποδια, δεν φωνάζει, δεν γλείφει, μονο δουλεύει με το κεφάλι κάτω και μας λες οτι είναι ένας <<ποδοσφαιριστης με παπ@ρια που ζυγιζουν πολλα κιλα,>>
Για ξαναδές το!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
paok87

Δημοσίευση από paok87 »

+ και από εμένα.

Παναγιώτη RESPECT παλίκαρε.
Και όπως σωστά κάποιος φίλος είπε, ΣΤΗΡΙΞΗ στη στραβή γιατί νομοτελειακά λόγω θέσης κάποτε θα έρθει.
Άβαταρ μέλους
lefis

Δημοσίευση από lefis »

εσεις εδω σημερα μαζευτηκατε για να χαλασετε την μαγια μου φαινεται.respect ο ενας, π@π@ρια ο αλλος επειδη δουλευει, υποστηριξη στην ομαδα και ξερω γω.....επειδη ο ΕΟΠΥΥ ειναι κλειστος δεν βαζουμε ρεφενε να δουμε ομαδικως κανα γιατρο??? ;)
Άβαταρ μέλους
obanebane

Δημοσίευση από obanebane »

Ο προπονητης τερματοφυλακων του δωνη τον θοηθησε παρα πολυ σε συνδιασμο παντα με τη προσωπικη δουλεια.
Τα γραφαμε αρκετοι απο περσι για τη δουλεια που γινεται στις προπονησεις και τη βελτιωση του Γλυκου.ι
Οπως και να εχει ομως μπραβο για αλλη μια φορα απο εμενα.
Άβαταρ μέλους
amanaoua4

Δημοσίευση από amanaoua4 »

μπραβο γιατι ενω τον εχουμε ολοι στο χεσιμο και μονιμως 2ο στα χαρτια , αυτος συνεχιζει να δουλευει αθορυβα χωρις μαγκαλικια ειτε παιζει ειτε οχι ... μπραβο .. μακαρι να παει μουντιαλ το παιδι..
Άβαταρ μέλους
Sick Bastard

Δημοσίευση από Sick Bastard »

Tα μεγαλύτερα αρχίδια στην ομάδα, αυτή τη στιγμή. Τα μεγαλύτερα και τα πιο αθόρυβα.
Το επίσης πολύ καλό είναι, ότι δεν τα χρησιμοποιεί για να σκέφτεται με αυτά.
mpafos4

Δημοσίευση από mpafos4 »

Oσο περισσοτερο θα παιζει,τοσο καλυτερος θα γινεται.Τα αντανακλαστικα του ειναι εκπληκτικα.Εαν βελτιωσει-που πιστευω θα το κανει,κυριως μεσα απο τους αγωνες-και το ποτε βγαινει μακρια απο την εστια,οπως και τις εξοδους του,πιστευω πως θα γινει παρα πολυ καλος!

Και σιγουρα εχει πολλα κιλα @ρχιδια!....Αλλα εμας δεν μας νοιαζει αυτο...εμεις θελουμε τσαμπουκαδες.....οχι γατια.....
Άβαταρ μέλους
Sera4

Δημοσίευση από Sera4 »

και εκει που παω να πω τα μπραβο χθες(η αποκρουση στην κεφαλια ειναι χαιλαιτ) κανεις παλι εκεινη την καγκουρια στην εξοδο μισο γκολ...γιατι βρε παναγη μου?? 8-) 8-)
Άβαταρ μέλους
Μακεδνός

Δημοσίευση από Μακεδνός »

Μάλλον σε λίγο καιρό με βλέπω να γίνομαι κομανέτσι...αλλά όχι ακόμα. Έχει βελτιωθεί 30% και αξίζει πολλά μπράβο για τη δουλειά του. Χρειάζεται όμως ένα 30% επιπλέον για να πούμε ότι έχουμε βρει βασικό τερματά για τον ΠΑΟΚ του Τσ.Λ. Πλέον πιστεύω ότι μπορεί να το καταφέρει και το ίδιο πλέον πιστεύει και ο περισσότερος κόσμος, κάτι πολύ σημαντικό για την ψυχολογία του παίκτου.
Άβαταρ μέλους
tsismal

Δημοσίευση από tsismal »

Σοβαρός και συνεχώς βελτιωμένος. τόν έφαγε το λάθος στον ημιτελικό με τον ατρόμητο και τον αδικήσαμε. Κλείνει στόματα με την αποδοσή του.
Άβαταρ μέλους
Μπαρκαρούτσος

Δημοσίευση από Μπαρκαρούτσος »

Έχουμε κατανατήσει γραφικοί όλοι με τα *ρχίδια των ποδοσφαιριστών του Π.Α.Ο.Κ.!
Θα τους τα ματιάξουμε σε λίγο τόσο πολύ που τα μελετάμε.. :mrgreen:
Στο κάτω κάτω, όλοι άντρες είναι και έχουν *ρχίδια!

Να πάω κι εγώ στον Π.Α.Ο.Κ.; Έχω *ρχίδια και άμα λάχει τα δείχνω και στον Stevens για να είναι σίγουρος! :mrgreen:
Άλλωστε, δεν έχω ακούσει για κάποιον *ρχιδάτο στην άμυνα, οπότε υπάρχει θέση για εμένα...
Άβαταρ μέλους
shark4

Δημοσίευση από shark4 »

Σωστος Roman...

Το θεμα με τον Γλυκο - και με τον καθε Γλυκο- ειναι οτι κερδιζει την θεση του βασικου εξαιτιας της σοβαροτητας και της εργατικοτητας που δειχνει στις προπονησεις ....

Αυτο με τα @ρχιδια και ολα τα συναφη με τα γεννητικα οργανα και την εκλυομενη τεστοστερονη θα ειχαν αξια , αν πρωταγωνιστουσε σε τσοντες .... :ugeek:
Άβαταρ μέλους
K_geo

Δημοσίευση από K_geo »

τότε γιατί έφυγε ο Λώρενς που αποδεδειγμένα είχε @@;;;;; :lol: :lol: :lol: :lol:
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Roster”