8.Hedwiges Maduro
-
Re: 8.Hedwiges Maduro
Δεν τα πήγες και άσχημα έχοντας μόνο 3 μέρες στην ομάδα.
Σύμφωνα βέβαια με τους ειδήμονες είσαι καρδιακός,βαρύς,άτεχνος,απροπόνητος,με κακή σωματοδομή.
Για μένα που δεν είμαι ειδικός μου άρεσε αυτό που είδα στην πρώτη σου εμφάνιση, αλλά περιμένω ακόμα περισσότερα γιατί είμαι σίγουρος ότι μπορείς.
Σύμφωνα βέβαια με τους ειδήμονες είσαι καρδιακός,βαρύς,άτεχνος,απροπόνητος,με κακή σωματοδομή.
Για μένα που δεν είμαι ειδικός μου άρεσε αυτό που είδα στην πρώτη σου εμφάνιση, αλλά περιμένω ακόμα περισσότερα γιατί είμαι σίγουρος ότι μπορείς.
- PAPA TSIBIKOS
Τον βλέπω γρήγορα γρηγορα να μπαίνει στο ίδιο κλάμπ με Βιτόρ (aka Πουλενάρα Oλκής). έκανε ένα δυο κοψίματα χαρμα ιδέσθαι!
Ναι αλλα ο μυτρσος λέει ρουφαει την κοιλιά του
:):):)
Πρώτο δείγμα πολυ θετικό

Πρώτο δείγμα πολυ θετικό
δεν κατάλαβα.
εννοείς ότι ο μύρτσος ρουφαει την κοιλιά του;;;;;

Μανιακέ, δίσημο το μύνημα σου.....

εννοείς ότι ο μύρτσος ρουφαει την κοιλιά του;;;;;

Μανιακέ, δίσημο το μύνημα σου.....

- Ekatnetworkltd
Μήπως μου άρεσες περισσότερο επιθετικά παρά αμυντικά!Μάλλον ανώμαλος θα είμαι! Με επηρέασε η πρώτη κάθετη εικοσιπεντάρα μπαλιά!Δύο προπονήσεις!Μπράβο Maduro!
Sent from my iPad using Tapatalk HD
Sent from my iPad using Tapatalk HD
Ειλικρινά πιστεύεις οτι Maduro-Τζιολης μπορούν να κρατήσουν κέντρο?navigator11 έγραψε:Πρώτο δείγμα ... ποιοτικόν.Να αραιώνει σιγά σιγά ο Ρουμάνος απ'την 11άδα.Δεν παλεύεται άλλο η αστάθεια στην απόδοσή του.
Δεν ταλαιπωρεί τον εαυτό του και το τόπι ο τύπος.
Ο Maduro για μένα ήρθε για αντι-Τζιόλης. Και με Lazar θα τα πάει περίφημα.
- PAOK_Antarctica
Δεν μπορώ να κρίνω ακόμα, πάντως φάνηκε να ξέρει τι κάνει αν και λίγο διστακτικός.
- Μπαρκαρούτσος
Για χοντρός, καρδιακός, αργός, μελαχρινός, δίποδος, ασχημούλης, τα πήγες πολύ καλά για ντεμπούτο.
Αν και αυτό δεν λέει τίποτα.
Αν και αυτό δεν λέει τίποτα.
- desperando
- Επικοινωνία:
μπορει σημερα να επαιξε μαζι με τον τζιολη σε εναν ρολο περισσοτερο σαν κεντρικο χαφ με πιο αμυντικο τον τζιολη στην αρχη και επειτα τον κατσε.
σε ολη του την καριερα αυτο τον ρολο να τον εχει παιξει ελαχιστες φορες.ο παικτης παιζει μπροστα απο τους αμυντικους και κεντρικος αμυντικος.
εγω πιστευω οτι μολις γινει καλα ο βιτορ οι βασικοι στο κεντρο θα ειναι μαντουρο-κατσουρ και στην αμυνα βιτορ-τζαβελλας
σε ολη του την καριερα αυτο τον ρολο να τον εχει παιξει ελαχιστες φορες.ο παικτης παιζει μπροστα απο τους αμυντικους και κεντρικος αμυντικος.
εγω πιστευω οτι μολις γινει καλα ο βιτορ οι βασικοι στο κεντρο θα ειναι μαντουρο-κατσουρ και στην αμυνα βιτορ-τζαβελλας
Με Κατσουρανη θα ειναι ακομα καλυτερα πιστευω λογω της αταθειας του Λαζαρ σε ροη αγωνων.Parolos έγραψε:Ειλικρινά πιστεύεις οτι Maduro-Τζιολης μπορούν να κρατήσουν κέντρο?navigator11 έγραψε:Πρώτο δείγμα ... ποιοτικόν.Να αραιώνει σιγά σιγά ο Ρουμάνος απ'την 11άδα.Δεν παλεύεται άλλο η αστάθεια στην απόδοσή του.
Δεν ταλαιπωρεί τον εαυτό του και το τόπι ο τύπος.
Ο Maduro για μένα ήρθε για αντι-Τζιόλης. Και με Lazar θα τα πάει περίφημα.
χωρια το οτι με προωθηση Κατσουρανη πας αναγκαστικα και για ΣΤΟΠΕΡ!!!