Ηρακλης-Π.Α.Ο.Κ. 0-1,Mvp,Σχολια & παραλειπομενα

Σχόλια - κριτική για όλους τους αγώνες του Κυπέλλου Ελλάδος 2013 και όλων των παραλειπομένων...

MVP

ΓΛΥΚΟΣ
62
64%
ΚΑΤΣΟΥΡΑΝΗΣ
0
Δεν υπάρχουν ψήφοι
ΤΖΑΒΕΛΛΑΣ
1
1%
ΛΙΝΟ
1
1%
ΣΚΟΝΔΡΑΣ
2
2%
ΛΑΖΑΡ
0
Δεν υπάρχουν ψήφοι
ΤΖΙΟΛΗΣ
0
Δεν υπάρχουν ψήφοι
ΝΙΝΗΣ
5
5%
ΓΕΩΡΓΙΑΔΗΣ
3
3%
ΛΟΥΚΑΣ
0
Δεν υπάρχουν ψήφοι
ΑΘΑΝΑΣΙΑΔΗΣ
8
8%
ΟΛΙΣΕ
1
1%
ΚΑΤΣΕ
7
7%
ΜΑΝΤΟΥΡΟ
7
7%

Σύνολο ψήφων: 97

Άβαταρ μέλους
Moko

Re: Ηρακλης-Π.Α.Ο.Κ. 0-1,Mvp,Σχολια & παραλειπομενα

Δημοσίευση από Moko »

Πήραμε αυτό που θέλαμε δηλαδή νίκη και χωρίς να κουραστούμε κιόλας, είδαμε και την ετοιμότητα 2 παικτών μας. Καλά τους άλλους τους ούγκανους του Ηρακλή τους ξέρουμε δεν θα τους μάθουμε και τώρα.

Τώρα που σκάνε μερικοί δεν ξέρω. Άντε και 1-1 να ερχόταν το ματς τι έγινε.
Για άλλους ήτανε το ματς της χρονιάς όχι για εμάς μην κολλάτε.

Α και το πανό με την παραγγελία συμβολίζει πολύ καλά την πόλη μας όπου υπάρχει 1 ομάδα και απ' τα άλλα 2, οι πατάτες πρέπει να ναι ο Άρης λόγω χρώματος.

Υ.Γ Επίσης τραγικό ήταν που βρίζανε και παίκτη τους χωρίς να το ξέρουν σίγουρα οι περισσότεροι.
Ναι γι΄αυτόν που αποβλήθηκε στο τέλος λέω.
mpafos4

Δημοσίευση από mpafos4 »

Και μονο το γεγονος οτι η πρωτη σελιδα ειναι γεματη απο ...........,"αγανακτισμενους",λεει πολλα!

Φοβερη η ανυπομονησια σας,ρε παιδια!Απιστευτη,θα ελεγα!!

Ελεγα πως δεν θα μπω,καν,στη διαδικασια να σχολιασω το ματς,μιας και για μενα ηταν το ιδιο αδιαφορο-αλλωστε ουτε το γκολ πανηγυρισα-οσο και για τον προπονητη και τους παικτες....

Αλλα οταν μπαινω εδω μεσα και διαβαζω ολα αυτα τα απιστευτα.....τι να πω...

ΥΓ.Για πολλους απο εμας,η απογοητευση απο τον τροπο που αντιμετωπιζετε,ορισμενοι,την ομαδα-παικτες,προπονητη,διοικηση-ειναι μεγαλυτερη και απο την χειροτερη εμφανιση της ομαδας!!

ΥΓ2.Οσοι δεν καταλαβαινετε πως αυτα τα παιγνιδια ειναι ιδανικα για να δει ο προπονητης καποια πραγματα και να πειραματιστει...τοτε......τσαμπα χανω τα λογια μου!....
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος mpafos4 την Πέμ 09 Ιαν 2014, 23:44, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Άβαταρ μέλους
hasio_john

Δημοσίευση από hasio_john »

Μερικοί λαϊκίζετε οικτρά λέγοντας ότι υπάρχουν ΠΑΟΚτσήδες που θέλουν να χάνει η ομάδα! Μέχρι και το σχήμα λόγου που είπα γω... , ας παίζαμε μπάλα και ας χάναμε, που ΤΟΣΑ χρόνια το ακούω από οπαδούς ομάδων να το λένε μόνο όταν έχει νικήσει η ομάδα τους, εσείς το πήρατε στραβά!
ΔΕΝ είναι κακό να τα χώνουμε στην ομάδα μας, ΔΕΝ είναι κακό να έχουμε μίρλα, ΔΕΝ είναι κακό ν΄αντιδράμε σε τιποτένιες εμφανίσεις... γιατί αν είμαστε αρνάκια συνέχεια, θα γίνει συνήθεια αυτή η υπαλληλική συμπεριφορά των παιχτών μας και άντε γεια μετά! ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΠΑΟΚΤΣΗΣ ΣΤΗ ΓΗ ... και παραέξω ... ΠΟΥ ΝΑ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΧΑΣΕΙ Η ΟΜΑΔΑ ΤΟΥ! Απλά ρε σεις ταγάρια, να παίζουμε μπαλίτσα, να κερδίζουμε, αλλά να ΒΛΕΠΟΥΜΕ και μπαλίτσα και πάθος! Αυτό το "χτίσιμο" της ομάδας που λέτε μερικοί, πόσο ακόμα θα πάρει? (Δεν το ρωτάω ειρωνικά!!)
Το ξεχνάμε το ματσάκι και γυρνάμε σελίδα..., πάμε παρακάτω!!! :pano:
Άβαταρ μέλους
trel@menos

Δημοσίευση από trel@menos »

παιξαμε εναν αγωνα με μια ομαδα που ηταν γι αυτους ο αγωνας της ζωης τους, και για παικτες και για οπαδους, που μας ειχαν ζαλισει κανα 2 βδομαδες.
αυτοι το αντιμετωπισαν σαν να ηταν τελικος τσ λ κι εμεις οπως ηταν και στην πραγματικοτητα. ενα ματσακι κυπελλου με ομαδα β εθνικης που πρεπει να το παρεις επαγγελματικα. τα πε κι ο χουμπ εξαλλου.
0-1 και γεια σας. την κυριακη εχει σημαντικοτερο ματς.
τωρα δεν παιξαμε με παθος και στα @@ μου λουλουδια. σιγα μην παιξω με παθος με την αε ποντιων. να χω και καναν τραυματισμο και να ψαχνομαι μετα.
0-1 μια χαρα και για μας που πηραμε ενα σκορ για εναν σχετικα απλο επαναληπτικο, και για αυτους που πεσαν ηρωικα ( :lol: :lol: :lol: ) εναντια στο κατεστημενο ( :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: ).
μπορει να καναν και γυρο του θριαμβου στο τελος που χασαν μονο 1-0 και ειναι ολοι ευχαριστημενοι.
Άβαταρ μέλους
psykoman

Δημοσίευση από psykoman »

hasio_john έγραψε:Μερικοί λαϊκίζετε οικτρά λέγοντας ότι υπάρχουν ΠΑΟΚτσήδες που θέλουν να χάνει η ομάδα! Μέχρι και το σχήμα λόγου που είπα γω... , ας παίζαμε μπάλα και ας χάναμε, που ΤΟΣΑ χρόνια το ακούω από οπαδούς ομάδων να το λένε μόνο όταν έχει νικήσει η ομάδα τους, εσείς το πήρατε στραβά!
ΔΕΝ είναι κακό να τα χώνουμε στην ομάδα μας, ΔΕΝ είναι κακό να έχουμε μίρλα, ΔΕΝ είναι κακό ν΄αντιδράμε σε τιποτένιες εμφανίσεις... γιατί αν είμαστε αρνάκια συνέχεια, θα γίνει συνήθεια αυτή η υπαλληλική συμπεριφορά των παιχτών μας και άντε γεια μετά! ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΠΑΟΚΤΣΗΣ ΣΤΗ ΓΗ ... και παραέξω ... ΠΟΥ ΝΑ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΧΑΣΕΙ Η ΟΜΑΔΑ ΤΟΥ! Απλά ρε σεις ταγάρια, να παίζουμε μπαλίτσα, να κερδίζουμε, αλλά να ΒΛΕΠΟΥΜΕ και μπαλίτσα και πάθος! Αυτό το "χτίσιμο" της ομάδας που λέτε μερικοί, πόσο ακόμα θα πάρει? (Δεν το ρωτάω ειρωνικά!!)
Το ξεχνάμε το ματσάκι και γυρνάμε σελίδα..., πάμε παρακάτω!!! :pano:
Το χτισιμο της ομαδας κανεις δν ξερει ποσο θα παρει ακομη...το μονο σιγουρο ομως ειναι οτι δν χτιζετε ομαδα σε 6 μηνες
markos4

Δημοσίευση από markos4 »

Κερδισαμε γιατι παιζαμε μ εναν αντιπαλο χαμηλοτερου επιπεδου,
αν και η γρια στο μεγαλυτερο μερος του παιχνιδιου επαιξε καλυτερα απο εμας,απλως οι παιχτες της δεν ειχαν
την εμπειρια να μετουσιοσουν την αποδοση με καποιο γκολ.
Αν παιζαμε σημερα με τον γαυρο παλι ντορτια θα εγραφε το κοντερ.

Κραταμε το αποτελεσμα και με τις καταλληλες μεταγραφες η ομαδα να παιξει και λιγο μπαλα.
dimbar

Δημοσίευση από dimbar »

Επειδή ήμουνα στο γήπεδο, αυτά που είδα ήταν
1.Κερκίδα σαφώς εχθρική αλλά light.
2.Διαιτητής κακός, και στο πέναλτυ και στα μαρκαρίσματα του Τάι, αλλά και με 2-3 λάθη σοβαρά κατά της γριάς.
3.Αδιαφορία από τους παίκτες, απο μερικούς προκλητική.Ο Γλύκος καθαρά MVP.
4.Πολλά υποσχόμενος ο Μαντούρο.
5.Χλιαρές οι αποδοκιμασίες στον Κάτσε.
6.Καλλίτερη η γριά αλλά μόνο λόγω της ανυπαρξίας των χαφ μας.Εξαιρετικός ο αμυντικός τους χαφ ο Μπαμπά.
Άβαταρ μέλους
hasio_john

Δημοσίευση από hasio_john »

trel@menos έγραψε:.....
τωρα δεν παιξαμε με παθος και στα @@ μου λουλουδια. σιγα μην παιξω με παθος με την αε ποντιων. να χω και καναν τραυματισμο και να ψαχνομαι μετα....
Φίλε, με στεναχωρείς με αυτό που λες αν και αυτά που γράφεις γενικά στο φόρουμ μου αρέσουν! Δεν μου ακούγετε ωραίο αυτό που λες! Η φανέλα του ΠΑΟΚ είναι βαριά και δεν αρμόζει αυτό που λες στην ιστορία του ΠΑΟΚ! Για μένα (προσωπική γνώμη) όποιος φοράει την φανέλα αυτή, ΠΡΕΠΕΙ να έχει πάθος και @ρχίδια, ακόμα και στις δηλώσεις που κάνει, ακόμα και όταν αναφέρετε στην ομάδα μας! Μέχρι και στα φιλικά πρέπει να παίζουμε με πάθος!
Τέλος πάντων, συγνώμη αν κούρασα, μιας και επαναλαμβάνομαι ..., απλά βλέπω πως είμαι ο μοναδικός ρομαντικός (..ή μ@λ@κ@ς! :lol: :| ), οπότε το σταματάω! Πιστεύω να υπάρχει έστω και ένας εδώ που να με καταλάβει λίγο! Μερικές φορές και από τον γραπτό λόγο είναι λίγο δύσκολο να πεις αυτό που θες!
Τέλος πάντων ..., πάμε παρακάτω!! :)
Άβαταρ μέλους
desperando
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από desperando »

dimbar έγραψε:Επειδή ήμουνα στο γήπεδο, αυτά που είδα ήταν
2.Διαιτητής κακός, και στο πέναλτυ και στα μαρκαρίσματα του Τάι, αλλά και με 2-3 λάθη σοβαρά κατά της γριάς.
6.Καλλίτερη η γριά αλλά μόνο λόγω της ανυπαρξίας των χαφ μας.Εξαιρετικός ο αμυντικός τους χαφ ο Μπαμπά.
σορρυ αλλα ουτε μισο λαθος κατα της γριας δεν εκανε
Άβαταρ μέλους
karl

Δημοσίευση από karl »

hasio_john έγραψε:Αυτό το "χτίσιμο" της ομάδας που λέτε μερικοί, πόσο ακόμα θα πάρει?
Εγώ εδώ και κάποια χρονια ονειρεύομαι να πάμε επιτέλους καλοκαιρινή προετοιμασία για δεύτερη συνεχόμενη φορα με τον ίδιο προπονητή. Αν δεν κάνω λάθος η τελευταία φορα ήταν το καλοκαίρι του 2009! Φέτος το καλοκαίρι θα κλείσουμε 5 χρονια!
Άβαταρ μέλους
K_geo

Δημοσίευση από K_geo »

Έχω δεί πολλάκις τη Γιούβε να σηκώνει νταμπλ με ομάδες που χτίστηκαν σε τέτοια ματς....δεν ξέρω άν είναι θέμα νοοτροπίας ή διαχείρισης δυνάμεων και υλικού. παρακαλώ μάλιστα, δώστε βάση στις αλλαγές που έγιναν για το πως αντιμετωπίστηκε το ματς.
άσχετα αν οι γριές θέλησαν να κάνουν ένα ιδιότυπο τελικό :shock: :? :lol: :lol: , πρέπει να είμαστε πολλοί τυριά για να τσιμπήσουμε και να δίνουμε σημασία στον αγώνα......... 8-)

Το μοναδικό που κρατάω είναι αυτό που είπε ο Προπονητής.δλδ το μετά το '45 και το μετά το 75'.

ειδικά το δίδυμο στο κέντρο μετά το 75' πιστεύω θα μας απασχολήσει αρκετά στο μέλλον.....

τέλος, ναι, σε μια κακιά εμφάνιση, πάντα υπάρχουν χρήσιμα συμπεράσματα . Αρνητικά αλλά και θετικά. όπως πχ το γεγονός ότι ακόμα και σε μια τέτοια "απαίσχυντη", "ελεεινή" κτλ εμφάνιση, κερδίσαμε. πάλι.

συμφωνώ με Dimbar για Πατέρα.πολύ καλός.
Άβαταρ μέλους
aisiodoksos

Δημοσίευση από aisiodoksos »

hasio_john έγραψε:
trel@menos έγραψε:.....
τωρα δεν παιξαμε με παθος και στα @@ μου λουλουδια. σιγα μην παιξω με παθος με την αε ποντιων. να χω και καναν τραυματισμο και να ψαχνομαι μετα....
Φίλε, με στεναχωρείς με αυτό που λες αν και αυτά που γράφεις στο φόρουμ μου αρέσουν! Δεν μου ακούγετε ωραίο αυτό που λες! Η φανέλα του ΠΑΟΚ είναι βαριά και δεν αρμόζει αυτό που λες στην ιστορία του ΠΑΟΚ! Για μένα (προσωπική γνώμη) όποιος φοράει την φανέλα αυτή, ΠΡΕΠΕΙ να έχει πάθος και @ρχίδια, ακόμα και στις δηλώσεις που κάνει, ακόμα και όταν αναφέρετε στην ομάδα μας! Μέχρι και στα φιλικά πρέπει να παίζουμε με πάθος!
Τέλος πάντων, συγνώμη αν κούρασα, μιας και επαναλαμβάνομαι ..., απλά βλέπω πως είμαι ο μοναδικός ρομαντικός (..ή μ@λ@κ@ς! :lol: :| ), οπότε το σταματάω! Πιστεύω να υπάρχει έστω και ένας εδώ που να με καταλάβει λίγο! Μερικές φορές και από τον γραπτό λόγο είναι λίγο δύσκολο να πεις αυτό που θες!
Τέλος πάντων ..., πάμε παρακάτω!! :)
εγώ καταλαβαίνω τι θες να πεις και γενικά συμφωνώ ότι πρέπει να έχουμε τσαμπουκά..όταν όμως αυτό δεν γίνεται δεν πρέπει να απαξιώνουμε τα πάντα και τους πάντες δεν συμφωνείς? καλή η κριτική και η καλοπροαίρετη κριτική και άλλο η μίρλα.. υπάρχουν άτομα που με την πρώτη στραβή περιμένουν στη γωνιά... οι διεκδικούντες των "σαςταλέγαμε" βραβεία... και κάτι τελευταίο... αυτή η ομάδα μας φαίνεται light σωστά? ωραία... αν από την αρχή της περιόδου μέχρι τώρα είχαμε στην Τούμπα 20+ χιλιάδες κόσμο σε κάθε παιχνίδι και σολντ άουτ στα μεγάλα θα ήταν λες έτσι όλοι τους? δεν το νομίζω..προσωπική μου άποψη βέβαια.. :pano:
Άβαταρ μέλους
simba

Δημοσίευση από simba »

Προς ολους τους ικανοποιημενους π μπορει να ωραιοποιουσαν ακομα κ την ισοπαλια (π αυτο αξιζαμε, μην πω ηττα)...
Αν δεν καταλαβαμε ακομα κ σημερα, οτι οταν η ομαδα αντιμετωπιζει ενα αντιπαλο με πολλα τρεξιματα, κινηση χωρις μπαλα κ πρεσιγκ ψηλα, χανει τα αυγα κ τα πασχαλια, δε μπορει να αναπτυχθει ουτε ν αλλαξει παραπανω απο 3 πασες κ αναλωνεται σε σεντρες, τοτε λυπαμαι..
Λογω ελλειψης των παραπανω, καθως επισης κ της προσωπικης ενεργειας, θα βλεπουμε στατικο, οριζοντιο ποδοσφαιρο με γιομες..
Ετσι εγινε φυσικα με γαυρο, αλλα κ με την Αλκμααρ, μονο π εκεινοι ειχαν καπως την τελικη ενεργεια σε σχεση με τις σημερινες γριες...
Τρεμω την ωρα κ τη στιγμη π θ παιξουμε με μπενφικα κ γαυρο :cry: :cry:
Άβαταρ μέλους
john4serres

Δημοσίευση από john4serres »

κοιταμε το αποτελεσμα και μονο σημερα
γλυκος mvp

ΥΓ.
http://www.transfermarkt.com/en/hassoma ... 87482.html
Και μενα μ αρεσε ο Μπαμπά !
Άβαταρ μέλους
karl

Δημοσίευση από karl »

dimbar έγραψε:Επειδή ήμουνα στο γήπεδο, αυτά που είδα ήταν
Να είσαι καλά για τις εντυπώσεις σου.
Γενιά πως ήταν στο γήπεδο; Πήγε κόσμος δικός μας; Εκδηλώθηκε καθόλου; Ας πούμε στο γκολ.
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Κύπελλο Ελλάδος”