χιλιάρι ασθενικό
δε θα οδηγούσες Χόντα
Γιάννη Σκόντρα

Αν υπάρχει τέτοια περίπτωση, γνωρίζω από παλιά ... Υπάρχει ειδικό πρόγραμμα δίαιτας και αν οι παίκτες είναι ανυπάκουοί με το θέμα βάρους και συνεχίζουν να έχουν κιλά παραπάνω από αυτό που πρέπει... Υπάρχει χρηματικό πρόστιμο η ο παίκτης δεν παίζει σε κανένα παιχνίδι ως του επιθυμητού αποτελέσματος. Με το Ηρακλή παίζει; Αν ναι... Βλέπω ότι τον έχει κατά ανάγκη μόνο για να ξεκουράσει τον Κίτσιου.jay trotter έγραψε:Σε καμιά περίπτωση δεν θέλω να το παίξω ότι έχω τρομερές πληροφορίες από μέσα και τέτοια χαζά αλλά ο Σκόνδρας θα έπαιζε έστω στόπερ ή αμυντικό χαφ(όπως έπαιξε και αριστερά) αλλά είναι ακόμα υπέρβαρος και αν δεν χάσει τα κιλά που του είπε δεν πρόκειται να μαλακώσει ο Στέφενς.Δεν είναι ότι ο Κίτσιου θα πρέπει να παίζει βρέξει χιονίσει αλλά να έρθει στα κιλά του ο Σκόνδρας!Realcon έγραψε:Αλήθεια τώρα ο Κίτσιου πέρα από το νεαρό της ηλικίας του και το παιδί τώρα ξεκινά. Τι έχει παραπάνω από τον Σκόνδρα. Ειλικρινά σας αρέσει η σέντρα που δεν έχει η που αμυντικά έχει πολλές αδυναμίες. Εντάξει ταλέντο κτλπ. Μαζί του είμαι. Αλλά όχι να καπαρώσει την φανέλα του βασικού. Εδώ διακρίνω κολλήματα του Στέφενς.