Εγώ είμαι αυτός στα δεξιά ή αυτή στα αριστερά της φωτο;kataramenos5 έγραψε:.Σταματήστε πια να ποστάρετε φωτό του Αποστόλη.Λυσάξατε.
Ηρακλης-Π.Α.Ο.Κ. 9/1-20:00 Otesport
- ΑποστόληςΑ
Re: Ηρακλης-Π.Α.Ο.Κ. 9/1-20:00 Otesport
3-4 τεμαχια και ουτε αλλη κουβεντα... Ολοι και ολοι 300 και μας σπασαν τα @@
Γύρω στο 60', υπεραρκετός χρόνοςrainmaker έγραψε:Αυτό το 1-3 μέχρι να συντονιστείς όμως, είναι λίγο μπινιά, ε; Δηλαδή πότε θα συντονιστείς; Να ξέρουμε πόσο χρόνο έχουμε.Pa0ki έγραψε:Γαμώ, ταξιδεύω αύριο οπότε θα χάσω το 1ο ημίχρονο
Θέλω τουλάχιστον 1-3 μέχρι να συντονιστώ![]()
*Κλασικά όπως όλη τη χρονιά θα φάμε γκολ πρώτοι
Τις μικρές ομάδες πρέπει να τις καθαρίζουμε γρήγορα

ναι rain ειναι αυτη η σφερα που πεταξε οπως ειπε και ο b&w.αλα ροναλντο ο παιχταρας μας.μην μου τα θυμιζετε σας παρακαλωrainmaker έγραψε:Mpoz η φωτο στο αβαταρ σου ειναι απο ματς με τη γρια και μετα απο γκολαρα του βιερι!?

- Ekatnetworkltd
Τι πολεμικά ακούω ρε σε βάρος μας!Άρε πεντάρα που θέλουνε για αρχή!
Sent from my iPad using Tapatalk HD
Sent from my iPad using Tapatalk HD
Η ενδεκάδα του ΠΑΟΚ: Γλύκος, Σκόνδρας, Τζαβέλλας, Κατσουράνης, Λίνο, Τζιόλης, Λάζαρ, Νίνης, Γεωργιάδης, Λούκας, Αθανασιάδης
Η ενδεκάδα του Ηρακλή: Κηπουρός, Κοντοδήμος, Μπουκουβάλας, Σαββίδης, Λίμα, Πορτουλίδης, Μπαμπά, Τάι, Ονουάτσι, Τσιλιανίδης, Ζάχορα
Η ενδεκάδα του Ηρακλή: Κηπουρός, Κοντοδήμος, Μπουκουβάλας, Σαββίδης, Λίμα, Πορτουλίδης, Μπαμπά, Τάι, Ονουάτσι, Τσιλιανίδης, Ζάχορα
Καλή επιτυχία. Εύκολα ή δύσκολα θα τη καθαρίσουμε τη πρόκριση από το πρώτο παιχνίδι.