21.Νίκος Σπυρόπουλος
Re: 21.Νίκος Σπυρόπουλος
Βγάλαμε τον Σπυρόπουλο άχρηστο. Και ο Αρειανός επίσης. Όπως και τόσοι άλλοι οπαδοί των άλλων ομάδων. Όπως και εμείς για τους άλλους των άλλων ομάδων. Ποια είναι η διαφορά μας λοιπόν, όταν βγάζουμε εμείς οι ίδιοι τους παίκτες μας άχρηστους, από τους αλλόθρησκους όπως λέμε. Καμία.
Ο παίκτης τώρα καλός η κακός... Καλός για μένα. Αν κοιτάξω λίγο τα κιτάπια μου ως ΠΑΟΚτσής, τι παίκτες είχα παλιότερα. Σε άμυνα, κέντρο και επίθεση. Θα έκλεινα το στόμα μου σήμερα. Μια ζωή μιλάγαμε ότι δεν μας αφήνουν να κάνουμε ομάδα. Δεν θα αφήσουν να έρθει κανείς στον ΠΑΟΚ μας για να έχουμε οικονομική δύναμη κλπ.. Τώρα εδώ και 1,5 χρόνο που πάει κάτι να γίνει... Πήραμε σβάρνα με κοσμητικά επίθετα τους ποδοσφαιριστές μας και δεν αφήνουμε τον ΠΑΟΚ να βρει τον δρόμο του. Κουβέντες που κάνουμε σε μια καφετερία, σε ένα καφενείο σε ένα σπίτι... Μεταφέρεται και μέσα στην Τούμπα με αποτέλεσμα... Να μην έχουμε υπομονή. Λες και είχαμε καλύτερους στην πρώτη γραμμή η στον πάγκο. Πριν λίγα χρόνια, ο Σπυρόπουλος και ο κάθε Σπυρόπουλος, θα ήταν παίκτης βιτρίνα. Γιατί από πάγκο... Δεν θέλω να θυμάμαι!!!
Η κριτική σε οποιανδήποτε παίκτη πρέπει να γίνεται, είναι υγεία. Αηδία είναι για μένα όταν συμπεριφερόμαστε παίκτες μας σαν να είναι ποδοσφαιριστές άλλων ομάδων.

Ο παίκτης τώρα καλός η κακός... Καλός για μένα. Αν κοιτάξω λίγο τα κιτάπια μου ως ΠΑΟΚτσής, τι παίκτες είχα παλιότερα. Σε άμυνα, κέντρο και επίθεση. Θα έκλεινα το στόμα μου σήμερα. Μια ζωή μιλάγαμε ότι δεν μας αφήνουν να κάνουμε ομάδα. Δεν θα αφήσουν να έρθει κανείς στον ΠΑΟΚ μας για να έχουμε οικονομική δύναμη κλπ.. Τώρα εδώ και 1,5 χρόνο που πάει κάτι να γίνει... Πήραμε σβάρνα με κοσμητικά επίθετα τους ποδοσφαιριστές μας και δεν αφήνουμε τον ΠΑΟΚ να βρει τον δρόμο του. Κουβέντες που κάνουμε σε μια καφετερία, σε ένα καφενείο σε ένα σπίτι... Μεταφέρεται και μέσα στην Τούμπα με αποτέλεσμα... Να μην έχουμε υπομονή. Λες και είχαμε καλύτερους στην πρώτη γραμμή η στον πάγκο. Πριν λίγα χρόνια, ο Σπυρόπουλος και ο κάθε Σπυρόπουλος, θα ήταν παίκτης βιτρίνα. Γιατί από πάγκο... Δεν θέλω να θυμάμαι!!!
Η κριτική σε οποιανδήποτε παίκτη πρέπει να γίνεται, είναι υγεία. Αηδία είναι για μένα όταν συμπεριφερόμαστε παίκτες μας σαν να είναι ποδοσφαιριστές άλλων ομάδων.
- Sick Bastard
Για τον ΠΑΟΚ και μάλιστα σε μια θέση που ξέραμε ότι φέτος θα πονάμε μετά απ την φυγή ενός ταλέντου και το αναπόφευκτο γήρας του κυρίου Λίνο, είναι κάκιστη επιλογή. Θυμίζω ότι πρώτα ήρθε αυτός (και μας πέσαν τα μαλλιά) και προς το τέλος ήρθε ο Τζαβέλας. 
Για τον ΠΑΟΚ (του σήμερα) ο Σπυρόπουλος, είναι πισωγύρισμα και η απόδοσή του μέτρια. Ο ΠΑΟΚ δεν χρειάζεται να έχει και δεν πρέπει να έχει έναν μέτριο (στην καλύτερη) αριστερό μπακ. Ειδικά, όταν για τόσο καιρό σε αυτή τη θέση είχε (κι έχει) τον με διαφορά απ τον δεύτερο καλύτερο αριστερό μπακ του πρωταθλήματος και ένα μεγάλο ταλέντο.
Το θέμα είναι να γίνεται η ομάδα καλύτερη, με τον Σπυρόπουλο, σε αυτή τη θέση, αυτό δεν συμβαίνει, απλά πράγματα.

Για τον ΠΑΟΚ (του σήμερα) ο Σπυρόπουλος, είναι πισωγύρισμα και η απόδοσή του μέτρια. Ο ΠΑΟΚ δεν χρειάζεται να έχει και δεν πρέπει να έχει έναν μέτριο (στην καλύτερη) αριστερό μπακ. Ειδικά, όταν για τόσο καιρό σε αυτή τη θέση είχε (κι έχει) τον με διαφορά απ τον δεύτερο καλύτερο αριστερό μπακ του πρωταθλήματος και ένα μεγάλο ταλέντο.
Το θέμα είναι να γίνεται η ομάδα καλύτερη, με τον Σπυρόπουλο, σε αυτή τη θέση, αυτό δεν συμβαίνει, απλά πράγματα.
- kataramenos5
Θεμα χρημάτων είναι.Οτι δίνεις παίρνεις.Και με βάση αυτά που παίρνει ο Ιβαν (άδειο γήπεδο ,πωλήσεις κλπ) καλά είναι.Πέρσι μπήκαμε μέσα 4 νομίζω.Φέτος πόσα πόσα να μπεί παραπάνω?

- 
				Dimg4
Τα ειπες ΟΛΑ ρε τεραστιεRealcon έγραψε: Αηδία είναι για μένα όταν συμπεριφερόμαστε παίκτες μας σαν να είναι ποδοσφαιριστές άλλων ομάδων.
- Sick Bastard
Όχι, θέμα επιλογών είναι. Ακόμα και με αυτά τα λεφτά που παίρνει, δεν είναι value for money σαν παίχτης.kataramenos5 έγραψε:Θεμα χρημάτων είναι.Οτι δίνεις παίρνεις.Και με βάση αυτά που παίρνει ο Ιβαν (άδειο γήπεδο ,πωλήσεις κλπ) καλά είναι.Πέρσι μπήκαμε μέσα 4 νομίζω.Φέτος πόσα πόσα να μπεί παραπάνω?
- PAOK_Antarctica
3 αγώνες έπαιξε ρε μάγκες από τον Αύγουστο, πότε βγάλατε και συμπεράσματα για την απόδοσή του?
Περιμένετε να βρει ρυθμό και το συζητάμε μετά.
Μέχρι τώρα ούτε έχει εκτεθεί, ούτε έχει κάνει τη διαφορά. Επειδή πρόκειται για αμυντικό για μένα το πρόσημο είναι θετικό.

Περιμένετε να βρει ρυθμό και το συζητάμε μετά.
Μέχρι τώρα ούτε έχει εκτεθεί, ούτε έχει κάνει τη διαφορά. Επειδή πρόκειται για αμυντικό για μένα το πρόσημο είναι θετικό.
δε νομιζω να παιρνει και λιγα ο σπυρο σαν συμβολαιο....ειναι μια αξιοπιστη λυση ως εκει....αν φυγει ο λινο και ο τζαβελλας παραμενει στοπερ θα θελουμε παλι φουλμπακ πιο καλο πιστευω...
Μακαρι να παει μουντιαλ

Μακαρι να παει μουντιαλ
Το θέμα μου είναι η απαξίωση. Όχι μόνο του Σπυρόπουλου. Η αξία του σαν ποδοσφαιριστής... Έγραψε ο ίδιος την δική του ιστορία. Το μόνο που εύχομαι είναι να βοηθήσει την ομάδα και ας είναι το κίνητρο του το παγκόσμιο κύπελλο. Ο ΠΑΟΚ να βγει κερδισμένος. Το είπε και ένας "αδερφός" εδώ.Sick Bastard έγραψε:Για τον ΠΑΟΚ και μάλιστα σε μια θέση που ξέραμε ότι φέτος θα πονάμε μετά απ την φυγή ενός ταλέντου και το αναπόφευκτο γήρας του κυρίου Λίνο, είναι κάκιστη επιλογή. Θυμίζω ότι πρώτα ήρθε αυτός (και μας πέσαν τα μαλλιά) και προς το τέλος ήρθε ο Τζαβέλας.
Δηλαδή αν πούμε ότι είναι μια χρυσή μετριοτητα από τις πολλές που μαζέψαμε τον απαξιώνουμε;

Δεν λέω αυτό. Ή κριτική είναι πάντοτε καλή. Μιλάω καθαρά με τον τρόπο που συμπεριφερόμαστε εμείς οι ίδιοι τους παίκτες μας μέσα στο γήπεδο και έξω σε ραδιόφωνα κλπ.
Το να πει κάποιος δεν μου αρέσει ο παίκτης δεν είναι κακό. Αυτό βλέπει αυτό λέει. Το να φτάνει να κατηγορεί και να ακούγεται ως οπαδός άλλης ομάδας, είναι ένα θέμα για μένα.

Το να πει κάποιος δεν μου αρέσει ο παίκτης δεν είναι κακό. Αυτό βλέπει αυτό λέει. Το να φτάνει να κατηγορεί και να ακούγεται ως οπαδός άλλης ομάδας, είναι ένα θέμα για μένα.
- Sick Bastard
Η ποδοσφαιρική ιστορία του Σπυρόπουλου ειδικά μετά ...deleted..., είναι μια αποτυχία. Τώρα είναι στον ΠΑΟΚ σαν last chance saloon. Όχι, ευχαριστώ.
Μία βδομάδα εκτός Paokmania, διότι δεν είναι δυνατόν να γράφονται τόσο χοντρά ψέματα που θίγουν ποδοσφαιριστές μας και μάλιστα ελαφρά τη καρδία! Λυπάμαι πολύ, Sick γιατί η επιπολαιότητά σου δεν έχει όρια, ώρες-ώρες!
Ντίνος

Μία βδομάδα εκτός Paokmania, διότι δεν είναι δυνατόν να γράφονται τόσο χοντρά ψέματα που θίγουν ποδοσφαιριστές μας και μάλιστα ελαφρά τη καρδία! Λυπάμαι πολύ, Sick γιατί η επιπολαιότητά σου δεν έχει όρια, ώρες-ώρες!
Ντίνος
Re: Απ: 21.Νίκος Σπυρόπουλος
Μετά απο ποια;Sick Bastard έγραψε:Η ποδοσφαιρική ιστορία του Σπυρόπουλου ειδικά μετά ...deleted..., είναι μια αποτυχία. Τώρα είναι στον ΠΑΟΚ σαν last chance saloon. Όχι, ευχαριστώ.
Sent from my GT-I9300 using Tapatalk
Μετά από τι;Sick Bastard έγραψε:Η ποδοσφαιρική ιστορία του Σπυρόπουλου ειδικά μετά ...deleted..., είναι μια αποτυχία. Τώρα είναι στον ΠΑΟΚ σαν last chance saloon. Όχι, ευχαριστώ.
........................
ειχε θεμα με αναβολικα και ειχε φαει τιμωρια ,χρονο ηταν εξαμηνο δε θυμαμαι..