Προβλήματα και λύσεις για το φόρουμ

Καταθέστε εδώ απόψεις/ερωτήσεις για το forum...
Άβαταρ μέλους
Dinos_Liverpool

Re: Προβλήματα και λύσεις για το φόρουμ

Δημοσίευση από Dinos_Liverpool »

Ρε αληταμπουρίδη, δεν είπα να σταματήσετε; Έχε χάρη που έγραφες τόση ώρα και λυπάμαι να το σβήσω...

Λοιπόν, άμα σου την ξαναπεί θα του διαγράψουμε το σχόλιο. Σύμφωνοι;
dimbar

Δημοσίευση από dimbar »

@Ντίνο,
δεν ήθελα να επανέλθω αλλά το κάνω επειδή γίνεται αναφορά και σε μένα και στο θράσος μου/μας.
Δεν είπα τίποτα διαφορετικό από το
'' Προσπαθούμε να το κάνουμε αυτό όσο πιο δίκαια μπορούμε. Δεν τα καταφέρνουμε πάντα, αλλά δεν το κάνουμε από πρόθεση. ''

Επίσης δεν επετέθηκα σε κανένα μέλος συγκεκριμένα και η όποια αντίδραση μου είχε να κάνει με τους χαρακτηρισμούς ρουβίτσες και παυλίτσες που χρησιμοποιήθηκαν απο κάποιον ο οποίος σε τελευταία ανάλυση δεν εξέφρασε και καμμία προσωπική άποψη αλλά παρέθεσε την αλήθεια όπως ο ίδιος δήλωσε συν τα περί τσαμπουκάδων.
Εκεί κριτικάρισα την στάση σας που ήταν χάιδεμα (μετά από δική μου διαμαρτυρία) σε σχέση με τα μπαν που υπήρξαν στους υπόλοιπους.
Εγώ λοιπόν μπαναρίστικα γιατί είχα το ''θράσος'' να σου πώ αυτό που εσύ ομολογείς.

Αυτά!
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος dimbar την Τετ 08 Ιαν 2014, 18:28, έχει επεξεργασθεί 2 φορές συνολικά.
Άβαταρ μέλους
CCCP

Δημοσίευση από CCCP »

Dinos_Liverpool έγραψε:Ρε αληταμπουρίδη, δεν είπα να σταματήσετε; Έχε χάρη που έγραφες τόση ώρα και λυπάμαι να το σβήσω...

Σβησηματα και μαπνς κτλ εγω περιμενω μονο εαν μου γινει προσωπικη επιθεση απο το πουθενα, δε περιμενω τιποτα παραπανω και ουτε εχω προβλημα με κανεναν.

Δεν εχω προβλημα να κατσω να το συζητησω με φιλικο τροπο για οτιδηποτε, ακομη και για το αν ειμαι "προβλημα".
Άβαταρ μέλους
Dinos_Liverpool

dimbar έγραψε:@Ντίνο,
δεν ήθελα να επανέλθω αλλά το κάνω επειδή γίνεται αναγορά και σε μένα και στο θράσος μου/μας.
Δεν είπα τίποτα διαφορετικό από το
'' Προσπαθούμε να το κάνουμε αυτό όσο πιο δίκαια μπορούμε. Δεν τα καταφέρνουμε πάντα, αλλά δεν το κάνουμε από πρόθεση. ''
Αυτό το "με επιβεβαίωσες" ήταν που με έκανε "Τούρκο". Δεν είπα ότι δεν διαμαρτυρήθηκες δικαίως για τις "ρουβίτσες". Εγώ λέω να το ξεχάσουμε, πάντως, και να είσαι λιγότερο προκατειλημμένος, φίλε Δημήτρη.
Άβαταρ μέλους
Dinos_Liverpool

CCCP έγραψε:
Dinos_Liverpool έγραψε:Ρε αληταμπουρίδη, δεν είπα να σταματήσετε; Έχε χάρη που έγραφες τόση ώρα και λυπάμαι να το σβήσω...

Σβησηματα και μαπνς κτλ εγω περιμενω μονο εαν μου γινει προσωπικη επιθεση απο το πουθενα, δε περιμενω τιποτα παραπανω και ουτε εχω προβλημα με κανεναν.

Δεν εχω προβλημα να κατσω να το συζητησω με φιλικο τροπο για οτιδηποτε, ακομη και για το αν ειμαι "προβλημα".
Πολύ ευχάριστο που δεν περιμένεις τίποτα παραπάνω από ένα μπαν! Πάντως, το application που βγάζουμε τα χέρια μέσα από τη οθόνη του άλλου, του πιάνουμε το λαιμό και του χτυπάμε το κεφάλι σα χταπόδι πάνω στο πληκτρολόγιο το έχουμε διαθέσιμο!!!

Αλλά αφού δεν θέλεις τίποτα παραπάνω από ένα απλό μπαν, τότε το αφήνουμε στην άκρη...

:roll: :roll: :roll:

Φτάνει, όμως, ρε συ! Ξεκόλλα με το σύνδρομο του κατατρεγμένου και συνέχισε να γράφεις τη γνώμη σου ελεύθερα και ωραία και... βάλε και αυτόν τον γ@μημένο τον ορθογράφο, επιτέλους!
Άβαταρ μέλους
barlow4

Δημοσίευση από barlow4 »

δεν ειχα σκοπο να γραψω κατι αλλο επι του θεματος ντινο αλλα προς υπερασπιση μου να πω οτι το αρχικο μου τοστ ηταν μια λεξη που απευθυνοταν στο μητσοτακη (αποδειξεις και οχι αρθρα απο αρδ)-αρα καμια επιθεση και απο κατω ενα υστερογραφο που ελεγε οτι η παρακατω προταση του ρειν μπορει να παει και στα ανεκδοτα... "μπορεί να μην τα λέει ΟΛΑ τέλεια ο μητσοτακης, μα ψεύτης δεν είναι" .ε συγνωμη αλλα ο ιδιος ο μητσοτακης να το εβλεπε θα γελουσε.ΔΕΝ ηταν επιθεση στο ρειν και το εξηγησα.δεν το επιασε μου την ειπε και μετα οκ μπριζωθηκα.αλλα ειλικρινα οταν πρωτοεγραψα ουτε μπριζωμενος ημουν,ουτε ειχα γραψει κανενα κατεβατο ουτε επιτεθηκα σε κανεναν.μετα δεν ξερω τι φαση.η που μου τα ειχε μαζεμενα (οπως εγω πιστευω) η που αγχωθηκε μην το τιναξω.αλλα ειλικρινα τετοια προθεση δεν ειχα.
Άβαταρ μέλους
Equalizer
Site Admin

Δημοσίευση από Equalizer »

Λοιπόν νομίζω οτι δόθηκαν κάποιες εξηγήσεις κι απο εμάς, μιλάς κι εσύ ειλικρινά, οπότε δεν βλέπω το λόγο να κρατήσουμε οτιδήποτε για το μέλλον. Για μένα είναι όλα καλά!
dimbar

Δημοσίευση από dimbar »

Ντίνο,
είναι ήδη ξεχασμένο!
Άβαταρ μέλους
guardian4

Δημοσίευση από guardian4 »

barlow4 έγραψε:.... το αρχικο μου τοστ ...

Μια απορία μονο. Τι ειναι το αρχικο τοστ? Και ποιος ο ρολος του στην καθημερινη μας ζωη?
Άβαταρ μέλους
kataramenos5

Δημοσίευση από kataramenos5 »

Dinos_Liverpool έγραψε: Λοιπόν, άμα σου την ξαναπεί θα του διαγράψουμε το σχόλιο. Σύμφωνοι;
Ντινο καi λοιποί mod μετά απο αυτή την επαίσχυντη απόφαση να διαγραφούν τα επόμενα ποστ μου δε μ αφήνετε άλλη επιλογή απ το να προσφύγω νομικά.Θα μιλήσετε λοιπόν με το δικηγόρο μου .
.....Ken? :twisted:

ΥΓ Τελος απο μένα.
Άβαταρ μέλους
Μπαρκαρούτσος

Δημοσίευση από Μπαρκαρούτσος »

guardian4 έγραψε:
barlow4 έγραψε:.... το αρχικο μου τοστ ...

Μια απορία μονο. Τι ειναι το αρχικο τοστ? Και ποιος ο ρολος του στην καθημερινη μας ζωη?

Μία-μία οι ερωτήσεις, συνάδελφε.

Το αρχικό τοστ είναι το πρώτο τοστ της ημέρας. Αυτό που ευγενικά σε χαμογελάει και σε λέει "καλημέρα" και δείχνει το δρόμο για το πόσο ευχάριστα θα περάσεις την υπόλοιπη μέρα σου. Άλλωστε, είναι το πρώτο τοστ της ημέρας. Και η καλή μέρα, από το αρχικό τοστ φαίνεται.

Ο ρόλος του στην καθημερινή ζωή περιγράφηκε παραπάνω, αρκετά γλαφυρά, νομίζω.
Άβαταρ μέλους
Dinos_Liverpool

Και "ένα τοστ την ημέρα τον γιατρό τον κάνει πέρα..."

Το "έφαγες" αυτό, πονηρούλη ή το κράτησες για την πάρτη σου και μόνο! Εδώ δεν είπαμε ότι θα μοιραζόμαστε τα τοστ μας, ρε αλητάκο;

:opaokara: :opaokara: :opaokara:
Άβαταρ μέλους
kataramenos5

Δημοσίευση από kataramenos5 »

Εγω μπαινω στο φορουμ για να ξεχνώ την πείνα μου επειδή έβαλα κάτι κιλάκια στις γιορτές κι εσείς... :evil:
Άβαταρ μέλους
Μπαρκαρούτσος

Δημοσίευση από Μπαρκαρούτσος »

Καταραμένε, ασχολήσου με την άσκηση.
Όχι, μη τρομάζεις, δεν εννοώ του σώματος.
Του πνεύματος εννοώ.
Γράψε κανένα ποίημα, θα σε χορτάσει η ενδοσκόπηση και ο αέναος στοχασμός...
Άβαταρ μέλους
Dinos_Liverpool

Ή συνέχισε με... ομοιοπαθητική! Φάε, ένα τοστ... ακόμα!

Σαν πολύ δεν το παρατραβήξατε, κύριοι;

Η... συνείδησή σου!
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Προτάσεις και Σχόλια για το Forum”