Μεταγραφές χειμώνα 2013-14

Σχόλια/Κριτική για οτιδήποτε ακούγεται ή γράφεται σχετικά με αγορές πωλήσεις ποδοσφαιριστων στην ομάδα μας...
Άβαταρ μέλους
Barberis1926

Re: Μεταγραφές χειμώνα 2013-14

Δημοσίευση από Barberis1926 »

karlat85 έγραψε:Το συμβόλαιο του πιζαρο τελειώνει το καλοκαίρι και ο λεβαντοφσκι παει εκει το καλοκαίρι, δεν στεκει το Ρεπορτάζ σου , ο κλοζε εχει συμβολαιο σε οποία μεγαλομεσαια ομάδα θελει σε οποιοδήποτε μεγάλο πρωτάθλημα,
Όταν λες θα το δούμε σε λίγες μέρες στο ρεπορτάζ , εννοείς οτι θα ρο γράψουν οι ίδιοι που γράψανε οτι ο μαρτενς δεν έρχεται σε εμάς?

ΔΕΝ ΣΟΥ ΕΙΠΑ ΟΤΙ ΘΑ ΕΡΘΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΑΠΟ ΑΥΤΟΥΣ ΣΤΟΝ ΠΑΟΚ ΑΛΛΑ ΟΙ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΕΣ ΣΤΟΧΕΥΟΥΝ ΨΗΛΑ!ΤΩΡΑ ΑΝ Ο ΠΑΟΚ ΚΑΝΕΙ ΠΡΟΤΑΣΗ ΣΤΟΝ ΠΙΖΑΡΟ ΚΑΙ ΑΥΤΟΣ ΑΠΟΡΙΨΕΙ ΕΙΝΑΙ ΑΛΛΟ ΚΑΠΕΛΟ!ΜΗΝ ΕΙΣΑΙ ΚΑΧΥΠΟΠΤΟΣ ΔΕΝ ΕΙΜΑΙ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΣ ΠΑΟΚΤΣΗΣ ΕΙΜΑΙ Κ ΕΓΩ ΚΑΙ ΑΠΛΑ ΕΧΩ ΑΓΩΝΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΚΒΑΣΗ ΤΩΝ ΜΕΤΑΓΡΑΦΩΝ!
Άβαταρ μέλους
GiorgosAtha

Δημοσίευση από GiorgosAtha »

Dimg4 έγραψε:Αυτο με τις ηλικιες εχει καταντησει γελοιο λες και ειναι κανονας. Αρα ο Λινο θα επρεπε ηδη να παιζει ζαρια στο καφενειο με τραγιασκα και κομπολοι.
Σόρρυ αλλά ναι, είναι ο κανόνας...! Η εξαίρεση είναι ο παίχτης να είναι ανω των 33+. Αλλιώς όλες οι ομάδες θα είχανε απο 10 παίχτες 33+!
Χωρίς να θέλω να μειώσω τον ΛΙΝΑΡΟ... είναι παιχταράς αλλά πια δεν μπορεί να παίζει σε υψηλό επίπεδο πχ. Δες πως τον έκανε γιογιο ο Κάμπελ...
Για αλλαγή ενός ΣΟΒΑΡΟΥ μπακ είναι κομπλέ, για βασικός όχι... ειδικά του χρόνου που θα είναι με +1 χρόνο στην πλάτη.
Με την ίδια λογική είναι λάθος να πάρουμε έναν 37άρι φόρ και να μιλάμε για μπαμ και μπουμ και το βασικό κανόνι για μια ομάδα που χτίζεται να πρωταγωνισήσει του χρόνου, του παραχρόνου και για τα επόμενα χρόνια.
Άβαταρ μέλους
paokovios1974

Δημοσίευση από paokovios1974 »

GiorgosAtha έγραψε:
paokovios1974 έγραψε:Και ο φορλαν στα 35 ειναι αρα δεν μας κανει :shock:
Ο Forlan είναι 34, είναι με φούλ χρονίες και στην τελική ο Diego ο αληταράς (με την καλή έννοια) μπροστά στους άλλους -πλήν Klose-είναι ένα επίπεδο πάνω... και σαν τεχνική και σαν ταχύτητα...
Αα ειναι 34 οχι 35 ε τοτε να τον παρουμε
Άβαταρ μέλους
soflodoras

Δημοσίευση από soflodoras »

Demir έγραψε:
Barberis1926 έγραψε:ΠΑΙΔΙΑ ΤΟ ΡΕΠΟΡΤΑΖ ΘΑ ΒΓΕΙ ΤΙΣ ΕΠΟΜΕΝΕΣ ΜΕΡΕΣ.ΚΑΝΤΕ ΛΙΓΟ ΥΠΟΜΟΝΗ!ΣΤΗΝ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΜΙΛΙΤΟ Ο ΠΑΙΚΤΗΣ ΕΧΕΙ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΑΠΟ ΚΙΝΑ Κ ΕΜΙΡΑΤΑ ΚΑΙ Η ΙΝΤΕΡ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΞΕΦΟΡΤΩΘΕΙ ΤΟ ΣΥΜΒΟΛΑΙΟ!ΣΤΑ 1,9-2,2 ΤΟΝ ΧΡΟΝΟ ΥΠΟΛΟΓΙΖΕΤΑΙ ΣΗΜΕΡΑ!Ο ΚΛΟΖΕ ΕΙΝΑΙ ΔΥΣΚΟΛΗ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΑΛΛΑ ΤΟΝ ΘΕΛΕΙ ΠΟΛΥ Ο ΣΤΕΦΕΝΣ ΚΑΙ Η ΛΑΤΣΙΟ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΡΝΗΤΙΚΗ ΣΤΟ ΝΑ ΣΥΖΗΤΑΕΙ ΓΙΑ ΤΟΝ ΠΑΙΧΤΗ ΑΦΟΥ ΔΕΝ ΕΙΧΕ ΤΙΣ ΕΠΙΔΟΣΕΙΣ ΠΟΥ ΗΘΕΛΑΝ ΚΑΙ ΨΑΧΝΟΥΝ ΓΙΑ ΝΕΟ ΣΕΝΤΕΡ ΦΟΡ!Ο ΠΙΖΑΡΟ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΦΥΓΕΙ ΑΠΟ ΤΗΝ BAYERN ΑΦΟΥ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΧΡΟΝΟ ΣΥΜΕΤΟΧΗΣ ΚΑΙ ΥΣΤΕΡΑ ΑΠΟ ΤΙΣ ΥΠΟΓΡΑΦΕΣ ΜΕ ΛΕΒΑΝΤΟΦΣΚΙ ΠΙΕΖΕΙ ΝΑ ΤΟΝ ΑΦΗΣΟΥΝ ΕΛΕΥΘΕΡΟ ΜΙΑΣ Κ ΤΟ ΣΥΜΒΟΛΑΙΟ ΤΟΥ ΛΗΓΕΙ ΤΟ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ. ΤΕΛΟΣ Η ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΟΜΠΑΣΙ ΕΙΝΑΙ ΠΑΙΔΙ ΤΟΥ ΣΤΕΦΕΝΣ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΙΣΩΣ Η ΕΣΧΑΤΗ ΕΠΙΛΟΓΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΘΕΣΗ ΤΟΥ ΦΟΡ!ΚΑΝΤΕ ΛΙΓΟ ΥΠΟΜΟΝΗ ΚΑΙ ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ ΤΟΥ ΜΗΝΑ ΟΛΟΙ ΘΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΜΕΝΟΙ ΘΑ ΤΟ ΔΕΙΤΕ!
Πάντως εγώ με οποιαδήποτε περίπτωση που αναφέρεις θα είμαι απογοητευμένος γιατί θα αποδειχτεί ότι δεν βλέπουμε μπροστά καθόλου ... Κ θα πετάξουμε 2 μυρια για παππούδες 35 !!!!!!!! Κ σακατιδες που δεν είναι φορ αλλά κυρίως εξτρεμ... Ελπίζω πραγματικά να μην ισχύει.... Που είμαι σίγουρος δηλαδή....
Kαποιος τρολαρει...δεν εξηγειται αλλιως

"Εναν ιμπραιμοβιτς στο 4 για τον κυριο" ή αν τα 2 μυριια ειναι το προβλημα σου τοτε "εναν σαιτιωτη στο 4 για τον κυριο" (που ειναι και τζαμπε)
Άβαταρ μέλους
paokovios1974

soflodoras έγραψε:
Demir έγραψε:
Barberis1926 έγραψε:ΠΑΙΔΙΑ ΤΟ ΡΕΠΟΡΤΑΖ ΘΑ ΒΓΕΙ ΤΙΣ ΕΠΟΜΕΝΕΣ ΜΕΡΕΣ.ΚΑΝΤΕ ΛΙΓΟ ΥΠΟΜΟΝΗ!ΣΤΗΝ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΜΙΛΙΤΟ Ο ΠΑΙΚΤΗΣ ΕΧΕΙ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΑΠΟ ΚΙΝΑ Κ ΕΜΙΡΑΤΑ ΚΑΙ Η ΙΝΤΕΡ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΞΕΦΟΡΤΩΘΕΙ ΤΟ ΣΥΜΒΟΛΑΙΟ!ΣΤΑ 1,9-2,2 ΤΟΝ ΧΡΟΝΟ ΥΠΟΛΟΓΙΖΕΤΑΙ ΣΗΜΕΡΑ!Ο ΚΛΟΖΕ ΕΙΝΑΙ ΔΥΣΚΟΛΗ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΑΛΛΑ ΤΟΝ ΘΕΛΕΙ ΠΟΛΥ Ο ΣΤΕΦΕΝΣ ΚΑΙ Η ΛΑΤΣΙΟ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΡΝΗΤΙΚΗ ΣΤΟ ΝΑ ΣΥΖΗΤΑΕΙ ΓΙΑ ΤΟΝ ΠΑΙΧΤΗ ΑΦΟΥ ΔΕΝ ΕΙΧΕ ΤΙΣ ΕΠΙΔΟΣΕΙΣ ΠΟΥ ΗΘΕΛΑΝ ΚΑΙ ΨΑΧΝΟΥΝ ΓΙΑ ΝΕΟ ΣΕΝΤΕΡ ΦΟΡ!Ο ΠΙΖΑΡΟ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΦΥΓΕΙ ΑΠΟ ΤΗΝ BAYERN ΑΦΟΥ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΧΡΟΝΟ ΣΥΜΕΤΟΧΗΣ ΚΑΙ ΥΣΤΕΡΑ ΑΠΟ ΤΙΣ ΥΠΟΓΡΑΦΕΣ ΜΕ ΛΕΒΑΝΤΟΦΣΚΙ ΠΙΕΖΕΙ ΝΑ ΤΟΝ ΑΦΗΣΟΥΝ ΕΛΕΥΘΕΡΟ ΜΙΑΣ Κ ΤΟ ΣΥΜΒΟΛΑΙΟ ΤΟΥ ΛΗΓΕΙ ΤΟ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ. ΤΕΛΟΣ Η ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΟΜΠΑΣΙ ΕΙΝΑΙ ΠΑΙΔΙ ΤΟΥ ΣΤΕΦΕΝΣ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΙΣΩΣ Η ΕΣΧΑΤΗ ΕΠΙΛΟΓΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΘΕΣΗ ΤΟΥ ΦΟΡ!ΚΑΝΤΕ ΛΙΓΟ ΥΠΟΜΟΝΗ ΚΑΙ ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ ΤΟΥ ΜΗΝΑ ΟΛΟΙ ΘΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΜΕΝΟΙ ΘΑ ΤΟ ΔΕΙΤΕ!
Πάντως εγώ με οποιαδήποτε περίπτωση που αναφέρεις θα είμαι απογοητευμένος γιατί θα αποδειχτεί ότι δεν βλέπουμε μπροστά καθόλου ... Κ θα πετάξουμε 2 μυρια για παππούδες 35 !!!!!!!! Κ σακατιδες που δεν είναι φορ αλλά κυρίως εξτρεμ... Ελπίζω πραγματικά να μην ισχύει.... Που είμαι σίγουρος δηλαδή....
Kαποιος τρολαρει...δεν εξηγειται αλλιως

"Εναν ιμπραιμοβιτς στο 4 για τον κυριο" ή αν τα 2 μυριια ειναι το προβλημα σου τοτε "εναν σαιτιωτη στο 4 για τον κυριο" (που ειναι και τζαμπε)
Ποιον Ιμπραιμοβιτς αυτον τον παππου μ αυτον θα παει μπροστα ο ΠΑΟΚ φτανει πια με τους συνταξιουχους Ιβαν σε δουλευουνε
black death

Δημοσίευση από black death »

Ναι, γιατί το επόμενο βήμα απ' το Φορλάν είναι ο Σαϊτιώτης...
Πού είναι το κακό δηλαδή σε αυτό που λέει; Γιατί να γίνει ο ΠΑΟΚ νεκροταφείο ποδοσφαιριστών με τεράστιες ανισορροπίες στα συμβόλαια; Καλύτερα να γίνεις Σαχτάρ, παρά Ανζί και Φενερμπαχτσέ για παράδειγμα.
Θεωρητικά πάντα, γιατί δεν έχουμε ιδέα για τις προθέσεις του Σαββίδη.

ΥΓ. Δείτε λίγο τη φωτογραφία του Ομπάσι. Αν αυτός είναι 27, εγώ είμαι 12.
Άβαταρ μέλους
Equalizer
Site Admin

Δημοσίευση από Equalizer »

Και που ξέρουμε πόσο είσαι;
black death

Δημοσίευση από black death »

Λέει στο προφίλ. Θες να ποστάρω και πιστοποιητικό γέννησης; Γιατί εγώ μπορώ να βρω, ο Ομπάσι μάλλον όχι, αλλά και να βρεί, πλαστό θα 'ναι... :lol: 8-)
Άβαταρ μέλους
paokovios1974

Κε σκε σε ομπασι?
Άβαταρ μέλους
Metagrafakias

Δημοσίευση από Metagrafakias »

ο παικτης που παμε να παρουμε ειναι ο Eduardo Da Silva της σαχταρ...εχουμε κανει ηδη προταση,ο παικτης εχει δεχτει και μενει να δεχτει η σαχταρ στο ποσο που προτειναμε καθως το συμβοαλιο του ληγει τον ιουνιο....μη με ευχαριστειτε απο τωρα οταν ανακοινωθει και μετα..καλο βραδυ!!!!
Άβαταρ μέλους
ΑποστόληςΑ

Δημοσίευση από ΑποστόληςΑ »

«Oλα τα λεφτά» σε στράικερ!

inpaok Συντάκτης Νίκος Τοσκίτσης Αναρτήθηκε: 8 Ιανουαρίου | 22:16

Μεγάλη κινητικότητα υπάρχει τις τελευταίες ώρες στο θέμα της μεταγραφής του επιθετικού. Το βάρος του μεταγραφικού σχεδιασμού έχει πέσει στην απόκτηση ενός στράικερ «κίλερ» καθώς η εντολή… από πάνω είναι δεδομένη: «Πάρτε σπουδαίο παίκτη!».

Αυτή η εντολή του Ιβαν Σαββίδη στους υπεύθυνους του μεταγραφικού σχεδιασμού έχει μεταφερθεί εδώ και καιρό και φυσικά πριν την έλευση του νέου έτους. Οι άνθρωποι του ΠΑΟΚ έχουν κάνει συνεχόμενες επαφές με ατζέντηδες και παίκτες προσπαθώντας να καταλήξουν στον «εκλεκτό». Μάλιστα από τις συζητήσεις του και τις επαφές τους με ανθρώπους γνωστούς στην «πιάτσα» του παγκοσμίου ποδοσφαίρου δείχνουν ότι έχουν μεγάλους στόχους.

Δεν είναι βέβαια όλα τόσο απλά: Μπορεί να υπάρχει η επιθυμία και το χρήμα αλλά δεν φτάνουν μόνο αυτά. Στην προσπάθεια τους οι άνθρωποι του ΠΑΟΚ να φέρουν κάποιο μεγάλο όνομα στην Τούμπα έχουν και εμπόδια. Πολύ απλά διότι δεν πείθεται εύκολα να έρθει ένας ποδοσφαιριστής στο ελληνικό πρωτάθλημα, σε μία ομάδα που δεν συμμετέχει στο Champions League και ούτε έχει σίγουρη και εξασφαλισμένη θέση για τους ομίλους του θεσμού την νέα σεζόν. Προσθέστε ταυτόχρονα την επιθυμία του προπονητικού τιμ για παίκτες «καλής ηλικίας¨και όχι άνω των 30 ετών…

Ωστόσο υπάρχει η αισιοδοξία από την πλευρά των ανθρώπων του ΠΑΟΚ ότι στο τέλος (έστω και αν η μεταγραφική περίοδος του Δεκεμβρίου δεν προσφέρεται για κάτι τέτοιο), θα μπορέσουν να πετύχουν μία μεγάλη κίνηση όχι εντυπωσιασμού αλλά ουσίας που όμως θα «ζεστάνει» τον κόσμο και θα δώσει… απαντήσεις προς πάσα κατεύθυνση.
Άβαταρ μέλους
paokovios1974

Ναι μεν αλλα,αλλα ναι μεν αλλα,ναι μεν αλλα αλλα ναι μεν αλλα,αλλα λογια να αγαπιομαστε οτι και να γινει εγω σας το ειπα
Άβαταρ μέλους
psykoman

Δημοσίευση από psykoman »

Πρωτεργατης του paokmania ο συντακτης του παραπανω αρθρου...
Άβαταρ μέλους
Equalizer
Site Admin

Δημοσίευση από Equalizer »

Να χαμε να λέγαμε.
Άβαταρ μέλους
paokovios1974

Metagrafakias έγραψε:ο παικτης που παμε να παρουμε ειναι ο Eduardo Da Silva της σαχταρ...εχουμε κανει ηδη προταση,ο παικτης εχει δεχτει και μενει να δεχτει η σαχταρ στο ποσο που προτειναμε καθως το συμβοαλιο του ληγει τον ιουνιο....μη με ευχαριστειτε απο τωρα οταν ανακοινωθει και μετα..καλο βραδυ!!!!
Δεν ξερω γιατι αλλα σε πιστευω μαλλον επειδη δεν ακουστηκε το ονομα μεχρι τωρα,πληροφοριες γι αυτον εχουμε?
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Μεταγραφολογία”