Προβλήματα και λύσεις για το φόρουμ

Καταθέστε εδώ απόψεις/ερωτήσεις για το forum...
Άβαταρ μέλους
vasilis.A

Re: Προβλήματα και λύσεις για το φόρουμ

Δημοσίευση από vasilis.A »

σαν εκπαιδευτικος προτεινω να εστιαζουμε στο περιεχομενο και οχι στον τροπο γραφης...δυστυχως γενικα πασχουμε στην ορθη χρηση της ελληνικης γλωσσας...πρωτος και καλυτερος εγω που χρησιμοποιω το ατονικο συστημα γραφης... :opaokara:
Άβαταρ μέλους
Sick Bastard

Δημοσίευση από Sick Bastard »

παιδιά ότι θέλετε όχι όμως εμα τειμοι χρισοι αβγοι

:mrgreen:
Άβαταρ μέλους
GI4NNEN4

Δημοσίευση από GI4NNEN4 »

Με κανέναν δεν θυμώνω και κανέναν δεν κοροϊδεύω. Για όνομα του Θεού. Το να βάλεις όμως ένα λεξικό επάνω στο browser σου είναι τόσο εύκολο. Γιατί να μην κάνεις έστω αυτό;
Άβαταρ μέλους
Realcon

Δημοσίευση από Realcon »

Δεν με συνδέει στην κεντρική. Υπάρχει κάποιο πρόβλημα στο σαιτ; Η εγώ το έχω μόνο. Ευχαριστώ.
Άβαταρ μέλους
kataramenos5

Δημοσίευση από kataramenos5 »

GI4NNEN4 έγραψε:Με κανέναν δεν θυμώνω και κανέναν δεν κοροϊδεύω. Για όνομα του Θεού. Το να βάλεις όμως ένα λεξικό επάνω στο browser σου είναι τόσο εύκολο. Γιατί να μην κάνεις έστω αυτό;
Εδω ρε Γιαννιώτη πολλοί δε ξέρουν τι είναι ο browser (το ιντερνέτε κοινώς) τι λεξικά μας λές ?Με τον πονο μας παίζεις? :(
Άβαταρ μέλους
Μπαρκαρούτσος

Δημοσίευση από Μπαρκαρούτσος »

Η αλήθεια είναι ότι πολλές φορές πόνεσε το μυαλό μου με πράγματα που διάβασα.
Δεν θα ήταν άσχημο κάποιος, με ευγενικό τρόπο, να διορθώσει έναν συνοπαδό, αλλά υπάρχουν πολλοί που ενοχλούνται... :|

Κι εγώ μια φορά είχα κάνει λάθος (που γενικώς δεν κάνω σχεδόν ποτέ!) πριν μερικούς μήνες και έπεσαν να με φάνε (δεν θυμάμαι ποιος).. :twisted: :mrgreen:
ΤΑΓΜΑΤΑΡΧΗΣ-4-

Δημοσίευση από ΤΑΓΜΑΤΑΡΧΗΣ-4- »

kataramenos5 έγραψε:
GI4NNEN4 έγραψε:Με κανέναν δεν θυμώνω και κανέναν δεν κοροϊδεύω. Για όνομα του Θεού. Το να βάλεις όμως ένα λεξικό επάνω στο browser σου είναι τόσο εύκολο. Γιατί να μην κάνεις έστω αυτό;
Εδω ρε Γιαννιώτη πολλοί δε ξέρουν τι είναι ο browser (το ιντερνέτε κοινώς) τι λεξικά μας λές ?Με τον πονο μας παίζεις? :(

...γκουχ...γκουχ...πως το πες ...μπουσερ; :o ....μπρουσερ :shock: ...τι στον πουτσ.. μου ειναι αυτο παλι..
...ρε τι μαθαινεις στο φορουμ του Paokmania...αλλο επιπεδο...τι να λεμε τωρα...
...μων την πιστης...αφορεσμενο ιντερνετ.. :opaokara: :opaokara:
Άβαταρ μέλους
kataramenos5

Δημοσίευση από kataramenos5 »

:lol: :lol:
Γεια σου ρε Ταγμα.μακάρι να τανε όλοι οι χρήστες σα και σένα.Αλλο να μη ξέρεις κι άλλο να μη θές να μάθεις για καμια 10ρια χρόνια.
Οσο για την ορθογραφία μην αγχώνεστε και τοσο .ΠΑΟΚ ΕΙΣΑΙ ΛΑΙΜΑΙ ;)

ΥΓ Τι έγινε ρε μια ωρίτσα έλειψα και έγινε της....?
Άβαταρ μέλους
Μπαρκαρούτσος

Δημοσίευση από Μπαρκαρούτσος »

Διέγραψαν τα post που trollαρα τους αρειανούς εισβολείς... :(
*αμώτο, είχα βάλει όλη μου την τέχνη :mrgreen:
Θα βάλω το ποιηματάκι στο τέλος στο "Ο ΠΑΟΚ ΕΙΝΑΙ ΠΟΙΗΣΗ"..
Άβαταρ μέλους
Dinos_Liverpool

Δημοσίευση από Dinos_Liverpool »

Χίλια ευχαριστώ στον φίλο μου τον Othin, που μπήκε στον κόπο να με ειδοποιήσει ότι η κατάσταση έχει ξεφύγει στο τόπικ του Garcia και συγγνώμη από όλα τα παιδιά για την αναστάτωση που προέκυψε. Δύο παλιά ΠΡΩΗΝ μέλη του paokmania, εδώ και μία ώρα, έκαναν άνω-κάτω το φόρουμ. Κρίμα στο μυαλό που κουβαλάνε ορισμένοι...

Thanx Othin και συγγνώμη για χθες που "φόρτωσα" με κάτι που είπες.
Άβαταρ μέλους
CCCP

Δημοσίευση από CCCP »

Παρεπιπτωντος, και επειδη δεν το ειδα πριν διαγραφει, σε εμενα αναφερονται τα περι ορθογραφιας και 2 λαθη σε καθε λεξη?

Η ορθογραφια μου ειναι τραγικη και αυτο ειναι εν γνωση μου :cry: Ζω εκτος Ελλαδας 15 χρονια τωρα και αν και γεννηθικα και μεγαλωσα στην Ελλαδα, τα Ελληνικα δεν ειναι, πια, ουτε καν η πρωταρχικη μου γλωσσα και δε τα χρησιμοποιω ποτε σε γραπτο λογο, εξου και το οτι εχω ξεχασει συμαντικο μερος της ορθογραφιας. Δεν θα εγραφα ποτε στα Ελληνικα αν ειχα την επιλογη.

Για το γιατι δεν χρησημοποιω spellcheck...δεν εχω καμια δικαιολογια, θεμα τεμπελιας και μονο.

ΥΓ. Επιδη εχω βαρεθει να γεινονται προσωπικες επιθεσεις σε βαρος μου, αν ενοχλω τοσο πολυ που ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΤΟΝ, ας τρολαρα τουλαχιστον, ας μου ειπωθει να τελειωνω με το φορουμ με συνοπτικες διαδικασιες. Δε θα χαλασω τη διαθεση μου για το τιποτα.

Μπορει παρακαλω ενας μοντ ποιος ειναι ο καλυτερος τροπος να εποικοινονησω μαζι του? Ευχαριστω.
Άβαταρ μέλους
pgetsos

Δημοσίευση από pgetsos »

αν και πολλες φορες σε βρισκω γκρινιαρη, υπερβολικο, απαισιοδοξο και μερικα ακομα και δεν συμφωνουμε συχνα, εισαι απο τις ωραιες φωνες εδω μεσα οποτε κατσε στα αυγα σου :P

επισης εδω εχουμε ακομα τον μανιακο που ειναι λες και γραφει μονιμα μεθυσμενος :mrgreen:
Άβαταρ μέλους
guardian4

Δημοσίευση από guardian4 »

ΠΑΟΚ θρησκεια ανορθογραφια. Στηριζω σσσπ.

Υ.Γ . Επειδη ελειπα.. Χρονια πολλα σε ολους ,καλη χρονια, υγεια , ευτυχια, και τα μυαλα στα καγκελα.

Υ.Γ.2 ΝΤΡΕΠΟΜΑΙ ΣΑΝ ΠΑΟΚΤΣΗΣ ΣΤΟ ΠΩΣ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΖΟΥΜΕ ΤΟΝ ΓΚΑΡΣΙΑ ΤΟΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ ΕΝΑΜΙΣΗ ΧΡΟΝΟ.
Η ΣΤΡΑΒΟΣ ΕΙΝ Ο ΓΙΑΛΟΣ , Η ΣΤΡΑΒΑ ΑΡΜΕΝΙΖΟΥΜΕ.

Λες και πηξαμε στην ποιοτητα και στα αποτελεσματα. Ξεφτυλικια
Άβαταρ μέλους
GI4NNEN4

Δημοσίευση από GI4NNEN4 »

CCCP εγώ ξεκίνησα τη Σταυροφορία κατά των ανορθόγραφων :mrgreen: Δεν ήθελα να σε προσβάλω. Να σε διαβάσω ήθελα. Όλοι κάνουμε λάθη. Αφού γράφεις που γράφεις, βάλε το ρημάδι το λεξικό για να είναι πιο κατανοητά τα κείμενά σου.

Υ.Γ.: Θυμήθηκα και τον SHREK, του οποίου η ορθογραφία με σημάδεψε.
http://forum.paokmania.gr:8080/search.p ... 2&sr=posts
Άβαταρ μέλους
sourmenetes
Moderator

Δημοσίευση από sourmenetes »

CCCP έγραψε:Παρεπιπτωντος, και επειδη δεν το ειδα πριν διαγραφει, σε εμενα αναφερονται τα περι ορθογραφιας και 2 λαθη σε καθε λεξη?

Η ορθογραφια μου ειναι τραγικη και αυτο ειναι εν γνωση μου :cry: Ζω εκτος Ελλαδας 15 χρονια τωρα και αν και γεννηθικα και μεγαλωσα στην Ελλαδα, τα Ελληνικα δεν ειναι, πια, ουτε καν η πρωταρχικη μου γλωσσα και δε τα χρησιμοποιω ποτε σε γραπτο λογο, εξου και το οτι εχω ξεχασει συμαντικο μερος της ορθογραφιας. Δεν θα εγραφα ποτε στα Ελληνικα αν ειχα την επιλογη.

Για το γιατι δεν χρησημοποιω spellcheck...δεν εχω καμια δικαιολογια, θεμα τεμπελιας και μονο.

ΥΓ. Επιδη εχω βαρεθει να γεινονται προσωπικες επιθεσεις σε βαρος μου, αν ενοχλω τοσο πολυ που ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΤΟΝ, ας τρολαρα τουλαχιστον, ας μου ειπωθει να τελειωνω με το φορουμ με συνοπτικες διαδικασιες. Δε θα χαλασω τη διαθεση μου για το τιποτα.

Μπορει παρακαλω ενας μοντ ποιος ειναι ο καλυτερος τροπος να εποικοινονησω μαζι του? Ευχαριστω.
Αδελφε κανεις δεν ειπε να φυγεις και δεν ξερω αν αναφερθηκαν σε εσενα.Το οτι ζεις εκτος Ελλαδας τοσα χρονια και ακομα γραφεις στη γλωσσα μας ειναι πολυ θετικο.Απλα επειδη οι μερες ειναι τετοιες που προσπαθουν να μας σβησουν καποιοι απο το χαρτη,καποια μελη τονισαν το θεμα της ορθογραφιας.

Δε θα φυγει κανενα μελος ομως λογω οτι δεν μπορει να γραψει σωστα.Δοκιμασε τη λυση του λεξικου μεσω browser και μη σε νοιαζει τιποτα.
Το να διατηρησουμε ακεραια τη γλωσσα μας,οσο βεβαια μπορουμε,ειναι πολυ σημαντικο και δειχνει ευαισθησιες ιδιαιτερες.
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Προτάσεις και Σχόλια για το Forum”