ΤΑΓΜΑ ειμαι μολις 34
Καλώς ορίσατε!
Re: Καλώς ορίσατε!
Σας διαβαζω αρκετο καιρο κ σχεδον ενιωθα μελος της παρεας εδω μεσα διοτι σας διαβαζα επι καθημερινης βασης,χαιρομαι που επιτελους αποφασισατε να ανοιξετε τις εγγραφες για να μπορεσουμε κ εμεις να γινουμαι ενεργα μελη στις συζητησεις σας,ευχαριστω τους διαχειριστες για αυτο κ φυσικα ολα τα "γεροντοπαλικαρα" εδω μεσα.
ΤΑΓΜΑ ειμαι μολις 34
ΤΑΓΜΑ ειμαι μολις 34
- ΑποστόληςΑ
Παρακολουθώ το forum καθημερινά εδώ και χρόνια. Επιτέλους μπορώ πλέον και να σχολιάσω. Καλώς σας βρήκα. Ηλικία 39
-
Χόλγκερ Τρίμχολντ
Nέος κι εγώ στο φόρουμ, εύχομαι υγεία και καλή χρονιά σε όλους και επιτυχίες στην ομάδα μας.
Ηλικία 47
Ηλικία 47
Παρακαλώ διαβάστε τους κανόνες του φόρουμ. Ευχαριστώ.rainmaker έγραψε:Καλωσηρθατε παιδες!
Γιώργος από Θεσσαλονίκη, προς το παρών Αθήνα. Ετών 36 και κάτοχος διαρκείας στην Θ7.
Καλώς σας βρίσκω.
Ήθελα καιρό να αποκτήσω πρόσβαση, διότι θεωρώ πως σε αυτή την κοινότητα, πολλές φορές χάνουμε το δάσος για το δέντρο.
Τα λέμε στα θέματα.
Καλώς σας βρίσκω.
Ήθελα καιρό να αποκτήσω πρόσβαση, διότι θεωρώ πως σε αυτή την κοινότητα, πολλές φορές χάνουμε το δάσος για το δέντρο.
Τα λέμε στα θέματα.
μέχρι τώρα είχαμε το Tο PAOKmania και στα σχολεία!!
τώρα μας βλέπω για hot topic του στυλ PAOKmania και συνεχόμενη ασφάλιση ή PAOKmania και εφάπαξ (το τελευταίο στο Π.Α.Ο.Κ. - Ρετρό
τώρα μας βλέπω για hot topic του στυλ PAOKmania και συνεχόμενη ασφάλιση ή PAOKmania και εφάπαξ (το τελευταίο στο Π.Α.Ο.Κ. - Ρετρό
-
ΤΑΓΜΑΤΑΡΧΗΣ-4-
Χόλγκερ Τρίμχολντ έγραψε:Nέος κι εγώ στο φόρουμ, εύχομαι υγεία και καλή χρονιά σε όλους και επιτυχίες στην ομάδα μας.
Ηλικία 47
για ρε συνομηλικα...καλοριζικος...
παντως...μ΄εστειλες με τον Τριμχολντ
...που τον θυμηθηκες τον μουστακαλι γερμανο ''γητευτη της μπαλλας'' ρε μαγκα μου
Realcon έγραψε:Παρακαλώ διαβάστε τους κανόνες του φόρουμ. Ευχαριστώ.rainmaker έγραψε:Καλωσηρθατε παιδες!