70.Στέλιος Κίτσιου
Re: 70.Στέλιος Κίτσιου
Το κολημα του Χουμπ μαζι του ειναι τουλαχιστον αξιο αποροιας.Μετα τον Γιαννουλη σε εκανε γιο γιο και ο Τριαδης αλλα εισαι ο πιο αταθερος παικτης στην εντεκαδα.
Άρα κάτι βλέπει ο κόουτςjoshua έγραψε:Το κολημα του Χουμπ μαζι του ειναι τουλαχιστον αξιο αποροιας.Μετα τον Γιαννουλη σε εκανε γιο γιο και ο Τριαδης αλλα εισαι ο πιο αταθερος παικτης στην εντεκαδα.
- BarbaBarbAntonis
- Aigle_Noir
Εξακολουθώ να πιστεύω στον παίκτη, αλλά νομίζω ότι θα του κάνει καλό και λίγος πάγκος να ξεθολώσει. Να πάρει και την ευκαιρία που δικαιούται ο Σκόνδρας.
- desperando
- Επικοινωνία:
δουλεια δουλεια δουλεια.
αν νομιζεις οτι εχεις καταφερει τιποτα ως τωρα εισαι γελασμενος
αν νομιζεις οτι εχεις καταφερει τιποτα ως τωρα εισαι γελασμενος
- potamda
- Bet Guru 2023
Πιστεύω ότι ήρθε η ώρα να δούμε Κωνσταντινίδη και Σκόνδρα στη θέση σου... Συνέχισε να δουλεύεις...
κιτς μανς κλαιει που λεγανε και στο χωριο μου...
πολυ κακος για ακομη μια φορα...αμυντικα εχει τεραστια θεματα στους περισσοτερους αγωνες...
- Ekatnetworkltd
Αρχίζεις και μου την δίνεις!Αλλα δεν φταίς εσύ αλλά ο HUUB που σε έχει μέσα!Για αυτό κανόνισε να ξεκουραστής με τις γριές!Βρές μια δικαιολογία να κάτσης για ξεκούραση!Αντε μην χαλάσης την γνώμη που έχουμε για εσένα!ΠΑΟΚ ΕΙΣΑΙ!
Sent from my iPad using Tapatalk HD
Sent from my iPad using Tapatalk HD
- PAOK_Antarctica
σα χαμενος ηταν χθες, δεν ξερω φταει το παιχνιδι φταιει η κιτρινη που δεν ηταν;
καμια συνεργασια ουτε με μπρος ουτε με τον κατσικα
λογικο θα πω απο πιτσιρικο που κανει την πρωτη του σεζον και πηρε φανελα σπιτι του
θελει ξεκουραση και υπομονη απο ολους μας
μη ξεχναμε οτι δεν ειναι και η φυσικη του θεση και την μαθαινει ακομη, παρολο που μας εχει δειξει πολλα θετικα στοιχεια
εδω σταθερη αποδοση δεν εχουν αλλοι που εχουν φαει τα γηπεδα 20 χρονια απο το στελιο θα περιμενουμε;
υπομονη..
καμια συνεργασια ουτε με μπρος ουτε με τον κατσικα
λογικο θα πω απο πιτσιρικο που κανει την πρωτη του σεζον και πηρε φανελα σπιτι του
θελει ξεκουραση και υπομονη απο ολους μας
μη ξεχναμε οτι δεν ειναι και η φυσικη του θεση και την μαθαινει ακομη, παρολο που μας εχει δειξει πολλα θετικα στοιχεια
εδω σταθερη αποδοση δεν εχουν αλλοι που εχουν φαει τα γηπεδα 20 χρονια απο το στελιο θα περιμενουμε;
υπομονη..
- PAPA TSIBIKOS
Ένας ακόμα μέτριος παίκτης που οι αρδ-μάνατζερ θέλουν να μας τον παρουσιάσουν σαν το σούπερ ταλέντο που βγήκε από τα σπλάχνα του συλλόγου.
Όλοι οι αντίπαλοι μας βλέπου την αμυντική μας αδυναμία και φορτώνουν το δεξί μας άκρο.
Μόνο ο κόουτς δεν το βλέπει.
Ξέρω ξέρω θα γράψετε για εμπάθεια κλπ όπως με τον Τσουκαλά τον Αποστολόπουλο
το σούπερ φορ Κλάους που ήθελε να καταστρέψει ο Σάντος κλπ.
Το παιδί δεν κάνει για δεξί μπακ , για 8ράκι ίσως.
Όλοι οι αντίπαλοι μας βλέπου την αμυντική μας αδυναμία και φορτώνουν το δεξί μας άκρο.
Μόνο ο κόουτς δεν το βλέπει.
Ξέρω ξέρω θα γράψετε για εμπάθεια κλπ όπως με τον Τσουκαλά τον Αποστολόπουλο
το σούπερ φορ Κλάους που ήθελε να καταστρέψει ο Σάντος κλπ.
Το παιδί δεν κάνει για δεξί μπακ , για 8ράκι ίσως.
70.Στέλιος Κίτσιου
Αφορμή πήραμε να ισοπεδώσουμε και τον κιτσιου,οταν κανει παλι καλές εμφανίσεις θα περιμένουμε την κακη να κραξουμε παλι
ισοπέδωση όχι. ξεκούραση σίγουρα. το παιδί αν δουλέψει έχει όλο το μέλλον μπροστά του. έμφαση στο marking & crossing.
αυτά.
αυτά.