και άπειρα καντήλια στο πουθενά,ξεπέρασε και τον Βόκολοvasilis.A έγραψε:πολλα αδικαιολογητα νευρα και μαγκιες χωρις λογο...
μπακ εντελώς αναχρονιστικό άλλης δεκαετίας
και άπειρα καντήλια στο πουθενά,ξεπέρασε και τον Βόκολοvasilis.A έγραψε:πολλα αδικαιολογητα νευρα και μαγκιες χωρις λογο...
Μανιακε μου...διαφωνω!MANIAKOS έγραψε:και στο γκολ λαθος εκανε ετσι πως πηγε....και μαγκιες διχως λογο....παιξτε μπαλα πρωτα και μεταααααα
Άδικη πιστεύω η κριτική Μανιακέ. Παίζει σε μια θέση που δεν την έπαιξε ποτέ του. Και παίζει καλύτερα από αυτούς που την έχουν. Όσο για το νεύρο... Και παλιά δεν παίζαμε μπάλα, αλλά όταν ο Γκαρσία μας άφηνε με 10 γιατί έπαιζε μποξ... Τον αποθεώναμε. Δεν λέω να γίνει κάτι τέτοιο προς Θεού. Ούτε και δικαιολογώ τον Τζαβέλα. Απλά ξεχνάμε εύκολα. Ο Τζαβέλας μαρκάρει στο κέντρο στην κόντρα επίθεση και της περισσότερες φορές βγαίνει κερδισμένος. Εγώ δεν τον φοβάμαι. Με τον Βίτορ, θα ήμαστε καλά. Άλλωστε πολλοί παίκτες κατά το παρελθόν έχουν αλλάξει θέσεις και κάνανε νέα καριέρα.MANIAKOS έγραψε:και στο γκολ λαθος εκανε ετσι πως πηγε....και μαγκιες διχως λογο....παιξτε μπαλα πρωτα και μεταααααα
Σωστό. Εκεί τους καθυστερείς μέχρι να έρθει κάποια βοήθεια. Αν δεν έρθει, οι άλλοι πρέπει να είναι ανάπηροι για να χάσουν το γκολ στο δύο με έναν.mpafos4 έγραψε: Κατα την αποψη μου,επαιξε τελεια και εκλεισε την πασα "παρε βαλε",μπαινοντας αναμεσα στους δυο παικτες της Ξανθης και οταν επρεπε επεσε στην μπαλα.
Που;Μακεδνός έγραψε:Κράζουμε για γατάκια και ιστορίες, αλλά μόλις ένας παίκτης εμφανίσει έστω και ψήγματα @@ τ' ακούει κι αυτός. Μήπως το πρόβλημα είναι αλλού?