11.Miroslav Stoch
Re: 11.Miroslav Stoch
παιξε την μπαλαρα που ξερεις ρε παιχταρα μου.πετα 2 γκολακια να τελειωνουμε αντε!!μετα θα παρεις μπρος 

MANIAKOS έγραψε:στα τελευται παιχνιδια ηταν απο τους καλυτερος ..τραγικος βεβαια με αζ αλλα για μενα μακαρι να μεινει...
wrathchild έγραψε:Έχεις απόλυτο δίκιο φίλε μου.sotos26 έγραψε:Ας πάρει ένα καλό 8άρι ο ΠΑΟΚ και μετά θα τα ξαναπούμε και για τον Στοχ και τον Λούκας και τον Κλαους...
kataramenos5 έγραψε:![]()
![]()
ABOLEYTOI έγραψε:δεν είναι καλά ο Στοχ
Αυτό είναι που λέμε δεν σχολιάζω άλλοΑποστόληςΑ έγραψε:Το καλοκαίρι bye-bye!

Μαλλον προσπαθεις να μας πεισεις πως οι 3-4 καλες σου εμφανισεις ηταν απλες εκλαμψεις και οι υπολοιπες ειναι η κανονικη σου αξια.
Μήπως να τα μαζέψεις σιγά σιγά και με τα λεφτά του συμβολαίου σου που θα γλιτώσουμε να φέρουμε τον βέλγο μια ώρα αρχίτερα? Όχι τίποτα άλλο αλλά αυτός θα είναι μαζί μας και του χρόνου.
(Αναρωτιέμαι τι θα άκουγε ο σάλπι αν έπαιρνε τα λεφτά που παίρνει ο στοχ και ήταν τόσο αδιάφορος.)
(Αναρωτιέμαι τι θα άκουγε ο σάλπι αν έπαιρνε τα λεφτά που παίρνει ο στοχ και ήταν τόσο αδιάφορος.)
Αυτοί ήμαστε!!!speedy.g έγραψε:Μήπως να τα μαζέψεις σιγά σιγά και με τα λεφτά του συμβολαίου σου που θα γλιτώσουμε να φέρουμε τον βέλγο μια ώρα αρχίτερα? Όχι τίποτα άλλο αλλά αυτός θα είναι μαζί μας και του χρόνου.
Αν ο Στοχ, είχε επίθετο Στοχίδης η Στοχόπουλος, με τόσα χρήματα και με αυτά που βλέπουμε στο χορτάρι όπως λένε κι άλλοι... Τα γιούχα θα φτάνανε μέχρι τον πλανήτη Άρη και να είσαι σίγουρος ότι το curiosity το ρομπότ που είναι εκεί και εξερευνά τον πλανήτη θα μπέρδευε την ΝΑΣΑ για οχλαγωγία και θα λέγανε ότι υπάρχει ζωή εκεί σίγουρα!!!

Με σενα η επιστημη σηκωνει τα χερια ψηλα... '
Εβλεπα τις προαλλες το ματς με την σαλκε εδω μεσα.. τους περνουσες ρε μπαγλαμα με οποιον τροπο γουσταρες.. και σημερα δεν μπορεις να τριπλαρεις κωνο..
Κατι αλλο συμβαινει.. το οποιο ισως να ειναι και πολυ ψαγμενο..
Εβλεπα τις προαλλες το ματς με την σαλκε εδω μεσα.. τους περνουσες ρε μπαγλαμα με οποιον τροπο γουσταρες.. και σημερα δεν μπορεις να τριπλαρεις κωνο..
Κατι αλλο συμβαινει.. το οποιο ισως να ειναι και πολυ ψαγμενο..
- Sick Bastard
Έχει ήδη ξεπεράσει τον αριθμό των αγώνων που έπαιξε πέρυσι όλη τη χρονιά.
Σε αγωνιστικά λεπτά δε, πρέπει μέχρι τώρα να έχει παίξει τουλάχισοτν το διπλάσιο ξέρω γω.
Απλά πράγματα.
Σε αγωνιστικά λεπτά δε, πρέπει μέχρι τώρα να έχει παίξει τουλάχισοτν το διπλάσιο ξέρω γω.
Απλά πράγματα.
- ΑποστόληςΑ
Μιρο οπως βλεπεις ενας ενας μας που σε υποστηριζαν με κλειστα ματια αρχιζουμε να αλλαζουμε γνωμη και δυστυχως δεν κανεις κατι να το διορθωσεις. Χαμενος σε καθε ματς με σουτ απελπισιας