4.Γιώργος Κατσικάς
Re: 4.Γιώργος Κατσικάς
πώς το είπες πριν λίγες μέρες στη συνέντευξη..;
όταν δεν παίζω είμαι αναστατωμένος..;
να δεις εμείς όταν παίζεις..
καλή συνέχεια! μη σε κρατάμε από τις μεγάλες φιλοδοξίες για ευρωπαική καριέρα!
όταν δεν παίζω είμαι αναστατωμένος..;
να δεις εμείς όταν παίζεις..
καλή συνέχεια! μη σε κρατάμε από τις μεγάλες φιλοδοξίες για ευρωπαική καριέρα!
Γιώργο μου, το φόρουμ απεφάνθη. Θα σε ειρωνευτούμε, θα σε λοιδορήσουμε και μετά θα σε αποδεσμεύσουμε. Δεν μας κάνεις αφού.
Ακομα θυμαμαι τη δηλωση σου οταν πρωτοηρθες πως ο ΠΑΟΚ ειναι ενα σκαλοπατι στην καριερα σου.
Αντε γεια
Ηρθε η ωρα να πας σε ενα μεγαλυτερο συλλογο
Αντε γεια
Ηρθε η ωρα να πας σε ενα μεγαλυτερο συλλογο
- desperando
- Επικοινωνία:
ότι και καλά τον αδικούμε..GI4NNEN4 έγραψε:Γιώργο μου, το φόρουμ απεφάνθη. Θα σε ειρωνευτούμε, θα σε λοιδορήσουμε και μετά θα σε αποδεσμεύσουμε. Δεν μας κάνεις αφού.

Βασικά ο Στέφενς αποφάσισε.εδώ και πολύ καιρό,αλλά ας όψεται ο πολυλογάς που ο ΠΑΟΚ παίζει με 1 σέντερ μπακ εδώ και μισό γύρο!
Βρε καλή συνέχεια λεμεε
- teo4giannitsa
καλά ορισμένοι δεν ντρέπεστε; Εντάξει το παιδί δεν έπαιξε, δεν μπόρεσε και αντικαταστάθηκε. ΠΙθανόν και να μην παίξει στον ΠΑΟΚ , να φύγει να γίνει οτιδήποτε εν πάσει περιπτώσει. ΚΑΚΙΑ γιατί βγάζετε; Φθόνο; Εγώ με τέτοια σχόλια ντρέπομαι για συνοπαδούς μου και για συμπολίτες μου. Μήπως να το δούμε λίγο αλλιώς το θέμα; ΠΙστεύω είναι ευρύτερο κοινωνικό φαινόμενο , πρώτα υπάρχει η κρίση παιδείας και πολιτισμού , και μετά η οικονομική.
+1926vasilis.A έγραψε:και στον Κιττσιου που ελειπε συνεχως...
Δεν πρεπει παντως να παιρνουμε τον Κατσικα απ τα μουτρα. Ο Ιβαν ειπε, οποιος δεν μπορει, φευγει.
Συμφωνώ και επαυξάνω. Τι έπαρση είναι αυτή ρε. Τι αλαζονεία... Αλλα καλύτερα ας κρατήσω το στόμα μου κλειστό.Χωρικός έγραψε:καλά ορισμένοι δεν ντρέπεστε; Εντάξει το παιδί δεν έπαιξε, δεν μπόρεσε και αντικαταστάθηκε. ΠΙθανόν και να μην παίξει στον ΠΑΟΚ , να φύγει να γίνει οτιδήποτε εν πάσει περιπτώσει. ΚΑΚΙΑ γιατί βγάζετε; Φθόνο; Εγώ με τέτοια σχόλια ντρέπομαι για συνοπαδούς μου και για συμπολίτες μου. Μήπως να το δούμε λίγο αλλιώς το θέμα; ΠΙστεύω είναι ευρύτερο κοινωνικό φαινόμενο , πρώτα υπάρχει η κρίση παιδείας και πολιτισμού , και μετά η οικονομική.
- Sick Bastard
Στόπερ ήταν και με τον Λεβαδειακό και σκόραρε και το 1-0.MANIAKOS έγραψε:για την εμφανιση..και
στο στεφενς που σ εβαλε δε στοπερ
Λοιπόν, αντίο, Γιώργο, δεν κάνεις για τον ΠΑΟΚ.
Όχι για το λάθος που έφερε το γκολ, αλλά γιατί έχασε το μυαλό του.
Ευχαριστούμε κι αντίο.
Έτσι το βλέπω κι εγώ χωρικέ. Ας συμφωνήσουμε ότι ο Κατσικάς είναι κακός στη δουλειά του. Γιατί πρέπει να τον προσβάλουμε; Δεν καταλαβαίνουμε ότι αυτό δεν μας τιμά; Δεν καταλαβαίνουμε ότι με αυτόν τον τρόπο δείχνουμε την προβληματική προσωπικότητά μας;