Μεταγραφές χειμώνα 2013-14

Σχόλια/Κριτική για οτιδήποτε ακούγεται ή γράφεται σχετικά με αγορές πωλήσεις ποδοσφαιριστων στην ομάδα μας...
Άβαταρ μέλους
zarathustra79

Re: Μεταγραφές χειμώνα 2013-14

Δημοσίευση από zarathustra79 »

Αν η ΑΖ ήταν μια μικρομεσαία ομάδα της ελλάδας, χωρίς ιδιαίτερους στόχους, τότε θα ήταν πράγματι παράλογο. Ωστόσο είναι μια ομάδα από μια χώρα που συνήθως τα πάντα γίνονται βάση σχεδιασμού. Γιατί να θέλουν να χάσουν στη μέση της χρονιάς έναν από τους καλύτερους παίκτες τους όταν το αντίτιμο δεν είναι και τόσο σοβαρό (δεν πιστεύω οτι θα μπορούσε να είναι παραπάνω από 200-300 χιλιάρικα); Και χωρίς να έχουν δυνατότητα να τον αντικαταστήσουν άμεσα, ενώ έχουν ως στόχο την έξοδο στην ευρώπη. Δεν είμαστε στο χρηματιστήριο, οι ομάδες πριν προχωρήσουν σε μια πώληση βλέπουν τους στόχους τους κ ανάλογα αποφασίζουν...
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος zarathustra79 την Σάβ 04 Ιαν 2014, 20:06, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Demir

Δημοσίευση από Demir »

Για το δημοσίευμα απο Ινπαοκ αυτός είναι παικταρά κ ελεύθερος το καλοκαιρι , http://www.transfermarkt.co.uk/en/giorg ... 36397.html
Δείτε βίντεο να πάθετε πλάκα... Έπαιζε ακαδημίες μπαρτσελονα ....
Άβαταρ μέλους
che4

Δημοσίευση από che4 »

Ρε παιδιά δε φτάνει που πρέπει να διαβάζουμε τους έλληνες αρδ τώρα πρέπει να μάθουμε και ολλανδικα

Τι τρέλα αυτο το παοκμανια
Άβαταρ μέλους
GiorgosAtha

Δημοσίευση από GiorgosAtha »

che4 έγραψε:Ρε παιδιά δε φτάνει που πρέπει να διαβάζουμε τους έλληνες αρδ τώρα πρέπει να μάθουμε και ολλανδικα

Τι τρέλα αυτο το παοκμανια
Απο το να τσακωνόμαστε για την παε και το τμήμα scouting είναι προτιμότερο να σχολιάζουμε τους ολλανδούς ΑΡΔ... ;)
Άβαταρ μέλους
ace79grpaok

Δημοσίευση από ace79grpaok »

Επειδη με τους ελληνες αρδ δεν βγαίνει ακρη , μεχρι και σε σαιτ της παπουα νεα γουινεας θα πρεπει να μπαινουμε για να μαθαινουμε αλήθειες, :lol: :lol: αντε να ερχεται και ο μαρτινς , πσντως για ακραιο χαφ που λένε , μάλλον ο γεωργιαδης ετοιμαζεται για να φυγει , οπως ο λορενς
Demir

Δημοσίευση από Demir »

ace79grpaok έγραψε:Επειδη με τους ελληνες αρδ δεν βγαίνει ακρη , μεχρι και σε σαιτ της παπουα νεα γουινεας θα πρεπει να μπαινουμε για να μαθαινουμε αλήθειες, :lol: :lol: αντε να ερχεται και ο μαρτινς , πσντως για ακραιο χαφ που λένε , μάλλον ο γεωργιαδης ετοιμαζεται για να φυγει , οπως ο λορενς
Ο Lawrence χθες έγραψε στο Instagram ότι φεύγει σήμερα για Αγγλία....
Άβαταρ μέλους
analog

Δημοσίευση από analog »

Μάγκες χαλαρώστε κ κάντε υπομονή όλα στο χορτάρι θα φανούν ...έχει καταντήσει κουραστικό να το λέμε αλλά είναι η μεγαλύτερη αλήθεια για τις μεταγραφές...

θυμίζω ότι όταν ήρθε ο Pablo από την Murcia την πρώτη χρονιά περπατούσε ..θυμίζω ότι όταν ήρθε ο Sergio από τα εμιράτα την πρώτη χρονιά είχε εικόνα πρώην ποδοσφαιριστή...
Άβαταρ μέλους
chrisg4

Δημοσίευση από chrisg4 »

Τον Πελέ τον έχω δει σε τέσσερα παιχνίδια. Πέρα απο δύναμη και ένα ομολογουμένως πολύ καλό σουτ δε μπορώ να καταλάβω τι άλλο έχετε δει που να δικαιολογεί μια αγορά των 300Κ.

Αν σου βγει ο Πελέ στη καλύτερη έχεις έναν πολύ καλό παίχτη επιπέδου super league . Αν σου βγει ο Maduro έχεις παίχτη επιπέδου Champions League στα 28-29.

Sent from my iPhone using Tapatalk
dtown

Δημοσίευση από dtown »

chrisg4 έγραψε:Τον Πελέ τον έχω δει σε τέσσερα παιχνίδια. Πέρα απο δύναμη και ένα ομολογουμένως πολύ καλό σουτ δε μπορώ να καταλάβω τι άλλο έχετε δει που να δικαιολογεί μια αγορά των 300Κ.

Αν σου βγει ο Πελέ στη καλύτερη έχεις έναν πολύ καλό παίχτη επιπέδου super league . Αν σου βγει ο Maduro έχεις παίχτη επιπέδου Champions League στα 28-29.

Ο Maduro τι στοιχεια εχει που ελειπαν απο τον αξονα του ΠΑΟΚ?ΓΙατι απ'οσα εχω διαβασει, καταλαβαινω οτι πηραμε εναν Τζιολη πολυτελειας.Τετοιου στυλ παιχτη χρειαζομασταν στα χαφ?
Demir

Δημοσίευση από Demir »

dtown έγραψε:
chrisg4 έγραψε:Τον Πελέ τον έχω δει σε τέσσερα παιχνίδια. Πέρα απο δύναμη και ένα ομολογουμένως πολύ καλό σουτ δε μπορώ να καταλάβω τι άλλο έχετε δει που να δικαιολογεί μια αγορά των 300Κ.

Ο Maduro τι στοιχεια εχει που ελειπαν απο τον αξονα του ΠΑΟΚ?ΓΙατι απ'οσα εχω διαβασει, καταλαβαινω οτι πηραμε εναν Τζιολη πολυτελειας.Τετοιου στυλ παιχτη χρειαζομασταν στα χαφ?
Ασε τι διαβασες , όταν δεις θα κρίνεις κ μετά πες ότι θες.. Όταν δεν έχεις δικιά σου γνώμη καλύτερα να μην εκφράζεται... Φιλικά γιατί δεν αντέχω άλλο την μιρλα...
Άβαταρ μέλους
chrisg4

Δημοσίευση από chrisg4 »

Καλύτερη τεχνική καλύτερη πάσα και το κυριότερο ποδοσφαιρική παιδεία. Επίσης όπως έχω πει πολλές φορές για μένα ο Τζιόλης ειναι απο τα πιο αργοστροφα και κοιμισμένα αμυντικά χάφ που έχω δει εγώ στον ΠΑΟΚ ειδικά με τη μπάλα στα πόδια.

Άβαταρ μέλους
MANIAKOS

Δημοσίευση από MANIAKOS »

http://www.transfermarkt.de/de/lucas-an ... 48344.html

αυτος ειναι ο μεσος απο την ολλανδια, οχι κτ ιδιαιτερο μαλλον...

το φορ καιει τωρα..τριπλα ταχυτητα θεμε
Άβαταρ μέλους
barlow4

Δημοσίευση από barlow4 »

απο το φετινο ΠΑΟΚ οι μονοι παικτες που εχουν στο νου τους συνεχεια να προωθουν τη μπαλα μπροστα χωρις να φοβουνται ειναι ο λουκας με το λινο.αν ειναι και ο μαντουρο τετοιος εμενα μου κανει.ολοι οι υπολοιποι μου δινουν την εντυπωση οτι ειναι επαναπαυμενοι στη βαρετη κατοχη.
κοινως μου κανουν λιγο κοτες.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος barlow4 την Σάβ 04 Ιαν 2014, 22:13, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Άβαταρ μέλους
MANIAKOS

Δημοσίευση από MANIAKOS »

Άβαταρ μέλους
gergeo4
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από gergeo4 »

MANIAKOS έγραψε:http://www.transfermarkt.de/de/lucas-andersen/profil/spieler_148344.html

αυτος ειναι ο μεσος απο την ολλανδια, οχι κτ ιδιαιτερο μαλλον...

το φορ καιει τωρα..τριπλα ταχυτητα θεμε
Το ινπαοκ ειναι για γελια..αν ειναι αυτος που ελεγε χτες τοτε ειμασταν στην τελικη ευθεια δηθεν κ τωρα το βγαζει σαν απλα μια περιπτωση..γελαει ο κοσμος..
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Μεταγραφολογία”