Μεταγραφές χειμώνα 2013-14

Σχόλια/Κριτική για οτιδήποτε ακούγεται ή γράφεται σχετικά με αγορές πωλήσεις ποδοσφαιριστων στην ομάδα μας...
ΤΑΓΜΑΤΑΡΧΗΣ-4-

Re: Μεταγραφές χειμώνα 2013-14

Δημοσίευση από ΤΑΓΜΑΤΑΡΧΗΣ-4- »

για να μην παρεξηγηθω...
ουτε τον εξυπνο θελω να κανω ουτε τον ξερολα...απλα σας μεταφερω τι μου ειπε
συγγενης μου που δουλευει στην Βουλγαριαμου ειπε λοιπον οτι σημερα στα ραδια ελεγαν για ενδιαφερον του ΠΑΟΚ
για Μποζινοφ...παλιος παικτης της Σπορτιγκ Λισαβωνας,και της Γιουβε...

επειδη τον παικτη δεν τον πολυξερω ,γνωριζει καποιος να μας πει αν ειναι οντως καλος;
Άβαταρ μέλους
MANIAKOS

Δημοσίευση από MANIAKOS »

ηταν απο τα μεγαλα ταλεντα που χαθηκαν ο μποζινοφ, εχω χρονια να τον δω, νομιζω ηταν λευτερος παντως...
tommykol

Δημοσίευση από tommykol »

Μεταγραφές για να αλλάξεις επίπεδο....Maduro OK,Κλεισε και Martens,Ezra,Gudmundsson,Sammir και Lazovic και είσαι ήδη 2 ταχύτητες πάνω..Bojinov καλός πάντως!!!Και πιστέυω οτι είναι και οικονομικές λύσεις!Value for oney!!!
Άβαταρ μέλους
Parolos

Δημοσίευση από Parolos »

Γεια σου ΤΑΓΜΑ..!
Bojinov παλιά μεγάλο ταλέντο , πλέον εχει πιάσει πάτο..
το τόπι το ξέρει και είναι και μεγάλη αλητόφατσα, θετικό για μένα αν έρθει.
Άβαταρ μέλους
MANIAKOS

Δημοσίευση από MANIAKOS »

αν ερθει με μεγαλο φορ σαν συμπηρωματικη λυση μονο για μενα και χωρις αγχος αν βγει ή οχι
Άβαταρ μέλους
simba

Δημοσίευση από simba »

Odi k eorptol, απλα εφερα ως παραδειγμα αναμεσα σε τι επιλογες εδωσαν στον Στεφενς ν διαλεξει..Δεν τους αναφερω ως δικα μου θελω..
Εκτος κ αν πιστευετε οτι ο Stevens, θα επαιρνε το Μαντουρο για βασικο 6αρι (με 500-700 το χρονο), αν ειχε δυνατοτητα επιλογης παικτη με 0,5-1 μυριο που θ τον βοηθησει να παιξει 4-4-2 ή τελως παντων επιθετικα.
Δεν πηρε παικτη της επιλογης του (σε λογικα πλαισια), απλα διαλεξε...
KOSTAS54

Δημοσίευση από KOSTAS54 »

eorptol έγραψε:
simba έγραψε:Οταν σου δινει ο αλλος επιλογες οπως πχ
Μαντλουγκ, Ιγκλέσιας, Πελε (ωπ δε γινεται, ενδιαφερθηκε ο γαυρος..), Eνοχ(ωπ δε γινεται,εδωσαν λεφτα οι Τουρκοι), Μαντουρο, ποιον θ επιλεξει ο Στεφενς? Τον Ουσερο ή τον Πελε με τα 600 χιλιαρικα?

Αντε να δουμε τωρα τι θα γινει κ μαυτο μαμημενο το περιφερειακο-δεκαρι που θελει η ομαδα τοσα χρονια..
ποια 600 ρε φιλε πιστευεις οτι εδωσε ο γαβρος 600 χιλιαρικα τοσο αφελης εισαι ? ενω ο ΠΑΟΚ ειχε αποσυρθει και μπροουσε να τον παρει το πολυ με 400 ? και δεν υπηρχε αλλος ενδιαφερομενος?
πολυ γκρινια και δηθεν πληροφοριες οτι ναναι αρκει να ειναι αρνητικες για τον ΠΑΟΚ
Κάποιοι αυτοεπιβεβαιώνονται μαυτόν τον τρόπο! !!
Άβαταρ μέλους
ABOLEYTOI

Δημοσίευση από ABOLEYTOI »

Και ποιος παιχτης ικανοποιει αρκετα τον εγωισμο σου για να πεις οτι ο Στεβενς τον διαλεξε και δεν τον επελεξε απο τη λιστα; Οχι οτι σε κατηγορω για κατι, κουβεντα να γινεται.
Άβαταρ μέλους
desperando
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από desperando »

simba έγραψε:Μια αποψη κατεθεσα, μπορει λιγο πιο αιρετικη αλλα παραθετοντας τεχνικα στοιχεια κ επιχειρηματα..Συγνωμη αν εθιξα το πουλεν..
Τωρα αν ολοι ξαφνικα συμφωνειτε με τη φιλοσοφια που διεπει τους υπευθυνους στις μεταγραφες, εγω παω πασο..Νομιζα οτι ολοι θελαμε παικτες με αθλητικα προσοντα κ μελλον..
καταρχην να πω οτι δεν ειναι κακο να ειναι καποιος αιρετικος.λογο καποιων αιρετικων ειμαστε σημερα εδω που ειμαστε.
απο κει και περα ομως λες οτι παραθετεις τα τεχνικα στοιχεια και επιχειρηματα αλλα εγω δεν βλεπω κατι τετοιο,σορρυ κι ολας.
δεν ειναι επιχειρημα οτι τα ματς με την εθνικη του τα εκανε με τον σαν μαρινο και οχι με την αργεντινη.και σιγουρα δεν ειπε κανεις οτι ειναι ο Nigel de Jong.
σιγουρα δεν ειναι επιχειρημα το να λες οτι ο παικτης ειναι βαριδι-τρακτερ απο τα λιγα ή οτι ηταν σε ταχυδυναμη κ ευλυγισια οπως ο Παυλαρας περσι ή τα περασμενα μεγαλεια διηγωντας τα να κλαις.

ναι ο παικτης δεν ειναι και απο τους πλεον γρηγορους αυτο το γνωριζουν ολοι,αλλα ετσι ηταν απο τα χρονια του στον αγιαξ,δεν εγινε εχθες αργος (και οχι βαριδι-τρακτερ).ετσι τον πηρε η βαλενθια και εκανε καριερα στην τριτη ομαδα της ισπανιας.
και μιας και μιλας για τεχνικα στοιχεια αν θες μπορεις να μου πεις τις διαφορες

αυτου του μαντουρου https://www.youtube.com/watch?v=c9FSp5pRTKQ

με αυτου του μαντουρου http://www.footballorgin.com/2012/10/la ... match.html

και με αυτου http://www.hdpeak.net/2013/05/sevilla-v ... deo-5.html

προφανως και δεν γνωριζω αν ο παικτης παιξει μπαλα ή οχι και τα παντα θα φανουν στο χορταρι.
αλλα δεν μπορουμε να τα ισοπεδωνουμε ολα. φανταστειτε τι γκρινια και τη μιρλα θα επεφτε αν ερχοταν σημερα ο γκαρσια και οχι πριν 5 χρονια (και φυσικα με την ηλικια που ειχε τοτε).
Άβαταρ μέλους
Odi

Δημοσίευση από Odi »

simba έγραψε:Odi k eorptol, απλα εφερα ως παραδειγμα αναμεσα σε τι επιλογες εδωσαν στον Στεφενς ν διαλεξει..Δεν τους αναφερω ως δικα μου θελω..
Εκτος κ αν πιστευετε οτι ο Stevens, θα επαιρνε το Μαντουρο για βασικο 6αρι (με 500-700 το χρονο), αν ειχε δυνατοτητα επιλογης παικτη με 0,5-1 μυριο που θ τον βοηθησει να παιξει 4-4-2 ή τελως παντων επιθετικα.
Δεν πηρε παικτη της επιλογης του (σε λογικα πλαισια), απλα διαλεξε...

Εντάξει ρε αδερφέ και αν είχε 10-15 μύρια,θα έπαιρνε και τον Τσάμπι Αλόνσο της Ρεάλ να είμαστε και όλοι καλυμμένοι.
Άβαταρ μέλους
Μπαρκαρούτσος

Δημοσίευση από Μπαρκαρούτσος »

ΤΑΓΜΑΤΑΡΧΗΣ-4- έγραψε:για να μην παρεξηγηθω...
ουτε τον εξυπνο θελω να κανω ουτε τον ξερολα...απλα σας μεταφερω τι μου ειπε
συγγενης μου που δουλευει στην Βουλγαριαμου ειπε λοιπον οτι σημερα στα ραδια ελεγαν για ενδιαφερον του ΠΑΟΚ
για Μποζινοφ...παλιος παικτης της Σπορτιγκ Λισαβωνας,και της Γιουβε...

επειδη τον παικτη δεν τον πολυξερω ,γνωριζει καποιος να μας πει αν ειναι οντως καλος;

Στα ΜΜΕ σε 3...2...1...

Edit: λάθος quote :mrgreen:
Άβαταρ μέλους
simba

Δημοσίευση από simba »

Ποιον εγωισμο? Οταν προκειται γ ΠΑΟΚ, δεν υπαρχουν εγωισμοι..Τουλαχιστον γ μενα, που δε ειμαι συνεχεια στα φορουμ γ ν ζηταω βραβεια σασταλεγα ή ν μπαινω σε προσωπικες κοντρες..
Αποψη καταθετω.. Οπως λεω οτι Τζιωλης, Νινης, Νεσιντ κλπ κλπ δεν ηταν επιλογες Στεφενς..
Ο ανθρωπος απλα φαινεται οτι εχει συμβιβαστει..Την ΠΑΕ κ το Σαββιδη κατηγορω..
Σκεφτομαι απλα πως με την επιθετικη φιλοσοφια που διακατεχει το Στεφενς π θελει ν πνιγει τον αντιπαλο κ ν βγαινει κατα κυματα στην επιθεση η ομαδα του, δεν ταιριαζει στα θελω του ενα βαρυ οχι κ τοσο γρηγορο 6αρι..
Οταν σου βγαινει η αλκμααρ κ η οποια γρηγορη ομαδα στην κοντρα, με μια συνολικη αμυντικη λειτουργια που δε λειτουργει καλα οπως εχουμε δει, πως θα βοηθησει ενας τετοιος παικτης?
Και απογοητευομαι οταν σκεφτομαι πως πλεον τα 2 6αρια σου για τα επομενα χρονια θ ειναι Τζιωλης-Μαδουρο..
Η μηπως πλεον το καλοκαιρι θα πανε ν παρουν 6αρι του ενος μυριου?
Άβαταρ μέλους
desperando
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από desperando »

karl έγραψε:Μάλιστα: το έχει τώρα και το 24. Γίνεται και αναφορά για Γκούντμουντσον που και αυτός ψάχνεται για νέα ομάδα. Μαζί με Martens ας πάρουμε και αυτόν λέω εγώ, μιας και είναι εξαιρετικός παίκτης.
καλα αν παρουμε τον Γκούντμουντσον θα υποφερω απο πριαπισμο και θα τον βαραω οπου βρω :opaokara: :opaokara: :opaokara: :opaokara: :opaokara: :opaokara: :opaokara: :opaokara:
Άβαταρ μέλους
Μπαρκαρούτσος

Δημοσίευση από Μπαρκαρούτσος »

Καλά, αν πάρουμε Gudmunsson, θα είναι η κλασσική ΠΑΟΚτσήδικη scouterίστικη τακτική "Ποοοο μας *άμησε αυτός, ας τον πάρουμε!" :mrgreen:
Αν κι εδώ, σε αντίθεση με την περίπτωση Etto, πρόκειται για πάρα πολύ καλό παίχτη! Ψηλός, με τεχνική, νέος, με καλό σουτ..
Άβαταρ μέλους
ant

Δημοσίευση από ant »

zarathustra79 έγραψε:Αποψη μου είναι οτι πιο πολυ θα μεγαλώσει η ομάδα με παίκτες τύπου λούκας που είναι κ πιο πιθανό να έχουν κ μια φιλοδοξία για να διακριθούν για να πάνε σε ένα πιο υψηλό επίπεδο μετά. Όσο γιαυτό που λες οτι μεγαλώνει την ομάδα, αυτό θα αποδειχθεί εκ των υστερων. Χιλιες φορές να μην έρχονται παίκτες με μεγάλα ονόματα, μόνο κ μόνο για να λέμε οτι μεγάλωσε το μπράντ νέημ μας και να αποδεικνύονται παλτά!

Φίλε zarathustra79, γιατί να βγαίνουν παλτά και όχι παικταράδες ?

Το μισό φόρουμ φώναζε να έχει λόγο κι ο προπονητής στις μεταγραφές (αν και κανείς δεν ήξερε τι είχε συμφωνήσει ο κόουτς με τον Ιβάν) και την μέρα που πατάει το πόδι του παίκτης από την Εθνική Ολλανδίας, εσύ κάνεις κουβέντα για παλτά.?

Θα διαφωνήσω και στο πως μεγαλώνει ο σύλλογος.
Ο σύλλογος μεγαλώνει όταν έχει σύγχρονες υποδομές και βγάζει δικά του παιδιά, γι’ αυτό και επεκτείνεται το δίκτυο των ακαδημιών και έχει σκυλιάσει ο Ιβάν να φτιάξει το προπονητικό. Κι αυτά τα παιδιά δίπλα σε κάποιους πρέπει να μάθουν.

Α, και η ομάδα μεγαλώνει με γεμάτο γήπεδο.

Και αφού βλέπουμε τον ΠΑΟΚ να βελτιώνεται σε όλα τα επίπεδα μέρα με την μέρα ας είμαστε και λίγο αισιόδοξοι.
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Μεταγραφολογία”