Μεταγραφές χειμώνα 2013-14
Re: Μεταγραφές χειμώνα 2013-14
Σωστο μεν αλλα το τουρκικο πρωταθ΄λημα ειναι πολυ πιο δυνατο απο το ελληνικο...και για μενα εφοσον στο μπατζετ ειμαστε σφιχτα, σωστα δε δινουμε ικανο ποσο που μαλλον θα χρειαζονταν για ενοχ/ αντιθετα για φορ δεν υπαρχει δικαιολογια
νουνο ρεις ναι με χιλια....
ενα ακομα θεμα ειναι βλεπω ο βαζελος καλοβλεπει τη 2η θεση......ο πετριτς καλη λυση γι αυτους σιγουρα....
νουνο ρεις ναι με χιλια....
ενα ακομα θεμα ειναι βλεπω ο βαζελος καλοβλεπει τη 2η θεση......ο πετριτς καλη λυση γι αυτους σιγουρα....
- GiorgosAtha
Το αν πληρώνει δεν με νοιάζει... ο παίχτης με νοιάζει, και αν αξίζει να πληρωθεί -αγωνιστικά ή μη- αυτά που ζητάει -αυτός ή η ομάδα του-... Τον όρο VALUE FOR MONEY τον έχετε ακουσει ποτε?... Και στο Κατάρ πληρώνουν, και στη Μαλαισία... Ε, και? Οι ομάδες τους είναι χειρότερες από την U17 του ΠΑΟΚ -πίστεψέ με, έχω δει αγώνες από τέτοια πρωταθλήματα (δυστυχώς για τα μάτια μου)-... Δηλαδή αν ο ΠΑΟΚ πάρει με 1 ευρώ τον -κάθε- Μουτσοντριγκο (για όσους τον θυμούνται) αυτόματα είναι καλύτερος παίχτης από τον Maduro που έρχεται τσάμπα... Μη λέμε σαχλαμάρες τώρα... ΕΛΕΟΣ με τον νεοπλουτισμό...dtown έγραψε:Το θλιβερο ειναι οτι η 14η ομαδα της Τουρκιας οταν θελει παιχτη απο τον Αγιαξ παει και πληρωνει,ενω η 2η της Ελλαδας που θελει να χτυπησει τον Γαυρο περιμενει μπας και τον αφησουν δανεικο.GiorgosAtha έγραψε:
Τι εστί Ανταλιασπορ? 14η(!) στην Τουρκία με μόλις 5 βαθμούς απο την ζώνη του υποβιβασμου, χωρίς βλέψεις για Ευρώπη (παρόν και μέλλον) και πιθανό αποκλεισμό απο το κύπελλο (λόγο Γαλάτα κυρίως)...
Παίχτες με τέτοιες βλέψεις ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΘΕΛΩ!![]()
- zarathustra79
1. Maduro: πολύ καλός παίκτης και όνομα, ωστόσο με επιφυλάξεις γιατί δεν έπαιξε πολύ φέτος και είναι τέτοιο και το σκαρί του που δείχνει μάλλον οτι θα χρειαστεί το χρόνο του. Συν το οτι δεν είναι ο παίκτης που θα ανεβάσει την ταχύτητα της άμυνας, είτε αγωνιστεί ως σέντερμπακ είτε ως αμυντικό χαφ. Στα θετικά βέβαια οτι θα της δώσει ύψος, αρκεί βέβαια να μη βγάλει από την εντεκάδα τον τζιόλη που είναι στα ίσια.
2. Enoh: ήταν πιο πολύ τύπου σκυλί αμυντικό χαφ που μαρκάρει παντού. Τον γνωρίζω σαν παίκτη βέβαια μόνο από το FM, αλλά δε νομίζω οτι ήταν κ τύπου βιτόλο, που δε μπορούσε να δώσει μπαλιά στα 5 μέτρα. Για να είμαι ειλικρινής θα προτιμούσα έναν τέτοιο παίκτη, για να μπορούν να ανεβαίνουν με την άνεση τους λίνο κ κιτσίου. Λόγο για να προτιμήσει τουρκία έχει κ πολύ μεγάλο μάλιστα, καθώς η φορολογία στην τουρκία είναι ανύπαρκτη (12% σε σύγκριση με το 45% στην ελλάδα) με αποτέλεσμα οι μισθοί των παικτών να είναι εξωφρενικά μεγάλοι. Είναι κ αυτο ένα σημαντικό κίνητρο.
3. Τζορμπατζόγλου: αν διαβάσει κανείς εδώ τις γνώμες πολλών μελών του φόρουμ, όπως επίσης κ σε άλλα φόρουμ ή ιστοσελίδες, θα διαπιστώσει κανείς οτι η γκρίνια για το παραμικρό αρέσει. Νομίζω οτι ο συγκεκριμένος δημοσιογράφος παρέα και με κάποιους άλλους έχουν πάρει εργολαβία τη γκρίνια για το οτιδήποτε συμβαίνει γιατί ξέρει οτι αυτό θέλουν να διαβάσουν κάποιοι. Όπως επίσης που στο αθηναϊκό σάιτ που γράφει 11 στα 10 άρθρα του αφορούν τους διαιτητές και πόσο αδικείται η ομάδα μας και από την παε δεν κάνουν τίποτα γιαυτό κλπ κλπ. Τρολολολ!
2. Enoh: ήταν πιο πολύ τύπου σκυλί αμυντικό χαφ που μαρκάρει παντού. Τον γνωρίζω σαν παίκτη βέβαια μόνο από το FM, αλλά δε νομίζω οτι ήταν κ τύπου βιτόλο, που δε μπορούσε να δώσει μπαλιά στα 5 μέτρα. Για να είμαι ειλικρινής θα προτιμούσα έναν τέτοιο παίκτη, για να μπορούν να ανεβαίνουν με την άνεση τους λίνο κ κιτσίου. Λόγο για να προτιμήσει τουρκία έχει κ πολύ μεγάλο μάλιστα, καθώς η φορολογία στην τουρκία είναι ανύπαρκτη (12% σε σύγκριση με το 45% στην ελλάδα) με αποτέλεσμα οι μισθοί των παικτών να είναι εξωφρενικά μεγάλοι. Είναι κ αυτο ένα σημαντικό κίνητρο.
3. Τζορμπατζόγλου: αν διαβάσει κανείς εδώ τις γνώμες πολλών μελών του φόρουμ, όπως επίσης κ σε άλλα φόρουμ ή ιστοσελίδες, θα διαπιστώσει κανείς οτι η γκρίνια για το παραμικρό αρέσει. Νομίζω οτι ο συγκεκριμένος δημοσιογράφος παρέα και με κάποιους άλλους έχουν πάρει εργολαβία τη γκρίνια για το οτιδήποτε συμβαίνει γιατί ξέρει οτι αυτό θέλουν να διαβάσουν κάποιοι. Όπως επίσης που στο αθηναϊκό σάιτ που γράφει 11 στα 10 άρθρα του αφορούν τους διαιτητές και πόσο αδικείται η ομάδα μας και από την παε δεν κάνουν τίποτα γιαυτό κλπ κλπ. Τρολολολ!
- buffalobill4
Καλη χρονια μαγκες σε ολους και πιο πολυ στο φιλαρακι μου το Σωτο τον Κωστανταρα που παροτι μαλωναμε λιγο στην αρχη τον παω τον αλητη
Ο Μαντουρο ειναι παιχταρας το ξερει και ο πλεον ασχετος που εχει, εστω λιγο, ασχοληθει με την Πριμερα
Αποψη μου για μεσοεπιθετικο περιφερειακο παρε τον Ντε Βινσεντι Ιβαν. Ειναι παιχταρας. Θα σου ζητησει φραγκα ο ντροχος αλλα πανω απο 3 κατοσταρικα δε νομιζω. Κατεχει το τοπι γνωριζει απο Ελλαδα και εχει μεταπωλητικη αξια

Ο Μαντουρο ειναι παιχταρας το ξερει και ο πλεον ασχετος που εχει, εστω λιγο, ασχοληθει με την Πριμερα
Αποψη μου για μεσοεπιθετικο περιφερειακο παρε τον Ντε Βινσεντι Ιβαν. Ειναι παιχταρας. Θα σου ζητησει φραγκα ο ντροχος αλλα πανω απο 3 κατοσταρικα δε νομιζω. Κατεχει το τοπι γνωριζει απο Ελλαδα και εχει μεταπωλητικη αξια
- ace79grpaok
Εεφω θέλω λαζοβιτς ελεύθερος είναι κι είναι το σέντερ φορι που θα τα στειβαζει τα τεμάχια ,ευκαιρίες κάνουμε δεν είναι εκεί το πρόβλημα γκολτση θέλουμε δηλαδή να παίζεις με Μπενφίκα να χάνεις τι ευκαιρίες που κάνουμε ?αμαρτία είναι Φερέ ντανκο να τους σκιάσει τον πατο

Άσχετο , ο Πέτριτς υπέγραψε στο βάζελο.. που σκατά βρήκαν λεφτά πάλι αυτοί??
ενα εγκυρο
ρεπορταζ πριν λιγο εγραφε οτι δε βρεθηκε κτ πολυ αρνητικο....ελεος , μη γραφετε τπτ....
τωρα φερτε μου τον παβλιουτσενκο..

τωρα φερτε μου τον παβλιουτσενκο..
- kataramenos5
Στην 5 σου το 'πες?Το τι "αμπαλος","ορθιο καδρόνι","δεν ειναι Ρόνι" κλπ έχουμε ν ακούσουμε πάλι δε λέγεται.buffalobill4 έγραψε:Καλη χρονια μαγκες σε ολους και πιο πολυ στο φιλαρακι μου το Σωτο τον Κωστανταρα που παροτι μαλωναμε λιγο στην αρχη τον παω τον αλητη![]()
ΥΓ 6 μέρες χωρίς πόστ ο Σώτος ?

- buffalobill4
Ποτε στην 5 αδερφεkataramenos5 έγραψε:Στην 5 σου το 'πες?Το τι "αμπαλος","ορθιο καδρόνι","δεν ειναι Ρόνι" κλπ έχουμε ν ακούσουμε πάλι δε λέγεται.buffalobill4 έγραψε:Καλη χρονια μαγκες σε ολους και πιο πολυ στο φιλαρακι μου το Σωτο τον Κωστανταρα που παροτι μαλωναμε λιγο στην αρχη τον παω τον αλητη![]()
ΥΓ 6 μέρες χωρίς πόστ ο Σώτος ?![]()
![]()
Αρχίζω ν ανησυχώ.
Αυστηρα στην 4. Δεν μας πηρανε δα και τα χρονια.

Ο Μαντουρο θα παιξει σιγουρα γιατι ξερει ποδοσφαιρο

πάντως το γραφειο τύπου του γαύρου στη γκαζετα λέει ότι τελικά ο μισέλ δεν ήθελε και τόσο το Μαντούρο. άσχετα που σε κάτι ρεδπλαντς έγραφαν το καλοκαίρι τι παιχταρά θα πάρουνε!!!!

- zarathustra79
O παναθηναϊκός πούλησε τον φιγκερόα με 1Μ σε κάτι μαλαισιανούς. Λογικά στα ίδια χρήματα θα είναι το συμβόλαιο του πέτριτς πάνω κάτω (κάπου διάβασα οτι θα πάρει κοντά στα 300 χιλιάρικα).
- desperando
- Επικοινωνία:
Ο επικεφαλής του ιατρικού επιτελείου του ΠΑΟΚ , Παναγιώτης Γιγής, μίλησε στον Arena FM 89,4 για τις εξετάσεις του νέου μεταγραφικού αποκτήματος του ΠΑΟΚ, Χέντβικ Μαντούρο.
Αναλυτικά είπε:
"Οι εξετάσεις που έγιναν είναι καλές όπως και οι εξετάσεις οι αναλυτικές από την Αμερική. Τώρα θα κάνει εργομετρικά αν και η φυσική κατάσταση είναι άλλος τομέας. Βασικά θέματα υγείας όμως δεν έχει.Στη καρδιά είχε μια ανωμαλία από γεννησιμιού. Παρόλα αυτά δεν υπάρχει κάποιο πρόβλημα καθώς όλα είναι συμβατά. Όλα έχουν ελεγχθεί και είναι καλά. Πλέον, είναι απλά θέμα ημερών και η μεταγραφή λογικά προχωράει κανονικά".
Από Arenafm.gr
Αναλυτικά είπε:
"Οι εξετάσεις που έγιναν είναι καλές όπως και οι εξετάσεις οι αναλυτικές από την Αμερική. Τώρα θα κάνει εργομετρικά αν και η φυσική κατάσταση είναι άλλος τομέας. Βασικά θέματα υγείας όμως δεν έχει.Στη καρδιά είχε μια ανωμαλία από γεννησιμιού. Παρόλα αυτά δεν υπάρχει κάποιο πρόβλημα καθώς όλα είναι συμβατά. Όλα έχουν ελεγχθεί και είναι καλά. Πλέον, είναι απλά θέμα ημερών και η μεταγραφή λογικά προχωράει κανονικά".
Από Arenafm.gr
- PAPA TSIBIKOS
Συμφωνία ΠΑΟΚ με Μαντούρο. Απομένουν μόνο τα τυπικά για την ολοκλήρωση της μεταγραφής…
απο το τουιτερ τις παε
https://twitter.com/PAOK_FC/status/419086660698394625

απο το τουιτερ τις παε
https://twitter.com/PAOK_FC/status/419086660698394625