Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
psykoman έγραψε:
υ.γ.ΚΑΙ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΛΕΜΕ ΛΑΚΑΜΙΕΣ ΚΑΙ ΟΤΙ ΓΟΥΣΤΑΡΕΙ Ο ΚΑΘΕΝΑΣ ΜΙΑΣ ΚΑΙ ΛΕΣ ΟΤΙ ΓΙΝΕΤΕ ΠΑΝΤΟΥ ΒΡΕΣ ΜΟΥ ΕΣΤΩ ΜΙΑ ΠΑΕ ΣΕ ΟΛΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΠΟΥ ΜΕ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΚΑΝΕΙ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΛΕΣ....ΜΙΑ
what about Πανόπουλος FC!??
και όχι μόνο για μεταγραφές! για τα πάντα όλα!
Ναι εντάξει μάγκες ...η τέλεια ΠΑΕ μας και όλο η φανταστική μας διοίκηση δεν φταίει σε τίποτα! Πάντα οι άλλοι φταίνε και σήμερα μάθαμε κιόλας πως φταίει και το χαμηλό IQ μας!! Καλή χρονιά να έχουμε ...
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος hasio_john την Τρί 31 Δεκ 2013, 13:43, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Εντωμεταξύ αν έκλεινε ο γαύρος τον Μαντούρο θα ακούγαμε από τους γνωστούς και μή (και καλά) ΠΑΟΚτσήδες...:
"πω πω τι παικταρά πήρε ο γαύρος"
"με τέτοιους παίκτες κάνεις ομάδα"
"θες να συναγωνιστείς τον γαύρο και κοίτα τι παίκτες φέρνει"
"αν θες να κάνεις ομάδα τέτοιους πρέπει να πάρεις"
τώρα που τον παίρνει (?) ο ΠΑΟΚ ακούς από τους ίδιους (γνωστοί και ως αυτοί με την νόσο της μόνιμης περιόδου), σιγά τον παίκτη, ανάπηρος είναι κλπ κλπ....
βέβαια οι ίδιοι πάλι είναι που αν τελικά δεν τον πάρουμε και θα χαλάσει, θα κράζουν που...χάλασε......οι ίδιοι....
και άντε κάποιοι στυλ Καμόρα κλπ πιστεύω ότι δεν το κάνουν απλά γιατί είναι στόκοι, ή άμπαλλοι, ή γκρινιάρηδες...αυτοί το κάνουν γιατί μάλλον παίρνουν χαρτζηλικάκι από κάτω για να το κάνουν......αλλά είναι οι πολλοί παπαγαλιστές γκρινιάρηδες που ακούνε, διαβάζουν και ακολουθούν.....
hasio_john έγραψε:Ναι εντάξει μάγκες ...η τέλεια ΠΑΕ μας και όλο η φανταστική μας διοίκηση δεν φταίει σε τίποτα! Πάντα οι άλλοι φταίνε και σήμερα μάθαμε κιόλας πως φταίει και το χαμηλό IQ μας!! Καλή χρονιά να έχουμε ...
το χαμηλό iq σας φταίει πάνω από όλα.....
αυτό το έχουν καταλάβει και οι κάτω, γι αυτό μας γαμάνε τόσα χρόνια...γι αυτό κλέβουν τα πρωταθλήματα και τα εκατομμύρια που συνεπάγονται....γιατί ξέρουν ότι πολλοί εδώ έχουν χαμηλό iq και τους παίρνει να τα κάνουν.....
Υ.Γ.: το αν φταίει ΚΑΙ η ΠΑΕ είναι άλλο θέμα.....όλες οι ΠΑΕ σε κάποια πράγματα φταίνε...όλες οι εταιρίες, όλοι οι άνθρωποι...το θέμα είναι το πόσο πολύ......και αν η ΠΑΕ ΠΑΟΚ εν προκειμένω είχε από πίσω έξυπνους οπαδούς τότε θα ήταν όλοι μια γροθιά προς τον κοινό και πραγματικό εχθρό και τότε τα πράγματα θα ήταν πολύ διαφορετικά....τώρα όμως έχει πολλούς από αυτούς να είναι απέναντι της περισσότερο από ότι είναι στους γαύρους και στους αντιπάλους...
Μα το ξέρω... εμείς φταίμε με το χαμηλό iq μας! ΕΜΕΙΣ καταντήσαμε έτσι την ομάδα μας!
Προτείνω να μοιραστούν άμεσα σε ΌΛΟΥΣ τους ΠΑΟΚτσήδες τεστ IQ και όποιος δεν πιάνει βάση να απομονωθεί δια παντός από την ομάδα μας! Μόνο έτσι κύριοι θα πάμε μπροστά!!!!!
hasio_john έγραψε:Μα το ξέρω... εμείς φταίμε με το χαμηλό iq μας! ΕΜΕΙΣ καταντήσαμε έτσι την ομάδα μας!
Προτείνω να μοιραστούν άμεσα σε ΌΛΟΥΣ τους ΠΑΟΚτσήδες τεστ IQ και όποιος δεν πιάνει βάση να απομονωθεί δια παντός από την ομάδα μας! Μόνο έτσι κύριοι θα πάμε μπροστά!!!!!
μακάρι να γινόταν....έτσι σίγουρα θα πηγαίναμε μπροστά......με τους στόκους όμως όχι
"Αγαπητέ οπαδέ του ΠΑΟΚ μας, μη δίνεις σημασία σε όλα όσα οι αρδ λένε. Η ΠΑΕ σε ενημερώνει, ότι για οποιαδήποτε μεταγραφή θα την μαθαίνετε απο τους πολλαπλούς διαύλους επικοινωνίας που έχει.
Αγαπητε οπαδέ, θα θέλαμε να σου υπενθυμίσουμε, ότι τα πολλά πολλά και τα χαρτζηλικάκια των αρδ έχουν πλέον σταματήσει και είναι στο χέρι σου να φιλτράρεις το τι θα διαβάσεις και το τι θα πιστέψεις.
Ο μεταγραφικός σχεδιασμός της ΠΑΕ υλοποιείται και για τα αποτελέσματα του το μόνο που μπορείτε να κάνετε είναι υπομονή. Επίσης δεν μπορεί κανένας να σας απαγορεύσει το να σχολιάζετε κάθε δημοσίευμα των αρδ, αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι πρέπει να το κάνουμε και εμείς. έχουμε και δουλειές βλέπετε...."
Καλά, έπεσα για ύπνο ψες βράδυ και μέχρι να ξυπνήσω όχι μόνο άνοιξε θέμα Τραορέ αλλά έκλεισε κιόλας!
Εκεί στην ΠΑΕ πρέπει να δουλεύουν υπερπυρετωδώς για να ανοιγοκλείνουν έτσι τα θέματα. Ή αυτό ή κάποιοι μας πουλάνε ολόκληρη την χορωδία του Βατικανού και δεν ντρέπονται και καθόλου...
Παιδια υπομονη ακομα 31 δεκ εχουμε οι μεταγραφες αρχιζουν απο αυριο οτι ειναι να γινει θα γινει δεν μπορουμε να το αλλαξουμε οτι και αν γραψουμε εδω μεσα, ο καθρεπτης ειναι το γηπεδο και οι κερκιδες αν οι ομαδα σταθεροποιησει το επιπεδο του ποδοσφαιρου που παιζει σε επιπεδα πχ με απολων σμυρνης η με καλονη η αν θελετε β ημιχρονο με σαλκε τοτε να ξερετε οτι ειτε ερθει ειτε δεν ερθει ο ενοχ ο μαντουρο και ο καθε μαντουρο εμεις θα γουσταρουμε ομαδαρα και θα περασουμε μια πολυ ομορφη χρονια,και το Μαιο θα ειμαστε καλα bonus σε ολα αυτα ειναι να γινουν πετυχημενες μεταγραφες εστω και κατα 60%,εγω ενα εχω να πω ΕΜΠΙΣΤΕΥΟΜΑΙ τον Στεφενς και φυσικα τον εργοδοτη που τον επελεξε και τον στηριζει,και πανω απο ολα αγαπαω τον ΠΑΟΚ ακομα και χωρις ολους αυτους γιατι ο ΠΑΟΚ ειναι ιδεα δεν ειναι ομαδα.Αυτα
ΑποστόληςΑ έγραψε:H ΠΑΕ δεν είναι δυνατόν να απολογείται για κάθε παπαριά που γράφεται από τους ΑΡΔ. Η ΠΑΕ εξ άλλου έχει κόψει τα πολλά - πολλά με το συνάφι αυτό και τώρα οι αυτοί εκδικούνται με τα σενάρια επιστημονιής φαντασίας που, δυστυχώς, ο πολύς και ανενημέρωτος κόσμος τα χρεώνει στην ΠΑΕ...
Οι επίσημες ανακοινώσεις της ΠΑΕ θα ξεκινήσουν μετά την έναρξη των μεταγραφών δηλαδή από αύριο.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος ΑποστόληςΑ την Τρί 31 Δεκ 2013, 15:20, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Sera4 έγραψε:ρε συ ψυκομαν τι δεν καταλαβαινεις απο τη λεξη για παραδειγμα??δεν σε ειπα να πει ετσι αλλα ολες οι ομαδες συνηθιζουν να δηλωνουν πως θα κινηθουν...και σαφως παντα μπορει να υπαρχει καποια εξαιρεση δηλαδη το να δηλωνει μια οαμδα πως ξερετε δεν εχουμε σκοπο να κινηθουμε για δανεικουςπχ δεν σημαινει πως δεν μπορουν να καταληξουν σε τετοια περιπτωση...απλα δεν θα ειναι στις προτεραιοτητες...δεν ειναι επιστημη ουτε κατι πρωτοποριακο ειναι κατι που γινεται παντου...
τελος παντων βαρεθηκα να προσπαθω να εξηγησω απλα πραγματα απλα διαφωνεις δεν εγινε κατι...
Μα αυτοαναιρησε ρε φιλε....
αφου συμφωνεις οτι αν μια ομαδα πει δν παω για δανεικους αλλα μετα παρει καποιον....πιο το νοημα να το πει;;;;
Η ΑΡΔ παλι θα γραφουν τις παπαριες τους...οτι και να πει η ΠΑΕ αυτοι παλι θα γραψουν...γτ εμεις τους συντηρουμε...σ αυτο τι δν καταλαβαινεις εσυ;;;;;
υ.γ.ΚΑΙ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΛΕΜΕ ΛΑΚΑΜΙΕΣ ΚΑΙ ΟΤΙ ΓΟΥΣΤΑΡΕΙ Ο ΚΑΘΕΝΑΣ ΜΙΑΣ ΚΑΙ ΛΕΣ ΟΤΙ ΓΙΝΕΤΕ ΠΑΝΤΟΥ ΒΡΕΣ ΜΟΥ ΕΣΤΩ ΜΙΑ ΠΑΕ ΣΕ ΟΛΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΠΟΥ ΜΕ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΚΑΝΕΙ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΛΕΣ....ΜΙΑ
αδερφε σορρυ κιολας αλλα αρνεισαι να κατανοησεις αυτα που προσπαθω να σου εξηγησω...δεν πειραζει καλη καρδια...
αν θες παραδειγμα θα σε παραπεμψω στην μπαγερν(μιας και ειναι η ομαδα που παρακολουθω απο κοντα) οπου ο σαμερ σαν τεχνικος διευθυντης δινει συνεχως συνεντευξεις γυρω απο τη μεταγραφικη πολιτικη που θα ακολουθηθει σε καθε περιοδο και οι χενες και ρουμενινγκε αμα βγει καμια χοντραδα μεταγραφικη αμεσως βγαινουν να διαψευσουν επισημα...
τελος απο μενα κουραζω κουραζεις κουραζουμε καλη χρονια να εχεις...
ΑποστόληςΑ έγραψε:H ΠΑΕ δεν είναι δυνατόν να απολογείται για κάθε παπαριά που γράφεται από τους ΑΡΔ. Η ΠΑΕ εξ άλλου έχει κόψει τα πολλά - πολλά με το συνάφι αυτό και τώρα οι αυτοί εκδικούνται με τα σενάρια επιστημονιής φαντασίας που, δυστυχώς, ο πολύς και ανενημέρωτος κόσμος τα χρεώνει στην ΠΑΕ...
Ετσι ακριβως ειναι hasio οπως τα λεει ο Αποστολης και αντι να κραξεις τους ΑΡΔ κραζεις την ΠΑΕ, να την κραξεις αν ο παικτης που πηρε δεν αποδοσε αυτα που περιμεναμε ,αλλα οχι τις θεωριες συνομωσιας που βγαινουν απο του ΑΡΔ
Οι επίσημες ανακοινώσεις της ΠΑΕ θα ξεκινήσουν μετά την έναρξη των μεταγραφών δηλαδή από αύριο.
αποστολε το να βγαλεις τους τους αρδ που αλωνιζαν απο τα γραφεια δεν ειναι η λυση...λυνει ενα μερος του προβληματος...το θεμα ειναι να τους βγαλεις γενικα απο τον οργανισμο του ΠΑΟΚ...το να προασπισεις τα συμφεροντα της ομαδα σου και των φιλαθλων σου σαν παε οταν εκμεταλλευονται το ονομα σου μεταφεροντας ψευδεις πληροφοριες ειναι υποχρεωση σου...αυτο ειναι το προβλημα...και ολοι ξερουμε ποσο κακο εχει κανει...και χρειαζονται πολυ περισσοτερες ενεργειες...
Στον Arena FM 89,4 μίλησε ο ποδοσφαιριστής της Κάιζερσλάουτεν, Κώστας Φορτούνης, ο οποίος τόνισε πως επιθυμεί να παραμείνει στη Γερμανία βάζοντας ουσιαστικά τέλος στα σενάρια επιστροφής του στην Ελλάδα.
Αναλυτικά είπε:
Για την χρονιά που έκανε στην Καιζερσλάουτεν:
“Φέτος η χρονιά δε ξεκίνησε πολύ καλά για εμένα καθώς ο πρώην προπονητής μου είχε πάρει κάποιους ποδοσφαιριστές που στήριζε. Πλέον άλλαξε ο προπονητής, η ομάδα πάει πολύ καλά, μου μιλάει συνέχεια, με πιστεύει, παίζω και θέλει να με κάνει όσο το δυνατόν καλύτερο. Εγώ από τη μεριά μου προσπαθώ πάρα πολύ για να βελτιωθώ.Αυτή τη στιγμή είμαι παίκτης της Κάιζερσλάουτεν και το μόνο που με νοιάζει είναι να ανέβει η ομάδα κατηγορία. Υπάρχει σεβασμός στην Γερμανία σε ό,τι και να κάνεις και τα γήπεδα είναι πάντα γεμάτα.Προσπαθώ να ανταποδίδω στο κόσμο την αγάπη, που μου δίνει μέσα από τις επιτυχίες”.
Για τα σενάρια που τον φέρνουν στον ΠΑΟΚ:
“Δεν έχω ακούσει κάτι επίσημο και γνωρίζω μονάχα ό,τι γράφεται. Δίνω το καλύτερο για την ομάδα μου και δεν ασχολούμαι με σενάρια. Ο ΠΑΟΚ είναι μια μεγάλη ομάδα και το ενδιαφέρον με τιμά. Από εκεί και πέρα θέλω να μείνω στην Γερμανία και να φτάσει η ομάδα μου στην απευθείας άνοδο. Είμαι καλά στη Γερμανία και θέλω να συνεχίσω στο εξωτερικό. Δεν υπάρχει περίπτωση να επιστρέψω στην παρούσα φάση στην Ελλάδα”.
Για το πρωτάθλημα στη δεύτερη κατηγορία της Γερμανίας:
“Είναι ένα πάρα πολύ δυνατό πρωτάθλημα. Πάντα έχουμε 25 με 30 χιλ. κόσμο όταν παίζουμε εντός έδρας, κάτι που είναι τρομερό. Όλη η περιοχή στηρίζει την ομάδα. Είναι μια μικρή πόλη, όμως, το ποδόσφαιρο είναι χαρά για όλους. Πολλοί κάνουν 3-4 ώρες ταξίδι απλά για να δούνε την ομάδα”.
Για το Μουντιάλ της Βραζιλίας:
“Το παγκόσμιο της Βραζιλίας είναι ένας μεγάλος στόχος και για μένα ο οποίος θα επιτευχθεί μόνο μέσα από πολύ δουλειά”.
Πσντως ολσ τα σιτε λενε οτι ο μαντουρο κσι ο ενοχ εκλεισαν , και η αζ ψαχνει αντικαταστατη του μερτενς αρα ερχεται κσι αυτος κλεινει και το σεντερ φορι που θα μοιραζει αγάπη οπως ελεγε και μια ψυχη και ειμαστε υπερκομπλε