Μεταγραφές χειμώνα 2013-14
- mitsotakis
Re: Μεταγραφές χειμώνα 2013-14
Είχα έναν μάστορα το καλοκαίρι για να φτιάξει μια καμάρα.Του έλεγα πως την κάνει στραβή και μου έλεγε να περιμένω να τελειώσει πρώτα.Το αποτέλεσμα ήταν να έχω σήμερα μια στραβή καμάρα.mitsotakis έγραψε:Τρίτη μεταγραφική περίοδο για τον Ιβάν και δημιουργείται η αίσθηση πως πάλι στα λόγια και στις υποσχέσεις θα μείνουμε...
Αναπολώ την πρώτη χρονιά Μπατατούδη που πήρε Βρύζα , Φραντζέσκο και Μαραγκό.Χωρίς να μιλήσει. Τα έσκασε και τους πήρε.Καλό είναι λοιπόν οι τωρινοί ή να τα σκάσουν ή να σκάσουν.
Χαλαρα αδελφε...Τι εννοεις να σκασουν??
Ειδες κατι και εβγαλες συμπερασμα??Πρωτα να δεις και μετα να βγαζεις συμπερασματα.
sourmenetes
Τα πράγματα πηγαίνουν όπως τις άλλες περιόδους.Μακάρι να μην έχουμε μια απ τα ίδια.
- sourmenetes
- Moderator
Τα πραγματα πηγαινουν οπως τις αλλες περιοδους με βαση αυτα που λενε οι δημοσιογραφοι.Ο ΠΑΟΚ ουτε παιχτη ανακοινωσε,ουτε ειπε οτι θα πεσουν τσιμεντα ουτε τιποτα.
Το μονο που ακουστηκε απο το στεφενς ειναι οτι "ισως να εχουμε καμοια εκπληξη".Τιποτα παραπανω.
Αν εσυ και ο καθε εσυ θελει να δεχτει τα μυρια σεναρια που ακουγονται καθε μερα δεξου τα.Μετα ομως δε σου φταιει ουτε ο σαββιδης ουτε ο ΠΑΟΚ ουτε κανενας.
Μη δημιουργειται ψευδαισθησεις ο καθενας στον εαυτο σας.
Το μονο που ακουστηκε απο το στεφενς ειναι οτι "ισως να εχουμε καμοια εκπληξη".Τιποτα παραπανω.
Αν εσυ και ο καθε εσυ θελει να δεχτει τα μυρια σεναρια που ακουγονται καθε μερα δεξου τα.Μετα ομως δε σου φταιει ουτε ο σαββιδης ουτε ο ΠΑΟΚ ουτε κανενας.
Μη δημιουργειται ψευδαισθησεις ο καθενας στον εαυτο σας.
Βιάζεσαι. Ο Στέφενς, δουλεύει για της μεταγραφές. Έχε υπομονή.mitsotakis έγραψε:Είχα έναν μάστορα το καλοκαίρι για να φτιάξει μια καμάρα.Του έλεγα πως την κάνει στραβή και μου έλεγε να περιμένω να τελειώσει πρώτα.Το αποτέλεσμα ήταν να έχω σήμερα μια στραβή καμάρα.mitsotakis έγραψε:Τρίτη μεταγραφική περίοδο για τον Ιβάν και δημιουργείται η αίσθηση πως πάλι στα λόγια και στις υποσχέσεις θα μείνουμε...
Αναπολώ την πρώτη χρονιά Μπατατούδη που πήρε Βρύζα , Φραντζέσκο και Μαραγκό.Χωρίς να μιλήσει. Τα έσκασε και τους πήρε.Καλό είναι λοιπόν οι τωρινοί ή να τα σκάσουν ή να σκάσουν.
Ειδες κατι και εβγαλες συμπερασμα??Πρωτα να δεις και μετα να βγαζεις συμπερασματα.
sourmenetes
Τα πράγματα πηγαίνουν όπως τις άλλες περιόδους.Μακάρι να μην έχουμε μια απ τα ίδια.
έτσι έδειξε το παιχνίδι....εγώ λέω τι θα πρέπει να θέλει ο ΠΑΟΚτσής από την ομάδα.....paokovios1974 έγραψε:Το παιχνιδη με την alkmar αλλα μου εδειξεfreemind έγραψε:ας πάρουμε 2-3 παίκτες για να αυξήσουμε τις πιθανότητες μας για την Ευρώπη....
άλλωστε από την αρχή της σεζόν είναι το μόνο που μας ενδιαφέρει.....
άλλωστε για μένα πιο πολλές πιθανότητες έχεις να πάρεις το Europa παρά το Ελληνικό Πρωτάθλημα....οπότε εκεί πρέπει να δώσουμε τις δυνάμεις μας.....και στους 8 να φτάσουμε είναι ένα βήμα παραπάνω....
- ace79grpaok
Νεο ρεκορ γκρινιας ,γκρινιαζουμε.χωρίς να έχει αρχίσει καν η μεταγραφικη περίοδος.ε ρε Τζον γου που θέλουν καποιοι
.εγώ πιστεύω οτι θα κλείσουμε σύντομα παίκτες δεν θα έδιωχνε Νέτσιντ χωρίς να έχει κλείσει η να είναι κοντά στο κλείσει παικτης
Xωρις να εισαι μαστορας του ελεγες οτι τα κανει λαθος ? Στο τελος μαλλον εσυ εβλεπες στραβα...mitsotakis έγραψε:Είχα έναν μάστορα το καλοκαίρι για να φτιάξει μια καμάρα.Του έλεγα πως την κάνει στραβή και μου έλεγε να περιμένω να τελειώσει πρώτα.Το αποτέλεσμα ήταν να έχω σήμερα μια στραβή καμάρα.
Αν θελεις να θυμηθεις "στραβες καμαρες " απο "μαστορικα λαθη" μπορεις καλλιστα να θυμηθεις την περσινη περιοδο που καποιοι εφεραν τον ανεκδιηγητο στον παγκο , ή ενα χρονο πριν που ειχαν αρχισει να ξεπουλανε "υπερηφανα" οτι ηταν στο πανω ραφι και στη βιτρινα του μαγαζιου... Και φυσικα εφταιγε ο τρελος και περιεργος που ειχαμε στον παγκο....
Σε αγαστη συνεργασια με κατι Κολκες ,Τζορμπα και λοιπες δημοσιογραφικες αμοιβαδες....
Μην βιαζεσαι ..Τα πραγματα δεν πανε οπως σε αλλες περιοδους ...Αν αφησουν τον Στεφενς να "κανει παιχνιδι " θα ειμαστε ακομα καλυτερα....
-
Dimg4
http://inpaok.com/154455/o-e%CE%BD%CF%8 ... %BF%CE%BA/
«O Eνό στον ΠΑΟΚ!»
Την στιγμή που ο Ελβετός μάνατζερ του Ενό λέει άλλα στην Ελλάδα και άλλα στην Ολλανδία έρχεται ιστοσελίδα από το Καμερούν να… ανακοινώσει την μεταγραφή του στον ΠΑΟΚ!
Πριν λίγα λεπτά ιστοσελίδα από την χώρα όπου κατάγεται ο παίκτης του Αγιαξ ανέφερε: «Ο Ενό συμφώνησε να συνεχίσει την καριέρα του στον ΠΑΟΚ ως το τέλος της σεζόν με μορφή δανεισμού»
Μάλιστα η ιστοσελίδα αναφέρει ότι σύντομα θα έχει και μεγαλύτερο ρεπορτάζ για το θέμα…
«O Eνό στον ΠΑΟΚ!»
Την στιγμή που ο Ελβετός μάνατζερ του Ενό λέει άλλα στην Ελλάδα και άλλα στην Ολλανδία έρχεται ιστοσελίδα από το Καμερούν να… ανακοινώσει την μεταγραφή του στον ΠΑΟΚ!
Πριν λίγα λεπτά ιστοσελίδα από την χώρα όπου κατάγεται ο παίκτης του Αγιαξ ανέφερε: «Ο Ενό συμφώνησε να συνεχίσει την καριέρα του στον ΠΑΟΚ ως το τέλος της σεζόν με μορφή δανεισμού»
Μάλιστα η ιστοσελίδα αναφέρει ότι σύντομα θα έχει και μεγαλύτερο ρεπορτάζ για το θέμα…
- desperando
- Επικοινωνία:
πιο τρολ πεθαινειςmitsotakis έγραψε:Είχα έναν μάστορα το καλοκαίρι για να φτιάξει μια καμάρα.Του έλεγα πως την κάνει στραβή και μου έλεγε να περιμένω να τελειώσει πρώτα.Το αποτέλεσμα ήταν να έχω σήμερα μια στραβή καμάρα.mitsotakis έγραψε:Τρίτη μεταγραφική περίοδο για τον Ιβάν και δημιουργείται η αίσθηση πως πάλι στα λόγια και στις υποσχέσεις θα μείνουμε...
sourmenetes
-
Dimg4
Κι εγω αναπολω Μπατατουδη. Και τωρα σκεφτομαι να αναλαβω τον ΠΑΟΚ, να σας φερνω μπαμ μπουμ δεσμευοντας με χρεη τον ΠΑΟΚ για τα επομενα 100 χρονια ετσι ωστε να μη σηκωσει κεφαλι ποτε. Αυτο θελεις?mitsotakis έγραψε:Τρίτη μεταγραφική περίοδο για τον Ιβάν και δημιουργείται η αίσθηση πως πάλι στα λόγια και στις υποσχέσεις θα μείνουμε...
Εγω προτιμω Σαββιδη
-
Dimg4
Mitsotakis στραβα αρμενιζεις. Γενικη συμβουλη
Dimg4 δεν ειναι δικη σου δουλεια αυτο.
sourmenetes
Dimg4 δεν ειναι δικη σου δουλεια αυτο.
sourmenetes
- paokovios1974
Δεν λες τι θα πρεπει να θελει ο ΠΑΟΚτσης αλλα τι στοχο εχουμε κατα τη γνωμη σουfreemind έγραψε:έτσι έδειξε το παιχνίδι....εγώ λέω τι θα πρέπει να θέλει ο ΠΑΟΚτσής από την ομάδα.....paokovios1974 έγραψε:Το παιχνιδη με την alkmar αλλα μου εδειξεfreemind έγραψε:ας πάρουμε 2-3 παίκτες για να αυξήσουμε τις πιθανότητες μας για την Ευρώπη....
άλλωστε από την αρχή της σεζόν είναι το μόνο που μας ενδιαφέρει.....
άλλωστε για μένα πιο πολλές πιθανότητες έχεις να πάρεις το Europa παρά το Ελληνικό Πρωτάθλημα....οπότε εκεί πρέπει να δώσουμε τις δυνάμεις μας.....και στους 8 να φτάσουμε είναι ένα βήμα παραπάνω....
-
Dimg4
Ουτε το ενα ουτε το αλλο. Προσγειωθειτε και βαλτε στο μυαλο οτι μονο το κυπελλο και η εξοδος προκριματικα ειναι στοχοι. Το κυπελλο ειναι ολα τα λεφτα για φετος γιατι ενας τιτλος παντα ειναι σημειο αναφορας
Από το Καμερούν η είδηση!!! Οι σοφιστές δημοσιογράφοι μας... Μόνο μικρόφωνο και φλυαρία. Τώρα ψέματα αλήθεια η είδηση... Ούτε καν ξέρουν οι δικοί μας οι σοφιστές της πλάκας.Dimg4 έγραψε:http://inpaok.com/154455/o-e%CE%BD%CF%8C-%CF%83%CF%84%CE%BF%CE%BD-%CF%80%CE%B1%CE%BF%CE%BA/
«O Eνό στον ΠΑΟΚ!»
- paokovios1974
Μην αφηνεται τους δημοσιογραφισκους να δηλητηριαζουν την ψυχη σας η ομαδα μας μονο καλυτερα μπορει να παει και θα παει και κανενας να μην ερθει (που θα ερθει) παλι μεσα απο την μεγαλυτερη αφομοιωση του παιχνιδιου των παικτων μας( βλεπε κατακορυφη ανοδο Λουκας )περιμενουμε και απο αλλους πχ Στοχ η ΠΑΟΚΑΡΑ θα ειναι μεταμορφωμενη προς το πολυ καλυτερο εγω μετα το παιχνιδη με το γαυρο ηδη ειδα φανερα σημαδια βελτιωσης και πιστευω πως παιχνιδη με το παιχνιδη θα ειμαστε ακομα καλυτεροι,και κερασακι θα ειναι και οι μεταγραφες που πιστευω κυριως θα εχουν σφραγιδα stevens