Μεταγραφές χειμώνα 2013-14
- ace79grpaok
Re: Μεταγραφές χειμώνα 2013-14
Εγώ πυστευω οτι θα κλείσουν νωρίς οι παίκτες ,το καλό είναι οτι τα ονόματα που ακούγονται είναι με προοπτική για μέλλον αρα ο κόουτς θέλει να χτίσει ομάδα για το καλοκαίρι απο τώρα για να είμαστε έτοιμοι για το τσου λου.
Τελικές Προσπάθειες
Π.Α.Ο.Κ. 244
ΑΣΤ. ΤΡΙΠΟΛΗΣ 239
ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ 236
Πάσες
Π.Α.Ο.Κ. 1307
ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ 1302
Κλεψίματα
Π.Α.Ο.Κ. 435
ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ 306
GOAL
Π.Α.Ο.Κ. 34 15 +19
ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ 53 6 +47
Ρε λέτε να χρειαζόμαστε επιθετικό??
Μπα.. το κακό του ΠΑΟΚ θέλουν όσοι κακολογούν τους επιθετικούς μας..
Π.Α.Ο.Κ. 244
ΑΣΤ. ΤΡΙΠΟΛΗΣ 239
ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ 236
Πάσες
Π.Α.Ο.Κ. 1307
ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ 1302
Κλεψίματα
Π.Α.Ο.Κ. 435
ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ 306
GOAL
Π.Α.Ο.Κ. 34 15 +19
ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ 53 6 +47
Ρε λέτε να χρειαζόμαστε επιθετικό??
Μπα.. το κακό του ΠΑΟΚ θέλουν όσοι κακολογούν τους επιθετικούς μας..
- paokovios1974
Δεν το συζηταμε νουμερο ενα αναγκη και για μενα ειναι ο κιλερ απο την εποχη του marcin miecel εχω να δω αυτη την παστα σεντερ φορ στην ΠΑΟΚΑΡΑ μας...αντε βαλε και τον musli για τους 2 πρωτους μηνες που εβαλε 5 goal σε 6 παιχνιδια και μετα...τραυματιστηκε δικια μου αγαπη,ο jebour παικτης που μολις ακουμπησει μπαλα στην περιοχη την εστειλε στα διχτυα, παιχτης που στο ενας με εναν σε παιρνει παραμαζωμα και μπαινει με την μπαλα στα διχτυα τετοιον χρειαζομαστε και μετα ολα τα αλλα θα δειτε οτι θα ερθουν απο μονα τους.
Το ΠΑΟΚ με ΚΕ-ΦΑ-ΛΑΙ-Α
Angelheart
Το ΠΑΟΚ με ΚΕ-ΦΑ-ΛΑΙ-Α
Angelheart
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος paokovios1974 την Δευ 30 Δεκ 2013, 19:02, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
- angelheart
- Επικοινωνία:
Παρολος δεν έχει και πολύ σημασία εμείς τι λέμε. Ο προπονητής μας όχι μόνο το πιστεύει αλλά έχω βαρεθεί και να διαβάζω οτι κάνει "μόνο τελειώματα φάσεων" συχνά πυκνά.
κι εγώ έτσι πιστεύω....Mpoz έγραψε:γιατι τοση απαξιωση για τον στοχ?εγω πιστευω με 10αρι,αμ χαφ θα ειναι πολλυ καλυτερος!και ειδικα αν παρουμε και κανεναν καλο παιχτη και δεν μαρκαρουν ολοι τον στοχ
- PAPA TSIBIKOS
Το μόνο που εύχομαι είναι να γίνουν γρήγορα οι μεταγραφές ώστε να ησυχάσει το κεφάλι μας και να ασχοληθούμε με τους αγωνιστικούς στόχους της ομάδας ΜΑΣ.
Ζέπελιν θα μας τα κάνουν οι αρδ .........είπε ο μπαμπάς η γιαγιά η πεθερά............
Ζέπελιν θα μας τα κάνουν οι αρδ .........είπε ο μπαμπάς η γιαγιά η πεθερά............
Τα χειρότερα στατιστικά των παιχτών μας:
Γκολ - Τελικές - Μέσος όρος:
ΣΤΟΧ ΜΙΡΟΣΛΑΒ 4 44 1/11
ΑΘΑΝΑΣΙΑΔΗΣ ΣΤΕΦΑΝΟΣ 4 38 1/9.5
ΣΑΛΠΙΓΓΙΔΗΣ ΔΗΜΗΤΡΗΣ 3 25 1/8.3
Γκολ - Τελικές - Μέσος όρος:
ΣΤΟΧ ΜΙΡΟΣΛΑΒ 4 44 1/11
ΑΘΑΝΑΣΙΑΔΗΣ ΣΤΕΦΑΝΟΣ 4 38 1/9.5
ΣΑΛΠΙΓΓΙΔΗΣ ΔΗΜΗΤΡΗΣ 3 25 1/8.3
ας πάρουμε 2-3 παίκτες για να αυξήσουμε τις πιθανότητες μας για την Ευρώπη....
άλλωστε από την αρχή της σεζόν είναι το μόνο που μας ενδιαφέρει.....
- angelheart
- Επικοινωνία:
Νούμερα απολύτως ΑΝΑΛΟΓΑ με αυτά που βλέπουν τα ματάκια μας στο γήπεδο. Έχουν χάσει κάμποσα πάρε βάλε και οι τρεις ενώ και αυτό που λέμε "καλή ευκαιρία" συνήθως δεν το παστελώνουν.
ΥΓ : ένα σύνηθες νούμερο ενός ΠΑΣΤΕΛΩΤΗ είναι 1/7 (και κάτω).
ΥΓ : ένα σύνηθες νούμερο ενός ΠΑΣΤΕΛΩΤΗ είναι 1/7 (και κάτω).
- paokovios1974
Το παιχνιδη με την alkmar αλλα μου εδειξεfreemind έγραψε:ας πάρουμε 2-3 παίκτες για να αυξήσουμε τις πιθανότητες μας για την Ευρώπη....
- ace79grpaok
Εγώ θα το ξαναπω και ας γίνω Κουραστικος ο στόχο θα είναι άλλος παικτης με ενα.καλό 10αρι και εναν κιλλερ μπροστά να τραβάνε αμυντικούς.
ακομα και πληρεις να ημασταν,εχουμε αναγκη τον παπα...ειναι στο DNA μας το παραμυθι...και στο τελος των μεταγραφων πολυ δυσκολα να ειμαστε ολοι ευχαριστημενοι...εκτος απο τους αρδ που θα εχουν κανει τη δουλεια τους...οποτε υπομονη αδελφια...ΚΑΙ ΚΑΛΗ ΧΡΟΝΙΑ...
Χρόνια πολλά κ από μένα. Καλώς σας βρήκα και καλές μεταγραφές. Με μεθοδικότητα και μακρυά από εντυπωσιασμούς.
Αν κ ο πετρωτος είναι μέγας παπατζης... Να θυμίσω gourgouf,obinna,misimovic,zapater k.a από Ιταλία 2 είναι ξένοι κ κ μπορεις να τους πάρεις.. Maxi Lopez k o Marko Livaja http://www.transfermarkt.co.uk/en/livaj ... 95438.html .. Παικταρας αλλά θέλει 1,5 χαρτί ελάχιστο...
Ίσως κ cristaldo που είναι δανεικός απο metalist...αλλά αυτοί σιγά μην μας δώσουν...
Ίσως κ cristaldo που είναι δανεικός απο metalist...αλλά αυτοί σιγά μην μας δώσουν...
- mitsotakis
Τρίτη μεταγραφική περίοδο για τον Ιβάν και δημιουργείται η αίσθηση πως πάλι στα λόγια και στις υποσχέσεις θα μείνουμε...
Αναπολώ την πρώτη χρονιά Μπατατούδη που πήρε Βρύζα , Φραντζέσκο και Μαραγκό.Χωρίς να μιλήσει. Τα έσκασε και τους πήρε.Καλό είναι λοιπόν οι τωρινοί ή να τα σκάσουν ή να σκάσουν.
Χαλαρα αδελφε...Τι εννοεις να σκασουν??
Ειδες κατι και εβγαλες συμπερασμα??Πρωτα να δεις και μετα να βγαζεις συμπερασματα.
sourmenetes
Αναπολώ την πρώτη χρονιά Μπατατούδη που πήρε Βρύζα , Φραντζέσκο και Μαραγκό.Χωρίς να μιλήσει. Τα έσκασε και τους πήρε.Καλό είναι λοιπόν οι τωρινοί ή να τα σκάσουν ή να σκάσουν.
Χαλαρα αδελφε...Τι εννοεις να σκασουν??
Ειδες κατι και εβγαλες συμπερασμα??Πρωτα να δεις και μετα να βγαζεις συμπερασματα.
sourmenetes