Hubertus “Huub” Jozef Margaretha Stevens

Άβαταρ μέλους
psykoman

Re: Hubertus “Huub” Jozef Margaretha Stevens

Δημοσίευση από psykoman »

kataramenos5 έγραψε:Το πας σε συγκεκριμένο άτομο αλλα δεν είναι έτσι.Ισχύει για όλους σχεδόν .Ποιος τη γλίτωσε φέτος? Ο Τζιολης ,ο Ολίσε ,ο Σαλπι ,ο Κλαους ,ο Γλύκος ,ο Λάζαρ ,ο Γεωργιάδης ,ο Λουκας και αρκετοί ακόμα τα ακούσαν στην πρώτη στραβή.Το δύσκολο είναι να βρείς κάποιον που δεν τ ακουσε.
O Σταμου :mrgreen:
Άβαταρ μέλους
mpouJr

Δημοσίευση από mpouJr »

Mετα απο παρα πολυ φαγητο παρα πολλες μπυρες κ παρα πολυ δουλεια βρηκα επιτελους χρονο κ ειδα ολοκληρη την συνεντευξη του Στεφενς,παροτι ειναι μολις 6 μηνες στην ομαδα δειχνει οτι γνωριζει σχεδον τα παντα για αυτην εντος κ εκτος γηπεδου.
Μακαρι να μπορεσουμε να τον πεισουμε να μεινει για οσο πιο πολυ γινετε αυτος ειναι η πρωτη μεγαλη επιτυχια του Ιβαν κ αυτος ειναι το πρωτο μεγαλο βημα για τον ΠΑΟΚ που ολοι θελουμε.
Οπως λεει κ ενας γνωστος
ΧΟΥΜΠ ΧΟΥΜΠ ΧΟΥΜΠ
Άβαταρ μέλους
angelheart
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από angelheart »

kataramenos5 έγραψε:Ειδικά αυτο που είπε "Κι όταν οι οπαδοί δεν συμφωνούν με κάποιους παίκτες ή δεν στηρίζουν κάποιους παίκτες, τότε χάνει την υποστήριξη ο ΠΑΟΚ. Κι αυτό είναι απίστευτο για μένα. " με πείραξε πολύ.
Τόσα χρόνια συνηθίσαμε να βλέπουμε ξένους προπονητές που δήλωναν οτι είναι απίστευτη η στήριξη που δίνουν οι οπαδοί του ΠΑΟΚ στην ομάδα τους και τώρα ερχεται ο προπονητής σου και σου λέει το ακριβώς αντίθετο.Το ξερουμε, το βλέπουμε στο γήπεδο,(κοντεψε να μας παρασύρει κι εμάς καποια στιγμή :( λες και είναι μεταδοτική αρρώστια ρε πστ μου) ,το συζητάμε μεταξύ μας ,αλλα είναι άλλο πράμα να σου το λέει ενας σοβαρός ανθρωπος με το κύρος του Στέφενς.Σφαλιάρα περιποιημένη.
(με αφορμή τα παραπάνω και σόρρυ για το quote)
Ο Στίβενς είναι ένας 100% ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΑΣ του ποδοσφαίρου. Η δουλειά του είναι αυτή που είναι και την ξέρεις ΠΡΙΝ τον υπογράψεις. Σαν ΕΠΑΓΓΕΛΑΜΤΙΑΣ έχει ΚΑΙ να χάσει από τον ΠΑΟΚ. Μη κοιτάτε τα λεφτά που παίρνει. Λεφτά ΕΧΕΙ. Στον ΠΑΟΚ υπήρχε (και υπάρχει) ΣΟΒΑΡΟ ενδεχόμενο να ξεφτιλιστεί τώρα στα "γεράματα" και να χάσει το όνομα που τόσα χρόνια έχει κτίσει.

Κάποιος θα πει οτι δεν τον νοιάζει. Έχει λεφτά. ΔΕΝ είναι έτσι. ΔΕΝ λειτουργούν έτσι τέτοιοι άνθρωποι. Αν ήταν έτσι ΔΕΝ θα δούλευε πουθενά. ΔΕΝ θα είχε πάει πίσω στη Σάλκε (μια ιστορία που του βγήκε σε κακό).

Με τον Στίβενς στη Θεσσαλονίκη κάποια πράγματα είναι 100% δεδομένα. ΔΕΝ ασχολείται με τον δικό μας ΜΙΚΡΟΚΟΣΜΟ. Δεν τον νοιάζουν οι "εκδρομές", τα ντου, το οπαδικό κτλ. Θα πει τις γνωστές και χιλιοειπομένες ατάκες περί του "φανταστικού μας κόσμου" μια δυο φορές και ΤΕΛΟΣ. Λιβάνισμα ΔΕΝ θα υπάρξει. Και για να πούμε και του στραβού το δίκιο, σάμπως είδε και καμιά κερκίδα ο άνθρωπος ; ΤΙΠΟΤΑ δεν έχει δει. Με αυτή την ΑΠΛΗ λογική, δεν τον νοιάζει καθόλου να κάνει "πολιτική" με το θέμα του Γκαρσία. Αν ήταν ο Μπόλονι (που είσαι ρε ΓΙΓΑΝΤΑ Λάζλο) θα τον έβαζε 10-20 λεπτά αλλαγές και όλοι θα ήταν (λέμε τώρα) ευχαριστημένοι. Ο Στίβενς ΔΕΝ τραβάει κανένα τέτοιο ζόρι.

Βλέπω οτι ΚΑΝΕΝΑΣ δεν έχει σχολιάσει τη λέξη "project" που χρησιμοποίησε 2-3 φορές. Το να κάνεις σε τέτοια (ποδοσφαιρική και βιολογική) ηλικία, projects (δλδ σχέδια σε ΒΑΘΟΣ χρόνου) είναι ΨΥΧΟΦΘΟΡΟ και δεν το θέλουν αυτό άνθρωποι σαν τον Στίβενς. Θυμίζω τις κουβέντες του Σάντος "No more projects". Αυτό εννοούσε.

Κάθεται λοιπόν τώρα στα γεράματα και βάζει ομάδα που δεν μπορεί να το κάνει να έχει ψηλά την άμυνα, μαλώνει με παίκτες για να πιέζουν ψηλά στην πρώτη πάσα του αντιπάλου, προσπαθεί με τον Αλεχάντρο να παίξει γρήγορο τρανζίσιον, κάνει συνέχεια σέσιονς με τελειώματα φάσεων στις προπονήσεις κτλ κτλ κτλ. Αυτά τα κάνουν καυλομένοι (α ρε Θόδωρα) όπως ο Κλόπ. Που όμως είναι 45άρηδες και όπως λένε οι Εγγλέζοι eat, drink and sleep football.

Και ακριβώς επειδή δεν έχει την (βιολογική) αντοχή να κάνει αυτά τα πράγματα (πια), έφερε μαζί του ακόμα έναν προπονητή, τον Τόνι Λόχοφ. 6-7 χρόνια (ΧΡΟΝΙΑ) πρώτο προπονητή σε Ολλανδικές ομάδες. Ότι ακριβώς έκανε και ο Φέργκιουσον δλδ τα τελευταία χρόνια στη Γιουνάιτεντ. Εκτός και αν πιστεύει κανένας ΣΟΒΑΡΑ οτι ο παππούς στα 68+ τότε, και μετά από μπάι πας, ήταν στις προπονήσεις απίκο μην τυχόν και λουφάρει ο (κάθε) Νάνι.

Αν σαν οργανισμός και σαν οπαδική νοοτροπία δεν ήμασταν ΝΤΟΥΓΑΝΙΑ και ΓΤΠΚ, όλα αυτά τα πράγματα θα μπορούσαν πολύ άνετα να γίνουν και από πολύ μικρότερα (σε φήμη) προπονητικά ονόματα. Και έτσι κάθε χρόνο να κάνουμε βήματα προς τα εμπρός αντί για δεκαετίες που πηγαίναμε σημειωτόν. Επειδή όμως "εγώ έχω δει Κούδα, Σαράφη" και "εμείς κάποτε παίρναμε πρωταθλήματα" και "μόνο με 3 παικταράδες η ομάδα θα χτυπήσει κούπες", ΚΑΘΕ ΧΡΟΝΟ εδώ και δεκαετίες (με ελάχιστες εξαιρέσεις που κράτησαν μήνες) ΕΠΙΛΕΓΑΜΕ να κάνουμε απλά διαχείριση. Και κάθε χρόνο φτου και απ' την αρχή.

ΥΓ : αν ορισμένοι παρεξηγηθήκατε με το ότι σας είπα ντουγάνια, μη στεναχωριέστε. Και οι της Γιουνάιτεντ, το ίδιο ντουγάνια είναι.
Άβαταρ μέλους
K_geo

Δημοσίευση από K_geo »

Αλεχάντρο;;;;; :lol: :lol: :lol: :lol:

Ωραίος ο Αγγελόκαρδος.....

Μάγκες μου, ρε μάγκες μου.....

εγώ αυτό που ξέρω είναι ότι τέτοιο Προπονητή, δεν βρίσκεις κάθε μερα. για αυτό και καλό θα είναι να τον στηρίξουμε όσο μπορούμε και μέχρι τελευταίας ρανίδας του αίματος του.

αυτό. τπτ παραπάνω, τπτ παρακάτω.
Άβαταρ μέλους
Μπαρκαρούτσος

Δημοσίευση από Μπαρκαρούτσος »

psykoman έγραψε:
kataramenos5 έγραψε:Το πας σε συγκεκριμένο άτομο αλλα δεν είναι έτσι.Ισχύει για όλους σχεδόν .Ποιος τη γλίτωσε φέτος? Ο Τζιολης ,ο Ολίσε ,ο Σαλπι ,ο Κλαους ,ο Γλύκος ,ο Λάζαρ ,ο Γεωργιάδης ,ο Λουκας και αρκετοί ακόμα τα ακούσαν στην πρώτη στραβή.Το δύσκολο είναι να βρείς κάποιον που δεν τ ακουσε.
O Σταμου :mrgreen:
Βαλσαμωμένο τον έχουν; Πού είναι αυτός; Νομίζω δεν είναι καν στο roster, αφού δεν βγήκε φωτογραφίες στην αρχή της σεζόν...
Άβαταρ μέλους
tzelas

Δημοσίευση από tzelas »

Είναι εκπληκτικός προπονητής και μαζί του νιώθω εμπιστοσύνη ότι θα χτίσουμε ομάδα και θα ευχαριστιόμαστε μπάλα. Μακάρι να μείνει πολλά χρόνια στην ομάδα όμως η φράση του στην ερώτηση για τις μεταγραφές ότι, όταν αυτός θα φύγει οι παίκτες που αγοράζονται θα είναι εδώ, ίσως δείχνει ότι αυτός δεν το βλέπει έτσι. Όπως επίσης και η ερώτηση σχετική με κατάκτηση τίτλου με τον ίδιο στο τιμόνι στην οποία ο Κυριάκος διευκρίνιζε ότι δεν αναφέρονταν μόνο στην φετινή χρονιά, η απάντηση του όμως αναφέρονταν μόνο στο φέτος και στην επιστροφή των παικτών από τις διακοπές των Χριστουγέννων. Γενικά δεν είδα κάποια φραστική αναφορά σε πλάνο πέρα από την φετινή χρονιά. Θα ήθελα πολύ να μείνει χρόνια και να είναι τελικά αυτός παρών όταν θα λήγουν συμβόλαια νεοαποκτηθέντων παικτών και όχι το αντίθετο.
Άβαταρ μέλους
kataramenos5

Δημοσίευση από kataramenos5 »

Οσο για τα εκπληκτικός,μοναδικός και καταπληκτικός που πρέπει να μείνει για πάντα στον ΠΑΟΚ εγω λέω να περιμένουμε λίγο πρωτού του τα αποδώσουμε.Τους περισσότερους τους θεοποιούμε στους πρώτους μήνες και στο τέλος φεύγουν κυνηγημένοι.Το αν είναι εκπληκτικός προπονητής και μέγας δάσκαλος πρέπει να μας το αποδείξει με τη δουλειά του.Απ την άλλη υπάρχουν χίλιοι δύο λόγοι για τους οποίους θα μπορούσε να αποτύχει ο Στέφενς και ο κάθε Στέφενς στον ΠΑΟΚ. Γι αυτό λοιπόν εγώ θα περιμένω δύο χρόνια προτού πω κάτι τέτοιο.Μέχρι στιγμής δείχνει σοβαρός και με ξαφνιάζει ευχάριστα με το γεγονός οτι δεν ακολουθεί την πεπατημένη (ποιος τρελος θα κατέβαινε μ αυτή την ομάδα να παίξει έτσι στο μεγαλο τηγάνι), αλλα ότι κάνει το κάνει βάσει μακροπρόθεσμου σχεδίου (βλ. angelheart) ,σχεδόν αδιαφορώντας για το σήμερα και βασιζόμενος στην ΤΕΡΑΣΤΙΑ εμπειρία του.Μεχρι τότε λοιπόν χωρίς να ενστερνίζομαι τη μεγαλοσύνη του αλλα περιμένοντας να δω τ αποτελέσματα της στο γήπεδο βροντοφωνάζω:
ΚΑΤΩ ΤΑ ΧΕΡΙΑ ΑΠ ΤΟΝ ΣΤΕΦΕΝΣ

angelheart έγραψε: ΓΤΠΚ
ΓΤΠΚ όπως Για Τον ΠΑΟΚ Κ@υλωμένοι ?
Ντουγανια ? Τς,τς,τς ...Εμεις κυριε μοδερατορα μάθαμε αλλιώς τοσα χρόνια.
Άβαταρ μέλους
DarkBishop

Δημοσίευση από DarkBishop »

Εμένα παίζει συνέχεια το σενάριο του Γεωργιάδης για μετα-Στίβενς εποχή. Αλλιώς δε μου πολυκολλάει στην όλη υπόθεση. Θα κάνει 3 χρόνια την "πρακτική" του δίπλα στον Ολλανδό και μετά κανονική θέση. Είναι τόσο απίθανο ή έχω μια λογική?
Άβαταρ μέλους
CCCP

Δημοσίευση από CCCP »

Ο Στεφενς εναι προπονητης ενος συγκεκριμενου επιπεδου και αυτο φαινεται ευκολα.

Απο εκει και περα δεν με ενδιαφερει καν να τον κρινω ποσο καλος ειναι για το επιπεδο του μιας και, κατα την προσωπικη μου αποψη, το επιπεδο της υπολοιπης ομαδας ειναι πολυ ποιο κατω.

Οταν και αν φτασουμε σε καποιο αναλογο επιπεδο τοτε θα αρχισω να εχω και φοβερες απαιτησεις απο τον προπονητη.
Άβαταρ μέλους
Realcon

Δημοσίευση από Realcon »

Για το υπάρχων ρόστερ, θα ήθελα όμως και την καλύτερη δυνατή ενδεκάδα.
Είναι πραγματικά μεγάλος προπονητής! Που θα συμφωνήσω με τον Κατ5, λέγοντας ότι θα τον δω σε δύο χρόνια.
Μέχρι τότε... πρέπει να έχουμε υπομονή και αν μπορούμε λιγότερη μουρμούρα στην κερκίδα.
Άβαταρ μέλους
paokovios1974

Δημοσίευση από paokovios1974 »

Ενας απο τους λογους που εκανα εγγραφη ειναι για να φωναξω και εγω...ΚΑΤΩ ΤΑ ΞΕΡΑ ΣΑΣ ΑΠΟ ΤΟΝ STEVENS
Άβαταρ μέλους
eorptol

Δημοσίευση από eorptol »

Ωραίος συμφωνω
Άβαταρ μέλους
paokovios1974

Δημοσίευση από paokovios1974 »

Ναι ρε συ φιλε ανεβαζω πιεση στο 1400 οταν πεφτω σ αυτον τον ανεκδιηγητο τον καμορα να τον αποκαλει τουριστα.Ποιος? ο υπερασπιστης του Δωδωνη
Άβαταρ μέλους
Sera4

Δημοσίευση από Sera4 »

ευχομαι ο καινουργιος χρονος να σου φερει επιτελους ενα ματαφραστη να μιλας τη μητρικη σου γλωσσα...ουτε τα δικα σου βλαχοαγγλικα μπορω να ακουω αλλο ουτε του κυριακου^2...χωρια που δεν μπορεις να πεις και ακριβως αυτα που θες...
Άβαταρ μέλους
eorptol

Δημοσίευση από eorptol »

paokovios1974 έγραψε:Ναι ρε συ φιλε ανεβαζω πιεση στο 1400 οταν πεφτω σ αυτον τον ανεκδιηγητο τον καμορα να τον αποκαλει τουριστα.Ποιος? ο υπερασπιστης του Δωδωνη
Ποιος το λεει ; Αυτος που ειναι σκουπιδιαρης το πρωί στο δήμο ,και παραγωγός το βράδυ ; Ο επαγγελματίας οπαδός ; Που θυμήθηκε τον ΠΑΟΚ στα 40 ;
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Προπονητικό team”