











+++++++++desperando έγραψε:αυτο που με ενδιαφερει εμενα ειναι η ομαδα να ειναι ετοιμη στα προκριματικα του τσου λου.και επειδη θα εχουμε και το μεγαλο προβλημα με την συμμετοχη στο μουντιαλ αρκετων παικτων θα πρεπει η ομαδα να ειναι οσο το δυνατον πιο δεμενη.
χαχαχαχα καμια σχεση ομως αυτος που λεω εγω με τον big greek striker...δεν εχει ακουστει το ονομα του,, γινεται αρκετη προσπαθεια ωστε να ερθει να γουσταρει και φυσικα να βαλει 15γκολ για πλακα...πολυ αγαπη λεμεεεεε.....danirifle έγραψε:σεντερ φορ που να προσφέρει αγάπη?
έχουμε ήδη τον best greek striker, ο οποίος είναι και πολύ καλό παιδί
δε θέλουμε κι άλλον![]()
![]()
Πάιζει του Vagner του κινέζου; Τί γίνεται, σπάνε συμβόλαια;paokpantou έγραψε:χαχαχαχα καμια σχεση ομως αυτος που λεω εγω με τον big greek striker...δεν εχει ακουστει το ονομα του,, γινεται αρκετη προσπαθεια ωστε να ερθει να γουσταρει και φυσικα να βαλει 15γκολ για πλακα...πολυ αγαπη λεμεεεεε.....danirifle έγραψε:σεντερ φορ που να προσφέρει αγάπη?
έχουμε ήδη τον best greek striker, ο οποίος είναι και πολύ καλό παιδί
δε θέλουμε κι άλλον![]()
![]()
Αγάπη τύπου Vagner Love?paokpantou έγραψε:εχω να πω δυο πραγματακια....ενα οτι η ομαδα θα αποκτησει σιγουρα αμυντικο χαφ αν δεν αποκτησει στοπερ...οπως επισης 100% θα παρουμε σεντερ φορ και μαλιστα σεντερ φορ ικανοτατο που θα προσφερει πολυ αγαπη να ουμε...αυτα τα ολιγα...χρονια πολλα σε ολους!!!
sorry φιλος αλλα τις βλακιες που γραφουν καποιοι στο ιντερνετ μην τις παιρνετε και τις μετριτης,ο συγκεκριμενος επιθετικος αγοραστικε το καλοκαιρι απο κινεζικη ομαδα με πανω απο 7 μυριαpaokpantou έγραψε:εχω να πω δυο πραγματακια....ενα οτι η ομαδα θα αποκτησει σιγουρα αμυντικο χαφ αν δεν αποκτησει στοπερ...οπως επισης 100% θα παρουμε σεντερ φορ και μαλιστα σεντερ φορ ικανοτατο που θα προσφερει πολυ αγαπη να ουμε...αυτα τα ολιγα...χρονια πολλα σε ολους!!!