Μεταγραφές χειμώνα 2013-14

Σχόλια/Κριτική για οτιδήποτε ακούγεται ή γράφεται σχετικά με αγορές πωλήσεις ποδοσφαιριστων στην ομάδα μας...
B&W

Re: Μεταγραφές χειμώνα 2013-14

Δημοσίευση από B&W »

[youtube]H1agAUNZRp0[/youtube]
mpafos4

Δημοσίευση από mpafos4 »

Αν και σε γενικες γραμμες δεν ειμαι ανθρωπος που γκρινιαζει....εχω την αισθηση πως δεν θα ερθει κανενας απο τους δυο-για τον Βελγο φοβαμαι περισσοτερο-....Και αυτο θα ειναι ακομα ενα επικοινωνιακο φαουλ της διοικησης.

Ποσο λαθος ελπιζω να βγω!....
Άβαταρ μέλους
angelheart
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από angelheart »

Συμφωνώ και εγώ οτι αυτό το σενάριο παίζει. Πλην όμως, κάποια πράγματα δεν μπορεί να γίνουν και αλλιώς. Η είδηση έχει δέκα διαφορετικά κανάλια να διαρρεύσει, οπότε δεν ξέρουμε καν από που ξεφύτρωσε. Μπορεί και από την ΑΖ την ίδια (λέω ένα σενάριο). Αυτούς τους φέραμε ουσιαστικά προ τετελεσμένου. Γιατί λοιπόν απλά να μας τον αφήσουν τον παίκτη ; γιατί να μη προσπαθήσουν να βγάλουν κάτι από μια χαμένη υπόθεση ; χαρίζει κανένας σήμερα τίποτα ;(στο ποδόσφαιρο).

Ενδιαφέρον έχει που ΚΑΝΕΝΑΣ δεν έχει ασχοληθεί με τα 700 που ζητούσε ο Εργοτέλης για τον Πελέ, τις "προτάσεις" που είχαν από Ρωσσίες κτλ

Χωρίς να είμαι και σίγουρος, έχω την εντύπωση οτι ο Εργοτέλης έδωσε τον παίκτη στον ΟΣΦΠ για λιγότερα απ' ότι δίναμε εμείς. Βέβαια υπάρχει και το "αξία ανεκτίμητη" (μιλάω ΦΥΣΙΚΑ για τη φιλία των ανδρών Μαρινάκη και "δεν ξέρω και εγώ πως τον λένε". Όχι τίποτα, άλλα μη πάει ο νους σας σε τίποτα πονηράδες).

Αυτά να τα βλέπουν κάποιοι στην ΠΑΕ που ΑΦΗΣΑΝ τον Σαββίδη να εκτεθεί σε διαπραγματεύσεις. Να τα βλέπουν και οι ΑΡΔ που όλο στο Γκαζέτα μας παραπέμπουν τώρα τελευταία, ώστε να σκέφτονται ΔΙΠΛΑ προτού γράψουν κάτι.

ΥΓ : ξέρω ξέρω. Παίρνει καιρό μια κατάθεση ασφαλιστικών μέτρων για συκοφαντική δυσφήμηση. Πως το είχαμε πει ; α ναι. Τραβάει μήνες μέχρι να συγκεντρώσεις τα στοιχεία.
Άβαταρ μέλους
pouthenas

Re: Απ: Μεταγραφές χειμώνα 2013-14

Δημοσίευση από pouthenas »

Μονο που ειπε ο αλλος παρακολουθω χρονια ποδοσφαιρο των ην. Πολιτειων...και εγω με αυτο μεγαλωσα με ομαδα raiden και τον προπονητη να φωναζει touchdown...
Άβαταρ μέλους
ace79grpaok

Δημοσίευση από ace79grpaok »

Γιατι τοση απαισιοδοξία οτι δεν θα κλείσουν?έλεος ρε μάγκες για βγηκε βρώμα είναι κλεισμένοι ,το καλοκαίρι που έκλειναν παίκτες και δεν περνάμε χαμπαρι το ξεχνάτε αφού βγήκαν είναι κλεισμένοι.Με ενα καλό σέντερ φορ είμαστε πολύ καλά .ο ένοχ θά βουλωνει τρύπες πίσω όταν είναι όλη η ομάδα μπροστά και δεν θα τρώμε κόντρες ,ο μαρτεενς στο 4-2-3-1 δεκαρι θα σερβίρει εναν κιλλερ μονο θέλουμε μπροστά.Αισιοδοξία μάγκες οι κινήσεις είναι κινήσεις Στέφενς και όχι της γνωστής παρέας.Φερέ τον Σισέ να γίνει απαλαεα :opaokara: :opaokara: :opaokara: :opaokara:
Άβαταρ μέλους
Realcon

Δημοσίευση από Realcon »

mpafos4 έγραψε:Αν και σε γενικες γραμμες δεν ειμαι ανθρωπος που γκρινιαζει....εχω την αισθηση πως δεν θα ερθει κανενας απο τους δυο-για τον Βελγο φοβαμαι περισσοτερο-....Και αυτο θα ειναι ακομα ενα επικοινωνιακο φαουλ της διοικησης.

Ποσο λαθος ελπιζω να βγω!....
Την είδηση για τους ποδοσφαιριστές την έχει δώσει η ίδια η ΠΑΕ η είναι σενάρια εφημερίδων; Αν είναι το πρώτο, υπάρχει φαουλ. Αν είναι το δεύτερο δεν βλέπω φάουλ, όπως το χαρακτηρίζεις.
Άβαταρ μέλους
Realcon

Δημοσίευση από Realcon »

ace79grpaok έγραψε:Γιατι τοση απαισιοδοξία οτι δεν θα κλείσουν?έλεος ρε μάγκες για βγηκε βρώμα είναι κλεισμένοι ,το καλοκαίρι που έκλειναν παίκτες και δεν περνάμε χαμπαρι το ξεχνάτε αφού βγήκαν είναι κλεισμένοι.Με ενα καλό σέντερ φορ είμαστε πολύ καλά .ο ένοχ θά βουλωνει τρύπες πίσω όταν είναι όλη η ομάδα μπροστά και δεν θα τρώμε κόντρες ,ο μαρτεενς στο 4-2-3-1 δεκαρι θα σερβίρει εναν κιλλερ μονο θέλουμε μπροστά.Αισιοδοξία μάγκες οι κινήσεις είναι κινήσεις Στέφενς και όχι της γνωστής παρέας.Φερέ τον Σισέ να γίνει απαλαεα :opaokara: :opaokara: :opaokara: :opaokara:
Όχι άλλο βάζελο θα σου πουν :opaokara: :opaokara: :opaokara:
Άβαταρ μέλους
ace79grpaok

Δημοσίευση από ace79grpaok »

Realcon έγραψε:
ace79grpaok έγραψε:Γιατι τοση απαισιοδοξία οτι δεν θα κλείσουν?έλεος ρε μάγκες για βγηκε βρώμα είναι κλεισμένοι ,το καλοκαίρι που έκλειναν παίκτες και δεν περνάμε χαμπαρι το ξεχνάτε αφού βγήκαν είναι κλεισμένοι.Με ενα καλό σέντερ φορ είμαστε πολύ καλά .ο ένοχ θά βουλωνει τρύπες πίσω όταν είναι όλη η ομάδα μπροστά και δεν θα τρώμε κόντρες ,ο μαρτεενς στο 4-2-3-1 δεκαρι θα σερβίρει εναν κιλλερ μονο θέλουμε μπροστά.Αισιοδοξία μάγκες οι κινήσεις είναι κινήσεις Στέφενς και όχι της γνωστής παρέας.Φερέ τον Σισέ να γίνει απαλαεα :opaokara: :opaokara: :opaokara: :opaokara:
Όχι άλλο βάζελο θα σου πουν :opaokara: :opaokara: :opaokara:
Εδώ μονο ο φροντηστης της ζελας δεν ήρθε ο Σισέ μας χαλάει? :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Άβαταρ μέλους
Realcon

Δημοσίευση από Realcon »

Στη Μπαστιά θα συνεχίσει την καριέρα του, ο Τζιμπρίλ Σισέ σύμφωνα με δημοσίευμα της "L'Equipe".

Δυστυχώς... Για σενα :lol:
Άβαταρ μέλους
angelheart
Επικοινωνία:

Καλά αυτός δεν έκανε και τατουάζ το τριφύλι ; δεν (τους) είχε πει οτι θα γυρνούσε ΟΠΩΣ-δήποτε ; :lol: :lol: :lol:
Άβαταρ μέλους
PAPA TSIBIKOS

Δημοσίευση από PAPA TSIBIKOS »

Ευτυχώς που δεν τον πήραμε εμείς .
Άβαταρ μέλους
angelheart
Επικοινωνία:

Jucilei
Λοιπόν. Εδώ έχει ένα ρεπορτάζ για το τι γίνεται με το παιδί.
Μετάφραση (από google)
Chances are that 25-year-old midfielder will leave the team this winter. It is a steady demand in the European and Latin American market, in particular, the subject of interest to him last fall showed "Napoli", "Newcastle" and "Sao Paulo". "Anji" is going to get for the midfielder at least 6 million euros.

Αυτά
Dimg4

Δημοσίευση από Dimg4 »

PAPA TSIBIKOS έγραψε:Ευτυχώς που δεν τον πήραμε εμείς .
Καλα λες, δεν εχουμε αναγκη απο παιχταραδες σεντερ φορ
Άβαταρ μέλους
GiorgosAtha

Μεταγραφές χειμώνα 2013-14...

Δημοσίευση από GiorgosAtha »

Μετά το μελαψό "Πελοποννήσιο Άτι" που έρχεται καλπάζοντας από το America... Η ομάδα πιστεύω -και προβλέπω- ότι θα κάνει άλλη μια μεταγραφή. Αυτή του επιθετικού-killer -αν αποκρυπτογραφήσουμε τις δηλώσεις του coach περί προβλήματος στο γκολ και την αποδέσμευση του Necid-. Οπότε κατά πάσα πιθανότητα η 11αδα θα είναι Γλύκος - Τζαβέλλας, Κατσούρανής, Vitor, Κίτσιου - Enoh, Τζίολης - Stoch, Martens, Lucas - Μεταγραφή*.

*Εγώ -ως ρεαλιστής (αλλιώς θα ζήταγα τον Cavani)- θέλω έναν από τους εξής 2
http://www.transfermarkt.co.uk/en/orlan ... 64535.html
http://www.transfermarkt.co.uk/en/carlt ... _3179.html
Δεν υπάρχει κάποιος να τους προτείνει στην ΠΑΕ; :twisted: :twisted: :twisted: :twisted:
:opaokara: :opaokara: :opaokara: :opaokara: :opaokara: :opaokara: :opaokara:
Άβαταρ μέλους
ARMY

Δημοσίευση από ARMY »

obanebane έγραψε:Αυτον τον εχει κλεισει ο ΠΑΟΚ κορινθου αλλα δεν εχει να του βγαλει τα εισητηρια για να ερθει απο αμερικη.
Δεν νομίζω να υπάρχει ακόμη ο ΠΑΟΚ Κορίνθου.
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Μεταγραφολογία”