Μεταγραφές χειμώνα 2013-14
Re: Μεταγραφές χειμώνα 2013-14
Πολύ σημαντικές πληροφορίες, σου αξίζουν μπράβο για την ενημέρωση και εφόσον ισχύουν, που δεν έχω λόγο να σε αμφισβητώ, και έχει κλείσει ο παίκτης από σκάουτινγκ τότε πράγματι θα είναι η πρώτη σοβαρή προσθήκη στην ομάδα ως αποτέλεσμα της οργάνωσης του τμήματος σκάουτινκ. Δείχνει να αλλάζει εποχή το σκάουτινγκ της ομάδας και χαίρομαι για αυτό. Επίσης από τα μηνύματα του φαίνεται αγχωμένος, ψαρωμένος και μάλλον κάνει μεγάλη γκάφα που αποκαλύπτει την συμφωνία. Καλά θα κάνουμε εμείς όμως να τον υποδεχθούμε όπως πρέπει στην οικογένεια του ΠΑΟΚ ώστε να προσαρμοστεί εύκολα και να αποδώσει γρήγορα αυτά που μπορεί.Χωρικός έγραψε:επειδή παρακολουθώ φανατικά ποδόσφαιρο των Ην. Πολιτειών, καλά θα κάνετε αν δεν γνωρίζετε κάτι να μην το κοροιδεύετε. Ο Ρόμπερτς, αν όντως έρθει, θα αφήσει εποχή στην Ελλάδα και στην Ευρώπη. Τέτοιο εξτρέμ δεν υπάρχει σίγουρα στην σουπερ λιγδα. Σε ένα εξάμηνο θα λέμε βαλε του ρήτρα 20 μύρια και ας τον να παει στη Ρεαλ.Είμαι πολύ χαρούμενος που η ομάδα επιτέλους έχει ανοιχτεί σε όλο τον κόσμο και χτυπάει ταλέντα , πριν καν τα μυριστούν τα μεγάλα ΕΥρωπαικά κλαμπ. Δουλεύει και τα δύο πόδια, αλλα κατα βάσει είναι αριστεροπόδαρος. Παίζει στο φτερό αριστερά , δεκάρι και δεύτερος εξτρέμ. Μεγάλο του προσόν είναι η ταχύτητά του, η κοφτή τρίπλα του , και έχει έφεση στην κάθετη πάσα. Έχει ΕΛληνικές ρίζες, καθώς κατάγεται απ'την Πελοπόννησο μετανάστης τρίτης γενιάς. Στο περσινό πρωτάθλημα, είχε 9 γκολ και 16 ασιστ.

ωχ παιδιά... ζητώ συγνώμη αλλα χριστουγεννιάτικη τρολιά ήταν.. δεν τον ξέρω φυσικά.. ελπίζω να μη θυμώσατε αλλά είπα να το γράψω μήπως τσιμπήσει κανας αρδ που μας διαβάζει και το δούμε σε αποκλειστικό άρθρο. και πάλι συγνώμη
Εμένα με ένα γρήγορο ψάξιμο μου έβγαλε αυτό. Πελλοπονήσιο δεν τον λες...http://www.marygrovemustangs.com/roster/7/4/166.php
γιατί το λες; είχα έναν τέτοιο στο στρατό. απ'τη Σπάρτη ήταν!zissos έγραψε:Εμένα με ένα γρήγορο ψάξιμο μου έβγαλε αυτό. Πελλοπονήσιο δεν τον λες...http://www.marygrovemustangs.com/roster/7/4/166.php

Χωρικέ εγώ πάντως τσίμπησα αλλά πλέον μου έδωσες και λόγο αμφισβήτησηςΧωρικός έγραψε:ωχ παιδιά... ζητώ συγνώμη αλλα χριστουγεννιάτικη τρολιά ήταν.. δεν τον ξέρω φυσικά.. ελπίζω να μη θυμώσατε αλλά είπα να το γράψω μήπως τσιμπήσει κανας αρδ που μας διαβάζει και το δούμε σε αποκλειστικό άρθρο. και πάλι συγνώμη

Ελπίζω όμως να δούμε σύντομα κάποια σημαντική προσθήκη παίκτη από σκάουτινγκ στην ομάδα.
- Metagrafakias
αρα κατα την αποψη σας το καλοκαιρι να παρουμε 10 δανεικους( μην καταξοδευτουμε) και βλεπουμε ποσοι θα μας κανουνε και αν δεν μας κανουνε να παρουμε αλλους 10 μηπως και μας βγει κανεις...ο ΠΑΟΚ δεν ειναι δοκιμαστης παικτων,ο ΠΑΟΚ πρεπει να παιρνει ετοιμους παικτες να τους αγοραζει οπως κανουν ολες οι σοβαρες ομαδες που θελουν να παρουν πρωταθλημα και αν δεν βγουνε μερικοι δεν πειραζει,παιρνεις αλλους...παντα μιλαμε σε λογικα πλαισια και ποσα....δλδ αν τωρα με επενδυτη που μας μιλαει για ροναλντινιο,ντρογμπα κλπ φοβομαστε να παρουμε το ρισκο στα 800 του ενο και πρεπει πρωτα να ερθει δανεικος να δοκιμαστε και βλεπουμε τι να πω????ομαδα με δανεικους δεν γινετε θα το λεω ωσπου να πεθανω...και απο την στιγμη που αυτο το πλανο δεν μας εχει βγει μεχρι τωρα απορω γιατι το συνεχιζουμε???
Αυτον τον εχει κλεισει ο ΠΑΟΚ κορινθου αλλα δεν εχει να του βγαλει τα εισητηρια για να ερθει απο αμερικη.
Από τα ρεπορτάζ των τελευταίων ωρών βγαίνει ότι η έρχονται ελεύθεροι η το καλοκαιρι... ( Μαρτενς κ ενο) .. Ελπίζω να δώσουμε κανά euro .. Γιατί οι Ολλανδοί κορόιδα δεν είναι...
Χωρικός έγραψε:ωχ παιδιά... ζητώ συγνώμη αλλα χριστουγεννιάτικη τρολιά ήταν.. δεν τον ξέρω φυσικά.. ελπίζω να μη θυμώσατε αλλά είπα να το γράψω μήπως τσιμπήσει κανας αρδ που μας διαβάζει και το δούμε σε αποκλειστικό άρθρο. και πάλι συγνώμη

- Μπαρκαρούτσος
Ευτυχώς που διάβασα αυτό το σχόλιο..Χωρικός έγραψε:ωχ παιδιά... ζητώ συγνώμη αλλα χριστουγεννιάτικη τρολιά ήταν.. δεν τον ξέρω φυσικά.. ελπίζω να μη θυμώσατε αλλά είπα να το γράψω μήπως τσιμπήσει κανας αρδ που μας διαβάζει και το δούμε σε αποκλειστικό άρθρο. και πάλι συγνώμη
Δεν πολυψάρωσα, για να πω την αλήθεια.. Θα έγραφα "Ελπίζω να μην trollάρεις", γιατί πρώτη φορά είδα κάποιον να λέει "Παρακολουθώ φανατικά αμερικανικό ποδόσφαιρο!"..
che4 έγραψε:Χωρικός έγραψε:ωχ παιδιά... ζητώ συγνώμη αλλα χριστουγεννιάτικη τρολιά ήταν.. δεν τον ξέρω φυσικά.. ελπίζω να μη θυμώσατε αλλά είπα να το γράψω μήπως τσιμπήσει κανας αρδ που μας διαβάζει και το δούμε σε αποκλειστικό άρθρο. και πάλι συγνώμη
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()

stelyk έγραψε:che4 έγραψε:Χωρικός έγραψε:ωχ παιδιά... ζητώ συγνώμη αλλα χριστουγεννιάτικη τρολιά ήταν.. δεν τον ξέρω φυσικά.. ελπίζω να μη θυμώσατε αλλά είπα να το γράψω μήπως τσιμπήσει κανας αρδ που μας διαβάζει και το δούμε σε αποκλειστικό άρθρο. και πάλι συγνώμη
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()