Μεταγραφές χειμώνα 2013-14
- Μπαρκαρούτσος
Re: Μεταγραφές χειμώνα 2013-14
ζουσιλει με 4 εκ?παρτε τον ρεεε και με 3 μπορουμε αν θελουμε.και τους δινουμε και κατσε!!!
αντε ρε αμα ειναι να τα σκευτομαι εγω τι κανετε ρε τσιστιακοφ?

αντε ρε αμα ειναι να τα σκευτομαι εγω τι κανετε ρε τσιστιακοφ?

- Metagrafakias
λοιπον απ'οτι καταλαβα...παιρνουμε τον μαρτενς αλλα απο το καλοκαιρι διοτι περιμενουμε να μεινει ελευθερος και τον ενοχ δανεικο...μαλιστα...παλι τα ιδια με δανεικους και ελευθερους...δυστυχως λυπαμαι πολυ που το λεω αλλα ταβανι 2η θεση....δεν ξερω αλλα δεν πιστευω να μην συμφωνειτε μαζι μου....ο ΠΑΟΚ θελει παιχταραδες για να χτυπησει πρωταθλημα και δικους του οχι δανεικους!!!τα σκας φιλε σαβιδη και τους παιρνεις...με τσιγγουνιες και μεγαλα λογια δεν @@@ κανεις...λυπαμαι που το λεω...ας ελπισω να φερει 3 παιχταραδες τωρα τον ιανουαριο που να μας ανηκουν.....
- Aigle_Noir
Metagrafakias έγραψε:λοιπον απ'οτι καταλαβα...παιρνουμε τον μαρτενς αλλα απο το καλοκαιρι διοτι περιμενουμε να μεινει ελευθερος και τον ενοχ δανεικο...μαλιστα...παλι τα ιδια με δανεικους και ελευθερους...δυστυχως λυπαμαι πολυ που το λεω αλλα ταβανι 2η θεση....δεν ξερω αλλα δεν πιστευω να μην συμφωνειτε μαζι μου....ο ΠΑΟΚ θελει παιχταραδες για να χτυπησει πρωταθλημα και δικους του οχι δανεικους!!!τα σκας φιλε σαβιδη και τους παιρνεις...με τσιγγουνιες και μεγαλα λογια δεν @@@ κανεις...λυπαμαι που το λεω...ας ελπισω να φερει 3 παιχταραδες τωρα τον ιανουαριο που να μας ανηκουν.....
Φυσικά και διαφωνώ μαζί σου! Αν δηλαδή τα σκάγαμε τώρα για να έρθουν με μεταγραφή θα ήταν παικταράδες ενώ αν περιμένουμε να έρθει ο πρώτος ελεύθερος μετά απο 6 μήνες και ο δεύτερος αφου πρώτα έχει δοκιμαστεί, οι παίκτες είναι ανίκανοι και ο Σαββίδης τσιγγούνης;;; Και μάλιστα με το πρωτάθλημα να έχει κριθεί κιόλας; Ε,όχι φίλε μου, η λογική σου είναι 100% νεόπλουτου που δε θα αργήσει να βουλιάξει πάλι οικονομικά...
Sent from my Lumia using Tapatalk
κπ πραγματα είναι σχετικα....π.χ και οι ροπμερτο και καμπελ δανεικοι είναι αλλα η προσφορα τους τεραστια...
φυσικα καλο είναι να υπαρχει η δυνατοτητα ν αποκτηθουν όπως και να χεις σταθερες στην ομαδα που εμεις εχουμε ελαχιστες
φυσικα καλο είναι να υπαρχει η δυνατοτητα ν αποκτηθουν όπως και να χεις σταθερες στην ομαδα που εμεις εχουμε ελαχιστες
Re: Απ: Μεταγραφές χειμώνα 2013-14
Ρε μεγαλε κατσε να γινουν οι κινησεις και μετα κραζεις υποθεσεις κανεις τωραMetagrafakias έγραψε:λοιπον απ'οτι καταλαβα...παιρνουμε τον μαρτενς αλλα απο το καλοκαιρι διοτι περιμενουμε να μεινει ελευθερος και τον ενοχ δανεικο...μαλιστα...παλι τα ιδια με δανεικους και ελευθερους...δυστυχως λυπαμαι πολυ που το λεω αλλα ταβανι 2η θεση....δεν ξερω αλλα δεν πιστευω να μην συμφωνειτε μαζι μου....ο ΠΑΟΚ θελει παιχταραδες για να χτυπησει πρωταθλημα και δικους του οχι δανεικους!!!τα σκας φιλε σαβιδη και τους παιρνεις...με τσιγγουνιες και μεγαλα λογια δεν @@@ κανεις...λυπαμαι που το λεω...ας ελπισω να φερει 3 παιχταραδες τωρα τον ιανουαριο που να μας ανηκουν.....
Αυτα τα στραβοστομικα και τα νεοπλουτιστικα μας φαγανε
Τετοιου ειδους μρταγραφες δεν σε εξαδφαλιζουν ουτε στο footbsll manager
Και με τα δοκαρια στημενα υπερ του γαβρου
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος eorptol την Πέμ 26 Δεκ 2013, 12:24, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Καθε τοσο κ ενας μεταγραφακιας.
Κανενα ινσαηντ ινφορμεσιο δεν εχεις εσυ?
Κανενα ινσαηντ ινφορμεσιο δεν εχεις εσυ?
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος barlow4 την Πέμ 26 Δεκ 2013, 12:55, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Πολύ καλές κινήσεις οι Μάρτενς και Ενόχ.
Και επιτέλους ξένοι.
Χρονιά πολλά
γαμώ τον πειραιά

Και επιτέλους ξένοι.
Χρονιά πολλά
γαμώ τον πειραιά

- ace79grpaok
Εγώ πιστεύω οτι θα έρθουν και οι 2 τον Γενάρη με ενα μικρο αντίτιμο στην αζ ο μαρτινς θα ερθει απο τώρα και ο ενοχ με 800000οψιον δεν την λες και μεγάλη,με ενα καλό σέντερ φορ και ενα σέντερ μπακ είμαστε καλά.με ενοχ να καλύπτει πίσω δεν θα τρώμε κόντρα επιθέσεις με μαρτινς 10αρι στο 4-2-3-1 να σερβιρει θα ανέβει πολύ η αποτελεσματικότητα μας .ΠΑντως το ευχαριστο είναι οι ο χουμπ κανει τις επιλογές και περιμένω και σέντερ φορ απο εκείνα τα μέρη.Ο μαρτεενς θα κανει παπάδες εδώ εχει 10 ασσίστ στην Ολλανδία στην σούπερ κλίκα δεν θα φτουρισει?ο ένοχος πάντως ξέρει και μπαλιτσα δεν είναι βιτολο
- zarathustra79
Θέλει όμως και μια σεντεφοράκλα η ομάδα. Δημιουργικά δεν υπήρχε τόσο μεγάλο πρόβλημα, κατά μέσο όρο ο παοκ έκανε πάνω από 10 προσπάθειες για γκολ, το ζόρικο ήταν τα τελειώματα. Το ανέφερε κ ο στέηβενς στη συνέντευξη του στο παοκ τιβι. Όπως επίσης και αμυντικά, πιστεύω οτι είναι λογικό να δημιουργούνται ρήγματα όταν η ομάδα είναι στημένη τόσο ψηλά. Εϊναι ζήτημα προσανατολισμού κ όχι παικτών. Πχ κ η σάλκε το καλοκαίρι πάθαινε εντελώς τα ίδια, μπορούσες εύκολα να πλησιάσεις με μια αντεπίθεση την περιοχή της, σου έβγαζε όμως 20 τελικές στο παιχνίδι της.
- Metagrafakias
πεσατε ολοι να με φατε οκ!!!επειδη ειπα την γνωμη μου...δεν εβγαλα κανεναν απο τους 2 παικτες αμπαλους ισα ισα ειναι πολυ καλοι εμενα δεν μου αρεσει η στρατηγικη που ακολουθει η ομαδα στις μεταγραφες....δλδ παιρνω δανεικο τον δοκιμαζω και αν μου κανει τον αγοραζω....εχουμε παρει μεχρι τωρα δανεικους ολισε,νετσιντ,στοχ,νινη,καμαρα,σιντεφελεντ και δεν μας βγηκε κανενας εχω αδικο???απο την αλλη αυτους που τους αγορασαμε αν και μικροτερα ονοματα λουκας,βιτορ μας βγηκαν....μια αποψη δικια μου εκφραζω δεν κραζω κανεναν χαλαρωστε λιγο....
- PAOK_Antarctica
Δηλαδή τον Σίφο, αν τον αγοράζαμε και δεν τον παίρναμε δανεικό θα ήταν καλύτερος?
Και ο Ενόχ αν τον αγοράσουμε θα παίξει καλύτερη μπάλα απ' ότι αν τον πάρουμε δανεικό?
Δεν καταλαβαίνω την λογική σου.
Και ο Ενόχ αν τον αγοράσουμε θα παίξει καλύτερη μπάλα απ' ότι αν τον πάρουμε δανεικό?
Δεν καταλαβαίνω την λογική σου.