33.Στέφανος-Κλάους Αθανασιάδης
-
john4serres
Re: 33.Στέφανος-Κλάους Αθανασιάδης
πολυ αντιποδοσφαιρο ο κλαους και δεν μ αρεσει καθολου προσωπικα ...
Μπραβο για το γκολ σημερα γενικα δεν εισαι στα καλυτερα σου οποτε ας ελπισουμε σε ανακαμψη με την νεα χρονια
- Ekatnetworkltd
Δεν ξέρω αλλά δεν πατάς πολύ περιοχή,σαν να καταναλώνεται στο αμυντικό κομμάτι της ομάδας!Δεν είμαι προπονητής αλλά πρέπει να εχει παραπάνω ρόλο με τον HUUB από ότι με άλλους προπονητές του παρελθόντος!Και να μην μπορεί να κάνει την περσινή χρονιά!Που μόνο αυτος έβαζε γκόλ!
Sent from my iPad using Tapatalk HD
Sent from my iPad using Tapatalk HD
Ο οποίος Σάντος, τον έχει καλέσει σε παιχνίδια με την Εθνική. Το θέμα είναι αποκλειστικά δικό του.mpafos4 έγραψε:Ο οποιος Σαντος,εχει βασικο στην εθνικη,τον Τζιωλη.....διαλεγεις και παιρνεις!zissos έγραψε:Εμείς πολλά μπορεί να λέμε, αλλά ο Σάντος τον έστελνε στις Σέρρες
Επίσης να πω ότι ο Σάντος και ο Στέφενς ξεχωρίζουν Τζιώλη κι αυτός παίζει βασικός.
- kataramenos5
Χρονια πολλα με υγεια και delete το τελευταιο εξαμηνο του 2013!!!
βασικα ολο το 2013...τον αθανασιαδη τον χασαμε στα τελη του 2012...stelyk έγραψε:Χρονια πολλα με υγεια και delete το τελευταιο εξαμηνο του 2013!!!
Κλαους αγορινα μου απ αυτά που βλέπω απο σένα συμπεραίνω ότι δουλέυεις , και πολύ μάλιστα..
Είναι θέμα χρόνου να σου βγουν και μέσα στο παιχνίδι καμια φορά η δουλειά βγαίνει κάπως ετεροχρονισμένα ..
Γνώμη μου είναι πως θα σαι και μετα το γενάρη ο βασικος φορ του ΠΑΟΚ, με τις μεταγραφές θα κάνει και η υπόλοιπη ομάδα αυτά που πρέπει πλέον και θα χεις το ρόλο που σου αρμόζει ΠΑΣΤΕΛΩΤΗΣ , δε θα περιμένουμε απο σένα να κερδίσεις μπάλες για να κάνουμε επίθεση επιτέλους.
Είναι θέμα χρόνου να σου βγουν και μέσα στο παιχνίδι καμια φορά η δουλειά βγαίνει κάπως ετεροχρονισμένα ..
Γνώμη μου είναι πως θα σαι και μετα το γενάρη ο βασικος φορ του ΠΑΟΚ, με τις μεταγραφές θα κάνει και η υπόλοιπη ομάδα αυτά που πρέπει πλέον και θα χεις το ρόλο που σου αρμόζει ΠΑΣΤΕΛΩΤΗΣ , δε θα περιμένουμε απο σένα να κερδίσεις μπάλες για να κάνουμε επίθεση επιτέλους.
- ΑποστόληςΑ
+1Sera4 έγραψε:βασικα ολο το 2013...τον αθανασιαδη τον χασαμε στα τελη του 2012...stelyk έγραψε:Χρονια πολλα με υγεια και delete το τελευταιο εξαμηνο του 2013!!!
- BarbaBarbAntonis
Το παιχνίδι που θέλεις (εγωιστικά) να παίζεις, δεν ταιριάζει στη δύναμή σου, η οποία είναι ελάχιστη.
Δεν είσαι ο Μούσλι ο ταύρος, να κρατάς με πλάτη τον αντίπαλο και να μοιράζεις δεξιά-αριστερά τη μπάλα.
Άσε λοιπόν να σου-ξου-μου-ξου και κάνε αυτό που ξέρεις καλύτερα:
χωνευτός μέσα στην άμυνα, να πετάγεσαι σαν εμετός και να σπρώχνεις τη μπάλα στα δίκτυα.
Όλα τα υπόλοιπα που έχεις στο μυαλό σου, θέλουν:
α. δυνατό σώμα
β. τεχνική κατάρτιση
Το α) μπορείς να το αποκτήσεις αν θέλεις, αρκεί αντί να τριγυρίζεις να κλειστείς σε ένα γυμναστήριο με επαγγελματία δάσκαλο.
Το β) θέλει τρελή προπόνηση πέραν της προπόνησης της ομάδος.
Tip:Τα τατουάζ δεν τρομάζουν κανέναν αμυντικό. Το βλέμα τρομάζει. Το ξερόσουτο τρομάζει. Το άλμα που γκρεμίζει τοίχο. Το κατέβασμα της μπάλας από ψηλά, όταν έχεις τον αμυντικό στην πλάτη.
Φτιάξ' τα. Μην περιμένεις. Ο ΠΑΟΚ δεν μπορεί να σε περιμένει άλλο.
Δεν είσαι ο Μούσλι ο ταύρος, να κρατάς με πλάτη τον αντίπαλο και να μοιράζεις δεξιά-αριστερά τη μπάλα.
χωνευτός μέσα στην άμυνα, να πετάγεσαι σαν εμετός και να σπρώχνεις τη μπάλα στα δίκτυα.
α. δυνατό σώμα
β. τεχνική κατάρτιση
Το α) μπορείς να το αποκτήσεις αν θέλεις, αρκεί αντί να τριγυρίζεις να κλειστείς σε ένα γυμναστήριο με επαγγελματία δάσκαλο.
Tip:Τα τατουάζ δεν τρομάζουν κανέναν αμυντικό. Το βλέμα τρομάζει. Το ξερόσουτο τρομάζει. Το άλμα που γκρεμίζει τοίχο. Το κατέβασμα της μπάλας από ψηλά, όταν έχεις τον αμυντικό στην πλάτη.
Ωραια τα ειπες!gpap έγραψε:Το παιχνίδι που θέλεις (εγωιστικά) να παίζεις, δεν ταιριάζει στη δύναμή σου, η οποία είναι ελάχιστη.
α. δυνατό σώμα
β. τεχνική κατάρτιση