14.Δημήτρης Σαλπιγγίδης
Re: 14.Δημήτρης Σαλπιγγίδης
ειδες που σε ξεμπερδεψα; απο την αρχη εγω αυτο λεω,οτι δεν εχει να κανει με το αγωνιστικο.
τωρα τι ατακες λεει ο καθενας δεν ξερω, αποψεις ειναι αυτες, ρωτα αυτους πους τις λενε.
αν δεν με απατα η μνηνη μου παντως, εξω οι ρουφιανοι του γουμενου του γιαννη.
τωρα τι ατακες λεει ο καθενας δεν ξερω, αποψεις ειναι αυτες, ρωτα αυτους πους τις λενε.
αν δεν με απατα η μνηνη μου παντως, εξω οι ρουφιανοι του γουμενου του γιαννη.
Μάλλον κάπου χάσαμε την μπάλα! Σ' όλο τον κόσμο τα συμβόλαια έχουν ξεφύγει! Είναι επιτυχία που δεν έχουμε ακριβά συμβόλαια! Μην ξεχνάμε πως ήρθε με τα μισά από όσα του έδινε ο βάζελος και οι γερμανοί (είχε πρόταση,δεν θυμάμαι ομάδα). Δηλαδή στην Ρεάλ που κόστισε ο Μπέιλ περισσότερα από τον Ρονάλντο τι λενε? Πόσο προσφέρει ο καθένας? Το θέμα είναι ότι ας αφήσουμε τα συμβόλαια στην διοίκηση που είναι η δουλειά της και ας επικεντρωθούμε εμείς στην δικιά μας δουλειά που είναι η στήριξη και όχι η αποδοκιμασία! Στο φινάλε υπάρχει προπονητής που τον βάζει να παίξει! Άρα όλοι εσείς που τον κράζετε την επόμενη φορά να κράξετε και τον Στέφενς που τον έβαλε!
Δε με ξεμπερδεψες. Ποτε δεν ημουν μπερδεμενος φιλε μου και ποτε δεν ειχα επιλεκτικη μνημη. Ουτε δεχομουν μονο αυτα που με συμφεραν.
μην το πας επι προσωπικου, δεν σε εθιξα σε καμμια φαση. δεν εχω κανενα προβλημα μαζι σου και δεν με ενδιαφερει να αποκτησω.
μιλαμε για τον κοντο , οχι για το αν εσυ προσωπικα εισαι καλος/κακος/εντιμος/αγιος η οτιδηποτε.
μιλαμε για τον κοντο , οχι για το αν εσυ προσωπικα εισαι καλος/κακος/εντιμος/αγιος η οτιδηποτε.
Σωστος....Με αλλα λογια εμεις που τον δεχθηκαμε και αποτελουμε την πλειοψηφια,τουλαχιστον στο γηπεδο,ειμαστε ανηθικοι και πασχουμε απο Αλτσχαϊμερ...univ1 έγραψε:βρε καταλαβαινω, αλλα και χρυσο παπουτσι να παρει αυτα που ειναι να ακουσει θα τ ακουει, δεν παιζει ρολο αν βαζει γκολ η οχι.
Ειναι θεμα ηθικης και..μνημης.
μην αρχιζετε παλι ο καθενας ας εκφράζεται όπως νοιωθει σε λογικα πλαισια και μακαρι να παρουμε φορακλα γιατι ειδικα φετος ο σαλπι δε βλέπεται...
ρε φιλε ο καθενας οριζει την δικη του ηθικη και οσον αφορα την μνημη , εγω διαλεγω να θυμαμαι.
Πρεπει δηλαδη ντε και καλα επειδη δεν αποδεχομαι τον κοντο στον ΠΑΟΚ, να σε χαρακτηρισω καπως με το στανιο;
Δεν το κανω αυτο ρε φιλε.
Πρεπει δηλαδη ντε και καλα επειδη δεν αποδεχομαι τον κοντο στον ΠΑΟΚ, να σε χαρακτηρισω καπως με το στανιο;
Επειδη,λοιπον,ανηκεις στο 99%-ειναι προφανες απο αυτα που γραφεις-θα σου αναφερω ενα περιστατικο που συνεβη στο γηπεδο...Othin έγραψε:mpafos4 έγραψε: θαυμαζω ολους αυτους που διακριθηκαν και εφτασαν να παιζουν σε τοσο υψηλο επιπεδο γιατι χρειαστηκε πολυς κοπος και πολυς πονος κατι για το οποιο το 99% ολων οσων κραζουν....ουτε καν το προσπαθησε....
Αν μη τι άλλο είναι υποτιμητικό για χιλιάδες σκληρά εργαζόμενους αγρότες, κτηνοτρόφους, γιατρούς, επιστήμονες κ.ο.κ. που είτε μοχθούν χειρωνακτικά είτε ξοδεύουν άπειρες ώρες στη μελέτη και προσφέρουν στο κοινωνικό σύνολο σαφώς περισσότερα από τον κάθε αθλητή, εισπράτοντας κλάσμα των αποδοχών του.
Ουσιαστικά οι ποδοσφαιριστές είναι οι πρωταγωνιστές - διασκεδαστές σε ένα θέαμα που δεν απαιτεί καμία ιδιαίτερη παιδεία ή κουλτούρα από τους θεατές. Γι αυτό και προσελκύει ανθρώπους κάθε ηλικίας και επιπέδου και τους ενώνει στην υποστήριξη της κοινής ομάδας. Το ποδόσφαιρο συνέπαιρνε τον κόσμο και όταν ήταν εντελώς ερασιτεχνικό. Τα αθλητικά προσόντα του ποδοσφαιριστή (αποτέλεσμα εντατικής προπόνησης) δεν άλλαξαν τίποτα όσον αφορά στις συγκινήσεις, την ταύτιση των θεατών με την ομάδα τους και τους συμβολισμούς που της αποδίδονται, ούτε και προσέλκυσαν νέους θεατές.
Το να αμείβεται λοιπόν ο κάθε Σαλπιγγίδης με τόσα χρήματα επειδή κάνει «σκληρή προπόνηση», είναι όντως πρόκληση και θα πρεπε να γίνεται κατανοητή η κάθε αντίδραση οπαδού (πάντα εντός ορίων), που πιστεύει πως παρότι έκανε μια οικονομική θυσία πέρα από τις δυνάμεις του από παθολογική αγάπη για το εύπορο πλέον ίνδαλμά του, εισέπραξε αχαριστία.
Φυσικά δεν είναι μόνον ο συγκεκριμένος που παίρνει τόσα χρήματα, απλά είναι ο μόνος που είχε τόσο ιδιαίτερους δεσμούς με τους οπαδούς.
Το αν τα αξίζει ρεαλιστικά, κρίνεται από το αν αποδίδει και ανάλογα σε σχέση με τους υπόλοιπους συμπαίκτες του.
Δεν υποστηρίζω τις ακραίες αντιδράσεις κατά του παίκτη, αλλά δεν πιστεύω πως πρέπει να δικαιολογούμε και τα πάντα προκειμένου να τις αποτρέψουμε.
Εξάλλου, ο ίδιος (επιβεβαιώνοντας τον αυτοκαταστροφικό - κατά την γνώμη μου - χαρακτήρα του) δηλώνοντας «επαγγελματίας» (άλλη μια άστοχη δήλωση) αφαίρεσε ουσιαστικά από τον εαυτό του την επίκληση «ψυχολογικών» προβλημάτων για την μειωμένη απόδοση.Ο «επαγγελματίας» δεν επηρεάζεται ούτε από την εμψύχωση του κοινού ούτε από την αδιαφορία ή αποδοκιμασία (επαναλαμβάνω όχι τα «πεσίματα» και τις χυδαίες ύβρεις).
Ήμουν και είμαι ανεκτικός απέναντί του κυρίως επειδή πιστεύω πως πληρώνει περισσότερο από ό,τι πρέπει για τα σφάλματά του, αλλά μην υπερβάλλουμε κιόλας εις το όνομα την όποιας ελπίδας αναγέννησής του.
Δεν θυμαμαι με ποιον παιζαμε απλα θυμαμαι τον Ιβιτς να βγαινει απεναντι στον τερματοφυλακα και να πλασαρει αουτ ενω διπλα του ηταν συμπαικτης του-αν δεν κανω λαθος ηταν ο Μουσλιμοβιτς-.Τοτε σηκωνεται ενας διπλα μου και βριζει τον Ιβιτς γιατι δεν εδωσε πασα....Οταν του ειπα πως δεν τον ειδε,με κοιτουσε σαν χαζος!...Γιατι,φιλε μου,οταν εχει 185-190 σφυγμους...ΔΕΝ ΒΛΕΠΕΙΣ!!!Και για να αντεχεις σε τετοιες πιεσεις πρεπει να χυσεις πολυ ιδρωτα,πραγμα που απαιτει και κοπο και πονο και πολλες παραπλευρες θυσιες!!
Επισης,κανεις μεγαλογιατρος,μεγαλοδικηγορος,μεγαλοαγροτης,μεγαλοκτηνοτροφος,μεγαλοεπιστημονας,δεν βγαζει λιγοτερα απο εναν μεγαλοποδοσφαιριστη.Ασε που οι περισσοτεροι απο αυτους-ειδικα γιατροι,δικηγοροι- ΕΚΜΕΤΑΛΛΕΥΟΝΤΑΙ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ!!!!
Και κατι ακομα....κανεις τους δεν ειναι επαγγελματιας με την στενη εννοια του ορου.ΚΑΝΕΙΣ!Γιατι εαν ηταν δεν θα εκλαιγαν σαν μικρα παιδια εαν εχαναν ενα τροπαιο ουτε θα πανηγυριζαν σαν χαζοι για καποιο αλλο!
Τελος,επειδη βλεπω πως εχεις παει το θεμα στην κοινωνικοπολιτικη διασταση του,θα σου πω πως ειναι απο τα ελαχιστα "επαγγελματα" που η δοξα...τα λεφτα....και γενικα ολο αυτο που συνοδευει εναν αθλητη εχουν ημερομηνια ληξης τα 35,αντε 40 χρονια!Και πιστεψε με ειναι πολυ μεγαλο το σοκ που περνανε ολοι αυτοι,ειδικα τον πρωτο καιρο!....
Ολιγον τι Τσοχατζοπουλο μου θυμιζει αυτο που λες περι ηθικης!......univ1 έγραψε:ρε φιλε ο καθενας οριζει την δικη του ηθικη και οσον αφορα την μνημη , εγω διαλεγω να θυμαμαι.
Παντως και εγω διαλεγω να θυμαμαι και επισης να συγχωρω!
ΥΓ.Με εχεις χαρακτηρισει,ηδη!
Καλά είχαμε ηρεμήσει από αυτό. Χάρη κυρίως στους «αντί» που για κάμποσο διάστημα έβαλαν την ομάδα από πάνω (θέλω να πιστεύω) και δεν αντιδρούσαν στο - αδικαιολόγητο πολλές φορές - χειροκρότημα στον Μήτσο. Μέχρι τη Νέα Σμύρνη που βαρέθηκαν να είναι τα καλά παιδιά, βρέθηκε και η αφορμή με τη χειρονομία και γυρίσαμε στα παλιά.
Κι εσύ ρε Μήτσο, αδιόρθωτος. Το πρώτο και μεγαλύτερο (μήν πω και το μοναδικό) λάθος σου ήταν το «σσσς» στην κερκίδα, δεν έμαθες ακόμη ότι όσοι τα βάζουνε με το πλήθος, τρώνε το κεφάλι τους; Αλλά άμα ήξερες να γλείφεις τον λαό, θα ήσουνα πολιτικός κι αν ήσουν πολιτικός σιγά μην επέλεγες να γυρίσεις στον ΠΑΟΚ. Σε καμιά Λεβάντε θα ήσουνα, παρέα με τον Λουκά, με λιγότερα λεφτά και το κεφάλι σου ήσυχο.

Κι εσύ ρε Μήτσο, αδιόρθωτος. Το πρώτο και μεγαλύτερο (μήν πω και το μοναδικό) λάθος σου ήταν το «σσσς» στην κερκίδα, δεν έμαθες ακόμη ότι όσοι τα βάζουνε με το πλήθος, τρώνε το κεφάλι τους; Αλλά άμα ήξερες να γλείφεις τον λαό, θα ήσουνα πολιτικός κι αν ήσουν πολιτικός σιγά μην επέλεγες να γυρίσεις στον ΠΑΟΚ. Σε καμιά Λεβάντε θα ήσουνα, παρέα με τον Λουκά, με λιγότερα λεφτά και το κεφάλι σου ήσυχο.

- Dinos_Liverpool
Καλά μου Παόκια, εδώ δεν μπορέσαμε να βγάλουμε άκρη 3,5 χρόνια για το θέμα αυτό, σήμερα θα βγάλετε; Άντε μην χαλιέστε παραμονές Χριστουγέννων...
Και ξαφνικά από το πουθενά 4-5 σελίδες για τον Σάλπι.
Πέταξε κάποιος μία κουβέντα περί 400€ και 800χιλάδων€ και να΄σου πάλι η μίρλα.
Υπάρχουν και άλλα φόρουμ για τέτοιες συζητήσεις.
Το αν ένας ηθοποιός με πρόβες ενός μόνο μήνα, βγάζει μια σεζόν μέχρι και 3 χρόνια και αμοίβεται με «χ» ευρώ ουδόλως με ενδιαφέρει.
Και αν θέλω να μάθω σίγουρα δεν θα μπω στο Paokmania.
Τέλος πάντων, είχα σκοπό να γράψω και άλλα για (χολές και κακοπροαίρετες κριτικές) αλλά δεν μ....ς.
Καλά Χριστούγεννα - Καλές Γιορτές.
Πέταξε κάποιος μία κουβέντα περί 400€ και 800χιλάδων€ και να΄σου πάλι η μίρλα.
Υπάρχουν και άλλα φόρουμ για τέτοιες συζητήσεις.
Το αν ένας ηθοποιός με πρόβες ενός μόνο μήνα, βγάζει μια σεζόν μέχρι και 3 χρόνια και αμοίβεται με «χ» ευρώ ουδόλως με ενδιαφέρει.
Και αν θέλω να μάθω σίγουρα δεν θα μπω στο Paokmania.
Τέλος πάντων, είχα σκοπό να γράψω και άλλα για (χολές και κακοπροαίρετες κριτικές) αλλά δεν μ....ς.
Καλά Χριστούγεννα - Καλές Γιορτές.
να στο πω αλλιως , καποιος πχ δεν μπουκαρει σε ενα μαγαζι να κανει ληστεια επειδη το θεωρει ανηθικο , καποιος αλλος ομως δεν εχει ηθικους ενδοιασμους αλλα δεν το κανει επειδη φοβαται μην τον πιασουνε.mpafos4 έγραψε:Ολιγον τι Τσοχατζοπουλο μου θυμιζει αυτο που λες περι ηθικης!......univ1 έγραψε:ρε φιλε ο καθενας οριζει την δικη του ηθικη και οσον αφορα την μνημη , εγω διαλεγω να θυμαμαι.
Παντως και εγω διαλεγω να θυμαμαι και επισης να συγχωρω!
ΥΓ.Με εχεις χαρακτηρισει,ηδη!
αλλη ηθκη ο ενας , αλλη ο αλλος.
Τωρα αν το ειπε ο τζοχατζοπουλος αυτο , ε τι να κανουμε ; Και καλημερα ελεγε , τι παει να πει αυτο,θα κοψουμε τις καλημερες μην μας πουνε πρασινοφρουρους;
Καλα κανεις και διαλεγεις να κανεις οτι γουσταρεις. Μαζι σου, και εγω αυτο κανω.
Να σε χαρακτηρισα δυσκολα..εκτος αν υπεθεσες πραγματα που δεν ειπα
Υ.Γ. καλα χριστουγεννα σε ολους
Θα επιμεινω στο προηγουμενο μου ποστ και ελπιζω να τα ξαναπουμε στο σχολιασμο των νεων μας αποκτηματων.