Μεταγραφές χειμώνα 2013-14

Σχόλια/Κριτική για οτιδήποτε ακούγεται ή γράφεται σχετικά με αγορές πωλήσεις ποδοσφαιριστων στην ομάδα μας...
Άβαταρ μέλους
iasoiako

Re: Μεταγραφές χειμώνα 2013-14

Δημοσίευση από iasoiako »

Jucilei πολύ καλός μου φαίνεται.
Ο Μάρτενς δε ξέρω, δεν το έχω δει σχεδόν ποτέ.
Ας φύγουν αυτοί που δεν κατέχουν το άθλημα πρώτα από την ομάδα.
Όπως είπαν και προλαλήσαντες καλύτερα πλέον έναν και καλό, παρά πέντε μέτριους. Είναι πολύ βαριά η κριτική στην Τούμπα και απαιτεί background
black death

Δημοσίευση από black death »

desperando έγραψε:
angelheart έγραψε:
desperando έγραψε:καλα αυτοι εκει στην ΠΑΕ μονο παικτεςπου εχουμε αντιμετωπισει θα παιρνουν?αυτο ειναι το τμημα σκαουινγκ που μας διαφημιζαν?
Σκέφτηκε ποτέ κανένας το ΑΝΑΠΟΔΟ ; γιατί εγώ καταλαβαίνω οτι τρολλάρεις :lol: :lol: και δεν τρέχει και τίποτα, αλλά εγώ το είπα σοβαρά.
σορρυ αλλα δεν καταλαβαινω τι ακριβως θες να πεις.
ποιο ειναι το αναποδο?
Ότι παίχτες που μας αντιμετωπίζουν θέλουν να έρθουν σε μας. 8-)
Άβαταρ μέλους
john4serres

Δημοσίευση από john4serres »

επιθετικοι οπου τα συμβολαια ληγουν 30/6/14 , δηλαδη με την προυποθεση να τους αγορασουμε απο τωρα , εφοσον δεν ανανεωσουν με τις ομαδες τους:

Hugo Almeida , Besiktas
Bafetimbi Gomis , Olympique Lyonnais
Didier Ya Konan , Hannover
Georgios Samaras :?: , Celtic
Apostolos Vellios :?: , Everton
Johan Elmander , Galatasaray/Norwich
Eduardo Alves da Silva, S. Donetzk
Άβαταρ μέλους
Velas

Δημοσίευση από Velas »

Χωρικός έγραψε:
Velas έγραψε:
slidar έγραψε:Το μόνο κακό είναι ότι δεν μπορεί να παίξει στο Europa..
εχω την αισθηση, χωρις να βαζω κ το χερι μου στη φωτια, οτι μετα τις μεταγραφες του φλεβαρη η ομαδα θα δηλωσει ξανα ροστερ για τα ματς της ευρωπης κ επειδη θεωρειται δευτερος γυρος τα νοκ αουτ ματς θα εχει δικαιωμα συμμετοχης!
φυσικά θα δηλώσουμε καινούρια λίστα. Το θέμα όμως είναι αν ο παίχτης εχει παίξει φέτος σε Ευρωπαική διοργάνωση, όχι αν τον έχουμε δηλώσει...
το ειπα με την εννοια οτι γι'αυτο δηλωνεις ξανα ροστερ μετα τις μεταγραφες, αν δεν ισχυε κατι τετοιο 7/10 μεταγραφες στην ευρωπη δε θα ειχαν δικαιωμα συμμετοχης οποτε ας εμενε το ιδιο ροστερ..εξαλλου κ ο Λοκχοφ κατι τετοιο φανταζομαι εννουσε οταν μιλησε για Φλεβαρη!
τεσπα το ζουμι ειναι οτι δε νομιζω να μην εχει δικαιωμα συμμετοχης
black death

Δημοσίευση από black death »

Σαμαράς; Άντε Ιβάν, εσύ που γουστάρεις Ελληνάκια κι έτσι...

Δυστυχώς βέβαια, πιο πιθανό το βλέπω να πηγαίνουμε για Βέλλιο. :?
Άβαταρ μέλους
nothu

Δημοσίευση από nothu »

One player from the above quota of three who has been fielded in a UEFA club competition group stage match for another club in the current season may exceptionally be registered, provided that the player has not been fielded: a) in the same competition for another club; or b) for another club that is currently in the same competition

Αυτος ειναι ο κανονας της ουεφα. Αν καταλαβαινω σωστα ο Μαρτενς δεν μπορει να παιξει φετος

Sent from my GT-I9300 using Tapatalk
Άβαταρ μέλους
kataramenos5

Δημοσίευση από kataramenos5 »

sotos26 έγραψε:Χριστουγεννιάτικος Φώτης! Μέχρι και ο Σκρουντζ έχει καρδιά τελικά... Που είσαι realcon να δεις το θαύμα!
:lol: :lol: :lol: :lol:

Ρε Πτολεμαιδα αφου την είπε την καλή κουβέντα άστο να παει.Ημαρτον.
Άβαταρ μέλους
PAPA TSIBIKOS

Δημοσίευση από PAPA TSIBIKOS »

Latin έγραψε:Κλαασσικός μπαλαδόρος ο Μάρτενς πολύ ποιοτική προσθήκη.Γεμίσαμε παίκτες με έφεση στις ασίστ το θέμα είναι όμως να πάρουμε και κάποιον να κάνει αυτές τις ασίστ γκολ.Μεγάλη πληγή η παραγωγικότητα σε σχέση με των αριθμό των ευκαιριών φέτος.
+4
Άβαταρ μέλους
gergeo4
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από gergeo4 »

δεν εχει δικαιωμα δυστηχως..
Άβαταρ μέλους
ΑποστόληςΑ

Δημοσίευση από ΑποστόληςΑ »

Δηλαδή παίρνουμε έναν παίκτη που δεν μπορεί να μας βοηθήσει με Benfica και Tottenham;
olafpaok

Δημοσίευση από olafpaok »

Καλησπέρα παιδιά,

Αρκετά καλός παίχτης ο Μάαρτενς. Πιστεύω πως δεν έχει δικαίωμα συμμετοχής στο Europa, γιατί το ζήτημα είναι να μην έχει παίξει σε αγώνα κι όχι εάν έχει δηλωθεί από άλλη ομάδα, εάν δεν κάνω λάθος. Αυτό που με ευχαριστεί είναι πως με τέτοιες κινήσεις η ΠΑΕ δείχνει πως έχει στόχο να θέσει βάσεις για την δημιουργία ομάδας για του χρόνου κι όχι για τους άμεσους στόχους(Μπενφίκα). Βέβαια το επιθυμητό θα ήταν να μπορούσε να παίξει και στην ευρώπη.Μακάρι όντως να παίζει κατι και με Jucilei, όπως γράφτηκε.

Καλές γιορτές σε όλους!!
Άβαταρ μέλους
Mpoz

Δημοσίευση από Mpoz »

ΑποστόληςΑ έγραψε:Δηλαδή παίρνουμε έναν παίκτη που δεν μπορεί να μας βοηθήσει με Benfica και Tottenham;
μεχρι τον τελικο δεν θα παιξει :lol:
Άβαταρ μέλους
don pablo

Δημοσίευση από don pablo »

ΑποστόληςΑ έγραψε:Δηλαδή παίρνουμε έναν παίκτη που δεν μπορεί να μας βοηθήσει με Benfica και Tottenham;
παιρνουμε εναν παικτη που εχει ακομα εξι μηνες συμβολαιο και που ελευθερο το καλοκαιρι μαλλον δεν θα μπορουσες να τον παρεις
Άβαταρ μέλους
don pablo

Δημοσίευση από don pablo »

desperando έγραψε:καλα αυτοι εκει στην ΠΑΕ μονο παικτεςπου εχουμε αντιμετωπισει θα παιρνουν?αυτο ειναι το τμημα σκαουινγκ που μας διαφημιζαν?
τα ιδια ελεγα και εγω φιλε μου για λουκας και τελικα επεσα εξω :lol: :lol: ας μην βιαζομαστε
Dimg4

Δημοσίευση από Dimg4 »

Εναν παικτη που θα μας βοηθησει αμεσα να κατακτησουμε το κυπελλο και ανετα την δευτερη θεση.
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Μεταγραφολογία”